-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όχι πολλά και όχι σε ιδιαίτερα ταλαντούχα...Να σου πω την αμαρτία μου το πόσο ταλαντούχα είναι δεν ξέρω! Απλά ξέρω ότι πείραν 4-5 παίχτες από τις μικρές εθνικές. Και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τον Βεργίνη.
Για τον Σιγάλα (όπως και για τους Αλβερτη, Παπανικολάου) ισχύει αυτο που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι. You can't teach an old dog new tricks
Σύμφωνοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει φέτος.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Να σου πω την αμαρτία μου το πόσο ταλαντούχα είναι δεν ξέρω! Απλά ξέρω ότι πείραν 4-5 παίχτες από τις μικρές εθνικές. Και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τον Βεργίνη.Ο Βεργίνης (απ' ότι ακούω γιατί δεν τον έχω δει παρα ελάχιστα να παίζει) είναι μάλλον ο καλύτερος, αλλά... Τωρα βεβαια σ' αυτες τις ηλικίες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την θετική ή αρνητική εξέλιξη...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πάντως φέτος επένδυσαν σε πολλά ταλαντούχα ελληνόπουλα.
Όχι πολλά και όχι σε ιδιαίτερα ταλαντούχα...
Πηραν ομως τον Νικολαϊδη για βοηθο προπονητη που σκατα πιανει και χρυσαφι γινεται
greo με έπιασες, σε όλα τα post μου για τον Νικολαϊδη αναφερόμουν και όχι για τον Ζούρο. Νομίζω ότι και στις επιλογές ξένων έχει βάλει το χεράκι του ο Νικολαϊδης.
Μην ξεχνάμε ότι ο wilkinson ήταν παντελλώς άγνωστος, ήρθε, δοκιμάστηκε και τώρα βάζει 20αρες, με εκπληκτικές κινήσεις. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ετοιμος να το 'κλέψει' το ματσάκι ο γαύροςΠαραλίγο να το πουλήσει θες να πείς...
Τελικά ο Καζλάουσκας είναι λίγος για την ομάδα. Κακή διαχείριση του καλού υλικού, με αποκορύφωμα την έξοδο του Σχορτσιανιτη στα ντουζενια του, την μη αξιοποίηση του Χατζή (ακομα, ακόμα και του Χαρίση κι ας είχε δυο μέρες στην ομάδα), την κακή άμυνα, την έλλειψη στρατηγικής στην επίθεση (δεν μπορεί να κερδίζει πάντα χάρη στο ταλέντο των παικτών), την επιλογή του Ζιζιτς (ΑΝ την εκανε αυτος) κ.α.
Δυστυχώς για μας ο Πεδουλάκης υπέγραψε στον Πανελλήνιο.
Στα θετικά, οι 8000 που πήγαν στο γήπεδο!!! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να σου πω την αμαρτία μου το πόσο ταλαντούχα είναι δεν ξέρω! Απλά ξέρω ότι πείραν 4-5 παίχτες από τις μικρές εθνικές. Και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τον Βεργίνη.
Ο Βεργίνης (απ' ότι ακούω γιατί δεν τον έχω δει παρα ελάχιστα να παίζει είναι μάλλον ο καλύτερος, αλλά...) Τωρα βεβαια σ' αυτες τις ηλικίες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την θετική ή αρνητική εξέλιξη...
Ο Βεργίνης έκανε το λάθος και πήγε στο 2κεφαλο πτηνό του Βορρά.
Τουλάχιστον με το χάλι των κοτόπουλων θα έχει λίγο χρόνο συμμετοχής. -
δε μου λεει πολλα ο βεργινης μεχρι στιγμης...να δουμε...αφου κερδισαμε παλι καλα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετοιμος να το 'κλέψει' το ματσάκι ο γαύρος
Παραλίγο να το πουλήσει θες να πείς...
Τελικά ο Καζλάουσκας είναι λίγος για την ομάδα. Κακή διαχείριση του καλού υλικού, με αποκορύφωμα την έξοδο του Σχορτσιανιτη στα ντουζενια του, την μη αξιοποίηση του Χατζή (ακομα, ακόμα και του Χαρίση κι ας είχε δυο μέρες στην ομάδα), την κακή άμυνα, την έλλειψη στρατηγικής στην επίθεση (δεν μπορεί να κερδίζει πάντα χάρη στο ταλέντο των παικτών), την επιλογή του Ζιζιτς (ΑΝ την εκανε αυτος) κ.α.
Στα θετικά, οι 8000 που πήγαν στο γήπεδο!!!Oταν το έγραφα ήταν στο +3 και ήθελε περίπου 3 λεπτά για να λήξει
Τον Ζιζιτς μάλλον για να ρίχνει το ξύλο στη ρακέτα τον πήρε.
Δεν το είδα το παιχνίδι, δεν έχω NOVA και από το ραδιόφωνο λίγα έως καθόλου μπορεί να καταλάβει κάποιος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετοιμος να το 'κλέψει' το ματσάκι ο γαύρος
Παραλίγο να το πουλήσει θες να πείς...
Στα θετικά, οι 8000 που πήγαν στο γήπεδο!!!αν ρχοταν και κανενας στο μαρουσι.... Μονο στον τελικό θα έρθουν?
-
Εγω θα ερχομουν αλλα αντιπαθω τον Γιαννακη. Ειναι βαμμενος Παναθηναικος και στο παιχνιδι Ολυμπιακος-Μαρουσι παλι φωναζε προς τους διαιτητες. Ας παρει και 10 ευρωπαικα με την Ελλαδα. Εγω παντα θα τον αντιπαθω.
Με τον Παναθηναικο θα ειναι ''κυρια'' παλι. Ο κλαψιαρης -
ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;;; Τον δράκο της Νίκαιας; Αυτός είναι βαμμένος Παναθηναϊκός; Αν μάθει ότι δεν το χωνεύει ο Τσουκαλάς, θα στενοχωρηθεί πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω θα ερχομουν αλλα αντιπαθω τον Γιαννακη. Ειναι βαμμενος Παναθηναικος και στο παιχνιδι Ολυμπιακος-Μαρουσι παλι φωναζε προς τους διαιτητες. Ας παρει και 10 ευρωπαικα με την Ελλαδα. Εγω παντα θα τον αντιπαθω.
Με τον Παναθηναικο θα ειναι ''κυρια'' παλι. Ο κλαψιαρηςΟ Γιαννάκης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ???
Μάλλον λάθος τα ξέρεις. -
Με τον Παναθηναικο θα ειναι ''κυρια'' παλι. Ο κλαψιαρης -
'red_army7' να χαρείς ότι αγαπάς (στην περίπτωσή μας το ...γαύρο) μην το κάνεις κ***ο, το μπασκετάκι.
Πιθανόν να μην τα ξέρεις όλα για το μπασκετ,όπως στο ποδόσφαιρο.
Ενημερώσου, και σε καμια 5ετία , ξαναγύρνα να μας τα μάθεις κι εμάς. -
Εγω τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσας που τα διαβαζετε απο τις εφημεριδες. Ειναι αρης ο Γιαννακης ε? Θυμαστε πως εκανε στους αγωνες ολυμπιακου-παναθηναικου? Μην το παιζετε ξερολες γιατι δεν ειστε.
Αν με τσιγκλισετε και αλλο θα πω πραγματα που δεν σας εχουν πει οι δημοσιογραφοι.
Επειδη πηρε Ευρωπαικο δεν σημαινει οτι θα ξεχασουμε και τα καμωματα του οσο καιρο ηταν παικτης.
Τωρα που ειναι προπονητης θα μπορουσε να ειναι πιο σοβαρος ,αλλα στα ματς με τον Ολυμπιακο βγαζει ολο το μισος του.Υ.Γ Παρακολουθω απο το 1996 και οχι μονο αυτο ,αλλα ρωταω και καποιους μεγαλυτερους να μου πουν για το παρελθον
-
Εγω τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσας που τα διαβαζετε απο τις εφημεριδες. Ειναι αρης ο Γιαννακης ε? Θυμαστε πως εκανε στους αγωνες ολυμπιακου-παναθηναικου? Μην το παιζετε ξερολες γιατι δεν ειστε.
Αν με τσιγκλισετε και αλλο θα πω πραγματα που δεν σας εχουν πει οι δημοσιογραφοι.4 άνθρωποι απαντήσαμε, κανείς δεν είπε για Άρη. Για πες μας τι δε μας λένε οι δημοσιογράφοι...
-
Άντε και δεχόμαστε ότι είναι βαμμένος Παναθηναϊκός, άντε και ότι μισεί θανάσιμα τον Ολυμπιακό. Είναι αυτό κριτήριο για να έχεις συμπάθειες και αντιπάθειες; Δηλαδή εγώ που είμαι Πανθηναϊκός σημαίνει ότι 'χέστηκα για τη χαρά που μου έδωσε το '87 ο Φασούλας' επειδή μετά πήγε στον Ολυμπιακό; Μήπως οι ΠΑΟΚτζήδες πρέπει να μισούν τον τεράστιο Γκάλη;
Λίγος σεβασμός δε βλάπτει, σε αντίθεση με τον οπαδισμό που βλάπτει και σε μικρή δοσολογία.
-
...Παρακολουθω απο το 1996 και οχι μονο αυτο ,αλλα ρωταω και καποιους μεγαλυτερους να μου πουν για το παρελθονΓι' αυτό άκου και εδώ κάποιους μεγαλύτερους που παρακολουθούν από παλιότερα.
-
Αν με τσιγκλισετε και αλλο θα πω πραγματα που δεν σας εχουν πει οι δημοσιογραφοι.
Επειδη πηρε Ευρωπαικο δεν σημαινει οτι θα ξεχασουμε και τα καμωματα του οσο καιρο ηταν παικτης.
Τωρα που ειναι προπονητης θα μπορουσε να ειναι πιο σοβαρος ,αλλα στα ματς με τον Ολυμπιακο βγαζει ολο το μισος του.Υ.Γ Παρακολουθω απο το 1996 και οχι μονο αυτο ,αλλα ρωταω και καποιους μεγαλυτερους να μου πουν για το παρελθον
όλα τα ξέρεις εσύ
από το 96 ε; άσχημη χρονιά διάλεξες
-
Παρακολουθείς από το 96, έχεις φάει τις σφαλιάρες της ζωής σου, και παρακολουθείς ακόμα?
-
Άλλοι όμως που παρακολουθούμε από το 85 και βγάλε, έχουμε δει την ομάδα μας να ρίχνει τόσες φάπες που χάσαμε το μέτρημα. Γι'αυτό έχει να λέει ο Τσουκαλάς 'ΌΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΒΑΖΕΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ .....'.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........