Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατί το Auris κάθε άλλο παρά κορυφαίο είναι αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του, επιπλέον είναι και από τ' ακριβότερα...
Μισό φίλε highfidelity, γιατί όταν λες κάθε άλλο εννοείς το αντίθετο. Μήπως είναι και για πέταμα; Θέλω να σε ρωτήσω, είχες ποτέ ιαπωνικό αμάξι δικό σου; Όχι του φίλου/θείου/γείτονα/γνωστού; Χωρίς παρεξήγηση, έχω διαβάσει αρκετές δημοσιεύσεις σου, και πάρα πολλές φορές σε μια οποιαδήποτε κουβέντα, βλέπω πως προσπαθείς να μειώσεις τα ιαπωνικά αυτοκίνητα κάθε κατασκευαστή, με ένα τρόπο που θα τον δικαιολογούσα μόνο σε κάποιον που είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, και του έκανε τη ζωή τόσο δύσκολη από τα προβλήματα που του παρουσίασε, ώστε παρακινεί όπου και όποτε μπορεί τους άλλους να μείνουν μακριά από κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι αμφιβάλλεις, με μεγάλη βεβαιότητα για την αξιοπιστία των των σύγχρονων ιαπωνικών, και ότι δεν είναι τόσο καλά όπως παλιότερα, ενώ παραδέχεσαι μόνο το καλό after sales service της τογιότα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, καθώς το να παρουσιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο προβληματικό είναι, ακόμα ευτυχώς, πολύ δύσκολο και η εξαίρεση στον κανόνα. Και εγώ από τότε που πήρα την προηγούμενη Corolla, σκεφτόμουν μέσα μου πως επειδή είναι και αγγλική δεν θα είναι σαν τις παλιότερες, και θα βγάζει προβλήματα. Αλλά μετά από 4 χρόνια που δεν έχει βγάλει το παραμικρό και δε ζητάει τίποτα, αλλάζω γνώμη. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μόνο. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο είσαι τόσο αρνητικός απέναντι στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, δε μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους το ίδιο. Όμως αυτά που γράφεις, δείχνουν πολύ μεγάλη αρνητική προκατάλειψη, που ξεπερνά το ζήτημα του γούστου. Και για να έρθω στο θέμα μας. Διάβασα στους 4Τ πως το auris χτύπησε κορυφή όταν έκανε συγκριτικό τεστ πριν από μερικούς μήνες. Σίγουρα δεν είναι το μόνο καλό αυτοκίνητο, και υπάρχουν κι άλλα εξίσου καλά, σε παρόμοια λεφτά, αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός ότι είναι κάθε άλλο από κορυφαίο αυτή τη στιγμή, είναι λιγάκι υπερβολικός;