-
*Ο χρήστης **':n0w0l5t1]>kouk':n0w0l5t1]>CARακάξα[/color:n0w0l5t1]':n0w0l5t1].......
ps: prin me rotiseis k emena o CARmaniolas einai o pappous mou k o CARiothraustis i giagia mou alla den exoume idia ip gt menoume se diaforetika spitia. oeo
Μας το εξηγείς λίγο?
εσυ θα μας εξηγήσεις γιατι κανεις τετοιες ηλιθιες παρατηρησεις, και το κυριοτερο ανούσιες, και γινομαστε και οι δυο οφ τοπικοί;
Και οι δύο? 3 nicknames quote βλέπω εγώ. Βγες και ξαναμπες
-
-
Μπλαουγκράνα ο Λάκοβιτς...
-
Προσωπικά θα μου λείψει και μάλιστα πολύ και όπως λένε και τ' Αμερικανά : 'thanks for the memories'.
Επειδή ξέρουμε τα πράγματα όπως φαίνονται και πιθανόν όχι όπως πραγματικά είναι , φαίνεται να προτίμησε μια σαφώς πιο συμφέρουσα πρόταση από οικονομικής φύσεως και καλά έκανε.
Καλή καριέρα να έχει και στη Μπάρτσα
-
Συμφωνώ...
-
Α ξέχασα! Οι γαύροι, προβοκάτορες (Αsimov) kai μη (π.χ pasxos) και οι λοιπές ...δημοκρατικές δυνάμεις, ας μη χαίρονται διότι θα αντικαταστάθηκε με -τουλάχιστο- ισάξιο παίχτη
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Α ξέχασα! Οι γαύροι, προβοκάτορες (Αsimov) kai μη (π.χ pasxos) και οι λοιπές ...δημοκρατικές δυνάμεις, ας μη χαίρονται διότι θα αντικαταστάθηκε με -τουλάχιστο- ισάξιο παίχτηΚαλός παίχτης κι ο λάκοβιτς μωρέ,αλλά...δεν κάνει για τον Ολυμπιακό...
Κάτι μου λέει ότι φέτος θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει...
-
Πες το ντε ..... και syele και syele
(παει η συμμαχία, στα Τάρταρα )Ματσε και Παρκερ διαβαζω εγω..... για Ολυμπιακο βεβαια
-
Έλα τώρα, αφού το ξέρεις ότι πάλι στην σφαλιάρα θα είστε ότι και να φέρετε..
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Καποιος να βαλει στη θεση τους, τους κουραδομαγκες που κρυβονται πισω απο μια σφυριχτρα
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules ... ryid=24775 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α ξέχασα! Οι γαύροι, προβοκάτορες (Αsimov) kai μη (π.χ pasxos) και οι λοιπές ...δημοκρατικές δυνάμεις, ας μη χαίρονται διότι θα αντικαταστάθηκε με -τουλάχιστο- ισάξιο παίχτη
Καλός παίχτης κι ο λάκοβιτς μωρέ,αλλά...δεν κάνει για τον Ολυμπιακό...
Κάτι μου λέει ότι φέτος θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει...
Να πεις στο 'κάτι' να μη στο λέει, διότι θα αλλάξατε πάλι πολλούς παίχτες και φέτος, τουλάχιστο 5-6. Οπότε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έλα τώρα, αφού το ξέρεις ότι πάλι στην σφαλιάρα θα είμαστε ότι και να φέρετε.. -
kid , edit και γρήγορα!!!
-
Γιατί βρε;;Την αλήθεια λέει το παιδί...
-
kid , edit και γρήγορα!!!Γιατί? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πες το ντε ..... και syele και syele
(παει η συμμαχία, στα Τάρταρα )Ματσε και Παρκερ διαβαζω εγω..... για Ολυμπιακο βεβαια
Το με΄τωπο είναι αραγές μέχρι τις 9 του μήνα και άστα αυτά τα σάπια
Από 'Σαμερ Λιγκ' θα ψωνίσετε φέτος. Το Μαζιγιουσκας φέρτον, δεν μας απασχολεί αυτός. Πήραμε (και σύμφωνα με τα λεγομενά σου, να μην ψάχνω τώρα ) παιχταρά.
Εντνι, Λιουις, Χατζής, Πρίντεζης, Σεϊμπούτις φεύγουν . Αλλοι μόνιμα άλλοι διαπαντός. Εχεις πάρει μεχρι τώρα 2 ψηλοί και θες άλλους 2 κοντοί κι έναν φοργουορντ πολύ καλό.
Δεν προλαβαίνεις
Γιατί? **Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? **
καλό!!!!
-
καλό!!!!
Κανα παίχτη θα πάρουμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
καλό!!!!
Κανα παίχτη θα πάρουμε?
Δεν ξέρω ρε γμτ Πήραμε εναν που κάνει για 2. Ο 'παίχτης παραπάνω' που λεει και ο Σκουντής Λογικά θα πάρουμε το Ντικούδη κι ένα ψηλό ακόμα.Εχουμε χρόνο ακόμα. Αργούμε αλλά όχι απελπιστικά. Υπάρχουν (κάπου διάβαζα) 1,8 μύρια για ...ξόδεμα. Καλά είναι.
-
Έναν πολύ καλό ψηλό χρειαζόμαστε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έναν πολύ καλό ψηλό χρειαζόμαστε..Άστο Kid,ήρθε η ώρα να πάρει τη θέση του ο κανονικός άρχοντας-οικοδεσπότης του μπάσκετ..και οι...'φιλοξενούμενοι' να ξεκουμπίζονται σιγά-σιγά..
Όπως λέει και ο έτερος (προβοκάτορας ) γάβρος σας χρειάζεται ένας Σφακιανάκης..:'Παρ το δρόμοοο που σου πρέπειιιι...τον αγύυυριστοοοοο...'
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........