-
Αστο αυτο αλλοι ειναι οι λογοι εκει και το ξερεις καλα κανε πρωτα προσπεραση σε λεωφορειο η φορτηγο με αερα στη εθνικη με υιαρις και θα καταλαβεις τι εννοω. Εχω φωτογραφιες της παλιας Βαρης Κορωπιου που σε καθε κολωνα της ΔΕΗ σε καθε στροφη ηταν και μια κορολλα και εκει δεν οδηγαγαν μ@λ@κισμεν@-δεν ειναι οσοι εχουν σαξοραλλα μ@λ@κισμεν@ μην πεσει κανεις πανω μου και με φαει!- οδηγαγαν οικογενειαρχες που πηγαιναν για δουλεια η για μπανιο. Ο πρωην κουνιαδος μου τον πεταξε εκτος η κορολλα με 1000 χιλιομετρα στο κοντερ χωρις λογο και γυρισε και μου ειπε δεν καταλαβαινω τιποτα εκει πηγαινα με το Σιτροεν GS με 120 και οχι με 70 που τρακαρα με την κορολλα αυτο εωωοω.
-
Και προς Θεου δεν λεμε οτι το Ορις ειναι για πεταμα ειναι σιγουρα ενα αξιοπρεπεστατο αυτοκινητο και μαλιστα upper class αλλα ειναι μαλλον ακριβο για το πακετο που προσφερει και νομιζω οτι σε αυτο συμφωνουμε. Δηλαδη για να γινω πιο κατανοητος εγω το Μεγκαν οταν το πηρα μου κοστισε οσο γραφω παραπανω σε αλλο ποστ αλλα καθημερινα με κανει να νιωθω οτι τους επιασα κοροιδο.....αυτο ειναι που θελω απο ενα αμαξι. Το ιδιο νιωθουν και οσοι πηραν C4 το ιδιο και οι Γκολφακηδες με το τουρμπο και με τα 150+ αλογα το ιδιο και αυτος που πηρε το Αλμερα με 11 χιλιαρικα να βαλει μεσα την οικογενεια του....με καταλαβενετε δν δινει η Τουοτα αυτο το value added.
-
συγγνωμη, αλλα τα αυτοκινητα απο μονα τους δεν πετανε τον κοσμο ουτε σε μπαριερες, ουτε σε κολωνες 'χωρις λογο'
τελος παντων, οπως ειπε και ο σπυρος, το θεμα ειναι το auris και το corolla.. -
Ενταξει μην δωσουμε συνεχεια νομιζω οτι καταλαβαινουμε για τι μιλαω. Ενας εμπειρος ανθρωπος με περισσοτερα απο 3500 ποστς καταλαβαινει απολυτα τι θελω να πω. Ας συμφωνησουμε οτι στον Δρομο τα Τουοτα δεν προσφερουν ουτε οδηγικη ευχαριστηση αλλα ουτε και την ασφαλεια των Ευρωπαικων ειναι κατι σαν 2 κλικς κατω
-
λοιπόν ... ο πατέρας μου έχει κορόλλα 2002 1.4vvti
εγώ ένα 106 rallye 16v με ανάρτηση peugeot sport και σεμισλικ λάστιχαοδηγώ καθημερινά και τα δύο αυτοκίνητα ....
- η κορόλλα δεν έχει βγάλει καμια βλάβη εδώ και 100.000 χλμ
- έχει πολύ καλό μοτερ
- σε προειδοποιεί ότι θα φύγει από το δρόμο και τα όρια της είναι χαμηλά.
μια φορά έχει κινδυνέψει η σωματική ακαιρεότητα με την κορόλλα λόγω υπόστροφης και με λίγα σχετικά χλμ ....
όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων ... στην ελλάδα με το όποιο οδικό δίκτυο και after sales έχουμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της toyota αμβλύνονται .....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
λοιπόν ... ο πατέρας μου έχει κορόλλα 2002 1.4vvti
εγώ ένα 106 rallye 16v με ανάρτηση peugeot sport και σεμισλικ λάστιχαοδηγώ καθημερινά και τα δύο αυτοκίνητα ....
- η κορόλλα δεν έχει βγάλει καμια βλάβη εδώ και 100.000 χλμ
- έχει πολύ καλό μοτερ
- σε προειδοποιεί ότι θα φύγει από το δρόμο και τα όρια της είναι χαμηλά.
μια φορά έχει κινδυνέψει η σωματική ακαιρεότητα με την κορόλλα λόγω υπόστροφης και με λίγα σχετικά χλμ ....
όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων ... στην ελλάδα με το όποιο οδικό δίκτυο και after sales έχουμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της toyota αμβλύνονται .....
Απλος και σωστος!
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Ενταξει μην δωσουμε συνεχεια νομιζω οτι καταλαβαινουμε για τι μιλαω. Ενας εμπειρος ανθρωπος με περισσοτερα απο 3500 ποστς καταλαβαινει απολυτα τι θελω να πω. Ας συμφωνησουμε οτι στον Δρομο τα Τουοτα δεν προσφερουν ουτε οδηγικη ευχαριστηση αλλα ουτε και την ασφαλεια των Ευρωπαικων ειναι κατι σαν 2 κλικς κατω-
Πρόσεχε ότι όταν μιλάς για Γερμανικά να τα βάζεις ΟΛΑ μέσα. Όχι μόνο το Γκολφ. Ο νοών νοείτω...
-
Τι παραπάνω θέλεις από 5 αστέρια, 9 αερόσακους κτλ ? ΠΟΙΟ έχει τεκμηριωμένα καλύτερη ασφάλεια και όχι ότι βλέπεις εσύ κολλημένο στη Βάρης ?
-
Είναι υπερτιμημένο, είναι η 4543326655η φορά που το έχουμε πεί. Έχει αναλωθεί ένα therad 82 σελίδων μόνο για τα πλαστικά και την τιμή. Ε μα για όνομα. Κάτι άλλο ?
Και μια πληροφορία, εκτελωνίζονται αύριο και μεθαύριο οι παραγγελίες Ιουλίου. Άργησαν λίγο αλλά τελικά τουλάχιστον τα έφεραν. Τελευταία εβδομάδα οι παραγγελίες Αυγούστου (γκρρρρ εκεί μέσα είναι και το δικό μου ...)
-
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο εξαιρετικη επιλογη ειναι το κλασσικο που ολοι εχουν δικιο και κανεις δεν το βρισκει. Να το χαρεις και να το παραλαβεις γρηγορα!
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο εξαιρετικη επιλογη ειναι το κλασσικο που ολοι εχουν δικιο και κανεις δεν το βρισκει. Να το χαρεις και να το παραλαβεις γρηγορα!Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο δίκιο που υπάρχει και δεν το βρίσκεις. Απλά το σχόλιό μου σχετίζεται με το ότι επί 80 σελίδες το μόνο που γίνεται είναι να αναμασάμε συνέχεια τα ίδια επειχηρήματα, χωρίς να προσφέρουμε τίποτα στην πληροφόρηση για το μοντέλο αυτό....
Είναι πολλά που τα έχουμε ξαναπεί και ξαναπεί σε σημείο που μπουχτίζουμε... Ναι κανένας από εμάς δεν παραδέχτηκε ότι τα πλαστικά είναι κορυφαία. Δεν μας απασχολεί αμάς όμως αυτό, πόσο δύσκολο είναι μερικοί να το καταλάβουν ? Ναι είναι υπερτιμημένο, αλλά έχουμε τους λόγους μας. Δεν είμαστε πολλοί από μας διατεθημένοι κάθε 4 χρόνια να αλλάζουμε αυτοκίνητο, ένα και καλό, και όσο τραβήξει.
Όταν όμως διαβάζουμε π@π@ριές (σόρυ) του στυλ 'σάπιο' ε ως εκεί. Κυκλοφόρησε το Μάρτιο περίπου. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ. Μην περιμένεις να δείς εποικοδομητική κριτική σε τέτοια επιχειρήματα ή άλλα επιχειρήματα του στυλ: 'χερούλι από κάρο' (παρεπιπτόντως τα κάρα δεν έχουν χερούλια, στο χωριό μου τουλάχιστον). Ή ότι με τον ημιάκαμπτο πας νοσοκομείο που χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια. Εκτός και αν οι πολλαπλοί σύνδεσμοι ήταν η μεγαλύτερη καινοτομία στην ιστορία της αυτοκίνησης... και έχω χάσει τόσα επεισόδια.
Και εννοείται φυσικά ότι δεν πρόκειται να βρείς εποικοδομητική κριτική σε επειχηρήματα του στυλ 'άσχημο', 'βάρκα', 'άθλιο', κτλ. Είναι υποκειμενικά κριτήρια και κανείς μας δεν μπορεί, ούτε με κατσαβίδι που λέει και ο Γεωργίου, να σου βιδώσω στο μυαλό ότι είναι όμορφο!
Δεν σας αρέσει? Μην το πάρετε. Σας αρέσει το Γκολφ? Πάρτε το! Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο? Με γεια του με χαρά του. Στο thread του golf μπείτε και πείτε το και βροντοφωνάξτε το, λίγο μας νοιάζει. Εδώ έχετε κάτι να πείτε για το Auris? Ευπρόσδεκτοι! Αλλιώς μας ζαλίζετε, honestly
Φιλικά ΠΑΝΤΑ
Νίκος. -
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Δεν σας αρέσει? Μην το πάρετε. Σας αρέσει το Γκολφ? Πάρτε το! Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο? Με γεια του με χαρά του. Στο thread του golf μπείτε και πείτε το και βροντοφωνάξτε το, λίγο μας νοιάζει. Εδώ έχετε κάτι να πείτε για το Auris? Ευπρόσδεκτοι! Αλλιώς μας ζαλίζετε, honestly
Φιλικά ΠΑΝΤΑ
Νίκος.το φιλικά μου άρεσε...
Φίλε μου καλώς ή κακώς εδώ είναι φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων. Οταν μιλάμε για κάποιο μοντέλο είναι λογική η σύγκρισή του με τα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας του. Δεν γίνεται να βάζεις παρωπίδες και να μην ακούς τις απόψεις των άλλων. Είναι χειρότερο από το να σου 'τα ζαλίζουν'.
Anyway...μια απλή αναφορά γιατί δεν μου άρεσε το ύφος ... honestly.
-
Οχι ενταξει να ειμαστε σοβαροι δεν ισχυει τιποτε απο ολα αυτα οσο η αγορα ειναι συνειδητοποιμενη και οσο ιδιοκτητες και μελλοντικοι ιδιοκτητες εχουν τοσο ισσοροπημενη σκεψη ολα καλα. Καλοριζικο καλοταξιδο και κανενας δεν εχασε απο Τουοτα αυτο ειναι η μονη αληθεια. Μην ξεχναμε και κατι αλλο αν το αμαξι εκανε οσο κανει και στην υπολοιπη Ευρωπη τοτε δεν τιθεται θεμα θα ηταν στις λιστες περισσοτερων ατομων για αγορα. Αλλα εχω την υποψια οτι επειδη πιο πολλα θα ειναι τα εταιρικα τα οποια επηρεαζονται περισσοτερο απο αλλους παραγοντες παρα την τελικη τιμη αφου μοιραζουν το κοστος στον χρονο πληρωνουν την νυφη οι απλοι καθημερινοι καταναλωτες.
-
το φιλικά μου άρεσε...
Όχι, το εννοώ Έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν ?
Φίλε μου καλώς ή κακώς εδώ είναι φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων. Οταν μιλάμε για κάποιο μοντέλο είναι λογική η σύγκρισή του με τα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας του. Δεν γίνεται να βάζεις παρωπίδες και να μην ακούς τις απόψεις των άλλων. Είναι χειρότερο από το να σου 'τα ζαλίζουν'.
Anyway...μια απλή αναφορά γιατί δεν μου άρεσε το ύφος ... honestly.
Φίλε μου δεν είπα ότι εγώ θα καθορίζω ποιός και τι θα πεί κάτι. Όπως γράφω εγώ έτσι και περιμένω να γράψουν και άλλοι, αλλιώς θα τα διάβαζα μόνος μου! Απλά το νόημα όλων που έγραψα έχει να κάνει με το ότι λέγονται τα ίδια και τα ίδια πράγματα συνέχεια, και έτσι δημιουργείται ένα τεράστιο νήμα στο οποίο τελικά αν κάποιος επιχειρήσει να το διαβάσει δεν θα βγάλει νόημα και θα κουραστεί. Πιστεψέ με έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ζαλιστώ από το να διαβάζω άλλες απόψεις. Αλλά π.χ. η σύγκριση με το γκολφ έχει γινει 200 φορές γιαυτό και το υπερβολικό του ύφους μου. Whatever, μέινει σε αυτά που έγραψα πέρα από αυτό.
Φιλικά (το εννοώ)
Νίκος -
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Φιλικά (το εννοώ)
Νίκοςok!
δεν έχω Golf...ούτε καν γερμανικό...
-
Ενταξει τωρα δεν υπαρχει λογος να μαλλωνουμε εγω τι να πω που παντα παιρνω γαλλικα και σε οποιον το λεω μ@λ@κ@ με ανεβαζει μ@λ@κ@ με κατεβαζει! Το τι εχουμε ακουσει εμεις οι ιδιοκτητες γαλλικων ειναι απιστευτο φαντασου αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα οτι ποτε δεν ειχαμε την τιμη να συγκριθουμε με το Γκολφ, επομενος αυτες οι 82 σελιδες ειναι τιμητικες για εσας που εχετε Ορις .....ετσι πρεπει να το δειτε. Και να πω και κατι τελευταιο οι Τουοτακηδες εχουν ανεχτει με πολυ αξιοπρεπεια πολα εξευτελιστικα σχολια και αυτο ειναι προς τιμη τους!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φιλικά (το εννοώ)
Νίκοςok!
δεν έχω Golf...ούτε καν γερμανικό...
Δεν έχω πρόβλημα με το Golf, είναι φοβερό αυτοκίνητο και μάλιστα το σκέφτηκα πολύ πριν καταλήξω. Δεν το προτίμησα για τα 2 χρόνια εγγύηση και για τα πολλά σχόλια για βλάβες στον κινητήρα.
Δεν είναι το θέμα μου το golf, είναι το θέμα Auris vs the world, με επιχειρήματα που δεν έχουν νόημα και δεν μπορεί να τα αντικρούσει κανείς και κυρίως προερχόμενα από εμμονή με μια συγκεκριμένη μάρκα ή χώρα. Που και αυτό δεκτό είναι σε ένα δημοκρατικό φόρουμ αλλά ... κουράζει και αποπροσανατολίζει έναν υποψήφιο αναγνώστη.
Αυτό μόνο
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Ενταξει τωρα δεν υπαρχει λογος να μαλλωνουμε εγω τι να πω που παντα παιρνω γαλλικα και σε οποιον το λεω μ@λ@κ@ με ανεβαζει μ@λ@κ@ με κατεβαζει! Το τι εχουμε ακουσει εμεις οι ιδιοκτητες γαλλικων ειναι απιστευτο φαντασου αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα οτι ποτε δεν ειχαμε την τιμη να συγκριθουμε με το Γκολφ, επομενος αυτες οι 82 σελιδες ειναι τιμητικες για εσας που εχετε Ορις .....ετσι πρεπει να το δειτε. Και να πω και κατι τελευταιο οι Τουοτακηδες εχουν ανεχτει με πολυ αξιοπρεπεια πολα εξευτελιστικα σχολια και αυτο ειναι προς τιμη τους!ιδιοκτήτης γαλλικού είμαι...twice!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενταξει τωρα δεν υπαρχει λογος να μαλλωνουμε εγω τι να πω που παντα παιρνω γαλλικα και σε οποιον το λεω μ@λ@κ@ με ανεβαζει μ@λ@κ@ με κατεβαζει! Το τι εχουμε ακουσει εμεις οι ιδιοκτητες γαλλικων ειναι απιστευτο φαντασου αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα οτι ποτε δεν ειχαμε την τιμη να συγκριθουμε με το Γκολφ, επομενος αυτες οι 82 σελιδες ειναι τιμητικες για εσας που εχετε Ορις .....ετσι πρεπει να το δειτε. Και να πω και κατι τελευταιο οι Τουοτακηδες εχουν ανεχτει με πολυ αξιοπρεπεια πολα εξευτελιστικα σχολια και αυτο ειναι προς τιμη τους!
ιδιοκτήτης γαλλικού είμαι...twice!
You people never learn!!
Kαλε ντε μην βαρατε
-
Το καταλαβα φιλε μου! Να εισαι καλα! Εν παση περιπτωση επειδη κινουμαστε λιγο επικυνδυνα εγω σταματω εδω την παρεμβαση μου για το Ορις την οποια εκανα γιατι και παλι λεω εγω πιστευω γιατι δεν θελω κοσμος που βγαζει τα λεφτα του με κοπο και με μοχθο να πηγαινει να τα καταθετει ετσι για πλακα. Αλλα κινουμε οφφ τοπικ τωρα για αυτο σταματω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ιδιοκτήτης γαλλικού είμαι...twice!
You people never learn!!
Kαλε ντε μην βαρατε
το βλέπω από την υπογραφή σου μαζόχα Βασίλη...
τέλος κ από μένα το offtopic.
-
Ειδες τι σου λεω πλακωσανε και οι χρεοκοπημενοι Φιατακηδες!!!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007