-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε πχ να μάθω πώς μπορώ να πάω από Χολαργό, Αγία Παρασκευή ή ανατολικά προάστια στην Ευελπίδων,παιρνεις το μετρο μεχρι τον ευαγγελισμο και απο κει παιρνεις το 224 το οποιο κανει σταση εξω απο τα δικαστηρια
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε πχ να μάθω πώς μπορώ να πάω από Χολαργό, Αγία Παρασκευή ή ανατολικά προάστια στην Ευελπίδων,
παιρνεις το μετρο μεχρι τον ευαγγελισμο και απο κει παιρνεις το 224 το οποιο κανει σταση εξω απο τα δικαστηρια
Εχοντας προηγουμένως κάνει το γύρο της Αθήνας
Εχοντας ιδρώσει στο ασφυκτικό μετρό
Εχοντας πληξει αφόρητα, μια που δεν έχω ράδιο ή μουσικούλα να περάσει όλη αυτή η ώρα
Εχοντας περιμένει ορθοστασία στη στάση, και για το μετρό αλλά και για το λεωφορείο, αλλά το πιθανότερο, ορθοστασία και μέσα στο μετρό και το λεωφορείο, αφού μόνο τις 'περίεργες' ώρες βρίσκει κανείς ελεύθερη θέση!
Αποτέλεσμα? Φθάνεις στη δουλειά κομμάτια! Και μετά πάλι τα ίδια το μεσημέρι! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και στην Ευελπίδων???
- το αμάξι στον ώμο
- κλήση
- parking
Parking. Αξίζει. Εξάλλου, γι αυτό υπάρχουν τα λεφτά. Για να κάνουμε τη ζωή μας πιο άνετη.
-
Όσο τα ασφάλιστρα και οι βενζίνες τείνουν να εξισωθούν με την ΕΕ
όσο η Αθήνα θα γεμίζει από παρκόμετρα, λεφορειολωρίδες, και αυτοκίνητα καθώς αγοράζουμε νεο και κρατάμε και το χρέπι στο πεζοδρόμιο για αποθήκη τόσο θα αυξάνεται η χρήση ΜΜΜ -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
..τα αρχαια στο μετρο τα εχω δει μονο στη τηλεοραση..
Και αυτό είναι κάτι που σε κάνει να νοιώθεις υπερήφανος;;;
ε, δεν μπορω να πω οτι εχω χασει και τον υπνο μου...
-
Ρε παιδιά, αναφέρεστε όλοι σε λεωφορεία, μετρό, τραμ κτλ και αν συνφέρουν να τα χρησιμοποιείς ή όχι. Ακούω κάτι απίστευτους χρόνους μετακίνησης, πραγματική σπατάλη δηλαδή, είτε αναφέρεστε σε ΙΧ, είτε σε ΜΜΜ.
Μα καλά, γιατί κανείς δεν αναφέρει τα δίτροχα?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..τα αρχαια στο μετρο τα εχω δει μονο στη τηλεοραση..
Και αυτό είναι κάτι που σε κάνει να νοιώθεις υπερήφανος;;;
ε, δεν μπορω να πω οτι εχω χασει και τον υπνο μου...
Petran άσε την τουρμπίνα πάρε το ήμισυ κατέβα Ακρόπολη με το Μετρο περπάτησε μέχρι Θησείο η Μοναστηράκι (κτύπα και κανά κεμπαπ) και θα δεις ότι η Αθήνα βελτιώνεται
Μην πάς σήμερα θα βρέξει..
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε πχ να μάθω πώς μπορώ να πάω από Χολαργό, Αγία Παρασκευή ή ανατολικά προάστια στην Ευελπίδων,
παιρνεις το μετρο μεχρι τον ευαγγελισμο και απο κει παιρνεις το 224 το οποιο κανει σταση εξω απο τα δικαστηρια
Εχοντας προηγουμένως κάνει το γύρο της Αθήνας
Εχοντας ιδρώσει στο ασφυκτικό μετρό
Εχοντας πληξει αφόρητα, μια που δεν έχω ράδιο ή μουσικούλα να περάσει όλη αυτή η ώρα
Εχοντας περιμένει ορθοστασία στη στάση, και για το μετρό αλλά και για το λεωφορείο, αλλά το πιθανότερο, ορθοστασία και μέσα στο μετρό και το λεωφορείο, αφού μόνο τις 'περίεργες' ώρες βρίσκει κανείς ελεύθερη θέση!
Αποτέλεσμα? Φθάνεις στη δουλειά κομμάτια! Και μετά πάλι τα ίδια το μεσημέρι!Πάρε ένα i-pod.
Ελάτε ρε παιδιά, δικαιολογίες υπάρχουν. Αν τα χρησιμοποιούσαμε, θα βελτιωνόταν τα ΜΜΜ. Και επειδή δεν τα χρησιμοποιούμε, μένουν στάσιμα. Φαύλος κύκλος είναι, δεν το βλέπετε;
-
cpp μενω στο π.φαληρο και κανενα απο τα μμμ δεν εξυπηρετει για οτιδηποτε..
αν οχι αμαξι, τοτε ταξι.
το να παρω το αμαξι μου μεχρι τα μισα απο οπου παω, να το παρατησω καπου (συνηθως οπου να'ναι) για να παω παλι 'στο περιπου' οπου παω με μετρο, δεν με εξυπηρετει καθολου..
και νομιζω πολλους αλλους στη θεση μου.. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όταν η seat πάει Ελευσίνα και εσύ μένεις Αργυρούπολη και δεν ακολουθήσεις με ματακόμιση ή η επιχείρηση δεν σου προσφέρει αντάλλαγμα για αυτήν μετακίνηση ή εταιρικό λεωφορείο.... η εταιρεία σε επιβραβεύει αρνητικά και εσύ αποδέχεσαι μια ωραία μείωση του μισθού σου για την εξοικονόμιση κόστους της επιχείρησηςΛοιπόν, εγώ έπαθα κάτι ανάλογο: Η εταιρεία μου από χαμηλά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο σταθμό της Βικτωρίας (35' από την πόρτα του σπιτιού μου μέχρι την πόρτα της εταιρείας) μετακόμισε στον Άγιο Στέφανο. Φυσικά όπως υποχρεούτο μίσθωσε υπηρεσιακό, το οποίο ξεκινούσε από Ομόνοια στις 8:10 για να είναι Άγιο Στέφανο στις 9:15 αλλά τις περισσότερες φορές έφτανε μετά τις 9:30 λόγω κίνησης. Συνυπολογίζοντας και το χρόνο για να ανέβω Ομόνοια με κάποιο ΜΜΜ ο χρόνος πλησιάζει πάλι τις δύο ώρες. Αν έχανα το υπηρεσιακό (καθόλου απίθανομε την απροβλεψιμότητα των χρόνων μετάβασης των ΜΜΜ) θα έκανα χαλαρά πάνω από 3 ώρες. Με το αυτοκίνητο αν δεν έβρισκα μποτιλιάρισμα έφτανα σε μισή ώρα και σε μία με μποτιλιάρισμα. I rest my case.
Όσο για τη μείωση μισθού συμφωνώ, αλλά τι να έκανα; Να άλλαζα δουλειά εσπευσμένα από αντίδραση με την προοπτική να είμαι κοντά στο σπίτι μου; Με δεδομένη την οικονομική κρίση σιγά μην έβρισκα δουλειά με αντίστοιχη θέση και οικονομικές απολαβές.
Όποιος είναι έξω απ'το χορό ξέρει πολλά τραγούδια.
-
...περα απο τη μειωση μισθου (απο ενα σημειο και μετα αυτο δεν ειναι πρωτευον) ειναι και η μειωση του καθημερινου χρονου..
καποια στιγμη πιο παλια, δουλευα στον πυργο της κηφισιας, πριν βεβαια τα εργα στο ποταμι κλπ.
για πλακα εκατσα μια μερα και υπολογισα τι χρονο σπαταλαω καθε μερα για το πηγαινε-ελα μου και καπακι αλλαξα δουλεια..και για να ξερετε.. 3 ωρες μεσο ορο μετακινηση την ημερα (μονο τις εργασιμες) ειναι ενας ολοκληρος μηνας το χρονο..
αλλαξτε δουλειες!!
-
Τι λέτε ρε παιδιά? Τι απίστευτοι χρόνοι είναι αυτοί? Να σας πω μερικούς δικούς μου (με αρκετή κίνηση πάντα).
Καλλιθέα - Σύνταγμα (από Συγγρού) σκάρτα 10 λεπτα
Αιγάλεω - Ομόνοια με το ζόρι ένα τέταρτο
Σύνταγμα - Αγ. Παρασκευή με πάααρα πολλή κίνηση ένα 20λεπτο και πολύ λέω
κ.τ.λ.και όλα αυτά χωρίς να κάνω ταρζανιές, απλή πορεία εννοώ. Το μέσον? Ένα 250άρι μοτοσυκλετάκι...
Περαστικά σας...
-
με το μοτοσυκλετακι ομως αγαπητε taurus παιζεις καθε μερα μπαρμπουτι...
-
Όλα σχετικά είναι. Αν προσέχεις, δεν είναι έτσι... Αν θες σου το αναλύω...
-
Demand and Supply my friend
κάθε υπάλληλος είναι απλά αναλώσιμος!!!!
-
ΤΟ 1995 υπηρετουσα στο Τατόι και εμενα στο Μοσχατο .Το πρωί ηθελα 45 λεπτα και το μεσημερι 2 ωρες.Πιο γρηγορα μου ηταν να πηγαινω στο σπιτι μου στην Τριπολη!!!
Επειδη δεν εχω συνηθισει να κανω μικρες αποστασεις σε τοσο μεγαλο χρονο εκνευριζομαι αφανταστα οταν ανεβαινω Αθηνα .Οποτε το αποφευγω οσο μπορω.Αλλα ακομα και αν χρειαζεται πηγαινω στο Μοσχατο , αφηνω το αμαξι και παιρνω τον ηλεκτρικο για οταν χρειαζεται να ανεβω κεντρο.Εδω στην Τριπολη αν υπηρχε λεωφορειο με ωραριο που να με εξυπηρετει για να πηγαινοερχομαι στο χωριο θα ειχα κανει πολυ λιγοτερα απο 30000χλμ που εχω γραψει μεχρι τωρα.Το λεωφορειο εχει δρομολογιο: 07:00
- 11:00 και 15:00.Απλα αχρηστες οι ωρες συγκοινωνιας
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όλα σχετικά είναι. Αν προσέχεις, δεν είναι έτσι... Αν θες σου το αναλύω...τι να μου αναλυσεις βρε συ? αφου υπαρχει ιστορικο και στατιστικα..
και οσο και να προσεχεις εσυ, πως διασφαλιζεις οτι πχ προσεχω εγω?
just be very τσερφουλ μωρε κοπελι!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Όλα σχετικά είναι. Αν προσέχεις, δεν είναι έτσι... Αν θες σου το αναλύω...
τι να μου αναλυσεις βρε συ? αφου υπαρχει ιστορικο και στατιστικα..
και οσο και να προσεχεις εσυ, πως διασφαλιζεις οτι πχ προσεχω εγω?
just be very τσερφουλ μωρε κοπελι!!Ε, λοιπόν, θα σου το αναλύσω...
Αν δεις τα ατυχήματα μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής όχι σαν αριθμό, αλλά με τον τρόπο που γίνονται συνήθως, θα δεις το εξής: Αν γίνουν δέκα ατυχήματα στα οποία φταίει ο ΙΧής, είμαι σίγουρος ότι 8 από αυτά θα μπορούσαν να μη γίνουν, αν πρόσεχε λίιιγο παραπάνω ο μοτοσυκλετιστής. Παράδειγμα, όποιος με δίκυκλο περνάει αέρα από δρόμο προτεραιότητας που διασταυρώνεται με πολλά στενά, μάλλον πάει γυρεύοντας. Επίσης αυτός που κάθεται στη 'νεκρή γωνία' ενός αυτοκινήτου, πάει επίσης γυρεύοντας. Όταν θα τον φάει ο ΙΧής, νομικά θα φταίει, πρακτικά ο μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να αποφύγει το συμβάν... Αν θες έχω και άλλα παραδείγματα να σου δώσω...
-
Σίγουρα τα ΜΜΜ δεν βολεύουν για όλους τους προορισμούς. Βολεύουν όμως πλέον για πολύ περισσότερους απ' ότι στο παρελθόν, και η μέση ταχύτητά τους έχει αυξηθεί λογω λεωφοριοδρόμων - χώρια το εξυπηρετικότατο μετρό.
Αντιθέτως, η χρήση αυτοκινήτου στην πόλη είναι:
-Αντιοικονομική (τρελλή κατανάλωση, πολλαπλάσια φθορά στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου απ' ότι σε ανοιχτό δρόμο, πιθανά διόδια ΑΟ, γρατζουνιές ή κόστος πάρκιγκ ή και τα δύο!)
-Αντιπεριβαλλοντική (αναπνέουμε όλοι τα σκ@τά που εκπέμπουμε μέσα στο τσιμεντένιο φουρνάκι που ζούμε)
-Ανθυγειινή:
α) για το κορμί μας! (δεν περπατάμε καθόλου)
β) για την ψυχή μας! (άγχος, αβεβαιότητα ώρας άφιξης, συνύπαρξη με Ζώα που σε καθιστούν βλάσφημο ράκος, αηδία για το ιερό λειτούργημα της οδήγησης κλπ).Προσωπικώς, πήρα πια την απόφαση να χρησιμοποιώ το μετρό (40 λεπτά εγγυημένα πόρτα-πόρτα από Αγ. Παρασκευή [Δ. Πλακεντίας]για Σύνταγμα), παρ' όλο που λόγω δουλειάς έχω στάνταρ άδεια Δακτυλίου και τζάμπα πάρκιγκ (30 λεπτά μη εγγυημένα πόρτα-πόρτα από Περιφερειακή Υμηττού).
Υπάρχουν βέβαια και 'ντίβες' τις οποίες τα ΜΜΜ δεν θα αφορούν ποτέ, εξ ορισμού: π.χ. 'Κυρία, να ζεστάνω τη Σουπεραμέρικα; -Όχι Μαχμούντ, θα βρέξει σήμερα. Βγάλε μου την S500 και μείωσε λίγο τις πιέσεις'
-
συμφωνω με αυτα taurus.
εσυ επιμενεις οτι καθε πρωι που πας στη δουλεια σου το μυαλο σου λειτουργει σαν του ρομποκοπ?
και οταν γυρνας? και καθε φορα που καβαλας?μια φορα λιγο θα ειναι καποιος νυσταγμενος, ταραγμενος, χαρουμενος, στεναχωρημενος, αργοπορημενος και
δεν θα λειτουργησει οπως λες για ενα κωλολεπτο και τσουπ! πεφτει στην κατηγορια ολων των υπολοιπων μοτοσυκλετιστων..
μια δεξαμενη πελατες για το κατ και για τη βουλα..
δυστυχως...αν και εχω διπλωμα για μηχανη εδω και πανω απο 14 χρονια, ουδεποτε εχω σκεφτει την αγορα μιας...
ισως φταινε τα ματια μου και αυτα που εχουνε δει...απλα ΠΡΟΣΟΧΗ!
edit: coyot , αστα ψοφια ρε!! παραδεξου οτι απλα εχεις skoda και ντρεπεσαι να σκας μυτη στο γραφειο με το τσεχικο εργαλειο
Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (22-9-2005)