-
Το 'οφθαλμόν αντί οφθαλμού' το έλεγαν οι Ιουδαίοι και το ανέτρεψε ο Ιησούς με το τελείως αντίθετο περί του άλλου μάγουλου. Λέμε μπούρδες για το μπάσκετ, ας μη λέμε και για το Χριστό.
-
Η κούπα με αυτή που είναι δίπλα της (της κούπας) πάνε σετ;;
Α ρε Λάκοβιτς
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το 'οφθαλμόν αντί οφθαλμού' το έλεγαν οι Ιουδαίοι και το ανέτρεψε ο Ιησούς με το τελείως αντίθετο περί του άλλου μάγουλου. Λέμε μπούρδες για το μπάσκετ, ας μη λέμε και για το Χριστό.Λογικό . Τους άλλαξε την...πίστη ο Ομπράντοβιτς
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το τελος ειδα μονο. Οταν φευγαμε μπουκαραν οι αγνοι μπασκετικοι φιλαθλοι και μας εριχναν και φαπες και πετρες. ΩΡΑΙΑ.Ο Χριστος ειπε τα εξης (αν δεν κανω λαθος) : Oφθαλμον αντι οφθαλμου αλλα και οταν σε βαρανε στο δεξι μαγουλο γυριζε και το αριστερο. Αντιφατικα ε? Ε εγω επιλεγω το πρωτο. Δεν παω συχνα στο γηπεδο και ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο οτι δεν εχω πεταξει ουτε ενα μπουκαλι. Ε αυτη την φορα αλλαζουν τα πραγματα. ....
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η κούπα με αυτή που είναι δίπλα της (της κούπας) πάνε σετ;;Α ρε Λάκοβιτς
Το 'οφθαλμόν αντί οφθαλμού' το έλεγαν οι Ιουδαίοι και το ανέτρεψε ο Ιησούς με το τελείως αντίθετο περί του άλλου μάγουλου. Λέμε μπούρδες για το μπάσκετ, ας μη λέμε και για το Χριστό.
Λογικό . Τους άλλαξε την...πίστη ο Ομπράντοβιτς
Ωραια τα αστειακια αλλα για τους μπασκετικους Παναθηναικους δεν θα πεις τιποτα? Εκτος απο τις πετρες και τους δυναμιτες που πεταγατε η καμερα πηρε σε καποια φαση καποιον να ζηταει πεναλτυ .
Συνεχιζω. Σε καποια φαση στην αρχη της τριτης περιοδου 5 παικτες του Οσφπ με 3 φαουλ και ο Σοφοκλης με 4. Απο τον Παο? Μαλλον χαλασε η καρτα γιατι δεν υπηρχε κανεις. Θα ψαξω να δω ποσες παραπανω βολες εκτελεσατε και ποσα φαουλ παραπανω μας χρεωσαν συνολικα στους 3 αγωνες. Εχω υπολογισει οτι εχετε εκτελεσει 35 παραπανω βολες και μας εχουν χρεωσει σχεδον τα διπλασια φαουλ.
Ε ρε τι εχει να γινει του χρονου. Θελετε το Ευρωπαικο στο Οακα ε? Για να δουμε. Αρχιζω και αφηνω μαλι για να μοιαζω στον Τσουκαλα.
Υ.Γ Οι νανοι κατεβαινουν στην γραμματεια και στους Ευρωπαικους αγωνες?
-
Ε ρε τι εχει να γινει του χρονου. Θελετε το Ευρωπαικο στο Οακα ε? Για να δουμε. Αρχιζω και αφηνω μαλι για να μοιαζω στον Τσουκαλα.
Υ.Γ Οι νανοι κατεβαινουν στην γραμματεια και στους Ευρωπαικους αγωνες?
γιατί τώρα διαφέρεις;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το τελος ειδα μονο. Οταν φευγαμε μπουκαραν οι αγνοι μπασκετικοι φιλαθλοι και μας εριχναν και φαπες και πετρες. ΩΡΑΙΑ.
Ο Χριστος ειπε τα εξης (αν δεν κανω λαθος) : Oφθαλμον αντι οφθαλμου αλλα και οταν σε βαρανε στο δεξι μαγουλο γυριζε και το αριστερο. Αντιφατικα ε? Ε εγω επιλεγω το πρωτο. Δεν παω συχνα στο γηπεδο και ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο οτι δεν εχω πεταξει ουτε ενα μπουκαλι. Ε αυτη την φορα αλλαζουν τα πραγματα. ....
Και στην βιλαρίμπα (παο football) ακόμα θυμούνται τον Λαμαζάνι .....
-
Λογικό . Τους άλλαξε την...πίστη ο Ομπράντοβιτς
-
Me το τρίτο που χρέωσαν στο Βασιλόπουλο, γελάνε και τα καλάθιαΜπράβο TRAVELLER, βλέπω βελτιώνεσαι ... !!!!!!
-
Οντως εχεις δικιο. Οταν μια ομαδα την παιρνει η ''κατω βολτα'' τοτε δυσκολα βρισκει τον δρομο της. Φυσικα εξαιρεση αποτελει ο Ολυμπιακος. **Μεσα απο τις σταχτες βγηκε μια πυρινη φλογα που καιει ολη την Ευρωπη. **
Οταν μια ομαδα ειναι μεγαλη ποτε δεν χανεται. Δυστυχως bagus η φωτια της Αεκ ισοδυναμει με την φωτια ενος σπιρτου. Δεν μπορει να συγκριθει με την πυρινη λαβα που βγαζει το ηφαιστειο ο Ολυμπιακος.
-
Σαν το Πινατούμπο ένα πράμα
-
Οντως εχεις δικιο. Οταν μια ομαδα την παιρνει η ''κατω βολτα'' τοτε δυσκολα βρισκει τον δρομο της. Φυσικα εξαιρεση αποτελει ο Ολυμπιακος. **Μεσα απο τις σταχτες βγηκε μια πυρινη φλογα που καιει ολη την Ευρωπη. **
Οταν μια ομαδα ειναι μεγαλη ποτε δεν χανεται. Δυστυχως bagus η φωτια της Αεκ ισοδυναμει με την φωτια ενος σπιρτου. Δεν μπορει να συγκριθει με την πυρινη λαβα που βγαζει το ηφαιστειο ο Ολυμπιακος.
ταξιδευτή μη το παλευεις, δεν φτανει για να σβησει το αειζωον πυρ που λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:ysterical:Σαν το Πινατούμπο ένα πράμα
σσσσσσσσσσ έχει δηλώσεις του Ελληνιάδη!
-
:ysterical:
Σαν το Πινατούμπο ένα πράμα
σσσσσσσσσσ έχει δηλώσεις του Ελληνιάδη!
Επειδη δεν βλεπω τηλεοραση για πες τι ειπε
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Το τελος ειδα μονο. Οταν φευγαμε μπουκαραν οι αγνοι μπασκετικοι φιλαθλοι και μας εριχναν και φαπες και πετρες. ΩΡΑΙΑ.
Ο Χριστος ειπε τα εξης (αν δεν κανω λαθος) : Oφθαλμον αντι οφθαλμου αλλα και οταν σε βαρανε στο δεξι μαγουλο γυριζε και το αριστερο. Αντιφατικα ε? Ε εγω επιλεγω το πρωτο. Δεν παω συχνα στο γηπεδο και ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο οτι δεν εχω πεταξει ουτε ενα μπουκαλι. Ε αυτη την φορα αλλαζουν τα πραγματα. ....
Και στην βιλαρίμπα (παο football) ακόμα θυμούνται τον Λαμαζάνι .....
Και από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα ...
-
Διαλιέεεεεεεχτεεεεεε...
Σιγά μην έμειναν... στάχτες με τόσο SWEEPing
-
Ποιος καλός άνθρωπος moderator θα αλλάξει για 2-3 μέρες τον τίτλο του νήματος , όπως έγινε και στο ποδόσφαιρο;;
Διάολε, σπάσαμε όλα τα ρεκόρ φέτος, το αξίζουμε
-
α) Τον μαλάκα που πέταξε αυτό που πέταξε στον γαύρο που σωριάστηκε λες και τον χτύπησε ρουκέτα τον συλάβανε.
β) Επειδή ήμουν μέσα στο γήπεδο, πέρα από τα δυναμιτάκια δεν έγινε τίποτα άλλο μεμπτό. (ή τουλάχιστον εγώ δεν το είδα)
γ) sweep ε?
δ) Ωραία που ήταν η φιέστα..
-
Ποιος καλός άνθρωπος moderator θα αλλάξει για 2-3 μέρες τον τίτλο του νήματος , όπως έγινε και στο ποδόσφαιρο;;Διάολε, σπάσαμε όλα τα ρεκόρ φέτος, το αξίζουμε
Να το κανουμε 'Παναθοσφαίρηση εκ Γιαννακοπουλαίων' ???
Για το παιχνίδι .......
Όλα όσα έγιναν αναμενόμενα.
Αναμενόμενο ήταν οι κάφροι να προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι (τα περι οφθαλμού κλπ που λεεί ο red_army)
Αναμενόμενο ήταν να το παλέψει ο Ολυμπιακός
Αναμενόμενο κάποια στιγμή να κλατάρει
Αναμενόμενο να πάρει μπρός ο ΠΑΟ και να το τελειώσει έυκολα.Μπράβο στη Πανάθα για τον τίτλο, σίγουρα τον άξιζε και με το παραπάνω
Μπράβο στους παίκτες του ΠΑΟ για την προσπάθεια να προστατευσουν τους συναδέλφους τους του ΠΣΦΠ
Μπράβο στον ΟΣΦΠ που παρόλα τα τζιβιτζιλίκια που έφαγαν στο κεφάλι γύρισαν και το πάλεψαν (μεχρι εκεί που τους έπερνε)
Αίσχος στους κάφρους που μιμήθηκαν τους άλλους κάφρους και κατάφεραν να χαλάσουν μια μεγάλη επιτυχία. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
α) Τον μαλάκα που πέταξε αυτό που πέταξε στον γαύρο που σωριάστηκε λες και τον χτύπησε ρουκέτα τον συλάβανε.β) Επειδή ήμουν μέσα στο γήπεδο, πέρα από τα δυναμιτάκια δεν έγινε τίποτα άλλο μεμπτό. (ή τουλάχιστον εγώ δεν το είδα)
γ) sweep ε?
δ) Ωραία που ήταν η φιέστα..
edit [kouk]
Σε προειδοποιώ για τελευταία φορά.
Να προσέχεις πως εκφράζεσαι. -
Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με μεγαλύτερες απώλειες από ότι θα περίμενε κανείς σε... πόλεμο. Αυτό δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης στην συνέντευξη Τύπου όπου εμφανίστηκε με την καμένη μπλούζα του Καλαϊτζίδη από το δυναμιτάκι.
'Σε πόλεμο θα είχαμε λιγότερες απώλειες. Ο Αργυρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη τυμπάνου, ο Καλαϊτζίδης έχει εγκαύματα στον δεξί του ώμο. Εγώ χαίρομαι που θα δω σήμερα τα δύο μου κοριτσάκια διότι με όσα συνέβησαν δεν ήμουν σίγουρος. Ξέρω ότι τώρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, ο προπονητής τους, θα ευχαριστήσει τον κόσμο. Καλά θα κάνουν. Εμείς ζητήσαμε συγνώμη για όσα έγιναν στο ΣΕΦ στο κύπελλο. Σε ένα πρωτάθλημα μπανανία τι να περιμένει κανείς;'
Στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο διακομίστηκαν οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν από αντικείμενα που εκτόξευσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού στα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, ο οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Καλαϊτζίδης υπέστη εγκαύματα στο λαιμό, στην πλάτη και στο τριχωτό της κεφαλής. Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Νίκος Αργυρόπουλος που εξετάστηκε πρώτος, ενώ δεν έχει εξεταστεί ακόμη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Επίθεση σε Χατζή και φροντιστή του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αντικείμενα, που εκτόξευσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, 4.45’’ πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όμως, δεν επέστρεψαν ποτέ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες τους, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Στο ΟΑΚΑ παρέμεινε ο Νίκος Μπάρλος που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Κέρμα στο κεφάλι δέχτηκε και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, Άλβιντας Παζντράιτις.
Επίσης, δύο σφαίρες από αεροβόλο όπλο, τη μία στην δεξιά πλευρά της πλάτης και τη δεύτερη στο πόδι δέχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού, ο φροντιστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Πασχόπουλος. Από σφαίρα αεροβόλου όπλου υποψιάζονται στον Ολυμπιακό πως προέρχεται και ο τραυματισμός στον ώμο του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Χατζή, ο οποίος αποχώρησε σφαδάζοντας. Ο φροντιστής του Ολυμπιακού έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια και διαπιστώθηκε επισήμως πως οι δύο τρύπες που φέρει είναι από αεροβόλο όπλο.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........