-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
2. Η διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών θα είναι 30 λεπτά και κάθε οδηγός θα μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό γύρων. Μετά το πέρας αυτού δε θα μπορεί να συμμετέχει κάποιος οδηγός στα επίσημα δοκιμαστικά (ενώ δε συμμετείχε στα ελεύθερα) εκτός αν αντιμετώπησε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και η απόφαση θα παρθεί από τα άτομα που ήδη συμμετέχουν στο session εκείνη τη στιγμή.Προτεινόμενη μικρή διόρθωση: Όποιος δε συμμετείχε στο Practice, δεν θα μπορεί να συμμετέχει ούτε στο Qualifying ούτε στο Race.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
- Η διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών θα είναι 30 λεπτά και κάθε οδηγός θα μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό γύρων. Μετά το πέρας αυτού δε θα μπορεί να συμμετέχει κάποιος οδηγός στα επίσημα δοκιμαστικά (ενώ δε συμμετείχε στα ελεύθερα) εκτός αν αντιμετώπησε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και η απόφαση θα παρθεί από τα άτομα που ήδη συμμετέχουν στο session εκείνη τη στιγμή.
Προτεινόμενη μικρή διόρθωση: Όποιος δε συμμετείχε στο Practice, δεν θα μπορεί να συμμετέχει ούτε στο Qualifying ούτε στο Race.
δεκτό
-
Ανανέωση των κανονισμών (σε μπλε χρώμα οι αλλαγές)
2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ F1 CHALLENGE 99-02 v1.4 *updates- Ο αγώνας αποτελείται από 4 session, ελεύθερα δοκιμαστικά, επίσημα δοκιμαστικά, warm up και αγώνα
- Η διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών θα είναι 30 λεπτά και κάθε οδηγός θα μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό γύρων. Συμμετοχή στα επίσημα δοκιμαστικά έχουν μόνο όσοι συμμετείχαν στο practice έστω και αν μπήκαν στο τελευταίο λεπτό του session
- Η διάρκεια των επίσημων δοκιμαστικών είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με το αριθμό των παικτών που συμμετέχουν ωστόσο κάθε οδηγός θα έχει 1 μόνο νόμιμη προσπάθεια. Η σειρά εμφάνισης θα καθορίζεται από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με το νικητή να βγαίνει τελευταίος. Όσοι συμμετέχουν για 1η φορά θα κάνουν τη προσπάθειά τους 1οι και η σειρά τους θα καθορίζεται από το αποτέλεσμά τους στα ελεύθερα δοκιμαστικά όπου ο αυτός με το καλύτερο χρόνο θα βγαίνει τελευταίος. Δεν υπάρχει περιορισμός στη ποσότητα καυσίμων η οποία άλλωστε δε μπορεί να «ελεχθεί»
- Η χρονική διάρκεια του warm up θα είναι 10 λεπτά
- Η διάρκεια του αγώνα θα είναι το 25% της συνολικής απόστασης με τη δυνατότητα αλλαγής εφόσον το επιθυμεί το σύνολο των συμμετεχόντων.
- Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πάντα changing
- Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα
- Σε κάθε επίσημο αγώνα μπορεί να συμμετέχει μόνο όποιος είναι εγγεγραμμένος στο forum 4 TROXOI και έχει τη άδεια να συμμετέχει σε όσους αγώνες θέλει.
- Κανένας οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει συμμετοχή πριν τον αγώνα
- Το όνομα του Server και ο κωδικός του θα είναι πάντα: Server Name: 4T FORUM Password: HELLAS (μπορεί ωστόσο να αλλαχθεί αν αντιμετωπιστεί πρόβλημα)
- Όσοι συμμετέχοντες έχουν mismatch δε θα παίρνουν μέρος στους αγώνες (με εξαίρεση το .exe mismatch)
- Ο server έχει την υποχρέωση να σώζει το replay του αγώνα σε περίπτωση που το αποτέλεσμα αμφισβητηθεί
- Η βαθμολογία θα έχει ως εξής: 10-8-6-5-4-3-2-1
- Όσοι οδηγοί τιμωρηθούν από το παιχνίδι με DQ δε θα βαθμολογηθούν εφόσον υπέπεσαν σε προσωπικό οδηγικό λάθος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (disconnect κτλ) θα βαθμολογηθούν κανονικά.
15. Αλλαγές στους παραπάνω κανονισμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι εφικτές εφόσον το ζητήσει το σύνολο των συμμετεχόντων
-
To FP θα το τρέχουμε όλο.
-
O καθένας θα έχει σταθερό μονοθέσιο/πιλότο στο πρωτάθλημα. Δεν θα έχουμε αλλαγές. Μην κατέβει κανείς με Ferrari στον πρώτο αγώνα και στον επόμενο πάρει McLaren.
-
Δεν θέλω μαλακιούλες στα σημεία επάνω...
Σας θέλω κυρίες... -
Θα κανουμε καμια δοκιμη σημερα;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Θα κανουμε καμια δοκιμη σημερα;Εγώ ίσως μπορέσω το βράδυ. Αυστραλία τί χρόνους κάνετε?
-
Παίδες, τι λέτε να κάνουμε ένα αναγκαστικό πιτ-στοπ στον αγώνα?
Φυσικά, και όχι στον τελευταίο γυρό! -
pee stop!
-
Παίδες, τι λέτε να κάνουμε ένα αναγκαστικό πιτ-στοπ στον αγώνα?
Φυσικά, και όχι στον τελευταίο γυρό!Ναι ειναι ενδιαφερουσα ιδεα που την συζητουσαμε το μεσημερι και περιμενουμε τις αποψεις σας...
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
OXI PIT-STOPΑν πλειοψηφια δεν θελει,φυσικα και δεν θα εφαρμοστει κατι τετοιο...απλα μια ιδεα ριξαμε...
Το μεσημερι bill τι χρονους κανατε μολις εφυγα; -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ ίσως μπορέσω το βράδυ. Αυστραλία τί χρόνους κάνετε?
O ms οπως ειπε ειναι στο 1.20.5 ο Vasillakis στο 1.24.1 τον εχω αφησει δεν ξερω αν κατεβασε κι'αλλο και'γω στο 1.22.6...για τους υπολοιπους δεν ξερω.Εσυ που βρισκεσαι;
-
Τα της Αυστραλίας στο thread της Αυστραλίας.
-
θα ήθελα αναγκαστικό Pit stop αλλά φοβάμαι μήπως τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα για μερικούς που θα συμμετέχουν....
-
Εγώ ανησυχώ για τον Πίνι. Ο τρόπος που έφυγε ήταν κάπως 'νευριασμένος', με τη πρώτη βροχούλα....
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
θα ήθελα αναγκαστικό Pit stop αλλά φοβάμαι μήπως τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα για μερικούς που θα συμμετέχουν....Συμφωνω.
-
Εγώ ανησυχώ για τον Πίνι. Ο τρόπος που έφυγε ήταν κάπως 'νευριασμένος', με τη πρώτη βροχούλα....νομίζω θα συμβιβαστεί
-
Τελικα ισως οπως ειπατε να υπαρξουν προβληματα...οποτε να την αφησουμε αυτη την σκεψη.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται real-ιστικά.Υπαρχουν συγκεκριμενες προτασεις-οδηγιες στο σαιτ της emac για το πως θα κανεις το παιχνιδι οσο πιο ρεαλιστικο γινεται (οποιος δε τις βρει κ τις θελει μπορω να του τις δωσω).οταν τις ειχα πρωτοδοκιμασει ζοριστηκα καπως αλλα μετα συνηθιζεις κ ειναι πιο καλα ετσι πιστευω.αυτο αν παιζεις με τιμονιερα,γιατι αν παιζεις με πληκτρολογιο νομιζω ειναι πολυ δυσκολο χωρις καποιες βοηθειες.απλα δε γινεται να κανεις συγκριση χρονων που εχουν γινει με τιμονι κ με πληκτρολογιο λογω αυτων των διαφορων κ γενικα συγκριση χρονων που εχουν γινει με διαφορετικες επιλογες βοηθηματων.μονο χοντρικα
-
vasilaki αν μπορεις δωσε το λινκ για το trackpack 2005 γιατι ξερεις εχω παλι το ιδιο προβλημα
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F1 CHALLENGE-SEASON 2004