Ο χρήστης dasim έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο εξαιρετικη επιλογη ειναι το κλασσικο που ολοι εχουν δικιο και κανεις δεν το βρισκει. Να το χαρεις και να το παραλαβεις γρηγορα!
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο δίκιο που υπάρχει και δεν το βρίσκεις. Απλά το σχόλιό μου σχετίζεται με το ότι επί 80 σελίδες το μόνο που γίνεται είναι να αναμασάμε συνέχεια τα ίδια επειχηρήματα, χωρίς να προσφέρουμε τίποτα στην πληροφόρηση για το μοντέλο αυτό....
Είναι πολλά που τα έχουμε ξαναπεί και ξαναπεί σε σημείο που μπουχτίζουμε... Ναι κανένας από εμάς δεν παραδέχτηκε ότι τα πλαστικά είναι κορυφαία. Δεν μας απασχολεί αμάς όμως αυτό, πόσο δύσκολο είναι μερικοί να το καταλάβουν ? Ναι είναι υπερτιμημένο, αλλά έχουμε τους λόγους μας. Δεν είμαστε πολλοί από μας διατεθημένοι κάθε 4 χρόνια να αλλάζουμε αυτοκίνητο, ένα και καλό, και όσο τραβήξει.
Όταν όμως διαβάζουμε π@π@ριές (σόρυ) του στυλ 'σάπιο' ε ως εκεί. Κυκλοφόρησε το Μάρτιο περίπου. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ. Μην περιμένεις να δείς εποικοδομητική κριτική σε τέτοια επιχειρήματα ή άλλα επιχειρήματα του στυλ: 'χερούλι από κάρο' (παρεπιπτόντως τα κάρα δεν έχουν χερούλια, στο χωριό μου τουλάχιστον). Ή ότι με τον ημιάκαμπτο πας νοσοκομείο που χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια. Εκτός και αν οι πολλαπλοί σύνδεσμοι ήταν η μεγαλύτερη καινοτομία στην ιστορία της αυτοκίνησης... και έχω χάσει τόσα επεισόδια.
Και εννοείται φυσικά ότι δεν πρόκειται να βρείς εποικοδομητική κριτική σε επειχηρήματα του στυλ 'άσχημο', 'βάρκα', 'άθλιο', κτλ. Είναι υποκειμενικά κριτήρια και κανείς μας δεν μπορεί, ούτε με κατσαβίδι που λέει και ο Γεωργίου, να σου βιδώσω στο μυαλό ότι είναι όμορφο!
Δεν σας αρέσει? Μην το πάρετε. Σας αρέσει το Γκολφ? Πάρτε το! Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο? Με γεια του με χαρά του. Στο thread του golf μπείτε και πείτε το και βροντοφωνάξτε το, λίγο μας νοιάζει. Εδώ έχετε κάτι να πείτε για το Auris? Ευπρόσδεκτοι! Αλλιώς μας ζαλίζετε, honestly
Φιλικά ΠΑΝΤΑ
Νίκος.