-
Ναι, για πείτε... Βλέπω τον καιρό αρκετά ύποπτο, οπότε μη φάμε το πακέτο μέχρι εκεί και δεν βρούμε κανέναν.
-
ακυρος....
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Θα ελεγα ευγενικα... να Φροντισουμε την Διατυπωση του γραπτου μας λογου .. Ολοι μας...
Αν και λεω σε παραπανω post πως καμια σχεση δεν εχει ο γραπτος με τον προφωρικο λογο...Παρ'όλα αυτά, χρησιμοποιείς προφορικό λόγο στη θέση του γραπτού.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα ελεγα ευγενικα... να Φροντισουμε την Διατυπωση του γραπτου μας λογου .. Ολοι μας...
Αν και λεω σε παραπανω post πως καμια σχεση δεν εχει ο γραπτος με τον προφωρικο λογο...Παρ'όλα αυτά, χρησιμοποιείς προφορικό λόγο στη θέση του γραπτού.
Εχεις βαλει σκοπο της ζωης σου να σχολιαζεις καθε ΠΟΣΤ του FiestaMAN????
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχεις βαλει σκοπο της ζωης σου να σχολιαζεις καθε ΠΟΣΤ του FiestaMAN????Όχι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχεις βαλει σκοπο της ζωης σου να σχολιαζεις καθε ΠΟΣΤ του FiestaMAN????
Όχι.
Οκ... κατα λαθος ποσταρεις σε ολα τα θρεντ που ποσταρει, αμεσως μετα το καθε ποστ του.....
-
Τελικά τι έγινε, βρεθήκατε χθες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά τι έγινε, βρεθήκατε χθες?Ναι βγηκαμε...! 10 X-TFRC.. και ενας 4TF ο Χρηστος .. με nickname _
Μηλισαμε περι ανεμων και υδατων, μιας και δεν μπορουσε να γινει στωστη κουβεντα 10 vs 1
Μετα ειπαμε να παμε μια απο πεταλο, οπως και καναμε, αλλα ο Χρηστος με περασε λιγο πριν και χαθηκε... μαλλον δεν ηξερε το πεταλο
τεσπα.. next time.!Το κακο ηταν πως οταν αποφασισαμε να παμε πεταλο ειχαν ιδι στεγνωσει οι δρομοι..!
-
Πειτε τιποτα ρε παιδια... Νομιζα οτι ακυρωθηκε και την ωρα που με ενημερωσαν (20.30) ειχα ηδη κανονισει...
-
Εγώ κατέβηκα πάντως. Και να μη γινόταν τελικά, η περιοχή βολεύει για βόλτα...
-
10 πρός έναν;
Από οργάνωση βλέπω...σκίζετε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
10 πρός έναν;
Από οργάνωση βλέπω...σκίζετε!!!Ναι ειχαμε και καλη επιλογη οπλων....
Μπροστοκινητα, πισωκινητ -που ηρθε μετεπειτα- και τετρακινητο....Κριμα παιδες, κερναμε παντα το καλυτερο τσαϊ
-
...ούτε τα ήξερα&δεν ήμουν με την Ψιψινέλ;!
Πήχτρα σε Venue+πέταλο(Βάρκιζα-Βουλιαγμένη) οπότε ψιλοπερίμενα καντίνα
Αν τους ξεφύγατε ελάτε Πήλιο
Θα είμαι 'διπλα' -Θεσσαλονίκη- για γάμοΚαλώς όρισες στις δημοσιευσεις αλλά δεν χρειάζεται να μας βγουν τα μάτια για να τις διαβάσουμε!Συμφωνείς?!!![kouk]
-
Παιδιά σόρι που δεν ήρθα αλλά ήταν Παρασκευή βράδυ, ήμουν εντελώς πτώμα από τη δουλειά και δεν αισθανόμουν καλά για να οδηγήσω στη βροχή παρέα με μερικούς θερμοκέφαλους TFRCήδες!
Raincheck please.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά σόρι που δεν ήρθα αλλά ήταν Παρασκευή βράδυ, ήμουν εντελώς πτώμα από τη δουλειά και δεν αισθανόμουν καλά για να οδηγήσω στη βροχή παρέα με μερικούς θερμοκέφαλους TFRCήδες!Raincheck please.
Ελα μωρε....κ εγω επεστρεψα απο το γραφειο αλλαξα και την εκανα για το meeting....
Ασε που ηταν μαμω τα γελια η ολη φαση!!
Συνάντηση μελών 4TF και TFRC για γνωριμία