-
Τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί το WinMX, το οποίο επισκέπτομαι τακτικότατα και κατεβάζω τραγουδάκια. Μήπως ξέρετε κάτι για το γεγονός; Λέτε να ακολούθησε το δρόμο των Napster και Audiogalaxy;
-
Τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί το WinMX, το οποίο επισκέπτομαι τακτικότατα και κατεβάζω τραγουδάκια. Μήπως ξέρετε κάτι για το γεγονός; Λέτε να ακολούθησε το δρόμο των Napster και Audiogalaxy;
-
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί το WinMX, το οποίο επισκέπτομαι τακτικότατα και κατεβάζω τραγουδάκια. Μήπως ξέρετε κάτι για το γεγονός; Λέτε να ακολούθησε το δρόμο των Napster και Audiogalaxy;Ω ναι.....
IFPI SUXXXXX
-
Ηταν είδηση χτες στο slashdot. Τους έκανε μύνηση η RIAA και τους έκλεισε. Αν θυμάμαι καλά θα μεταφέρουν τους server τους σε κάποιο μικρό κρατίδιο που δεν υπάρχει πρόβλημα με τη νομοθεσία.
-
[list=1:7tv5270t][:7tv5270t]slyck.com > WinMX PNP Network Mysteriously Ends Operations[/7tv5270t]
[:7tv5270t]slyck.com > Top WinMX Alternatives[/7tv5270t][/list7tv5270t] -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
[list=1:4wrgjqej][:4wrgjqej]slyck.com > WinMX PNP Network Mysteriously Ends Operations[/4wrgjqej]
[:4wrgjqej]slyck.com > Top WinMX Alternatives[/4wrgjqej][/list4wrgjqej]Φίλε kubiak για ακόμα μία φορά υποκλίνομαι!
Και έδωσες άρθρο για άψογη και λεπτομερή πληροφόρηση και ταυτόχρονα εναλλακτικές για να μας φύγει και η μελαγχολία των τελευταίων ημερών.
By the way, ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του slyck; Τι είδους site είναι;
Πάντως ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Ήσασταν σίγουρα καλύτερα πληροφορημένοι από μένα. -
Δοκιμάστε το Ares... http://aresgalaxy.sourceforge.net/
-
Έμεινα μ@λ@κ@ς!!! Υπάρχει ακόμα το Winmx?
Δοκιμάστε το dc++, δεν πάιζει μεγαλύτερη γκάμα τραγουδιών -
eDοnkey και WinMX υποχωρούν στις πιέσεις της δισκογραφικής βιομηχανίας
πηγή: insomnia.gr
και όπως λέει κι ένας φίλος...Της-RIAA-κουφάλες-έρχονται-κρεμάλες!!
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
[list=1:1pa66195][:1pa66195]slyck.com > WinMX PNP Network Mysteriously Ends Operations[/1pa66195]
[:1pa66195]slyck.com > Top WinMX Alternatives[/1pa66195][/list1pa66195]Φίλε kubiak για ακόμα μία φορά υποκλίνομαι!
Και έδωσες άρθρο για άψογη και λεπτομερή πληροφόρηση και ταυτόχρονα εναλλακτικές για να μας φύγει και η μελαγχολία των τελευταίων ημερών.
By the way, ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του slyck; Τι είδους site είναι;
Πάντως ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Ήσασταν σίγουρα καλύτερα πληροφορημένοι από μένα.να'σαι καλά anemos231...
Όσο για το slyck.com το έχω καταχωρίσει ως ένα καλό site για file sharing news (Peer 2 Peer)...
eDοnkey και WinMX υποχωρούν στις πιέσεις της δισκογραφικής βιομηχανίας
πηγή: insomnia.gr
και όπως λέει κι ένας φίλος...Της-RIAA-κουφάλες-έρχονται-κρεμάλες!!
Ακόμα μία τρύπα στο νερό για τις MPAA & RIAA...
-
Πολύ καλό επίσης είναι το LimeWire.
-
...και το Shareaza...
-
γενικά τα p2p δεν πεθαίνουν όσο και να χτυπιούνται οι δισκογραφικές, μην ανχώνεστε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
γενικά τα p2p δεν πεθαίνουν όσο και να χτυπιούνται οι δισκογραφικές, μην ανχώνεστεΠαιδιά ξέρετε ότι και από το mIRC μπορείτε να κατεβάζετε πολλά τραγούδια;
Έχει τρομερή ποικιλία, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί με τα (πολλά) τραγούδια τους.
Εγώ παλιά, με την dial up σύνδεσή μου, κατέβαζα αβέρτα κουβέρτα από Napster (παλαιότερα) και από WinMX (μεταγενέστερα).
Βέβαια είχα φτύσει αίμα στην κυριολεξία μέχρι να καταφέρω να κατεβάσω έναν ικανοποιητικό αριθμό τραγουδιών.
Μετά ανακάλυψα, μέσω ενός φίλου, το mIRC και έβρισκα σχεδόν ό,τι ήθελα. Το mIRC το έβρισκα πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο. Ειδικά με την ISDN που έβαλα μετά. Μιλάμε φυσικά για ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ καταστάσεις...Τώρα, όλα τα mp3 μου μαζί (ελληνικά - ξένα) πιάνουν περί το 1 GB.
Τώρα τα έχω σκυλοβαρεθεί. Μπορεί στο μέλλον όμως να ξαναρχίσω.
Προς το παρόν έχω στραφεί στην αγορά γνήσιων CD. -
anemos231,
try Gnucleus.
Πολύ καλό και το DC++ αλλά θέλει πολύ μεγάλο share...Δημήτριος,
No ratio FTP sites και IRC networks/channels είναι κορυφαία αλλά θέλουν ψάξιμο και υπομονή (long queues στο IRC).Προσωπικά όταν θέλω κάτι η σειρά είναι:
[list:17hjzphu][:17hjzphu]IRC (όπου έχω προσαρμόσει το mirc στα μέτρα μου με δικά μου scripts, στοιχείο που κάνει το mirc φανταστικό)...[/17hjzphu]
[:17hjzphu]DC++[/17hjzphu]
[:17hjzphu]WinMX (δεν ισχύει πλέον)[/17hjzphu]
[:17hjzphu]Gnucleus[/17hjzphu]
[:17hjzphu]Limewire (αν και το προηγούμενο συνδέεται στο δίκτυό του)[/17hjzphu][/list:u:17hjzphu]
FTP sites δε χρησιμοποιώ πλέον, ενώ Torrents, newsgroups δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....
-
eMule από εμένα (αν και δουλεύει καλά μόνο με adsl), και κατεβάζω αρκετά album την εβδομάδα.
Φυσικά, τα γνήσια CD έχουν άλλη χάρη όποτε διαθέτω ένα μέρος του budget σε αυτά. Απλά δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω όλα αυτά που κατεβάζω!Σε περίπτωση που ψάχνω κάτι σπάνιο που δε μπορώ να βρω πουθενά με ξελασπώνει συνήθως το soulseek.
-
.
Soulseek δε μπορώ λόγω WebWasher
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
anemos231,
try Gnucleus.
Πολύ καλό και το DC++ αλλά θέλει πολύ μεγάλο share...Ποιό site κατά τη γνώμη σας πλησιάζει περισσότερο το WinMX, το οποίο είχα βολευτεί αφάνταστα; Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για mp3, ελληνικά και ξένα, και bitrate >= 192 Kbps, ώστε να ακούγονται αξιοπρεπώς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο.
Φίλε kubiak, για παράδειγμα το gnucleus για ποιο λόγο το συστήνεις; -
Γιατί συνδέεται σε δύο δίκτυα (συμπεριλαμβανομένου του δικτύου του Limewire) και το interface του είναι ανεκτό...
To Limewire έχει καλύτερο interface βέβαια...
Νομίζω ότι αυτά τα δύο προσεγγίζουν καλύτερα το WinMX.
To Soulseek είναι επίσης καλό, κυρίως όμως για trance, underground, ανεξάρτητη σκηνή κλπ...
Δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να το χρησιμοποιώ.
Α, να μην ξεχάσω για το DC++ καλό είναι να υπάρχει γρήγορη σύνδεση...
Πρόβλημα με το WinMX ;