-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ένα Νερόόόόόόόόόό Κυρα Βαγγελιώώώώώ!!!!
Ένα μπουκαλάκι νερό έστω και ζεστό βρε παιδιά δεν μπορούσε να μας προσφέρει η λέσχη στον τερματισμό μιας ειδικής? Κορακιάσαμε σας λέω τόσα χιλιόμετρα...!
Δηλαδή οι λέσχες που διοργανώνουν ράλλυ σπριντ είναι βλάκες που δίνουν, σάντουιτς, νερά, αναψυκτικά, φαγητά κτλ κτλ. στο τέλος μιας ειδικής 7-8χμ????
Και εντάξει, εγώ δεν λέω να καταξοδευτούν οι άνθρωποι, 122 συμμετοχές είναι αυτές, αλλά ούτε ένα μπουκαλάκι νερό???????????? (122*0,5€=61€)[
Απορία Νο4
Στην αφετηρία δεν μπορούσαμε να έχουμε μια ράμπα της προκοπής? Έπρεπε όλα τα αυτοκίνητα που εκκινούσαν (από Α μέχρι Ν) να βρίσκουν με την κοιλιά στο ξύλινο δάπεδο??? Μέχρι και την μοκέτα ξηλώσανε...
Κι αν μια από τις πρόκες που ήταν καρφωμένη η ξηλωένη μοκέτα (γιατί υπήρχαν και τέτοιες) τρύπαγε κανένα κάρτερ τι θα γινόταν βρε παιδιά?
Η λύση? Τι την θέλουμε μωρέ την ράμπα, ας εκκινούνε από δίπλα τα αυτοκίνητα!
Και ο εκφωνητής: 'Πάνω στην ράμπα.... εεεεε... δίπλα στην ράμπα βλέπουμε τώρα το νούμερο 1234315, ένα πλήρωμα κτλ κτλ.'Είμαι μικρή ακόμα και δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα... Αλλά για πείτε μου βρε παιδιά έτσι είναι πάντα????
εδω δεν πηρανε για πλοηγο το ΣΟΑΑ που ηταν και τσαμπα εσυ ηθελες και φαι?σιγα μη σας ταιζαν και αστακομακαροναδα παλια παντος μας ταϊζαν σε καθε μερκουρη,ανοιγαμε τα παραθυρα και ειχαν πληρωση τον ταβερνιαρη και μας πεταγε παϊδακια οταν περναγαμε απο μπροστα,μαλιστα βαζανε και σικειν για να κοβουμε και να περνουμε και σαλατα και πατατες να μην ειναι στεγνα τα παϊδια και να ξερεις οτι οι λεσχες που κανουν τα σπριντ εχουν προεδρους τον κυριακου,τον βαρδηνογιαννη κτλ.οι αλλες λεσχες ειναι μη κερδοσκοπικες γιαυτο και εχουν τη ραμπα και τον εκφωνητη απο τον πρωτο αγωνα του γιατρου (1982)οποτε χαλια ραμπα , αλτσχαιμερ και παει λεγοντας. και επειδη εισαι νεα και εγω λιγο ποιο μετα απο το γιατρο σου λεω καθε χρονου και χειροτερα τουλαχιστον εμεις περασαμε και ψιλοκαλες εποχες .τωρα γιατι συνεχιζουμε να τρεχουμε?εγω προσωπικα προσπαθω να το κοψω αλλα αμα εισαι μαζοχιστης αυτα τραβας.κουραγιο παιδια και θα σταματησουν καποτε οι αγωνες που θα παει θα το καταφερουν
-
Η προβολή που λέγαμε??? Μάλλον πήγε περίπατο...! Λέτε να ήταν σε καμια ειδική και δεν την πρόσεξα?????
Φοβάμαι ότι έκανε έξοδο αγαπητή μου.
Με πολλή πικρία (για την αλήθεια των γραφόμενών σας)
Λάμπης Κουρτέσης -
Τώρα παρατήρησα ότι μπορεί να βγει λάθος νόημα από την προηγούμενη απάντησή μου.
Η πκρία αναφέρεται στο ότι δυστυχώς και εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενά σας.
Λάμπης Κουρτέσης -
Έκανα ένα σκασμό χιλιόμετρα γιά να δω τι γίνεται εκεί κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς εδώ πάνω.
Λοιπάμαι που θα στεναχωρήσω τους συνάδελφους της Αθήνας.
Η γεωγραφική θέση και τα τόσα μύρια κάτοικοι της Αθήνας κάνουν τις Λέσχες μάγκες.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ γιά να μαζέψουν αυτές τις συμμετοχές.
Οι συμμετοχές πάνε μόπνες τους επειδή θέλουν να τρέξουν και όχι γιά το έργο που προσφέρουν.
Μη μας λένε λοιπόν όταν περνάνε τη Λαμία οι διάφοροι λεσχιάρχες ότι ξέρουν να κάνουν αγώνες και γιαυτό μαζεύουν τόσο κόσμο.
Απευθύνονται σε περισσότερα πρεζόνια και έτσι ΄ μαζεύουν πελάτες.
Δύστυχη θες και νεράκι να δροσιστείς;
Δροσίζονται άλλοι με τα ευρουλάκια σου, σου βάζουν και ελικοπτεράκι γιά να πάνε κάποιοι βόλτα και αν χρειαστεί τότε θα ανακαλύψεις ότι δεν μπορεί να μεταφέρει τραυματία, ότι δεν κατεβαίνει στα χαμηλά και πάει λέγοντας.
Βασική αρχή όποιου θέλει να σπαταλήσει χρήματα (γιά να μην πω να καταχραστεί, αφού τους δίνουμε εν λευκώ) είναι να δημιουργεί δαπάνες. Όσο περισσότερες δαπάνες τόσα περισσότερα κέρδη.
Και γιά να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, υπάρχουν λέσχες που βογκάνε οικονομικά και σε πείσμα κάποιων υπάρχουν. Και υπάρχουν λεσχες που κονομάνε και σε πείσμα δικό μας συνεχίζουν να κονομάνε.
Όμως θεωρώ ότι η συμμετοχή μας σε αγώνες τους δικαιώνει πανηγυρικά.
Τι φωνάζετε, όσοι τρελοί φωνάζετε, αφού έχουμε 124 συμμετοχές; Θα πει ο αρχηγός της Λέσχης. Και έτσι θα πείσει και τον άλλο αρχηγό να δώσει ξανά αγώνα. Και άσε τη Β. Ελλάδα και τη Θράκη να πεθαίνει.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ (όχι ο συμπαθέστατος με το Ford)
kri.kri
-
Καλά όλα αυτά...
Σχολιάστε και κάτι άλλο...Τον Γκίκα τον είδατε;;;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλά όλα αυτά...
nai , ο τυπος ηταν αλλου , στο καρτοδρομο πραγματικα με εντοιπωσιασε παρα πολυ
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλά όλα αυτά...
Ton eidame kai tolmo na po oti itan ekpliktikos.....an kai pistevo oti irthe arketa proetoimasmenos se ayto ton agona, epeidi eixe na trexei kana 8mino
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Απορία Νο3
Το τελευταίο 20λεπτο σέρβις πριν τον τερματισμό σε τι ακριβώς χρειαζόταν? Για να ταλαιπωρήσουμε κι άλλο τους ταλαίπωρους οδηγούς/μηχανικούς που 'έτρεχαν' όλη μέρα ή για να ξε-μαϊμουδέψουνε οι παράνομοι τα αυτοκινητάκια τους πριν το 'λύσιμο'?Είμαι μικρή ακόμα και δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα... Αλλά για πείτε μου βρε παιδιά έτσι είναι πάντα????
Ως μικρός (αγωνιστικά!) και εγώ είχα ακριβώς την ίδια απορία σε σχέση με το 20 λεπτο service... Συνηθίζεται αυτό και σε άλλους αγώνες? (στους άλλους 3 που τρέξαμε μέχρι τώρα δεν το έιχα ξαναδεί). Πράγματι δεν δίνει την ευκαιρία ξε-μαϊμουδέματος?
Και μια απορία ακόμη: Τα τελικά αποτελέσματα (και λογικά η απονομή) δεν βγαίνουν ΜΕΤΑ την λήξη του Parc Ferme? (αλλιώς τι νόημα έχει αυτό?)Επι τη ευκαιρία (ως ιστορικός) ένα μεγάλο μπράβο στους Κίκιζα Α., Σκαλτσά, Κίκιζα Γ και Πολίτη οι οποίοι κατα περίπτωση έγραψαν χρόνους απίθανους σε Μερκούρη, Ριτσώνα κλπ, χρόνους πολύ ψηλά στην 'γενική' του αγώνα!
-
Συγχαρητήρια σε όλους του αγωνιζόμενους. Είδα kartodromo και 2 φορές τον Μερκούρη και πραγματικά μπορώ να πω τα περάσματα των περισσότερων ήταν αρκετά εντυπωσιακά. Εντυπωσιακότεροι όλων φυσικά Γκίκας(μέσα από τους θάμνους πέρναγε ο άνθρωπος ), Πλατής, Κίκιζας Αλ, Σκαλτάς, Ηλιάδης, Βωβός, συγνώμη αν ξεχνώ κάποιον άλλο.
Πολύ ωραίο το κλίμα στον Μερκούρη 2 που συναντηθήκαμε πάρα πολλά μέλη.
Το μόνο κακό η λανθασμένη θέση πολλών θεατών που παραλίγο να στοιχήσει στον Μερκούρη 1 όταν 106 έφυγε πάνω τους! Θα ανεβάσω αργότερα φωτό από το συμβάν για να φανεί το πόσο λανθασμένο ήταν το σημείο που κάθονταν.
Όποιοι αγωνιζόμενοι θέλουν φωτογραφίες σε ψηλές αναλύσεις του αυτοκινήτου τους να μου στείλουν pm!
-
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ 3-4 ΣΕΛΙΔΑ:
Να κανω η να μην κανω παρανομα περασματα?
Το ερωτημα του Σαιξπηρ σε ελευθερη αποδοση ελληνα αγωνιζομενου.
Τα (παρανομα)περασματα περνουν,τα αποτελεσματα μενουν.
Γνησια ελληνικη πραγματικοτητα!?!
Σωστα?............ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ,Ε?
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΕΟ?Ποτε θα παρει θεση η ΕΘΕΑ????ΠΟΤΕ θα παρει θεση ο Σοαα??????
Βγαλτε επιτελους τον κανονα αυτον η εφαρμοστε τον(που σιγα μην μπορεσετε ποτε)!!!!ΥΓ .Καποιος αλλος στο θεμα του ντριφτ εγραψε αυτο που ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση μας:(ελαφρως τροποποιημενο)
'...δε νομίζω πως έχει να κάνει με συμπεριφορά 'ελληνάρα' το να διαμαρτύρεσαι όταν σε καπελώνουν. Απεναντίας. Νομίζω πως είναι υποχρέωση όλων μας, όταν διαπιστώνουμε τη λαμογιά να την κυνηγάμε μέχρι να εξαφανιστεί. Όσο λες 'δε βαριέσαι μωρέ' τόσο κερδίζουν έδαφος όλοι όσοι τις κανουν και το θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα αυτό που για κάποιους άλλους είναι κατάφωρη αδικία. Και αυτό ισχύει από τους 'ερασιτεχνικούς' όπως λες αγώνες challenge, drift και όπως αλλιώς λέγονται, μέχρι και στην απλή αλλά απόλυτα σημαντική καθημερινότητα'Παντως η πιο 'ασχημη' εντυπωση ηταν για δευτερο συνεχομενο αγωνα η ελλειψη κοσμου εκτος απο τον δευτερο Μερκουρη,κριμα........
-
[quote='Amaxopoulos']ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ 3-4 ΣΕΛΙΔΑ:
Να κανω η να μην κανω παρανομα περασματα?
Το ερωτημα του Σαιξπηρ σε ελευθερη αποδοση ελληνα αγωνιζομενου.
Τα (παρανομα)περασματα περνουν,τα αποτελεσματα μενουν.
Γνησια ελληνικη πραγματικοτητα!?!
Σωστα?............ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ,Ε?
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΕΟ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ.
ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ) ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 05.00 ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
καλή εβδομάδα σε όλους. Την παρασκευή ευχήθηκα σε όλους ο αγώνας να είναι τόσο καλός που να μην θυμόμαστε τις κακές συζητήσεις όλης της υπόλοιπης εβδομάδας.
Για μένα τελικά δεν ίσχυσε αυτό .
Σαφώς και έχει να κάνει με την έξοδο μας αλλά αυτό είναι δικό μας πρόβλημα.
Πέρα από αυτό όμως μου κακοφάνηκαν πολλά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Πολλή κακή οργάνωση. Εμείς είχαμε νούμερο συμμετοχής 103.
Μπήκαμε στην πίστα στις 23:00 και και ήμασταν εκεί από τις 21:25..
Κρίμα δεν είναι……… ταλαιπωρία .
Επίσης πήραμε στην πίστα ωράριο εκκίνησης για το Σάββατο το πρωί.
ΣΑΒΒΑΤΟ
Εμείς έπρεπε να είμαστε στο ΣΕΧ στις 10:38. ήμασταν στις 10:35 και ξαφνικά βλέπω τους ανθρώπους της λέσχης να φωνάζουν-σκούζουν και να μου λένε ότι είμαστε απαράδεκτοι και ότι έπρεπε να είμαστε μισή ώρα πριν και να ξέραμε ότι καλύφθηκαν τα ελεύθερα λεπτά και άλλαξαν οι ώρες. Έτσι λοιπόν τι έκαναν έδιναν καρνέ σε όποιον έβλεπαν και έπαιρνε εκκίνηση όποιος έφτανε πρώτος.
Φοβερό. Εγώ λόγω απειρίας στον Μερκούρη αντί να με ενδιαφέρει ο χρόνος που κάναμε προσπαθούσα να μάθω τι καπέλο είχαμε φάει και για τι?
Προπορεία ή καθυστέρηση ? εν τέλει τίποτα. Έτσι όπως έγινε εμείς στον Μερκούρη πιάσαμε το μπροστινό αυτοκίνητο ( να πω βέβαια ότι ο άνθρωπος ήταν κύριος με όλη την σημασία και μόλις μπόρεσε μας άφησε).
Στην Μαυροσουβάλα τώρα.
Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει μερικές έννοιες .
Στα αποτελέσματα του αγώνα έγραφε ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ποια ανατροπή? Και να σκεφτείτε ότι το αμάξι ήταν πάνω στο δρόμο και διακόπηκε και η ειδική. Το αμάξι απλά χτύπησε μπροστά έκοψε τον τροχό και δεν κουνιόταν.
ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΑΒΗ Ή ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΡΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
Τέλος ήθελα να πώ ότι μου έκαναν και εντύπωση τα κύπελα που πήραν οι συναθλητές μου. Αντάξια της προσπάθειας και των χρημάτων που έδωσαν τα πληρώματα. -
Είναι προφανές πως το 20λεπτο τελευταίο σέρβις γίνεται για να μπορεί η λέσχη να κάνει την απονομή στην ράμπα! Αυτό είναι καλό διότι ο κόσμος στον τερματισμό να μαθαίνει τα αποτελέσματα και ο αγωνιζόμενος να μην χρονοτριβεί για την επιστροφή του.
Στο θέμα των θεατών τώρα οι πρισσότεροι ξεχνάτε το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε Σάββατο! Εργάσιμη μέρα! Στον δεύτερο Μερκούρη όμως η κατάσταση ήταν καλύτερη παρ'όλο το ωράριο 13:30! Επίσης γεγονός είναι η πρόσβαση για τον κάθε θεατή! πχ στον 1ο Μερκούρη στον 'γιατρό'
γινόταν χαμός! Στο τέρμα δε της ειδικής, ο δρόμος έκλεινε 2 χλμ νωρίτερα!
Τεςπα,ο συνδιασμός Βωβός -LM- S1600 μας διέψευσε και μπράβο τους που έδειξαν ότι και με τρακτέρ να 'ετρεχαν.....τάπα θα πήγαιναν! Η εμπειρία και το ταλέντο δεν πάνε στα βουνα! Ο Γκίκας έδειξε τι διαφορά έχει ένα S1600
με ένα καλό!!! Α5 ανά χλμ! (άξιος!!!!!!!) ΜΠΡΑΒΟ και στα πληρώματα του Μίκρα cup που πάνε ΟΛΟΙ αέρα και οι χρόνοι τους-διαφορές τους δείχνουν ότι ραλλύ και αναβάσεις για αυτούς είναι το ίδιο;;;!!!!
Για το τέλος άφησα τους δικούς μου Ζαδέ-Τσαούσογλου που πλέον κυπελούχοι ασφάλτου 2005 στην Α6(τους αξίζει!!)και τους Δακορώνια-Βαλαδάκη που είχαν μπερδέψει το Τσίνκουε τους με μονοκινητήριο διθέσιο αεροπλανάκι και απλά δεν πήγαιναν γρήγορα αλλά πετούσαν χαμηλά!!!!
ΠΑΛΙ ΖΗΛΕΨΑ ΡΕ ΓΜΤΩ!!!!! -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει μερικές έννοιες .
Στα αποτελέσματα του αγώνα έγραφε ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ποια ανατροπή? Και να σκεφτείτε ότι το αμάξι ήταν πάνω στο δρόμο και διακόπηκε και η ειδική. Το αμάξι απλά χτύπησε μπροστά έκοψε τον τροχό και δεν κουνιόταν.
ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΑΒΗ Ή ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΡΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
Τέλος ήθελα να πώ ότι μου έκαναν και εντύπωση τα κύπελα που πήραν οι συναθλητές μου. Αντάξια της προσπάθειας και των χρημάτων που έδωσαν τα πληρώματα.Ανατροπή και πέναλτι Ελενη!
Κρίμα πάντως ρε γμτ, εσείς να είστε καλά... Πάντως σε περίεργο σημείο ήταν η έξοδος ρε παιδί μου... Πώς έγινε αυτό?
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Επίσης πήραμε στην πίστα ωράριο εκκίνησης για το Σάββατο το πρωί.
Εσείς που μείνατε μέχρι τέλους ή έστω μέχρι αργά το πήρατε αυτό το ωράριο... Οι υπόλοιποι που φύγανε νωρίτερα (γιατί δεν αντέχανε άλλη ταλαιπωρία) ακόμα το παίρνουνε! Απαράδεκτο!
ΣΑΒΒΑΤΟ
Εμείς έπρεπε να είμαστε στο ΣΕΧ στις 10:38. ήμασταν στις 10:35 και ξαφνικά βλέπω τους ανθρώπους της λέσχης να φωνάζουν-σκούζουν και να μου λένε ότι είμαστε απαράδεκτοι και ότι έπρεπε να είμαστε μισή ώρα πριν και να ξέραμε ότι καλύφθηκαν τα ελεύθερα λεπτά και άλλαξαν οι ώρες. Έτσι λοιπόν τι έκαναν έδιναν καρνέ σε όποιον έβλεπαν και έπαιρνε εκκίνηση όποιος έφτανε πρώτος.
Φοβερό. Εγώ λόγω απειρίας στον Μερκούρη αντί να με ενδιαφέρει ο χρόνος που κάναμε προσπαθούσα να μάθω τι καπέλο είχαμε φάει και για τι?
Προπορεία ή καθυστέρηση ? εν τέλει τίποτα.Εντελώς απαράδεκτο επίσης!
Το απόλυτο χάος στον Μερκούρη 1 όταν οι οργανωτές για να μην κάνει 'κοιλιά' ο αγώνας όπως αναφέρει και η Ελένη έβαζαν επόμενο όποιον έβλεπαν μπροστά τους αρκεί να μην έμενε κενό το λεπτό!
Τα αποτελέσματα τα ανέφερε παραπάνω η Ελένη...Ελένη μου λυπάμαι πολύ για την έξοδό σας την οποία πληροφορήθηκα μετά την λήξη του αγώνα και γι'αυτό και δεν σε ρώτησα κάτι σχετικά όταν συναντηθήκαμε
Ελπίζω η ζημιά να μην είναι μεγάλη
Εσείς να είστε καλά! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Είναι προφανές πως το 20λεπτο τελευταίο σέρβις γίνεται για να μπορεί η λέσχη να κάνει την απονομή στην ράμπα! Αυτό είναι καλό διότι ο κόσμος στον τερματισμό να μαθαίνει τα αποτελέσματα και ο αγωνιζόμενος να μην χρονοτριβεί για την επιστροφή του.Προφανές δεν νομίζω ότι είναι... Ούτε νομίζω ότι συνηθίζεται (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Ο κόσμος στον τερματισμό? Ποιός κόσμος?
Τα αποτελέσματα μας τα μοιράσανε την ώρα που φτάναμε στο σέρβις, άρα ήταν ήδη έτοιμα...Στο θέμα των θεατών τώρα οι πρισσότεροι ξεχνάτε το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε Σάββατο! Εργάσιμη μέρα! Στον δεύτερο Μερκούρη όμως η κατάσταση ήταν καλύτερη παρ'όλο το ωράριο 13:30! Επίσης γεγονός είναι η πρόσβαση για τον κάθε θεατή! πχ στον 1ο Μερκούρη στον 'γιατρό'
γινόταν χαμός! Στο τέρμα δε της ειδικής, ο δρόμος έκλεινε 2 χλμ νωρίτερα!Ο αγώνας έγινε Σάββατο και οι θεατές νομίζανε ότι είναι Κυριακή!
Ξέρετε πόσος κόσμος πήρε τηλέφωνο το Σάββατο το βράδυ και ρώταγε τι ώρα παίρνει εκκίνηση ο πρώτος στον Μερκούρη την επόμενη?
Το ότι ήταν εργάσιμη για πολλούς είναι όντως ένα μείων... -
Συμφωνώντας με τους προλαλήσαντες σε όλα, οφείλω να μνημονεύσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πέρασμα της Κων/νας Μακρή με το 206 junior cup από του γιατρού. Ειδικά στο πρώτο πέρασμα εξεπλάγην ευχάριστα...Καθαρή γραμμή,αποφασιστικά στο γκάζι και τέλεια διέλευση....Η καλύτερη του cup μαζί με Χαλιβελάκη....ΜΠΡΑΒΟ....Τέτοιες προσπάθειες από νεους αγωνιζόμενους νομίζω πρέπει να ακούγονται!!!!
-
Τωρα που κρυωσανε τα λαστιχα ,ας κανουμε μια αποτιμηση των οσων ζησαμε στο Αττικο (σε σχεση με τον αγωνα ,γιατι σε σχεση με τους ανθρωπους που συναναστραφηκαμε θα τα διαβασετε σε αλλο θεμα).
Ας εχουμε μια χρινοκη σειρα:
1.Παρουσιαση του αγωνα. Με βαση αυτον τον ανεκδιηγητο κανονισμο περι αναγνωρισεων,ο αγωνας γνωστοποιηθηκε πολυ αργα, και φυσιολογικα υπηρξαν διαμαρτυριες αφου δηλωναμε χωρις επισημα να ξερουμε που παει. Ανεπισημα βεβαια το ξεραμε ενα μηνα πριν (δεν κρυβονται τα πραγματα), κατι που εδωσε την ευκαιρια σε αρκετους να ειναι πιο εξυπνοι απο τους υπολοιπους.Και για να ειμαι ακριβης, οπως θα διοαβασετε αλλου, δεν μ ενδιαφερει προσωπικα το θεμα, με τσαντιζει ομως που η αρχη συνεχιζει να διατηρει αυτη την ανισοτητα που δημιουργει προβληματα αναμεσα στους συμμετεχοντες.
2. Διαδρομη. Μου αρεσε κι ας ηταν απαιτητικη, δυσκολη και καποιες στιγμες επικινδυνη.Ακομα κι αυτη η μακρινη Ριτσωνα θα ειχε την αξια της αν δεν ειχε ολους κι ολους 30 θεατες που τους χαιρετησα εναν-εναν στο δευτερο περασμα. Το καρτοντρομο χρειαζοταν για τον κοσμο,εστω κι αν για μας ηταν λιγο και πολυεξοδο σε χρονο και χρημα.
3. Προβολη. Με μια (ευγενικη) λεξη ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.. Τοσο που ζηλεψαμε το Dragster! Μαλιστα καποια στιγμη την Παρασκευη ,στιβοντας το κεφαλι μου να βρω μια λυση, προτεινα να σταλει σ ολα τα καναλια και τους ραδιοφωνικους σταθμους ενα δελτιο τυπου, οχι για την αναγγελια του αγωνα, αλλα για την πληροφορηση των οδηγων για το ποιοι δρομοι θα ηταν κλειστοι το Σαβατο για την τελεση του αγωνα. Με τον τροπο αυτο , και οι σταθμοι θα την δημοσιευαν ,οπως κανουν παντα οταν υπαρχουν κυκλοφοριακες ρυθμισεις και ΕΜΜΕΣΑ θα γινοταν διαφημιση του αγωνα. Εκανα αρκετα τηλεφωνηματα σε «δικους» μας και αλλους. Ακουσε κανεις τιποτα? Εγω παντως εμπεδωσα το «απο τον Ανα στον Καιαφα».Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο την καλη προβολη ,θα ειχαν την ευκαιρια να κερδισουν ΑΜΕΣΑ (εισητηρια) οι οργανωτες. Τι να πω?
4.Τεχνικος ελεγχος. Απ οσα ειδα, καλος ,γρηγορος και καλα στελεχωμενος.
5. Διαδικασια αναγνωρισεων. Μια κωμωδια. Και παρακαλω οχι προσωπικες παρεξηγησεις. Συναδελφοι μου πηγαιναν σαν παλαβοι. Αλλοι (μπραβο τους) εξαιρετικα προσεκτικοι. Αλλοι γυριζαν πισω απο τις κοπανες. Η κωμωδια εγκειται στο οτι πληρωνονται ανθρωποι να φυλανε τη διαδικασια, κι αυτοι μαζευουν χορτα και λουλουδια γιατι (φυσιολογικα) δεν γουσταρουν να γινουν δημιοι (η να εκτιθενται) οταν ξερουν οτι η αναφορα τους θα παει στα σκουπιδια. Δηλαδη, ξοδευονται χρηματα απ αυτα που εμεις πληρωνουμε για ανουσια πραγματα, οταν θα μπορουσαν να πανε στην προβολη ας πουμε...
6.Αγωνας.
Α. Καρτοντρομο. Ωραια εκδηλωση, καλο σπικαρισμα και πληροφορηση, ομως σας ειχα ζητησει κ. Καιτη εναν χωρο να μπορουμε ν αφησουμε τ αγωνιστικα μας για να γτρισουμε να δουμε τους συναδελφους μας και με «γραψατε». Ετσι φυγαμε κατ ευθειαν για το σπιτι. Ευχαριστω.
Β.Παρκ Φερμε. Θα συμφωνησω μεαυτα που γραφει ο Νασος, εκτος απο τη σημασια που ΔΕΝ δινει στα 1-2 «κλεμενα» δευτερολεπτα. Νασο, οσοι εχουν σκοτωθει σε αγωνα, το επαθαν για 1-2 δεκατα που θα κερδιζαν περνωντας την οριακα κι οχι «σιγουραντζα»
Γ.Φυλαξη καλη, κριτες αψογοι.
Δ. Service Park. Καλος χωρος, κι αφου δεν εβρεξε δεν μπορω να πω τιποτα. Βεβαια την επομενη φορα θα παρω μαζι με τα εργαλεια και μερικους καθετηρες και σακκουλακια παρα φυσιν εδρας, να τα δωσω στους ανθρωπους μου, αφου η εργανωση δεν φιλοτιμειται να τους τιμησει με μια –δυο χημικες τουαλετες, ωστε να μην ακουν το βρισιδι των παρακειμενων αναγωγων ταβερνιαρηδων (εγιναν «εμπλοκες».
Ε. Εκκινηση. Αξιοπρεπης και με εναν Καλφαρεντζο συγκρατημενο οσο χρειαζοταν. Το οτι δεν ειχε κοσμο, δεν με πειραξε, αφου θα προτιμουσα τον κοσμο στις ειδικες.
Στ. Πληροφορηση αγωνιζομενων. Κυριοι ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Κακοτυπωμενοι χρονοι που δεν διαβαζονταν (τι να κανουμε ,αυτι ειναι ,ηταν η απαντηση στην ευλογη διαμαρτυρια μας) και μοιρασμενοι αφου ο αγωνας ειχε σχεδον τελειωσει. Σε καμια περιπτωση δεν ξεραμε τι γινοταν λιγο πισω μας. Μου φαινεται ,ω αρχοντες , οτι αυτο συνιστα; Ελειψη σεβασμου στην προσπαθεια μας και πρεπει να καθισετε σε μπακετ για να φρεσκαρετε τις γνωσεις σας και να εγκαταλειψετε την αποψη οτι εμεις βολταρουμε ασφαλως αναμεσα στα πευκα του Μερκουρη με 215 πραγματικα(!!!) στο κοντερ.
Ζ. Τερματισμος κι απονομη χωρις παραπονο.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΟΑΑ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΟΑΑ, ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ...
Και του χρονου. -
Ωπα, αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα; Που, πως , πότε, γιατί; Λεπτομέρειες παρακαλώ....Καστορ τι έγινε;;; Ο πρόεδρος δεν είπε τίποτα.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Συμφωνώντας με τους προλαλήσαντες σε όλα, οφείλω να μνημονεύσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πέρασμα της Κων/νας Μακρή με το 206 junior cup από του γιατρού. Ειδικά στο πρώτο πέρασμα εξεπλάγην ευχάριστα...Καθαρή γραμμή,αποφασιστικά στο γκάζι και τέλεια διέλευση....Η καλύτερη του cup μαζί με Χαλιβελάκη....ΜΠΡΑΒΟ....Τέτοιες προσπάθειες από νεους αγωνιζόμενους νομίζω πρέπει να ακούγονται!!!!Συμφωνώ και επαυξάνω και παράλλειψή μου!!
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ