-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
funis βαζελακι εισαι?
προφανως
Περαστικα σου
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
funis βαζελακι εισαι?
προφανως
Περαστικα σου
Ευχαριστω πολυ zambia μου αλλά όχι και περαστικα!! Μια χαρα αισθανομαι
-
-
Τστστστστστς....Τι ρωτας τωρα? Αποψη δεν εχεις????
Μια ομαδα μονο θα μπορουσα να ειμαι! Ολυμπιακος και δεν θελω σχολια χαζα -
-
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Μια ομαδα μονο θα μπορουσα να ειμαι! Ολυμπιακος και δεν θελω σχολια χαζα
Γιατι ρε συ? θα μπορουσες να ησουν Πανιωνιος, Παοκ, Ακρατητος, Λαρισα, ή Μαρουσι (μιας και ειμαστε σε μπασκετικη ενοτητα) κλπ κλπ
Τοσες ομαδες κι εσυ διαλεξες ολυμπιακο???
-
Ιδεολογια my dear
-
Ιδεολογία; Στον ολυμπιακό;
-
σκαλονε, καλα τα πηγαιναμε μεχρι τωρα ρε συ....
-
Προφέρεται σκαλ - ουάν (skull - one).
Είναι αυτό που λένε... Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά γράψτε και προφέρετε το όνομά μου σωστά!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Προφέρεται σκαλ - ουάν (skull - one).Είναι αυτό που λένε... Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά γράψτε και προφέρετε το όνομά μου σωστά!
Τι λε ρε παιδι? κι εγω νομιζα σκαλωνε απο το σκαλώνω
-
You ASSume too much...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
You ASSume too much...χμμ ναι δεν ΚΩΛΟνω
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ιδεολογια my dearkai η ιδεολογία γίνεται πιστωτική κάρτα;; Νομίζω ότι υπάρχει η 'Θρύλος VISA', έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ιδεολογια my dear
kai η ιδεολογία γίνεται πιστωτική κάρτα;; Νομίζω ότι υπάρχει η 'Θρύλος VISA', έτσι δεν είναι;
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα παίδες. Υπάρχουν Ολυμπιακοί, που έγιναν Ολυμπιακοί πριν τον Κόκκαλη και τη 'Θρύλος VISA'
-
Του το χρωστάω μια και πήρε το ματσάκι σήμερα.
Την έβαλα ασπρόμαυρη για να μην ...αγριευτείτε
Και ο Δημητράκης ήταν πολύ καλός αλλά κάτι με 'κρατάει' και δε βάζω φωτο.
-
αυτος ο παο με κανει και απορω...θεωρητικα ειναι 5 φορες καλυτερος απο τις υπολοιπες ομαδες και πρακτικα περιμενε να πεθανει στη μ@λ@κια ο αρης για να παρει το ματς...
-
Δεν είναι έτσι τα πράγματα ή μάλλον μπορεί να είναι και έτσι αλλά έχουν 'διπλή ανάγνωση' . Διότι :
-Αλβέρτης, άποντος-Διαμαντίδης, έξω σε όλο το 2ο ημίχρονο , εκτός από κάτι δευτερόλεπτα στο τέλος.
-Λάκοβιτς, έξω σε όλο το 4ο δεκάλεπτο(και όσο έπαιζε σερνόταν)
-Σπανούλης , έξω σε όλο το 4ο δεκάλεπτο
-Μπατιστ , 2 πόντους
...και όμως κέρδισε.
Η ομάδα είναι ομάδα του Ομπράντοβιτς.
Στο τέλος, ήθελε να κάνει ο Αρης φάουλ και δεν μπορούσαν ...να τους βρουν. Ηταν έτσι στημένοι και η μπάλα έφευγε τόσο γρηγορα που δεν μπορούσαν να κάνουν φάουλ οι Αρειανοί.
Ο άνθρωπος είναι 'αλλού' παιδιά. Μακάρι να μείνει μεχρι τα 80του στον Παναθηναϊκό. Να φύγει από το γήπεδο με ...πατερίτσες.Εμένα πάντως με έχουν ζώσει τα φίδια. Ποτέ η ομάδα δεν ήταν φορμαρισμένη αυτή την εποχή. Ο κόουτς φορμαρει την ομάδα τέλος από Απρίλη και μετά. Το καλοκαίρι σχεδόν όλοι τους δε σταμάτησαν να παίζουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Το πόσο θ' αντέξουν θα το δείξει η συνέχεια.
-
οι πολλαπλες επιλογες ειναι αυτες που βοηθησαν τον παο σημερα να βγει αλωβητος απο κει μεσα...και ενας 'παπ' απο αλλο πλανητη...αλλωστε ο παο παντα στηριζεται στους πολλους ισαξιους παικτες..
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........