-
-
Ποσες παρατηρησεις εφαγε ο Παο σημερα? ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ?
Μαλλον θα εχω προβλημα με τα αυτια μου . Οι ''μπασκετικοι'' φιλαθλοι του Παναθηναικου φωναζαν επι 15 λεπτα 'γαυροι μ..νια γ..ω τον Πειραια' ?
Ε?
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
Οτι και να κανετε το θεαμα που παρουσιαζεται ειναι αθλιο. ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΠΑΙΖΕΤΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. Ειδατε σημερα πως καθαρισε τον Ηρακλουλη. Σαν αυγουλακι.Υ.Γ Το συνθημα που ταιριαζει στον Παο ειναι το εξης :
ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΣΤΙΑ Η ΘΥΡΑ 13, ΔΟΥΡΟΣ ΖΛΑΤΑΝΟΣ ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΣΤΙΑ...ΡΟΤΣΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΤΗ... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
[Οποιος φοραει την ερυθρολευκη φανελα καταλαβαινει την δυναμη των 5.000.000 οπαδων της και νιωθει μια πυρινη φλογα να τον κυριευει.Θ' αγοράσω κι εγώ μία !!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[Οποιος φοραει την ερυθρολευκη φανελα καταλαβαινει την δυναμη των 5.000.000 οπαδων της και νιωθει μια πυρινη φλογα να τον κυριευει.
Θ' αγοράσω κι εγώ μία !!!!
Η λυση για τις κρυες μερες του χειμωνα :explotar:
-
Aνίατη η κατάσταση
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aνίατη η κατάστασηΠροτιμω να αντιπαραθεσεις επιχειρηματα και να αφησεις τα αστειακια.
1)ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η FIBA ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΑΣ?
2)Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?
3)ΒΡΙΖΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ?
4)ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΟΧΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ? -
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ...ΝΤΑ ΠΙΠΑ
-
Aνίατη η κατάστασηΜπαααα,εμενα μου μοιαζει για ντουμπλ φας...
-
Για πείτε ποιος, πού και τι ώρα παίζουν σήμερα. Και σε ποιο κανάλι, μπας και δούμε τίποτα.
-
πολυ ασχημο παιχνιδι για μας σημερα, τιποτα δε πηγε καλα και η διαφορα των 12 ποντων μας κολακευει..
ο αρης επαιξε καλη και σκληρη αμυνα και μεις ημασταν για τα πανηγυρια...αν και το μονο που ζηλευω απο τον αρη ειναι ο στακ...
-
που να κερδίσεις όταν βάζει τρίποντα ο Σιγάλας
Παίξτε και λίγο άμυνα κι εσείς ρε παιδί μου χωρίς σκριν ή με ένα απλό της πλάκας, σαν έβαζαν τρίποντα:o
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός, ότι έκανε ένα κλέψιμο ο Πάντιους και πέρα από το ότι δεν υπήρχε καμιά ισορροπία (το πλέι μέικερ ήταν σχετικά χαμηλά και δεν είχε πάρει άλλος τη θέση του) δε γυρισε κανείς πίσω να τον μαρκάρει, έστω και για τα μάτια. Δειχνει κάτι αυτό. Μάλλον δεν το πίστεψαν.
Πάντως ότι και να μου λετε, ο Μαυροκεφαλίδης είναι παιχτούρα. Ξέρει πολύ μπάσκετ το άτομο. Ε ρε και να τον είχε αυτόν ο Ζέλικο. Σε δυο χρονάκια θα τον είχε κάνει Hakeem!Δεν έχω ολοκληρωμένη γνώμη, είδα μόνο την 3η και την 4η περίοδο
-
που να κερδίσεις όταν βάζει τρίποντα ο ΣιγάλαςΠαίξτε και λίγο άμυνα κι εσείς ρε παιδί μου χωρίς σκριν ή με ένα απλό της πλάκας, σαν έβαζαν τρίποντα:o
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός, ότι έκανε ένα κλέψιμο ο Πάντιους και πέρα από το ότι δεν υπήρχε καμιά ισορροπία (το πλέι μέικερ ήταν σχετικά χαμηλά και δεν είχε πάρει άλλος τη θέση του) δε γυρισε κανείς πίσω να τον μαρκάρει, έστω και για τα μάτια. Δειχνει κάτι αυτό. Μάλλον δεν το πίστεψαν.
Πάντως ότι και να μου λετε, ο Μαυροκεφαλίδης είναι παιχτούρα. Ξέρει πολύ μπάσκετ το άτομο. Ε ρε και να τον είχε αυτόν ο Ζέλικο. Σε δυο χρονάκια θα τον είχε κάνει Hakeem!Δεν έχω ολοκληρωμένη γνώμη, είδα μόνο την 3η και την 4η περίοδο
δεν ειχε καθολου παθος η ομαδα σημερα....σε σημειο που να νομιζω οτι ηταν λογω εδρας...ετσι εδειξε...ο γκαγκα εφαγε τεχνικη μολις πηγε να μιλησει για ενα φαουλ και ουτε αυτος ηταν σε φορμα...
ο μαυροκεφαλιδης ειναι ενας καλος power forward, ευκινητος και ευστοχος απο μακρια...αλλα δεν εχει ψυχη! και ειναι πολυ αδυναμος στο ριμπαουντ και δε προσδιδει βαρος στην αμυνα...αυτα αντε να τα μαθει...ψυχη ομως...?θα γινει ενας καλος παιχτης σιγουρα αλλα δε νομιζω οτι θ'αφησει εποχη...
-
KAZLAOYSΚΑΣ ΦΥΓΕ!! ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΦΥΓΕ! ΟΞΩ ΡΕ!! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΟΥΟΥ!Πήρες τους ΝΒΑers, Αργυρόπουλο, Μπάρλο, Εντι, Ζίζιτς και Σοφοκλάρα (άμα αγριέψει. Αν δεν αγριέψει είναι απλώς...ΝCAA) και τους έκανες να χάνουν από αυτόν τον άσχετο το Μπλάκνεϊ.
Και όχι μόνο μας φιστικώσανε αλλά χάσαμε και τη διαφορά που πήραμε στο ΣΕΦ και του χρόνου πάλι στο Κόρατς θα παίζουμε.ΟΥ ΟΥ ΟΥ φύγε . Φύγε λεμε ρεεεεε.
Ο red_army7 δεν ξεχνα .
Ο Θρυλος ΞΕΣΚΙΣΕ για πλακα την ομαδα που σε νικησε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ μεσα-εξω.
Και ακομα η ομαδα ειναι στο 30% και ο Σοφοκλας στο 25%Υ.Γ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ
-
-
contra.gr
''Ο «μπέιμπι σακ» έπαιξε φανταστική άμυνα, ενώ στην επίθεση έβαλε τους Σαντιάγο και Νίσεβιτς μέσα στα καλάθια.
Σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος παρουσιάζεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο 'Σόφο' κόντρα στη Μάλαγα είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22''TRAVELLER ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΣΟΦΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
-
Επειδή πήρατε 2 αγώνες, δεν γίνατε και μεγάλη ομάδα.. Για χαλάρωσε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επειδή πήρατε 2 αγώνες, δεν γίνατε και μεγάλη ομάδα.. Για χαλάρωσε..2 αγωνες? Ξεφτιλισαμε τον Παο που επρεπε να φαει 20 ποντους , διαλυσαμε Μπαρτσελονα, Μακαμπι,Μαλαγα κ.τ.λ
Η πρασινη προπαγανδα βεβαια λεει για τους 30 ποντους στο κυπελλο. Κανεις ομως δεν λεει οτι η ομαδα ηταν μαζι για 1 μηνα και ο Καζλαουσκας ηταν στην Κινα. Τωρα αρχιζει η ομαδα να δενει και τωρα αρχιζει ο Σοφοκλας να περνει τα πανω του
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
2 αγωνες? Ξεφτιλισαμε τον Παο που επρεπε να φαει 20 ποντους , διαλυσαμε Μπαρτσελονα, Μακαμπι,Μαλαγα κ.τ.λ
Η πρασινη προπαγανδα βεβαια λεει για τους 30 ποντους στο κυπελλο. Κανεις ομως δεν λεει οτι η ομαδα ηταν μαζι για 1 μηνα και ο Καζλαουσκας ηταν στην Κινα. Τωρα αρχιζει η ομαδα να δενει και τωρα αρχιζει ο Σοφοκλας να περνει τα πανω του
Έλα στο ΟΑΚΑ να νιώσεις.. Πότε παίζουμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2 αγωνες? Ξεφτιλισαμε τον Παο που επρεπε να φαει 20 ποντους , διαλυσαμε Μπαρτσελονα, Μακαμπι,Μαλαγα κ.τ.λ
Έλα στο ΟΑΚΑ να νιώσεις.. Πότε παίζουμε?
Δεν ξερω. Καλα εκει θα γινουν τα γνωστα. Θα παιρνουν ριμπαουντ και οι διαιτητες αλλα δεν φοβαμαι. Εδω νικησαμε για πλακα την Μαλαγα ,την ομαδα που σας διεσυρε μεσα-εξω
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........