Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    • 1
    • 2
    • 124
    • 125
    • 126
    • 127
    • 128
    • 148
    • 149
    • 126 / 149
    Αντίλογος
    98
    2962
    3096
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      krusenstern last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

...τον αμπαλο Λεμπρομ.

... τον Πεμερλιγκ

Α ρε Αλέφα... για λίγο με έκανες να πιστέψω οτι δεν ήσουν εσύ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        red_army7 last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

...τον αμπαλο Λεμπρομ.

... τον Πεμερλιγκ

Α ρε Αλέφα... για λίγο με έκανες να πιστέψω οτι δεν ήσουν εσύ

• R
          red_army7 last edited by

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

''Ο Ολυμπιακός γνώριζε εκ των προτέρων, ότι, όχι μόνο έμπαινε με μειονέκτημα έδρας στους φετινούς τελικούς των πλέι οφ, αλλά επί της ουσίας έμπαινε με το πολύ ισχυρότερο μειονέκτημα του ένας εναντίον όλων.

Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος, εκτός του πέντε εναντίον πέντε που ενίοτε μετατρεπόταν σε πέντε εναντίον εφτά ή εναντίον οχτώ, να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τον «υπέροχο» κόσμο του Παναθηναϊκού (κατά δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου) ο οποίος χρησιμοποίησε κάθε μέθοδο και κάθε καινοφανές σύστημα για να μας δείξει πόσο ισχυρή είναι η έδρα στα πλέι οφ: αεροβόλα, κροτίδες, κέρματα, καπνογόνα, φωτοβολίες, ακτίνες λέιζερ.

Ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε την αδέκαστη και ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη η οποία έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά της στην ομάδα μας, ενώ αντίθετα χαϊδεύει τον Παναθηναϊκό. Είμαστε εκ των προτέρων βέβαιοι και σίγουροι, ότι η ποινή που μας επιβλήθηκε το πρωί του τρίτου τελικού (3 αγωνιστικές) θα μας κάνει να μοιάζουμε ως εγκληματίες σε σχέση με την ποινή που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για τα... πταίσματα του ΟΑΚΑ.

Αυτό βεβαίως για το οποίο δεν ευθύνονται οι αθλητικοί δικαστές είναι οι εκθέσεις που συντάσσονται από αρμόδια και αναρμόδια όργανα και παραδόξως πως, παρουσιάζουν πάντοτε το ΟΑΚΑ ως παιδική χαρά και το ΣΕΦ ως κολαστήριο του Δάντη.

Δεν χρειάζεται βεβαίως να πούμε πολλά για τους κυρίους, κυρίους διαιτητές. Μάθαμε να ζούμε με τα εξοντωτικά τους σφυρίγματα και με την επιλεκτική τους μνήμη. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει ακριβά ένα πλαστικό μπουκάλι που έπεσε πριν από λίγα χρόνια δίπλα στον κ. Βορεάδη, αλλά την Τετάρτη το βράδυ, ο ίδιος διαιτητής σφύριζε αδιάφορα στα κάθε λογής δολοφονικά αντικείμενα που πέρναγαν πάνω από το κεφάλι του και προσγειώνονταν στους παίκτες μας.

Ο Ολυμπιακός πάντοτε αποδέχτηκε το δικό του μερίδιο ευθυνών όταν και εφόσον από λάθη των οπαδών μας δημιουργήθηκαν επεισόδια στο παρελθόν. Το πληρώσαμε με όποιο τίμημα μας αντιστοιχούσε αδιαμαρτύρητα. Τώρα πλέον, δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε οι Φορείς του μπάσκετ να λειτουργήσουν με την ίδια ταχύτητα και με την ίδια ευθυκρισία, ώστε αν μη τι άλλο, οι επιβιώσαντες από την κόλαση του ΟΑΚΑ να αισθανθούν ηθικά δικαιωμένοι. Διότι αγωνιστικά ήταν ξεκάθαρο και γνωστό εκ των προτέρων ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν ανίκητο... ''

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• T
            traveller last edited by

'Ζωή γεμάτη πόνο'

ααααααχχχ κακούργα κοινωνία 'που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα' ...κι ας μην είμαι ο κύριος Πετροχείλος

Αντζελα Ζήλια δε μπορεσα να βρω και δεν έχω κάτι σε Μέμα Σταθοπούλου.

Αρκεστείτε στον 'πτωχό πλην τίμιο'

Ντέρτια

• G
              gti_ last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Αντζελα Ζήλια δε μπορεσα να βρω και δεν έχω κάτι σε Μέμα Σταθοπούλου.

Σε νιώθω.Google και μαλακίες..

• R
                ripper last edited by

Διάβασα την ανακοίνωση για τη διαιτησία. ΔΕν έχω Νοβα, δεν το είδα το ματς, με είχαν απορροφήσει και τα δικά μας...

Ο Στακ έχει μάνατζερ τον Καπικιόνι;;; Ετοιμαστείτε για μεγάλες νίλες. Είναι τομάρι ο τύπος Εχει χαμηλό συμβόλαιο μόλις 130 χιλιάρικα, αν βγείτε ευρωλίγκα, θα ζητήσει τη μάνα του και τον πατέρα του

Όσον αφορά τη Νόβα ομοιοπαθής. Το παιχνίδι το άκουσα ραδιοφωνικά από σταθμό της Θεσσαλονίκης, οπότε όπως καταλαβαίνεις αντικειμενική άποψη δεν έχω. Ο παρουσιαστής πάντως (Αθηναίος έχει δηλώσει ότι είναι ΑΕΚ) που γενικά είναι αντικειμενικός έλεγε ότι το Μαρούσι έπαιζε ξύλο και δεν χρεώνονταν όλα τα φάουλ ενώ στην απέναντι πλευρά σφυρίζονταν και οι επαφές. Ότι θέλεις πιστεύεις.
                Στέκομαι μόνο σε μία φάση: Γίνεται σκληρό φάουλ στον Στακ και ο Αμερικανός εκνευρίζεται! (αυτό είναι κατόρθωμα) και αντιδρά, μπαίνουν κι άλλοι στη μέση, γίνεται μύλος και το παιχνίδι διακόπτεται για ένα δεκάλεπτο. Τελικά οι διαιτητές αποφασίζουν ντισκαλιφιε στον Ασημακόπουλο (;) και αντιαθλητικό υπέρ του Αμαρουσίου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όλα αυτά.

Πάντως διαφωνώ με τις διαμαρτυρίες στην διαιτησία, καθώς θα έπρεπε να κοιτάμε τα χάλια μας. Με κάθε σεβασμό στο Μαρούσι, μια ματιά στα ρόστερ φτάνει για να καταλάβεις ότι την σειρά θα έπρεπε να την τελειώσουμε, όπως τελειώσατε εσείς εμάς.
                Επίσης αν σε αδικεί η διαιτησία (που δεν το νομίζω) με το Μαρουσάκι που δεν το θέλουν στην Ευρωλίγκα, αυτό θα έπρεπε να προκαλεί προβληματισμό και όχι διαμαρτυρίες.

Για τον Στακ: Έχει ήδη γίνει αύξηση αποδοχών (μεγάλη) και την έχει αποδεχτεί. Έχει δηλώσει ότι αν βγούμε ευρωλίγκα θα μείνει, αν όχι θα το σκεφτεί (δηλ. θα φύγει). Ο Καπικιόνι κάνει ότι μπορεί για να φύγει κάθως έχει καλύτερες προτάσεις. Αν μείνει θα μείνει μόνο γιατι το θέλει ο ίδιος.
                Αλλά ευρωλίγκα δεν βλέπω να βγαίνουμε οπότε προλάβετε.....

• T
                  traveller last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Για τον Στακ: Έχει ήδη γίνει αύξηση αποδοχών (μεγάλη) και την έχει αποδεχτεί. Έχει δηλώσει ότι αν βγούμε ευρωλίγκα θα μείνει, αν όχι θα το σκεφτεί (δηλ. θα φύγει). Ο Καπικιόνι κάνει ότι μπορεί για να φύγει κάθως έχει καλύτερες προτάσεις. Αν μείνει θα μείνει μόνο γιατι το θέλει ο ίδιος.

Aytό ακριβώς άκουσα σήμερα κι εγώ στην εκπομπή του Σωτηρίου που μόλις τελείωσε. Αν βγείτε ευρωλίγκα δε θα φύγει, περισσότερο λόγω συνασθηματικού δεσίματος με την πόλη και την ομάδα.
                  Αν δε βγείτε μάλλον σας χαιρετάει, διότι είναι καλή περίπτωση για πολλές ομάδες επειδή παίζει σαν 'κοινοτικός'.

Κατά τα λοιπά: Η Ταού σκούπισε με sweep τη Μπάρτσα και περιμένει Μάλαγα ή Μπανταλόνα (2-1 μέχρι στιγμής)

• R
                    red_army7 last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Διάβασα την ανακοίνωση για τη διαιτησία. ΔΕν έχω Νοβα, δεν το είδα το ματς, με είχαν απορροφήσει και τα δικά μας...

Ο Στακ έχει μάνατζερ τον Καπικιόνι;;; Ετοιμαστείτε για μεγάλες νίλες. Είναι τομάρι ο τύπος Εχει χαμηλό συμβόλαιο μόλις 130 χιλιάρικα, αν βγείτε ευρωλίγκα, θα ζητήσει τη μάνα του και τον πατέρα του

Όσον αφορά τη Νόβα ομοιοπαθής. Το παιχνίδι το άκουσα ραδιοφωνικά από σταθμό της Θεσσαλονίκης, οπότε όπως καταλαβαίνεις αντικειμενική άποψη δεν έχω. Ο παρουσιαστής πάντως (Αθηναίος έχει δηλώσει ότι είναι ΑΕΚ) που γενικά είναι αντικειμενικός έλεγε ότι το Μαρούσι έπαιζε ξύλο και δεν χρεώνονταν όλα τα φάουλ ενώ στην απέναντι πλευρά σφυρίζονταν και οι επαφές. Ότι θέλεις πιστεύεις.
                    Στέκομαι μόνο σε μία φάση: Γίνεται σκληρό φάουλ στον Στακ και ο Αμερικανός εκνευρίζεται! (αυτό είναι κατόρθωμα) και αντιδρά, μπαίνουν κι άλλοι στη μέση, γίνεται μύλος και το παιχνίδι διακόπτεται για ένα δεκάλεπτο. Τελικά οι διαιτητές αποφασίζουν ντισκαλιφιε στον Ασημακόπουλο (;) και αντιαθλητικό υπέρ του Αμαρουσίου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όλα αυτά.

Πάντως διαφωνώ με τις διαμαρτυρίες στην διαιτησία, καθώς θα έπρεπε να κοιτάμε τα χάλια μας. Με κάθε σεβασμό στο Μαρούσι, μια ματιά στα ρόστερ φτάνει για να καταλάβεις ότι την σειρά θα έπρεπε να την τελειώσουμε, όπως τελειώσατε εσείς εμάς.
                    Επίσης αν σε αδικεί η διαιτησία (που δεν το νομίζω) με το Μαρουσάκι που δεν το θέλουν στην Ευρωλίγκα, αυτό θα έπρεπε να προκαλεί προβληματισμό και όχι διαμαρτυρίες.

Ο Στακ εχει κλεισει στον Ολυμπιακο. Ειναι δεδομενο. Του προσφερει περισσοτερα λεφτα εχει πει το ναι ο παικτης. Απλα δεν ανακοινωνεται ακομα. Μετα τους αγωνες θα ανακοινωθει

• T
                      traveller last edited by

ripper

Ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι τώρα, με πολύ ξύλο στη ρακέτα του Αμαρουσιου
                      Ηρθε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του αυτή τη φορά αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει. Εχει μεγάλο πρόβλημα στο low post.Ανέλπιστη βοήθεια από Νικολαϊδη το Μαρούσι, στα ρηχά ο Κυρίστης και ο Στεφανίδης δεν...
                      Ο Μπουερ πάλι 'τσαπατσούλης' και σε άλλο γήπεδο ο Πάντιους που είναι όμως αρκετά καλός στην άμυνα.
                      Ο Στακ δε μπορεί να αντιμετωπιστεί από Σέκουλιτς και Χόμαν. Για όνομα! αλλά γιατί δεν τον 'κολλάει' κάτω και τον έχει στο...γύρω γυρω όλοι;;

• R
                        red_army7 last edited by

«Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Δεν φταίει σε τίποτα ο κόσμος που ήρθε να απολαύσει τη γιορτή που είχαμε ετοιμάσει, επειδή μια μερίδα φιλάθλων ήρθε στο γήπεδο μόνο και μόνο για να δημιουργήσει επεισόδια. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα που έγιναν, τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΣΕΦ. Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι έπρεπε να διακοπεί, και η άποψή μου είναι ότι έπρεπε να διακοπεί. Με όσα έγιναν χάλασε και το παιχνίδι ποιοτικά»
                        Σπανουλης

Συγχαρητηρια που ειχε το θαρρος να πει οτι επρεπε να διακοπει το παιχνιδι.

• R
                          red_army7 last edited by

Παζντράντιτς: Απολύτως υπεύθυνη η Αστυνομία

Τρομοκρατημένος δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας, Αλβιντας Παζντράντις, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του στο ΟΑΚΑ με αποδέκτη τον ίδιο και τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός προπονητής αποκαλύπτει πως πλέον σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει να εργάζεται στην Ελλάδα, θέτει καίρια ερωτήματα και τολμά να κατηγορήσει ως μόνη υπεύθυνη την αστυνομία. «Ο Αλβέρτης θα 'πρεπε να ντρέπεται. Που ήταν κι αυτός και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στα πρώτα 50 αντικείμενα που έριξαν πάνω μας οι οπαδοί τους;» Ο ίδιος δέχτηκε ένα κέρμα στο κεφάλι. Πως είναι το τραύμα του δύο ημέρες μετά; «Εγώ είμαι μια χαρά εν συγκρίσει με όσα έπαθαν άλλοι, όπως ο Νίκος (Αργυρόπουλος) και οι δύο Δημήτρηδες (Πασχόπουλος και Καλαϊτζίδης)».

Αμέσως μετά μονολογεί λες και περίμενε να του δοθεί η ευκαιρία να βγάλει από μέσα του και να μιλήσει για όσα με τρόμο αντίκρισε στο ΟΑΚΑ: «Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι το νόημα αυτών των ηλίθιων πράξεων! Τι θέλουν; Να σκοτωθεί κάποιος; Ποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτά τα επεισόδια βίας; Αν ο Νίκος Αργυρόπουλος χάσει για πάντα την ακοή του, ποιά τιμωρία του Παναθηναϊκού θα την επαναφέρει; Αν ένας παίκτης έχανε το μάτι του από το αεροβόλο; Τί θα συνέβαινε; Τότε ποιός θα ήταν υπεύθυνος; Κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος. Για μένα η αστυνομία είναι απολύτως υπεύθυνη.» Εχετε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά παρόμοια επεισόδια σε γήπεδο μπάσκετ; «Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου και στη ζωή μου που είδα τέτοιας έκτασης επεισόδια. Οταν τα αντικείμενα έπεφταν βροχή πάνω μας, φοβήθηκα. Αισθάνθηκα αβοήθητος, η ασφάλεια του γηπέδου ήταν ανίκανη να αντιδράσει και να μας προστατέψει. Αυτός ο αγώνας δεν θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί ποτέ. Θα έπρεπε να τον έχουν διακόψει οι διαιτητές.»

Πώς αισθάνεται άραγε ένας ξένος που εργάζεται στην Ελλάδα, όταν βλέπει πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά του στον χώρο εργασίας του; «Ακόμη είμαι φορτισμένος και δεν είμαι σε θέση να πάρω μία σωστή απόφαση. Η αλήθεια είναι πως θέλω να εκτιμήσω την κατάσταση, να ξανασκεφτώ, γιατί έχω απογοητευτεί πολύ με όσα αντίκρισα. Δεν σας κρύβω πως σκέφτηκα σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσω να εργάζομαι στην Ελλάδα.» Ο ίδιος είχε ένα επεισόδιο με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη. «Ο Αλβέρτης θα πρέπει να ντρέπεται. Ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ δεν έκανε τίποτα να προστατέψει τους παίκτες του Ολυμπιακού παρά ήρθε μόνο όταν είχαμε πια τραυματίες να πάρει το μικρόφωνο και να μας προστατέψει. Πού ήταν αυτός, οι πρόεδροι και οι προπονητές του Παναθηναϊκού, όταν άρχισαν να μας πετούν τα αντικείμενα οι φίλαθλοί τους; Είχαμε δεχτεί ήδη περισσότερα από 50 αντικείμενα, όταν η κροτίδα έσκασε ανάμεσα στον Αργυρόπουλο και τον Καλαϊτζίδη. Εγώ έφυγα από τη φυσούνα του Παναθηναϊκού, για να βγω ζωντανός απ' το ΟΑΚΑ. Είναι αλήθεια, πάντως, πως κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και αυτό τους τιμά.»

• D
                            dimsabas last edited by

Θα έπρεπε να ντρέπεται και ο ίδιος για όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Και κάτι τελευταίο: όχι να ζητάμε και τα ρέστα από τον Αλβέρτη...

https://cartalk.gr/

• R
                              ripper last edited by

Ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι τώρα, με πολύ ξύλο στη ρακέτα του Αμαρουσιου
                              Ηρθε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του αυτή τη φορά αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει. Εχει μεγάλο πρόβλημα στο low post.Ανέλπιστη βοήθεια από Νικολαϊδη το Μαρούσι, στα ρηχά ο Κυρίστης και ο Στεφανίδης δεν...
                              Ο Μπουερ πάλι 'τσαπατσούλης' και σε άλλο γήπεδο ο Πάντιους που είναι όμως αρκετά καλός στην άμυνα.
                              Ο Στακ δε μπορεί να αντιμετωπιστεί από Σέκουλιτς και Χόμαν. Για όνομα! αλλά γιατί δεν τον 'κολλάει' κάτω και τον έχει στο...γύρω γυρω όλοι;;

Ο Μπρούερ είναι έτσι κι αλλιως τσαπατσούλης. Είτε καταστρέφει εμάς είτε τον αντίπαλο. Τραυματίστηκε πάντως και δεν ξέρω αν παίζει την Τετάρτη.
                              Ο Πάντιους διανύει πολύ άσχημη περίοδο, συγχαρητήρια στον κόσμο που παρότι ήταν τραγικός τον αποθέωνε.
                              Ο Στακ γενικά αρέσκεται στο γύρω γύρω όλοι και από τον Ματσόν μη περιμένεις και πολλά.

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Μέτρησες χαμένες βολές και ποσοστό στα τελείως ελευθερά τρίποντα; Ακόμα και όταν είχαμε διαφορά δεν υπήρχε ψυχραιμία. Την διαφορά την κρατήσαμε χάρη στο Σιγάλα.

Για την Τετάρτη πρόβλεψη δεν κάνω. Είναι απλά τα πράγματα:
                              Αν παίξουμε μέτρια θα κερδίσουμε. Αν παίξουμε χάλια θα χάσουμε. Το Μαρούσι πάλι ξύλο θα παίξει (και καλά θα κάνει).

• T
                                traveller last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Μέτρησες χαμένες βολές και ποσοστό στα τελείως ελευθερά τρίποντα; Ακόμα και όταν είχαμε διαφορά δεν υπήρχε ψυχραιμία. Την διαφορά την κρατήσαμε χάρη στο Σιγάλα.

Για την Τετάρτη πρόβλεψη δεν κάνω. Είναι απλά τα πράγματα:
                                Αν παίξουμε μέτρια θα κερδίσουμε. Αν παίξουμε χάλια θα χάσουμε. Το Μαρούσι πάλι ξύλο θα παίξει (και καλά θα κάνει).

Ase μη μου μιλάς για χαμένα τρίποντα...επί 1 μήνα τα είχαν γκρεμίσει και οι δικοί μας. Όντως 2-3 ενέργειες του Σιγάλα στο τέλος σιγούρεψαν τη διαφορά. Το γήπεδο χειροκρότησε εμάς , στην κανονική περίοδο, και ας σας πήραμε στο 'τσάκ' στο τελευταίο σουτ. Τον Πάντιους δε θα χειροκροτήσει;;

Για την Τετάρτη ότι και να πούμε είναι παρακινδυνευμένο. Μέχρι τώρα φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο οι έδρες. Αν θα έχουν και τον τελευταίο, θα δούμε.

Υ.Γ Εξαρτάται αν θα πάει ο 'coyote' στο γήπεδο!
                                Αν 'παρασυρθεί' λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και πάει ...

• V
                                  vatanen last edited by

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
                                  Θα έπρεπε να ντρέπεται και ο ίδιος για όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Και κάτι τελευταίο: όχι να ζητάμε και τα ρέστα από τον Αλβέρτη...

Aκριβως!Στο ΣΕΦ ηταν ολα καλα?Στο ΟΑΚΑ μονο ηταν οι Ουνοι??
                                  Ετσι θα παμε μπροστα?
                                  Και που σαι κοκκινοστρατε,ο Σπανουλης κατι ειπε και για το ΣΕΦ.Να φανταστουμε οτι αφου τον συγχαιρεις συμφωνεις και μαζι του,ε??

• S
                                    staavros last edited by

Να πω κι εγώ για τον μικρό τελικό...

Είμαι απαισιόδοξος δυστυχώς για το πέμπτο ματς. Νομίζω ότι θα πάει περίπου σαν το πρώτο.

Δε συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία ή για τις τακτικές του αντιπάλου αλλά νομίζω ότι όσο μπορεί να μπει χέρι από εξωγενείς παράγοντες έχει μπει στη σειρά αυτή. Σίγουρα περιμένω πολύ περισσότερα από την ομάδα μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κλείνουμε και τα μάτια. Στο κάτω-κάτω, ξενερώνουμε και με το άθλημα γενικώς και είναι κρίμα.

Στο μπάσκετ, όπως και σε κάθε παιχνίδι, προσπαθείς να μεγιστοποιήσεις τα πλεονεκτήματα και να συμμαζέψεις τα ελαττώματά σου. Είναι γνωστό όλη τη φετινή χρονιά, ότι η ωριμότητα, το καθαρό μυαλό και η σταθερή απόδοση ΔΕΝ ανήκουν στα πρωτερήματά μας. Ακόμη και έτσι, έχουμε το δικαίωμα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν μπορεί ακριβώς αυτά τα αδύνατα σημεία μας να μεγιστοποιούνται τεχνιτά με 3-4 σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο που εκτός αυτού, δείχνουν και τη διάθεση των διαιτητών για το πώς θα πάνε το ματσάκι... Άλλωστε το ξέρουν όλοι (κι εμείς το λέμε εδώ μέσα) ότι το Μαρούσι αν ξεφύγει στην αρχή πολύ δύσκολα χάνει.

Τέλος πάντων, περισσότερα μετά και το πέμπτο ματς. Μακάρι να πάμε έτοιμοι για όλα και να κρατήσουμε καθαρό μυαλό 40 λεπτά (δεν το βλέπω). Τότε θα έχουμε σοβαρές ελπίδες.

• X
                                      xsara16v last edited by

Είναι στημένο να χάσουμε από τον Red army για να πάει ο Στακ στον Ολυμπιακό......

Πάντως μεταξύ Στακ και Γουίλκι προτιμώ τον 2ο.

Red Army πρόλαβες το Χαριλάου σε καλές εποχές να φεύγεις με ανοιχτό κεφάλι ή είσαι πιτσιρικας και δεν έχεις ζήσει τις ξεφτίλες σας?

Είμαι και πολύ χουλιγκάνος

• C
                                        coyote last edited by

αμα παω εγω στο τελευταίο ματσ.... Παει ο ΑΡΗΣ

• K
                                          krusenstern last edited by

Ο χρήστης coyote έγραψε:
                                          αμα παω εγω στο τελευταίο ματσ.... Παει ο ΑΡΗΣ

Γκαντεμόσαυρος?

• C
                                            coyote last edited by

οχι το αντιθετο...

Οποτε παω το Μαρουσι κερδίζει
                                            Εχω να χασω απο περισυ με τον ΠΑΟΚ, αλλα πιστεύω ότι κάποιος άλλος ειναι ο γκαντέμης σε αυτή την περίπτωση

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 124
                                            • 125
                                            • 126
                                            • 127
                                            • 128
                                            • 148
                                            • 149