-
Οτι κινητήρα και να βάλουν να είστε σίγουροι ότι θα κάθεται σε ανάλογες αναρτήσεις...
Θα βγάλουν και 1000αρι με αναρτήσεις ποδηλάτου γιατί θα ταιριάζουν στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου (αναλογες επιδόσεις με ποδήλατο)
Και φυσικά θα κοστίζει το ευτελές ποσό των 19.900 στην πλούσια έκδοση με 6ετή εγγυηση βέβαια... -
Κολλημα που τρωτε ρε παιδι μου....δεν καταδεχεται ο κολος σας να μπει σε αμαξι με ημιακαμπτο οταν μεχρι χθες σαν φαινοταν λουκουμι, και τα μισα αυτοκινητα οχι σε φθηνες εκδοσεις αλλα σε ολες ειναι με ημιακαμπτο...εδω και η citroen που φημιζοταν για τις εξελιγμενες αναρτησεις ημιακαμπτο εχει.
Στο κατω κατω ο αγοραστης του 1400 αν του πεις οτι εχει ημιακαμπτο θα σου πει 'της δικια σου'.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ευτηχώς που το έκανε και η Fiat λοιπόν, τόσες άλλες εταιρίες ήτανε (και ειναι) αδικαιολόγητεςΑντιπαρερχομαι την υποβοσκουσα ειρωνια σου και σου απαντω πως ενημερωτικα το εθεσα, γιατι πρωτη φορα διαβαζω για υλοποιηση τετοια σε αυτη την κλασση αμαξιων...
Case rested...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κολλημα που τρωτε ρε παιδι μου....δεν καταδεχεται ο κολος σας να μπει σε αμαξι με ημιακαμπτο οταν μεχρι χθες σαν φαινοταν λουκουμι, και τα μισα αυτοκινητα οχι σε φθηνες εκδοσεις αλλα σε ολες ειναι με ημιακαμπτο...εδω και η citroen που φημιζοταν για τις εξελιγμενες αναρτησεις ημιακαμπτο εχει.Στο κατω κατω ο αγοραστης του 1400 αν του πεις οτι εχει ημιακαμπτο θα σου πει 'της δικια σου'.
Μάλλον δεν εχω πρόβλημα με τον ημιάκαμπτο αλλά με το πόσο πληρώνεις για να πάρεις ένα αυτοκίνητο με ελάχιστη έξέλιξη σε σχέση με το προηγούμενο (τουλάχιστον στον συγκεκριμμένο τομέα αλλά και αλλού αν κρίνω από αυτά που διάβασα).
Και τα αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορώ τώρα τελευταία με ημιάκαμπτο είναι και είναι μια χαρά, και με ωραίο στήσιμο στο δρόμο (για τα γούστα μου)...Δεν τα πλήρωσα χρυσάφι όμως... ούτε ο αρχιμηχανικός της κατασκευάστριας με πέρασε για άσχετο λεγοντάς μου ότι αυτή η λύση ταιριάζει καλύτερα στα κυβικά που παίρνεις...
Ας μου έλεγε '¨Αυτό πληρώνεις, αυτό παίρνεις'.
Στην Κορόλλα πληρώνεις 21000 για να πάρεις τι? Λύσεις χωρίς κόστος, με αξιοπρεπή οδική συμπεριφορά... και ωραία τάσια...Ε!! Τα βρίσκω και σε ένα Hyundai ( ) με λιγότερα λεφτά!΄Αλήθεια πόσο κοστίζει ένα CITROEN?
-
Ε πάρε Huyndai και άσε τα κορόιδα να παίρνουνε toyota.
-
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλή ιδέα....
Μην είσαι και τόσο σίγουρος....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλή ιδέα....
Καθόλου σίγουρος....
Τόσο που άλλαξα και την απάντηση... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Καλή ιδέα....
Καθόλου σίγουρος....
Τόσο που άλλαξα και την απάντηση...Καλά έκανες!
Εξάλλου, υπάρχει και η Sk -
Ρε συ LIPPI δεν κανει 21,000 ε το 1400 , μην αρχισουμε τις υπερβολες τωρα.
Οσο κανουν και τα αλλα 1400 αρια κανει με εξαιρεση Κορεατες και CITROEN, αντε λιιιιγο παραπανω.
Παντως θα ηθελα να μαθω μια συντηρηση-βλαβη των πολλαπλων συνδεσμων ποσο παει??????
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Κολλημα που τρωτε ρε παιδι μου....δεν καταδεχεται ο κολος σας να μπει σε αμαξι με ημιακαμπτο οταν μεχρι χθες σαν φαινοταν λουκουμι, και τα μισα αυτοκινητα οχι σε φθηνες εκδοσεις αλλα σε ολες ειναι με ημιακαμπτο...εδω και η citroen που φημιζοταν για τις εξελιγμενες αναρτησεις ημιακαμπτο εχει.
Στο κατω κατω ο αγοραστης του 1400 αν του πεις οτι εχει ημιακαμπτο θα σου πει 'της δικια σου'.
Μάλλον δεν εχω πρόβλημα με τον ημιάκαμπτο αλλά με το πόσο πληρώνεις για να πάρεις ένα αυτοκίνητο με ελάχιστη έξέλιξη σε σχέση με το προηγούμενο (τουλάχιστον στον συγκεκριμμένο τομέα αλλά και αλλού αν κρίνω από αυτά που διάβασα).
Και τα αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορώ τώρα τελευταία με ημιάκαμπτο είναι και είναι μια χαρά, και με ωραίο στήσιμο στο δρόμο (για τα γούστα μου)...Δεν τα πλήρωσα χρυσάφι όμως... ούτε ο αρχιμηχανικός της κατασκευάστριας με πέρασε για άσχετο λεγοντάς μου ότι αυτή η λύση ταιριάζει καλύτερα στα κυβικά που παίρνεις...
Ας μου έλεγε '¨Αυτό πληρώνεις, αυτό παίρνεις'.
Στην Κορόλλα πληρώνεις 21000 για να πάρεις τι? Λύσεις χωρίς κόστος, με αξιοπρεπή οδική συμπεριφορά... και ωραία τάσια...Ε!! Τα βρίσκω και σε ένα Hyundai ( ) με λιγότερα λεφτά!΄Αλήθεια πόσο κοστίζει ένα CITROEN?
κανεις το πολυ απλο: αν πιστευεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του, δεν το αγοραζεις!
-
δεν εχω διαβασει πουθενα για αυτο το αυτοκινητο αλλα εδω πεφτει πολυ κραξιμο...απο κινητηρες τι ξέρουμε?
λετε να ειναι το Ceed καλυτερο? (δεν εχει ημιακαμπτο)η τιμη παντως βαραει -> θα προτιμουσα γαλλικο...
Lippi αν εμεινει στασιμο θα ξεπεραστει απο ολους , γιατι να κανει αυτη την επιλογη η τογιοτα?
-
το Ceed θα κάνει πολύ κόσμο να ιδρώσει ._
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...Γι'άυτό σημασία έχει το αποτέλεσμα.
κι ας έχει φύλλα σούστας
Αν μπορούσα να εντοπίσω τα αίτια της συμπεριφοράς αυτής θα έλεγα πως υποσυνείδητα κάποιος που αγοράζει μια βασική έκδοση ενός μοντέλου θέλει να αισθάνεται πως ανα πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει 1-2-10 εξαρτήματα και να έχει την ακριβότερη έκδοση.
Μπορεί
Αυτοκόλλητα, ζάντες, μάσκα, εξάτμιση -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Ceed θα κάνει πολύ κόσμο να ιδρώσει ._+1
ατμοσφαιρικό 1,4 στα 109 άλογα...;
-
Να δούμε όμως την κατανάλωση. Το 1,4 δεν λέει κάτι από οικονομικής άποψης κάτι αφού πληρώνει ίδια με το 1,6 ή το 1,8.
Επίσης η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλή - βέβαια υπάρχει η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, αν όμως το σέρβις 2ετίας κοστίζει 300 και το 3ετίας 500 (για να βγει το κόστος), να τη βράσω την εγγύηση. -
ο επίτιμος ασχολείται με κορεάτικα....;
-
Είναι ο νούμερο 1 σε αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι ο νούμερο 1 σε αξιοπιστία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι ο νούμερο 1 σε αξιοπιστία.ναι, είχε οδηγήσει κάποτε Mazda 121 αυγό και δεν πούλησε τίποτα
αυτό κι αν θα σπάγε
το σκίσαμε πάλι
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007