-
Πρόσεχε τι λες γιατί δεν σε βλέπω καλά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρόσεχε τι λες γιατί δεν σας βλέπω καλά..Άλλαξε το 'καλά' με το 'καθόλου' και είσαι μέσα...
Ο Γκέρσον από Νοέμβριο μήνα θα νοσταλγεί τα κίτρινα και τους Παλαιστίνιους.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πρόσεχε τι λες γιατί δεν σας βλέπω καλά..
Άλλαξε το 'καλά' με το 'καθόλου' και είσαι μέσα...
Ο Γκέρσον από Νοέμβριο μήνα θα νοσταλγεί τα κίτρινα και τους Παλαιστίνιους.
Μην τον γρουσουζεύεις ρε τον άνθρωπο...
Να δούμε αν θα γίνει τίποτα και μ αυτόν.. Δεν τον πολυπιστεύω,αλλά ελπίζω να δούμε κάτι νέο..
-
Ο χρήστης 5/7/2006 Asimov έγραψε:
Ψιτ, μη μενεις στον Λακοβιτς... Παιζει μια περιπτωση να σου προκυψει ενα πολύ σοβαροτερο προβλημα και να δουμε ποιος θα τρεχει τοτε να προλάβει...
Houston calling...[/quote]
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τον Παρκερ τον ξερεις τον έρωτά μου κι ακουσα οτι αρχισε στη Μακάμπι τα 'αλά Τουρέ' Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;Εμένα πάντως μου αρέσει ο 'έρωτας του Παρκερ'..
-
ΜΑΝΟΥΛΑ!!! (μετα απο τα αναλογα ηχητικα εφε απο ‘ΘΒ πρακτορ 000‘)
-
Αμέσως να το παρεξηγήσεις
Παικτικώς εννοω, που λεει κι ο Αλεφας
ΥΓ Να φροντισω να κλεισω θεση κοντα στα επίσημα στο ΣΕΦ, ετσι κι ερθει ο μαγκας
-
To μοναστήρι να' ναι καλά Χρήστο...και από όσο θυμάμαι μια χαρά τα πήγαινε και στην προ Σπανούλη εποχή
-
Ναι, αλλά μειον δυο από τους τρεις καλύτερούς σου, με τη μία, ειναι γροθια στο στομάχι...
Ο εν λόγω ειναι ό,τι καλύτερο εχεις IMHO και φανηκε στους τελικούς που δεν ειχε αντιπαλο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ!!! (μετα απο τα αναλογα ηχητικα εφε απο ‘ΘΒ πρακτορ 000‘)...εκτός από τα ανάλογα ηχητικά εφέ , έχει και κάτι κεραίες....
Asimov Ούτε μάγον να ήμουνα. Να και το 'Σάμερ Λιγκ' που σου έλεγα
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=23189. Το συνηθίζει άλλωστε ο Γκέρσον. Και τον Πάρκερ εκεί τον βρήκε.Όσο για το Μαζιγιάουσκας, 2 μύρια και τη χρονιά και 4-5 χρόνια κλειστό.
Τι λες θα τον πάρετε;
-
Έκλεισε ο Ντικούδης...
http://www.sport.gr/news/060706/basket_bpao.asp -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Asimov Ούτε μάγον να ήμουνα. Να και το 'Σάμερ Λιγκ' που σου έλεγα
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=23189. Το συνηθίζει άλλωστε ο Γκέρσον. Και τον Πάρκερ εκεί τον βρήκε.Όσο για το Μαζιγιάουσκας, 2 μύρια και τη χρονιά και 4-5 χρόνια κλειστό.
Τι λες θα τον πάρετε;
Αμα είναι να 'ξαναβρεί' Παρκερ.......
Εχει ψωμί η υποθεση του Ματσε. Αυτος μπορει να ζηταει ό,τι θελει, αλλά στην Ευρωπη αυτά τα συμβολαια (τα κλειστα) δεν παιζουν. Παζαρι να γινεται
-
Βγήκαν τα γκρουπ δυναμικότητας για την Ευρωλίγκα:
1ο γκρουπ: ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ταού
2ο γκρουπ: Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός
3ο γκρουπ: Τσιμπόνα, Κλιμάμιο Μπολόνια, Ούλκερ
4ο γκρουπ: Εφές Πίλσεν, Μάλαγα, Μπενετόν Τρεβίζο
5ο γκρουπ: Ζαλγκίρις, Ολύμπια Λιουμπλιάνα, Πρόκομ
6ο γκρουπ: Ορτέζ, Παρτιζάν, Ντιναμό Μόσχας
7ο γκρουπ: 'Αρης, Ρόμα, Λε Μαν
8ο γκρουπ: Μπανταλόνα, Κολωνία, ΝάπολιΠηγή: contra.gr
Να παίξουμε το παιχνιδάκι 'τι όμιλο θέλουμε'; Υπάρχει κριτήριο για μη συνύπαρξη ομάδων της ίδιας χώρας; Εγώ επιφυλάσσομαι σύντομα να 'προτείνω' έναν όμιλο για τον Άρη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ!!! (μετα απο τα αναλογα ηχητικα εφε απο ‘ΘΒ πρακτορ 000‘)το σωστό είναι 'ΜΜΜΜΜΜΑΝΟΥΛΑ!' και πάει πακέτο με αυτό το σμιλιε:
ΥΓ: τι κάνεις εσύ στον αντίλογο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ: τι κάνεις εσύ στον αντίλογο?
To ίδιο αναρρωτήθηκα κι εγώ...μήπως πήγαινε αλλού το ποστ;;; Αλλά με τέτοιο μανουλομάνουλο ( ) λογικό είναι να εκφραστεί κι εδώ ο άνθρωπος..
-
Μόλις κάποιες βδομάδες μετά τα έκτροπα στο ΣΕΦ και (τα χειρότερα) στο ΟΑΚΑ :
...ο αθλητικός τύπος συμβάλει στην καταπολέμηση της βίας με πρωτοσέλιδα σαν κι αυτό : 'Παροξυσμός' Αντε και εις ανώτερα
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Να παίξουμε το παιχνιδάκι 'τι όμιλο θέλουμε'; Υπάρχει κριτήριο για μη συνύπαρξη ομάδων της ίδιας χώρας; Εγώ επιφυλάσσομαι σύντομα να 'προτείνω' έναν όμιλο για τον Άρη.Υπάρχει. Δηλαδή παίζουμε 100% με Μπαρτσα.
Δύο εύκολες νίκες!Κάτσε να πάρουμε κανένα παίχτη και μετά βλέπουμε για τον όμιλο. Γιατί μεχρι στιγμής μηδέν εις το πηλίκο (υπό το μηδέν για την ακρίβεια).
-
'...Δεν αποκλείεται ο 'εκλεκτός' του να είναι ο Ούρος Τρίπκοβιτς της Παρτίζαν. '
http://www.sport24.gr/html/ent/580/ent.128580.asp
Eτσι και πάρουμε αυτό το Σερβάκι (20 χρονών είναι) και μείνει και ο Ομπράντοβιτς μερικά ακόμα χρόνια για να τον 'φτιάξει', όχι μόνο τα τσιμέντα θα πέσουν αλλά ολόκληρο το ΟΑΚΑ σε λίγα χρονάκια.
-
Κάνα ταλέντο ελληνάκι υπάρχει;
-
Λίγα. Τα έχουν πήξει τα παιδάκια. Που να βρεθεί χρόνος για ενασχόληση με τον αθλητισμό;;
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........