-
Καλησπέρα....
Αν και μάλον θα φάω ξύλο ρωτώντας σε ένα φορουμ με λάτρεις αυτοκιντήτου και με βάση προηγούμενη συζήτηση και:
-
Οικονομικά...... απόρροια αλογοσκούφη (δηλ. τίποτις)
2, Απαιτήσεις....... μεγάλες (μια ζωή την έχουμε και θέλουμε χώρους, γκατζετάκια, κλιματισμό, ραδιοσιντι κλπ.κλπ. -
Μετακινησεις..... κάθε μέρα 40χιλιόμετρα πάνε έλα και που και που κανένα ταξίδι με την οικογένεια.....
Τί θα προτείνετε ανάμεσα σε Cerato 1.6ΕΧ (σεντάν - τιμή 13.500 ευρώ με πινακίδες και μεταλικό χρώμα) και Lacceti 1.6ΣΧ clima (15.900).
Αν εξαιρέσουμε τις απαντήσεις 'τίποτε από τα δύο', ποιο από τα δύο θα προτείνατε και γιατί?
-
-
Καλησπέρα....
Αν και μάλον θα φάω ξύλο ρωτώντας σε ένα φορουμ με λάτρεις αυτοκιντήτου και με βάση προηγούμενη συζήτηση και:
-
2, Απαιτήσεις....... μεγάλες (μια ζωή την έχουμε και θέλουμε χώρους, γκατζετάκια, κλιματισμό, ραδιοσιντι κλπ.κλπ. -
Μετακινησεις..... κάθε μέρα 40χιλιόμετρα πάνε έλα και που και που κανένα ταξίδι με την οικογένεια.....
Τί θα προτείνετε ανάμεσα σε Cerato 1.6ΕΧ (σεντάν - τιμή 13.500 ευρώ με πινακίδες και μεταλικό χρώμα) και Lacceti 1.6ΣΧ clima (15.900).
Αν εξαιρέσουμε τις απαντήσεις 'τίποτε από τα δύο', ποιο από τα δύο θα προτείνατε και γιατί?
-
-
Καλησπέρα....
-
-
-
Ο χρήστης apetridou έγραψε:
χο χο, stoilas μην απαντησεις πάλι τα ίδια λοιπόν!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
χο χο, stoilas μην απαντησεις πάλι τα ίδια λοιπόν!!Από μένα Lacetti, λόγω εμφάνισης και μόνο. Δεν έχω οδηγήσει κανένα ωστόσο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από μένα Lacetti, λόγω εμφάνισης και μόνο. Δεν έχω οδηγήσει κανένα ωστόσο
Και ΝΑΙ!!!! ο Krus ψήφισε OPEL!!!!! (ξεχάστηκε μάλλον )
-
Cerato, μια και το έχω ξαναπεί ότι δε μπορώ να δεχτώ το όνομα Chevrolet σε ένα Daewoo.
Εξάλου σε αυτή τη κατηγορία η διαφορά στη τιμή είναι αρκετά σημαντικό προσόν.'apetridou' καλώς όρισες στη παρέα.
-
Αν υπηρχε και μια τριτη επιλογη πολυ θα με βολευε ....
Τελος παντων
Ψηφιζω CERATO.
Ειναι πιο συγχρονο απο το Λατσετι και νομιζω εχει καλυερη ποιοτητα κατασκευης....υ/γ: Πολυ θα ηθελα να γνωρισω αυτους που δινουν τα ονοματα στα κορεατικα μοντελα
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
υ/γ: Πολυ θα ηθελα να γνωρισω αυτους που δινουν τα ονοματα στα κορεατικα μοντελα
έχουν συγγενείς σε ισπανικές πόλεις (Malaga)
-
Cerato.
Αν προλάβει την -3500 ευρώ για Lacetti (για λίγα κομμάτια), τότε Lacetti. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μάλλον εσύ το κάνεις προς το παρόν
Lacceti και από εμένα. Καλό αμάξι θεωρώ για τα χρήματά του
-
εαν ειναι οντως η τιμη του λασεθι τοσο , τοτε κατα την γνωμη μου παρε αυτο.
.....γιατι ειναι σεβρολετ. που λεει και η διαφημιση. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Από μένα Lacetti, λόγω εμφάνισης και μόνο. Δεν έχω οδηγήσει κανένα ωστόσο
Και ΝΑΙ!!!! ο Krus ψήφισε OPEL!!!!! (ξεχάστηκε μάλλον )
Και ο Μάνος ΔΕΝ ψήφισε OPEL!!!
ρε τι πάθαμε απόψε! -
Χωρίς να πιστεύω ότι αξίζει τα παραπάνω ευρώ, θα επέλεγα το Lacetti λόγω εμφάνισης και μόνο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και ο Μάνος ΔΕΝ ψήφισε OPEL!!!
ρε τι πάθαμε απόψε!Εμένα μ'αρέσει μόνο το καλό, το αυθεντικό, το πρωτότυπο, το αστεράτο, το όμορφο.
Πέραν της πλάκας, όποιος άνοιξε την πόρτα του Lacetti, δύσκολα θα το αγόραζε. Ψευτοδουλειά για αμάξι που κοστίζει 15+ χιλιάδες. Καλύτερα ένα Accent λέω'γω.
-
ή ενα μικρο ευρωπαικό
-
Εμείς δεν σε χτυπάμε,πρόσεξε μην χτυπήσεις εσύ μετά το κεφαλάκι σου Σοβαρά σ'αυτά τα λεφτά υπάρχουν κι άλλα μοντέλα,γιατί συγκεκριμένα αυτά τα 2;Σε ποιον τομέα σε έχουν μαγνητίσει;Αν είναι ανάμεσα σ'αυτά τα 2,κέρατο(φτου κακά )από εμένα.Γιατί;Ίσως ποιοτικά καλύτερο,ίσως καλύτερο after sales,ίσως λέω ότι μου κατεβαίνει ,δεν ξέρω.Αν έχει κάποιο από τα 2 χοντρή έκπτωση τσίμπα το..και μην το πεις ούτε του παπά.
-
γιατι να σε χτυπησουμε?
-
μήπως να το έκανες σε ψηφοφορία για να έβλεπες καλύτερα και συγκεκριμένα την άποψη όσων έχουν απαντήσει στο topic σου;
Πάντως με τα λεφτά (15.000 ευρόπουλα είναι αυτά) που είναι να δώσεις για ένα από αυτά τα 2...καλύτερα κοίτα κάποιο τρίτο χωρίς παρεξήγηση.Μόνο αν προλάβεις τη έκπτωση που αναφέρει και ο φίλος manosk αξίζει Lacetti και μάλιστα δαγκωτό! -
Θα σου πρότεινα εαν μπορεις να σφιξεις λιγο περισσότερο το ζωνάρι (ξερω οτι ειναι δύσκολο) και να δεις κατι καλύτερο.
Εγω θα κοίταζα Citroen C4 1.6, Opel Astra 1.6 Ford Focus 1.6 (εαν θελεις 1600 κυβικά οπωσδήποτε ) έστω και στις βασικες εκδοσεις τους ειναι καλύτερα (και ασφαλέστερα) αυτοκινητα απο αυτά που προτείνεις.
Μη με χτυπήσετε!