-
Θέλω πολύ να στηρίξω τα ελληνικά πρατήρια βενζίνης και ιδιαίτερα τα ΕΛΙΝ που έχω διαβάσει - ακούσει αρκετά καλά λόγια!
Η βενζίνη που βάζω είναι αποκλειστικά 100 άρα και είναι πλέον κοροϊδία στις SHell - Bp.
Έχω ψάξει στο επίσημο site της ΕΛΙΝ http://www.elin.gr αλλά δεν αναφέρει πουθενά διευθύνσεις πρατηρίων!
Η περιοχή που μένω είναι Σεπόλια !
Αν γνώριζε κάποιος κάποιο καλό πρατήριο ΕΛΙΝ Σεπόλια - Κολωνό - Περιστέρι...θα με βοηθούσε πολύ!
Το ίδιο Θα μπορούσε να βοηθήσει και όλους μας αν σε αυτό το θέμα αναφέρονταν πρατήρια ΕΛΙΝ σε όλη την Ελλάδα μήπως και καταπολεμηθεί έστω και στο ελάχιστο αυτή η εκμετάλλευση των πολυεθνικών!
-
Θέλω πολύ να στηρίξω τα ελληνικά πρατήρια βενζίνης και ιδιαίτερα τα ΕΛΙΝ που έχω διαβάσει - ακούσει αρκετά καλά λόγια!
Η βενζίνη που βάζω είναι αποκλειστικά 100 άρα και είναι πλέον κοροϊδία στις SHell - Bp.
Έχω ψάξει στο επίσημο site της ΕΛΙΝ http://www.elin.gr αλλά δεν αναφέρει πουθενά διευθύνσεις πρατηρίων!
Αν γνώριζε κάποιος κάποιο καλό πρατήριο ΕΛΙΝ Σεπόλια - Κολωνό - Περιστέρι...θα με βοηθούσε πολύ!
Το ίδιο Θα μπορούσε να βοηθήσει και όλους μας αν σε αυτό το θέμα αναφέρονταν πρατήρια ΕΛΙΝ σε όλη την Ελλάδα μήπως και καταπολεμηθεί έστω και στο ελάχιστο αυτή η εκμετάλλευση των πολυεθνικών!
-
-
Το ελίν που έβαζα μέχρι πρόσφατα συνέχεια βενζίνη είναι στην Αγ.Παρασκευής και δεν είχα κανένα παράπονο... (και το φθηνότερο στην ευρύτερη περιοχή....)
Εδώ και κανα μήνα όμως βάζω σε ΕΚΟ στην προέκταση της Δ.Πλακεντίας γιατί πραγματικά είναι ο πιο φθηνός!! 0.839 την έχει τις τελευταίες μέρες!! -
Αν δεις εδω: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10546&postdays=0&postorder=asc&start=135 στο κατω μερος και μετα θα δεις οτι και εγω επειδη εχω ακουσει και διαβασει καλα λογια ψαχνω για βενζιναδικα Ελιν αλλα επειδη ειναι μονο 400 μαλλον δυσκολα βρισκεις!!! Δυστυχως τους εστειλα και e-mail να τους ρωτησω αλλα δεν μου απαντησαν!!! Κι εγω θελω να βαλω 100αρα Ελιν γιατι οντως οι γνωστες ειναι πανακριβες και εχω διαβασει αρκετα καλα για την Ελιν για να την εμπιστευτω αλλα αν βρεις πες μου και εμενα πουθενα κοντα στον Πειραια γιατι δεν βρισκω πουθενα!!! Ισως αν βρουμε καποιο να εχει καμια λιστα;!;! Στο link που σου εδωσα ειπαν μερικοι συνφορουμιτες ενα-δυο που ισως σε βολεψουν.
EDIT:billllll θυμασαι μηπως τιμη για το πρατηριο που εβαζες να μας πεις ενδεικτικα; Η τουλαχιστον σε σχεση με αλλα πως ηταν η 95αρα και η 100αρα;
-
Μπα δηστυχώς δεν βολεύουν! Ευχαριστώ πάντως!
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι είχε η Ελαφόνησος (το μοναδικό δηλαδή βενζινάδικο) και δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο στην ΑΘήνα.
Keep searching λοιπόν !
-
Φίλε enginekiller δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια (βάζω μόνο 95άρα πλέον ) αλλά θα κοιτάξω και θα το γράψω
Επίσης υπάρχει και το http://www.gasprice.gr που είναι καλή ιδέα αλλά χρειάζεται υποστήριξη από εμάς για να δουλέψει
-
Απ'οτι βλεπω για να δουλεψει αυτο θελει πολυυ δουλεια ακομα γιατι ειναι σχεδον αδειο απο πρατηρια.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απ'οτι βλεπω για να δουλεψει αυτο θελει πολυυ δουλεια ακομα γιατι ειναι σχεδον αδειο απο πρατηρια.Ε βάλε κανένα που ξέρεις
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Θέλω πολύ να στηρίξω τα ελληνικά πρατήρια βενζίνης και ιδιαίτερα τα ΕΛΙΝ που έχω διαβάσει - ακούσει αρκετά καλά λόγια!...εγώ πάλι ούτε απ' έξω δεν θέλω να περνάω από τα ΕΚΟ...
-
Τελικά είναι γενικό το κακό με τα ΕΛΙΝ ! Αν βρώ κάποιο μέσα στην Αθήνα θα κάνω πάρτυ! Βλέπετε με πόνεσε την τελευταία φορά που γέμισα με 53
-
Εγώ ρε παιδιά τι να πω...μια φορά έβαλα ΕΛΙΝ και μου έβγαλε 150χμ λιγότερο απ' ότι συνήθως, κινούμενος στις ίδιες διαδρομές και οδηγώντας με τον ίδιο τρόπο.
Τώρα...βενζίνη έβαλα...νερό έβαλα...θα σας γελάσω.
-
ενα ελιν εχει κοντα στο αγαλμα του τρουμαν
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ενα ελιν εχει κοντα στο αγαλμα του τρουμανπου ειναι αυτο;
-
[quote='digilef'] Βλέπετε με πόνεσε την τελευταία φορά που [b]γέμισα με 53
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
53€, γέμισμα με κατοστάρα...
Τυχερέ άνθρωπε
Τι έχεις; ρεζεβουάρ απο παπάκι;Γέμισα με BP 100 κάπου στα 43 lt ! To ρεζερβουάρ φουλ είναι 47lt και μη μου λες το τουτού μου παπάκι
-
Πλεον γεμίζω με 100αρα με 47 ευρώ....
Θέλετε να μάθετε με πόσο γεμιζα 9 μήνες πριν;;; Με 37 στη χειρότερη κύριοι....
(Δηλαδή εγώ έχω σκούτερ;;;;)
-
Πλεον γεμίζω με 100αρα με 47 ευρώ....
Θέλετε να μάθετε με πόσο γεμιζα 9 μήνες πριν;;; Με 37 στη χειρότερη κύριοι....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πλεον γεμίζω με 100αρα με 47 ευρώ....Θέλετε να μάθετε με πόσο γεμιζα 9 μήνες πριν;;; Με 37 στη χειρότερη κύριοι....
Πόσα λίτρα με 47 € και σε τι πρατήριο-περιοχή?
-
Για πολλά-πολλά χρόνια οι επιλογές μου στην προμήθεια βενζίνης για τα αυτοκίνητα που είχα ήταν πάντα οι Αμερικανικές εταιρείες πετρελαίων (γνωστές σε όλους νομίζω). Κάποιο λοιπόν πρωϊ πηγαίνοντας να βάλω κάυσιμο στο συνηθησμένο μου πρατήριο, μου πέρασε σαν αστραπή η εξής σκέψη. «Γιατί να μου τα παίρνουνε οι Αμερικανοί και όχι οι Ελληνες?» Ετσι έκανα αμέσως στροφή και πήγα στο πρώτο πρατήριο Ελληνικών συμφερόντων που βρήκα μπροστά μου. Δεν θα πώ ποιό ήταν για να μη θεωριθεί διαφήμηση, απλά θα πώ ότι είναι εταιρεία συμφερόντων πρώην προέδρου της ΑΕΚ. Γέμισα λοιπόν το τάνκι με απλή αμόλιβδη. Μετά απο κάμποσες διαδρομές, παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά χωρίς μα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακριβώς η ίδια και ίσως κάπου καλύτερη απόδοση του μοτέρ. Μετά παρατήρησα τον δείκτη του καυσίμου ότι δεν έτρεχε ευκολα προς τα κάτω. Και για να μη τα πολυλογώ ένα θα σας πώ. Απο τη στιγμή που πήγα στην εν λόγω φίρμα είδα πραγματικά βενζίνη στο τάνκι του αυτοκινήτου μου. Ετσι απο τότε και μετά δεν ξαναπάτησα σε καμία απο τις γνωστές φίρμες των 7 αδελφών. Αγοράζω που αγοράζω κάυσιμο. Ας πηγαίνουν λοιπόν τα χρήματά μου σε Ελληνικά συμφέροντα.
Τάκης!
Υποστήριξη ελληνικών πρατηρίων Βενζίνης