-
Την μια ομαδα μας,την σωσαμε.Μενει η αλλη...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
:lol: kai που να περιμένω ρε greo ότι ο Ηλιάδης θα τα έβαζε από το σπίτι του και ο Έιβερι από το ...εξοχικό του;;;!!!!Kι εσείς ρε φίλε, πολύ το ανοίξατε το παιχνίδι βάλατε 84 πόντους και χάσατε!
Εχασε ο Μακεδονικός όμως, ντοντ γουόρυ
Εγω τα 'λεγα, αλλά ο greo δε μ' ακουγε...
Με τον Κολοσσό θα δείξει αν θα μείνουν Α1(το μονο παιχνιδι που επαιξε φετος ο Ηλιάδης ηταν με τον Ηρα στη Σαλονικη. Ε ρε κατι παιχνιδια που παίζει η ζωή....)
-
...και το μόνο που έχει κερδίσει ο Πανιώνιος, εκτός έδρας, αν δεν κάνω λάθος.
-
Κατσε να δεις το ματσακι ΠΓΣ-ΟΣΦΠ. Προβλέπω ενδιαφερον....
Ωχ ο Καζλαουσκας λεει πως θ' αφησει την Κινα.... Ωχ.... Γιατί ρε φιλε, καλες είναι οι κινεζουλες.... ασε να 'ρθει κανας αλλος κανονικος προπονητης -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατσε να δεις το ματσακι ΠΓΣ-ΟΣΦΠ. Προβλέπω ενδιαφερον....
Ωχ ο Καζλαουσκας λεει πως θ' αφησει την Κινα.... Ωχ.... Γιατί ρε φιλε, καλες είναι οι κινεζουλες.... ασε να 'ρθει κανας αλλος κανονικος προπονητηςΌντως, μεγάλο ενδιαφέρον Με πόσους πόντους θα κερδίσει ο Ολυμπιακός; 20-30-40;
-
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΡΑΓΕ? Ποιος ειναι ο ορισμος της αμαρτιας?
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΜα δεν ειναι αμαρτια να παρει πρωταθλημα ο Παο, που ξερει να παιζει μονο ξυλο και να κερδιζει τα ματς με την ευνοια των διαιτητων?
Δεν φοβαμαι ομως ακομα και τους διαιτητεςΟταν εχω ΠΡΙΝΤΕΖΗ,ΣΟΦΟΚΛΗ,ΕΝΤΝΙ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ,ΣΕΙΜΠΟΥΤΙΣ,ΖΙΖΙΤΣ Κ.Τ.Λ
Αχ μακαρι να μου εδινε 1000 ματια ο θεος ,να βλεπω αυτη την ομαδαρα.
Διαβασα σημερα στο Φως να λεει ο Διαμαντοπουλος, οτι πρεπει να προσεξει ο Ολυμπιακος τον ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΡΕ ποιος ΜΟΥΤΣΕ-ΜΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣΚαι ο παληκαρος ο Πριντεζης εβγαλε ματια. ΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΛΤΙΚΟΣ, ΤΕΧΝΙΤΗΣ.
Ωρε μανα μου παρτι θα κανουμε στο Οακα . Ποιος μωρε θα σταματησει τον Σοφοκλα, τον Ζιζιτς και τον Πριντεζη? Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ?
Ποιος θα σταματησει τον πυραυλοκινητο Εντνι? Ο Σπανος(ε συγγνωμη Σπανουλης) ή ο Λακοβιτς? -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ωρε μανα μου παρτι θα κανουμε στο Οακα . Ποιος μωρε θα σταματησει τον Σοφοκλα, τον Ζιζιτς και τον Πριντεζη? Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ?
Ποιος θα σταματησει τον πυραυλοκινητο Εντνι? Ο Σπανος(ε συγγνωμη Σπανουλης) ή ο Λακοβιτς? -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Άλλοι εύχονται να έχουν την υγεία τους και άλλοι εύχονται να έχουν 1000 μάτια να βλέπουν μερικούς μαλάκες να πηγαίνουν πάνω-κάτω σε ένα παρκέ. Α... Και να φοράνε την κόκκινη φανέλα εννοείται.Ολοι ευχομαστε να εχουν ολοι την υγεια τους. Εδω μιλαμε για μπασκετ και κανουμε και πλακα. Αν θες να μιλησουμε για την υγεια ανοιξε ενα θεμα.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ -
ΡΕ ποιος ΜΟΥΤΣΕ-ΜΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ10 λεπτά είδα από τον αγώνα και ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ έφαγε 2 τάπες από τον Μούμτσε-Μούμτσε. Και έκανε και 2 συνεχόμενα επιθετικά φάουλ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΡΕ ποιος ΜΟΥΤΣΕ-ΜΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ
10 λεπτά είδα από τον αγώνα και ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ έφαγε 2 τάπες από τον Μούμτσε-Μούμτσε. Και έκανε και 2 συνεχόμενα επιθετικά φάουλ...
Ηταν τα μοναδικα του λαθη. Εβαλε ενα σωρο ποντους και επαιξε και τρομερη αμυνα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΡΕ ποιος ΜΟΥΤΣΕ-ΜΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ
10 λεπτά είδα από τον αγώνα και ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ έφαγε 2 τάπες από τον Μούμτσε-Μούμτσε. Και έκανε και 2 συνεχόμενα επιθετικά φάουλ...
έβαλε ένα σωρό πόντους , για την ακρίβεια , 6. Πρέπει να ήταν season high. 'Εκλεισε' για φέτος
-
Ηταν τα μοναδικα του λαθη. Εβαλε ενα σωρο ποντους και επαιξε και τρομερη αμυνα.
Είδες πόσους έβαλε, ή μιλάς στον αέρα;!;
-
Δεν ειμαι στατιστικη υπηρεσια ρε παιδια. Δεν μετραγα τους ποντους του.
Απλα ετσι παληκαρισια που επαιζε με παρεσυρε και εμενα.
Τωρα αυτο ειναι το θεμα μας ?
Ρε εδω η ομαδα επαιξε μπασκετ επιπεδου nba και εσεις ξεψαχνιζετε τα ποστ μου μπας και βρειτε κανα ψεγαδι για να μου την ''πειτε''. ΕΛΕΟΣ.
Σε καποια στιγμη ξεχυνεται η ομαδα στον αιφνιδιασμο και βγαζει μια μαγικη πασα ο Εντνι και ο Πριντεζης κανει καρφωμα. Την ειδατε? Ποια ομαδα μπορει να κανει αντιστοιχη φαση?
Τωρα που το σκεφτομαι ο Πριντεζης ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Σοφοκλα.
Και οι 2 ειναι ακομα στο 10% -
-
ΒΑΛΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ
-
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΡΑΓΕ? Ποιος ειναι ο ορισμος της αμαρτιας?
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΜα δεν ειναι αμαρτια να παρει πρωταθλημα ο Παο, που ξερει να παιζει μονο ξυλο και να κερδιζει τα ματς με την ευνοια των διαιτητων?
Δεν φοβαμαι ομως ακομα και τους διαιτητεςΟταν εχω ΠΡΙΝΤΕΖΗ,ΣΟΦΟΚΛΗ,ΕΝΤΝΙ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ,ΣΕΙΜΠΟΥΤΙΣ,ΖΙΖΙΤΣ Κ.Τ.Λ
Αχ μακαρι να μου εδινε 1000 ματια ο θεος ,να βλεπω αυτη την ομαδαρα.
Διαβασα σημερα στο Φως να λεει ο Διαμαντοπουλος, οτι πρεπει να προσεξει ο Ολυμπιακος τον ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΡΕ ποιος ΜΟΥΤΣΕ-ΜΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΤΣΕ-ΜΠΟΥΜΤΣΕ. ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣΚαι ο παληκαρος ο Πριντεζης εβγαλε ματια. ΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΛΤΙΚΟΣ, ΤΕΧΝΙΤΗΣ.
Ποιος θα σταματησει τον πυραυλοκινητο Εντνι? Ο Σπανος(ε συγγνωμη Σπανουλης) ή ο Λακοβιτς?Δεν ειμαι στατιστικη υπηρεσια ρε παιδια. Δεν μετραγα τους ποντους του.
Απλα ετσι παληκαρισια που επαιζε με παρεσυρε και εμενα.
Τωρα αυτο ειναι το θεμα μας ?
Ρε εδω η ομαδα επαιξε μπασκετ επιπεδου nba και εσεις ξεψαχνιζετε τα ποστ μου μπας και βρειτε κανα ψεγαδι για να μου την ''πειτε''. ΕΛΕΟΣ.
Σε καποια στιγμη ξεχυνεται η ομαδα στον αιφνιδιασμο και βγαζει μια μαγικη πασα ο Εντνι και ο Πριντεζης κανει καρφωμα. Την ειδατε? Ποια ομαδα μπορει να κανει αντιστοιχη φαση?
Τωρα που το σκεφτομαι ο Πριντεζης ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Σοφοκλα.
Και οι 2 ειναι ακομα στο 10%Και του χρόνου,βοήθειά μας.
-
Δεν βλεπω να κανει σχολια για το παιχνιδι ο μουντομπασκετικος(τρομαρα του) TRAVELLER.
-
GTI_ απο το καρναβαλι της Πατρας ειναι ?
Ετσι ετσι βγαλτε χολη πελατακια μου. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΑΝΚ ΣΟΦΟΚΛΗΣ-ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΣΑΣ
-
-
Νεα 20αρα στο κεφαλι για την ΑΕΚ αυτη τη φορα απο τον Παοκ....
Μιλωντας για καρναβαλι,βρηκαμε τον βασιλεια καρναβαλο για φετος....
Φιλιππου is the name....
Ουστ..
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........