-
Εκλεψαν σήμερα το βράδυ το αυτοκίνητο μιας φίλης μου.
Εϊναι ενα κόκκινο ανοιχτό Suzuki Jimny με άσπρη κουκούλα.
Εκλάπη απο το Odeon στο Μαρούσι.
Αν κάποιος ξέρει ή είδε κάτι ας κάνει τον κόπο να πάρει στο 6932305495
ευχαριστώ.
edit: είχα γράψει λάθος το κινητό, τώρα είναι ΟΚ
-
ευχαριστώ.
-
ευχαριστώ.
-
Πινακίδα, κάποιο σημάδι ή κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό;
-
Το αυτοκίνητο το έκλεψαν πρίν λίγες ώρες, πιθανώς να κυκλοφορεί ακόμα
-
Ξέχασα τη πινακίδα:
ΖΗΜ 4696
χαρακτηριστικό έχει (αν και δε θυμάμαι με απόλυτη βεβαιότητα) κόκκινα δερμάτινα καθίσματα.
Εξωτερικά είναι νορμάλ έχει τις δικιές του σιδερένιες ζάντες με τις στρογγυλές τρύπες.
-
μεσα στο σινεμα?για σινεμα μιλαμε?
-
Jimny; Μαλλον το πηραν για να πανε να ποτησουν καμια χασισιφυτεια σε τιποτα κατσάβραχα. Ισως να το πηραν και για ανταλλακτικα. Αν τελικα βρεθει το αμαξι, θα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση, αν και δεν το ευχομαι.
-
To αυτοκίνητο το έκλεψαν όσο ήταν παρκαρισμένο έξω απο το cinema, το Odeon δεν έχει εσωτερικό πάρκινγκ.
Μάλλον για ανταλακτικά το έκλεψαν, όποιος δεί κάτι ας πάρει ενα τηλ στο νούμερο που έδωσα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Jimny; Μαλλον το πηραν για να πανε να ποτησουν καμια χασισιφυτεια σε τιποτα κατσάβραχα. Ισως να το πηραν και για ανταλλακτικα. Αν τελικα βρεθει το αμαξι, θα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση, αν και δεν το ευχομαι.Είναι και τα γραφεία ενοικιάσεων
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Jimny; Μαλλον το πηραν για να πανε να ποτησουν καμια χασισιφυτεια σε τιποτα κατσάβραχα. Ισως να το πηραν και για ανταλλακτικα. Αν τελικα βρεθει το αμαξι, θα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση, αν και δεν το ευχομαι.
Είναι και τα γραφεία ενοικιάσεων
Γιαυτο ειπα 'για ανταλλακτικά'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πως κλέβετε ένα αυτοκίνητο με immobiliser χωρίς την χρήση γερανου ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πως κλέβετε ένα αυτοκίνητο με immobiliser χωρίς την χρήση γερανου ?
Εμείς δεν κλέβουμε!!!!!
Αλλά αυτοί που το κάνουν σιγά μην κολλήσουν σε immobiliser!!!!!! -
Το θέμα είναι ότι αν το αμάξι καταλήξει σε κανά νησί (γραφεία ενοικιάσεων) η κατα τόπους αστυνομία δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.... Είναι αυτό το τρελό που μόνο στην Ελλάδα γίνεται όπου δεν μπορούν να κλέψουν αμάξι από νησί αλλά αν φέρουν κλεμμένο δεν ασχολείται κανείς....
Κάνε ενα search μπας και έχει φορτωθεί σε κανά καράβι από Πειραιά... αν και σιγά μην το άφησαν με τις πινακίδες του!!!!!
ΥΓ Στις φυτείες τώρα δεν ποτίζουν, θερίζουν
-
Παντως αυτο παει να πει κινητοποιηση, χθες και προχθες βραδυ ακουγα σε γνωστο ραδιοφωνικο σταθμο ανακοινωση απο την παρουσιαστρια για αυτο το jimny!
Παντως εχει κραχτα χαρακτηριστικα οπως ασπρη κουκουλα, αν δεν εχει βρεθει μεχρι τωρα μαλλον εχει ηδη σμπαραλιαστει -
Η Παυλίνα που κάνει την εκπομπή στον Ρυθμό 94.9 είναι φίλη μας
Ακόμα δεν υπάρχει κανένα νέο δυστηχώς.
-
Εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος το ξαναλεω. Ειναι δυνατον απο τα τοσα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στο κοσμο να κλεψουν Jimny ετσι απλα για να κανουν μια βολτα; Η δουλεια βρωμαει ασχημα.
-
Το πιθανότερο είναι να το έκλεψαν είτε για να το στείλουν έξω σαν 'μεταχειρισμένο' είτε -πιθανότερα- για ανταλακτικά.
Απίθανο μου φαίνεται και εμένα να το πήρε κάποιος για βόλτα.
-
Πριν κανα χρόνο είχαν κλέψει εκεί κοντά (στην Παραδείσου) το kia sportage cabrio ενός γνωστού μου ... Σύμπτωση...? Δε βρέθηκε ποτέ... αποζημιώθηκε πλήρως σε 2-3 μήνες από την ασφαλιστική του... 2 χρόνων το αυτοκίνητο...
-
Είναι γνωστό ότι τα Suzuki είναι target πρέπει να έχουν ασφάλεια κλοπής!!!!!!
Επειδή δεν δημοσιεύεται λίστα με το τι κλέβεται πιο πολύ καλό θα ήταν όσοι μπορείτε να ρωτήσετε τους ασφαλιστές σας να σας πουν τι κλέβεται πιο πολύ ... να τα ενώσουμε να δούμε τι γίνεται.....Από τον δικό μου ασφαλιστή τα claims είναι για γαλλικά (ιδίως VTS και Rallye) για Suzuki Vitara and Jimny, για Opel Astra και ζημιές σε εταιρικά που έχουν ταμπέλα πάνω της εταιρείας γιατί κυνηγουν τα laptop
κλοπή Jimny