-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είναι μια πολύ λογική τοποθέτηση αυτό που έγραψες.Ευχαριστώωωω!
Συγκρατήσου traveller! Μέτρα μέχρι 10 και πάρε βαθιές ανάσες...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
redarmy και traveller...
χαλαρα...ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ THREAD....μιληστε για μπασκετ και αφηστε τα μπινελικια κατα μερος...να αρχισετε να μαλωνετε και για αλλες ανωνυμες εταιρειες αμα ειναι...
Από σένα και επειδή ξέρεις μπάσκετ τον 'πληθυντικό' δεν τον περίμενα. Τελοσπάντων δεν έγινε και τίποτα αφού αυτό πιστεύεις.
Να σου θυμίσω μόνο τα απίστευτα κατεβατα που αραδιάζαμε με τον Asimov και με τα άλλα παιδια (ripper) και δεν 'άνοιξε μύτη'.
Για αυτό και μου φαίνεται περίεργη και μονόπαντη η τηρηση ίσων αποστάσεων ειδικά από χρήστες σαν κι εσένα που ξέρουν το άθλημα.
οταν βλεπω μπινελικια εκατερωθεν, δε μπορω να μην τηρησω ισες αποστασεις...
το ξερω οτι εισαι συμμετοχος στις καλες συζητησεις και μονο αυτο περιμενω...οχι μπινελικια αβερτα...
-
Top ten dunks in history!!! ---> http://www.metacafe.com/watch/72503/top_ten_dunks/
Όποιος δεν ξέρει τρόπο να το κατεβάσει, εγώ τα κατάφερα, πμ!
-
Το Νο.7 του Kemp (πριν πλακωσει τα χαμπουργκερ) και το Νο.3 του Air ειναι ΟΛΑ τα λεφτα. Και τα δυο τα παρακολουθησα live από την TV
Τα αλλα ετσι κι ετσι. Το Νο.1 (μαζι με το σχολιο του σπικερ )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα αλλα ετσι κι ετσι. Το Νο.1 (μαζι με το σχολιο του σπικερ )
Αυτό φαντάζομαι μπήκε για 'ιστορικούς' λόγους
-
Ναι, ο Καρτερ ειναι 'ιστορικα' άμπαλος
Αλλα να βαζεις τον Τζορνταν στο 3 (σε μνημειώδες καρφωμα) και τον αμπαλο στο 1... ε, πρεπει νασαι πολύ κομπλέξας
Θου Κύριε......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι, ο Καρτερ ειναι 'ιστορικα' άμπαλοςΑλλα να βαζεις τον Τζορνταν στο 3 (σε μνημειώδες καρφωμα) και τον αμπαλο στο 1... ε, πρεπει νασαι πολύ κομπλέξας
Θου Κύριε......
Νόμιζα οτι έλεγες για το No2
Το οποίο στην εποχή που έγινε πρέπει να τρέλανε κόσμο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εσυ τι εισαι ρε? Ο γιατρος του μπασκετ? Αν εμπαινα σε ιατρικο φορουμ και ελεγα οτι η καρδια σε κατασταση ηρεμιας χτυπαει με 190 σφιξεις και μου απαντουσε γιατρος οτι κανω λαθος θα το δεχομουν.
Τωρα ομως λεω οτι η Ευρωλιγκα εβγαλε τον Ολυμπιακο την καλυτερη ομαδα απο το 90 εως το 2000. Εσυ τι πεταγεσαι? Εισαι παραγοντας της fiba και διαφωνεις με τα κριτηρια αξιολογησhς?
Την εχεις δει μπασκετικος και νομιζεις πως οσα λες ειναι σωστα? Ποιος σου ειπε οτι ξερεις μπασκετ?1910 χρονια στην κορυφη...Ειστε πραγματι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου....
-
Αν και νηπιο, τοτε, ειμαι σιγουρος
(παιρνανε βεβαια και τα χαπακια τους τα Αμερικανακια, από τα σεβεντις κιολας...)
-
O Γιουιν παντως εφαγε 3 το ενα απο τον KJ!!! Καποιος τον ειχε αχτι μαλλον.
Αν το 1 καποιος το εβαζε στο 7 (μετα τον Τσέιμπερς) θα ηταν καλη δουλεια.
Αληθεια το καρφωμα απο τον Κεμπ το τρωει ο Αλεξαντερ που περασε και απο την ΑΕΚ; Καπως ετσι μου εμοιασε.
-
O AΣ ΤΡΙΚΑΛΑ στην Α2!!!
-
Μονο μην πάει άκλαυτος, οπως παλιότερα ο Δαναός.....
-
Αγαπητοί φίλοι,
Το ό,τι είδα καθυστερημένα το πως εξελίχτηκε αυτό το θέμα στις τελευταίες 3-4 σελίδες σημαίνει πως δεν έχει νόημα να ξεκινήσω τώρα να σβήνω ό,τι γράφτηκε. Θα προτιμούσα όμως να μην αρχίσω τώρα.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μονο μην πάει άκλαυτος, οπως παλιότερα ο Δαναός.....Ρετζια πλέον δεν εχουμε..αλλα το οτι αν και νεοφώτιστοι ανεβηκαμε παλι κατηγορια δειχνει οτι έχουν όραμα οι παράγοντες!
ΥΓ:Ο ΑΣΤ ειναι προιον της συγχώνευσης του Δαναού με άλλη Τρικαλινή ομάδα -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΥΓ:Ο ΑΣΤ ειναι προιον της συγχώνευσης του Δαναού με άλλη Τρικαλινή ομάδα
Ναι, το ξερω...
Απ' τα μερη σας ειμαι κι εγω και μαθαινω τι γινεται επάνω... -
Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει ποιος πεφωτισμένος εγκέφαλος, αποφάσισε οι τελικές σειρες να διεξαχθούν ταυτόχρονα και στα 5 παιχνίδια;
Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια τι θα κάνει; Θα βάλει δύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωμάτιο και θα κοιτάει την μία με το αριστερό και την άλλη με το δεξί μάτι;
Το έχουν χάσει τελείως -
NAI
-
Έτσι για διάλειμμα.............
http://www.metacafe.com/watch/32068/lebron_nba_or_what/
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ?????????????
Τι τα θελουν τα συστήματα......!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει ποιος πεφωτισμένος εγκέφαλος, αποφάσισε οι τελικές σειρες να διεξαχθούν ταυτόχρονα και στα 5 παιχνίδια;Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια τι θα κάνει; Θα βάλει δύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωμάτιο και θα κοιτάει την μία με το αριστερό και την άλλη με το δεξί μάτι;
Το έχουν χάσει τελείωςΔεν αποκλειεται αντεροβγαλτη να το ζητησαν ο Αρης και το Μαρουσι, ακριβως για να εχουν κοσμο στο γηπεδο.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Έτσι για διάλειμμα.............http://www.metacafe.com/watch/32068/lebron_nba_or_what/
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ?????????????
Τι τα θελουν τα συστήματα......!!!!!!!!!!!!!
To eixa balei ki ego pio palia alla ta paidia eipan oti mporei kai na einai moufa.
(syggnomi gia ta gkeelish alla de gyrizei sta ellhnia to rhmadi)
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........