Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    "Κόντρες" και Κόντρες [διάσπαση]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. "Κόντρες" και Κόντρες [διάσπαση]
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Περί αυτοκίνησης
    24
    73
    112
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      wagner669 last edited by

Ο χρήστης Funis έγραψε:

Αν σου πει ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΨΩ ΔΟΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ

Ω!! Αμα ειναι ετσι!! Ειναι καλό το δέλεαρ, γιαυτό θα πάω Δευτερα πρωι πρωι!!!

Πες και σε ποιο θα πας, να σε στειλο στον καταλληλο διοικιτη

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • H
        hannibal last edited by

Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
        εμενα μου αρεσει, που θιχτηκε κιολας
        Ο τιτλος παντως ηταν πολυ πετυχημενος...
        Γιατι περι αλητειας προκειται...

Karampouzouki moy ton titlo ton ebala giati to idio akribws grafeio edwse to ok gia agwnes sto ellhniko sta 5 proigoymena RWUB opws kai stis taxytes toy prwta8lhmatos (memorial sooa klp), exei filoksenisei paneyrwpaiko agwna Super moto klp kai genikotera ka8e eidoys morfh mhxanokinhtoy a8lhtismoy....
        Opote tis alhteies na tis anafereis alloy kai prosexe poioys apokaleis alhtes...(den einai apeilh ayto )

egw symmeteixa se ola ta prohgoymena RWYB eite san odhgos eite sto rolo toy mhxanikoy... Giati loipon epeidh kapoioi exoyn ton kalo ston egkefalo kai 8eloyn ta apallotriwmena xwrafia poy eixe h progiagia toys kai akoma den exei apofashs8ei tipota erxontai kai paizoyn me thn dikh moy asfaleia? KAi ekshgoymai..... Eimai apo ta paidia poy les poy exoyn mania me ta grhgora aytokinhta kai oxi mono.... Etreksa kart etreksa anbaseis etreksa se rallakia. To kostos omws pleon einai apagoreytiko gia kapoion poy den exei sponsora opote to gyrisa sta RWYB. Me thn kinhsh poy kanane mas stelnoyn oloys emas pisw stoys dromoys. Ayto loipon einai ayto poy 8elete? Mporei na grapsw polla alla den 8a ta xwresei o server....

Sas parakalw loipon oloys foyrketas karampuzoukis klp poy m@mhsate to topic ayto kai na epikentrw8eite sto 8ema gia to opoio anoix8hke kai oxi sthn diamaxh h opoia ekselhsete (gia allh mia fora)....

• C
          christos-lappas last edited by

Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ πάρα πολύ Hannibal.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • H
            hannibal last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
            Και αντι να συζητισετε το θεμα, αρπαζεστε και ασχολειστε με κατι που διατυπωθηκε λαθος και ερμηνευτικε λαθος....
            Ευγε!!!!

Na agiasei to keyboard soy.....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • A
              apicos_topfuelracingclub last edited by

[quote='Χρήστος Λάππας
              Έστω λοιπόν. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί που οδηγούν σαν τρελοί σε δημόσιους δρόμους είναι επικίνδυνοι και όταν προκαλούν ατυχήματα σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίνε οι άλλοι που δεν πρόσεχαν. Δηλαδή σε δρόμους με όρια ταχύτητας 50 και 80 χλμ εγώ θα πρέπει να λαμβάνω υπόψη μου πριν αλλάξω λωρίδα ότι μπορεί κάποιος από πίσω να έρχεται με 160 κάνοντας slalom ανάμεσα στους άλλους οδηγούς;[/quote]

Διάβασε λίγο καλύτερα τί λέω....
              Όταν είπα, πως φταίνε οι άλλοι σε περίπτωση ατυχήματος, το είπα επειδή για να 'οδηγεί κάποιος σε ρυθμούς αγώνα' στην Ελλάδα πρέπει να είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ οδηγός, οπότε μάλλον ο άλλος θα κάνει λάθος. Μη τα διαστρεβλώνουμε όλα...

Σημειώσεις:

1. Δεν κατάλαβα??? Δεν πρέπει έτσι κι αλλιώς να λαμβάνεις υπ'όψιν τους υπολοίπους??? Ακόμα κι αν πάει με 260 ή με 20?? Δεν χρησιμοποιείς καθρέφτες?? Πρώτα θα φροντίσεις για σένα! Οπότε πρέπει να τον λάβεις υπ'όψιν σου, επειδή αλλιώς (δηλαδή αν τον δεις και δε τον λάβεις υπ'όψιν σου) είσαι ένας δολοφόνος
              2. Να αλλάξεις λωρίδα?? Με 50 χιλιόμετρα για ποιό λόγο να αλλάξεις λωρίδα?? Μόνο για να στρίψεις σε φανάρι... Επειδή για προσπέραση δε νομίζω.... Θα προσπεράσεις κάποιον που πάει με 20?!?!?!
              3. Θα χρησιμοποιήσω την ίδια λογική: Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος πεζός εκτός διάβασης δε θα τον λάβω υπ'όψιν μου...

Απλά τα πράγματα... Καταλάβετε επιτέλους, πως ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε ένα τρελοκομείο!
              Είμαστε υπεύθυνοι για εμάς και μόνο!
              Αφήστε τις κρίσεις επιτέλους..
              Σταματήστε να κρίνετε τους άλλους.
              Και για σκεφτείτε κάτι: Ποτέ δεν έχετε δει κάποιον που πηγαίνει με 20 να κάνει χοντράδα στο δρόμο??? Μόνο όσους πάνε με 230 βλέπετε εσείς??
              Μάλλον μένω κι οδηγώ σε κάποιο άλλο κρατος

• W
                wagner669 last edited by

Ο χρήστης Hannibal έγραψε:

Και αντι να συζητισετε το θεμα, αρπαζεστε και ασχολειστε με κατι που διατυπωθηκε λαθος και ερμηνευτικε λαθος....
                Ευγε!!!!

Na agiasei to keyboard soy.....

Απο το στομα σας Πατερ Χαννιμπαλιους και εις του Θεου τ αυτι

Μωλις ειδα ρεπορταζ στο Σταρ για 'κοντρες θανατου σε παρκινγκ (!!!!!) γνωστου πολυκαταστιματος -βλεπε Καρφουρ- στη Θεσσαλονικη'
                Οπου εδειξαν
                Ενα παπι 50αρι να σικvνετε Σουζα
                Ενα Lada Σαμαρα να κανει μπερν ουτ
                Ενα Σιτροε ΖΧ να κανει χειροφρενα...

2 αυτοκινητα μαζι δεν ειδα....

• F
                  funis last edited by

Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:

1. Να αλλάξεις λωρίδα?? Με 50 χιλιόμετρα για ποιό λόγο να αλλάξεις λωρίδα?? Μόνο για να στρίψεις σε φανάρι... Επειδή για προσπέραση δε νομίζω.... Θα προσπεράσεις κάποιον που πάει με 20?!?!?!
                  2. Θα χρησιμοποιήσω την ίδια λογική: Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος πεζός εκτός διάβασης δε θα τον λάβω υπ'όψιν μου...

Γιατι?? Αμα πηγαινεις με 50 μονο εναν με 20 μπορεις να περασεις?? Αμα εχεις κολησει πισω απο ενα λεωφορειο/φορτηγο/παππου κλπ και θελεις να αλλάξεις λωριδα για να κινηθεις πιο γρηγορα?? Μα τι σοι επιχειρηματα ειναι αυτα?? Αν ειναι δυνατον...

Απλά τα πράγματα... Καταλάβετε επιτέλους, πως ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε ένα τρελοκομείο!

Οποτε ας το Γ@μησουμ$ τελειως ε?? Ωραιος εισαι!!

• C
                    christos-lappas last edited by

1. (@ Hannibal) Θα παρακαλέσω και πάλι να γράφεις Ελληνικά. Η χρήση Greeklish αντιβαίνει στους κανόνες χρήσης του forum και στους κανόνες καλής συμπεριφοράς προς τους άλλους χρήστες.

2. Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κανείς ότι είναι δύσκολο (για να μην πω αδύνατο) για τους προπορευμένους οδηγούς να προβλέψουν τις κινήσεις ενός οδηγού που κινείται με πάνω από δύο φορές την ταχύτητα των υπολοίπων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα αν ο εν λόγω οδηγός δεν τηρεί λωρίδες κυκλοφορίας και κάνει σφήνες;

3. Αν κάποια άτομα νομίζουν ότι έχουν κάποιο θεόσταλτο δικαίωμα να «βγάζουν» τα άλογα που τόσο πάσχισαν να αποκτήσουν σε δημόσιους δρόμους, ελπίζω πάντα να υπάρχει η τροχαία για να τους θυμίζει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα τους και που αρχίζει η ασφάλεια των άλλων.

4. Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφω στη συγκεκριμένη σειρά. Αν νομίζεται ότι η απόφαση μου να μην συνεχίσω αυτή την ανούσια συζήτηση είναι αποτέλεσμα έλλειψης επιχειρημάτων, ας είναι. Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας.

• A
                      apicos_topfuelracingclub last edited by

Ο χρήστης Funis έγραψε:

1. Να αλλάξεις λωρίδα?? Με 50 χιλιόμετρα για ποιό λόγο να αλλάξεις λωρίδα?? Μόνο για να στρίψεις σε φανάρι... Επειδή για προσπέραση δε νομίζω.... Θα προσπεράσεις κάποιον που πάει με 20?!?!?!
                      2. Θα χρησιμοποιήσω την ίδια λογική: Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος πεζός εκτός διάβασης δε θα τον λάβω υπ'όψιν μου...

Γιατι?? Αμα πηγαινεις με 50 μονο εναν με 20 μπορεις να περασεις?? Αμα εχεις κολησει πισω απο ενα λεωφορειο/φορτηγο/παππου κλπ και θελεις να αλλάξεις λωριδα για να κινηθεις πιο γρηγορα?? Μα τι σοι επιχειρηματα ειναι αυτα?? Αν ειναι δυνατον...

Οποτε ας το Γ@μησουμ$ τελειως ε?? Ωραιος εισαι!!

Χα χα χα χα.. Έχουμε πλάκα εδώ...

Γιατί είσαι ρατσιστής?? 'Παππούς'??? Κι οι 'παπούδες' με 50 πάνε... Μην εκτίθεσαι! Γιατί δεν σκέφτεσαι γιατί συνεχίζει κι οδηγεί ο 'Παππόυς'? Μήπως επειδή δε του πήρε το δίπλωμα κάποις??? (οπότε να μαστε πάλι εντός θέματος για τη λειτουργία των μηχανισμών)

Αφού πας με το όριο, πως βρέθηκες πίσω από λεωφορείο/ φορτηγό, που πάει στη δεξιά?? Μετά από κάποια σφήνα ή μετά από σφήνα του οδηγού του λεωφορείου/φορτηγού??? Στην δεύτερη περίπτωση πάλι είναι θέμα μηχανισμών του κράτους και στην πρώτη....μην εκτίθεσαι, λέμε....

Ωραίος είμαι!!! Θα στο βεβαιώσουν πολλόι αυτό Κυρίως είμαι ωραίος, επειδή ξέρω να διαβάζω και να μιλάω... Κυρίως να καταλαβαίνω, όμως! Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει μέσα από αυτό που είπα (πως είμαστε ένα τρελοκομείο) μόνο εσύ το ξέρεις και καλό θα ήταν να το προσέξεις αυτό.... Συγγνώμη για το ύφος, αλλά μην προκαλείς, όπως δε σε προκάλεσε κανείς!

Καλή συνέχεια.. Πάω για καφέ.. Ελπίζω το ίφιο να κάνετε κι εσείς... Σάββατο βράδυ είναι

• H
                        hannibal last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:

1. (@ Hannibal) Θα παρακαλέσω και πάλι να γράφετε Ελληνικά. Η χρήση Greeklish αντιβαίνει στους κανόνες χρήσης του forum και στους κανόνες καλής συμπεριφοράς προς τους άλλους χρήστες.

Den mporw na grapsw ellhnika logw problhmatos toy PC moy.

1. Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κανείς ότι είναι δύσκολο (για να μην πω αδύνατο) για τους προπορευμένους οδηγούς να προβλέψουν τις κινήσεις ενός οδηγού που κινείται με πάνω από δύο φορές την ταχύτητα των υπολοίπων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα αν ο εν λόγω οδηγός δεν τηρεί λωρίδες κυκλοφορίας και κάνει σφήνες;

Einai diskolo opws les alla ayto einai poy diakrinei toys kaloys odhgoys kai den prepei na tromazoyn....

1. Αν κάποια άτομα νομίζουν ότι έχουν κάποιο θεόσταλτο δικαίωμα να «βγάζουν» τα άλογα που τόσο πάσχισαν να αποκτήσουν σε δημόσιους δρόμους, ελπίζω πάντα να υπάρχει η τροχαία για να τους θυμίζει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα τους και που αρχίζει η ασφάλεια των άλλων.

Kaneis den exei ayto to dikaiwma, alla panw poy bre8hke enas tropos na eksalhf8ei(na perioristei ayto) mas to ekopse h idia h troxaia. Gia ayto kai anoikse ayto to topic.

1. Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφω στη συγκεκριμένη σειρά. Αν νομίζεται ότι η απόφαση μου να μην συνεχίσω αυτή την ανούσια συζήτηση είναι αποτέλεσμα έλλειψης επιχειρημάτων, ας είναι. Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας.

Den mporeis na krineis apo ton grapto logo enan an8rwpo h tis apopseis aytoy toy an8rwpoy.... Den blepeis oyte pws to leei oyte tis ekfraseis poy pernei to proswpo toy... Opote 8a se parakaloysa na mas peis thn apopsh soy gia to arxiko 8ema poy anefera prin apoxwrhseis apo thn syzhthsh....

• F
                          fil last edited by

Συγγνώμη, αν είμαι λιγάκι ρομαντικός και στο τέλος του πόστ μου...εκτός τόπικ.

Δεν συμφωνώ με πολλά από αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες για τις 'κόντρες' όπως τις αποκαλούν ορισμένοι εδώ μέσα.

Δεν συμφωνώ ούτε με το τρόπο που μερικοί προσπαθούν να υπερασπιστούν το δίκιο τους....γιατί πολύ απλά το χάνουν.

Θα ήθελα να σας πω στα γρήγορα μερικά πραγματάκια / γεγονότα, εντελώς καλοπροαίρετα.

Οι κοντράκηδες όπως τους/μας αποκαλείται λανθασμένα δεν είναι ένα φαινόμενο που μόλις τώρα εμαφανίστηκε και ο όρος κοντράκιας είναι ολίγον υποτιμητικός κατά τη γνώμη μου.

Οι κοντράκηδες έχουν όνομα, αναλόγως με το μηχανοκίνητο σπορ που έχουν επιλέξει να επιδοθούν.

Άλλοι ονομάζονται 'Αγωνιζόμενοι dragster'

Άλλοι 'Αγωνιζόμενοι αναβάσεων'

Άλλοι 'Αγωνιζόμενοι Μοτο'

Άλλοι ''Αγωνιζόμενοι Drift.....Formula 3....κτλ κτλ'

Αφού όλα τα μηχανοκίνητα σπορ ειναι απλά μια κόντρα με τους συναγωνιζόμενους να αναμετρούνται μεταξύ τους και ενάντια στο χρόνο.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ DRAG STRIP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ FIA ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΑ 2 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΚ), ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ, ΛΑΜΑΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 98-99, ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

Άρα λοιπόν η δημιουργία drag strip και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας έχει μειώσει κατά πολύ τις κόντρες και τα ατυχήματα στη Βούτα, Μαύρη, Κατεχάκη, Καρέα, Λιμανάκια, Βάρκιζα, Κερατέα, Μαρκοπούλου, κτλ....κτλ...

Η κόντρα είναι άμεση εναντίον του «αντιπάλου» και εναντια στο χρόνο με μετρητικά όργανα FIA της RACEAMERICA (raceamerica.com) και με την απόλυτη ασφάλεια πού μπορεί να προσφέρει ένα σώστα διαμορφωμένο drag-strip σαν αυτό που έχει στηθει στο Ελληνικό και που έχει φιλοξενήσει ήδη 6 events μέσα στο 2005.

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ EVENTS....εχει ενοχλήσει κάποιους αληταράδες που έμειναν κυρίως έξω από το παιχνίδι των φράγκων....και ανακαλύφθηκαν ξαφνικά νόμοι....ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.

Οι εξελίξεις τη Δευτέρα θα είναι πολλές, αφού μιλάμε ακόμα και για παράβαση καθήκοντος του Διοικητή της Τροχαίας Γλυφάδας, αφού μέχρι τώρα είχε δώσει το 'Πρασινο Φως' για 6 events.

Σαν αρχή αυτό που εγώ προσωπικά θα κάνω, αλλά και 4 ακόμα αγωνιζόμενοι που έχω ήδη μιλήσει, ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΚΕΡΔΗ και θα το τραβήξουμε μέχρι εκεί που δε πάει, σε περίπτωση που το επόμενο ΣΚ σταματήσουν και τον Πρωταθληματικό Αγώνα.

Και κάτι τελευταίο εκτός τόπικ όπως είπα και στην αρχή.....

Hannibal.....μην έχοντας που να τεστάρουμε αύριο....λέμε καμιά 60αριά φιλαράκια που έχουμε μαζευτεί από τα παλιά και καμιά 30αριά φίλοι που έχουν κατέβει από Λάρισσα.....ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΡΙΑ....εκεί προς το Golf της Γλυφάδας.

Έχει κάτι ωραίες καφετέριες...ΜΟΥΡΛΙΑ

• F
                            funis last edited by

Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
                            Χα χα χα χα.. Έχουμε πλάκα εδώ...

Γιατί είσαι ρατσιστής?? 'Παππούς'??? Κι οι 'παπούδες' με 50 πάνε... Μην εκτίθεσαι! Γιατί δεν σκέφτεσαι γιατί συνεχίζει κι οδηγεί ο 'Παππόυς'? Μήπως επειδή δε του πήρε το δίπλωμα κάποις??? (οπότε να μαστε πάλι εντός θέματος για τη λειτουργία των μηχανισμών)

Κοιταξε να δεις. Ευχαριστως να σου απαντησω. 1ον καθόλου ρατσιστρια δεν ειμαι αλλά ξερω κι εγω τι συμβαινει στους ελληνικους δρομους. Εχεις απόλυτο δικιο σάυτο (γιατι εχει διπλωμα κλπ), αλλά δεν φταιω εγω γιαυτο. Και εφοσον εχει διπλωμα και αυτοκίνητο ο παππους εγω μπορει να κολήσω και να θελω να τον περασω. Που ειναι το κακο??? Και που κολαει σε αυτο που σου ειπα!! Δεν εκτιθεμαι καθόλου!! Για σενα παλι παιζεται!!

Αφού πας με το όριο, πως βρέθηκες πίσω από λεωφορείο/ φορτηγό, που πάει στη δεξιά?? Μετά από κάποια σφήνα ή μετά από σφήνα του οδηγού του λεωφορείου/φορτηγού??? Στην δεύτερη περίπτωση πάλι είναι θέμα μηχανισμών του κράτους και στην πρώτη....μην εκτίθεσαι, λέμε....

Κοιτα υπαρχουν δρομοι με 3 λωριδες. Αληθεια τωρα θς να ανοιξουμε συζητηση στο πως μπορει να βρεθω πισω απο ενα λεωφορειο (πχ μολις εστριψα (😉 )) η από φορτηγο (εχεις περασει απο Βουλιαγμενης?? Ολο στηην μεσαια ειναι)?? Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το θεμα.
                            Και συνεχιζω να μην εκτιθεμαι...

Ωραίος είμαι!!! Θα στο βεβαιώσουν πολλόι αυτό Κυρίως είμαι ωραίος, επειδή ξέρω να διαβάζω και να μιλάω... Κυρίως να καταλαβαίνω, όμως! Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει μέσα από αυτό που είπα (πως είμαστε ένα τρελοκομείο) μόνο εσύ το ξέρεις και καλό θα ήταν να το προσέξεις αυτό.... Συγγνώμη για το ύφος, αλλά μην προκαλείς, όπως δε σε προκάλεσε κανείς!. Σάββατο βράδυ είναι

Μπραβο για την ομορφια σου, να σε χαιρεται η μανουλα σου! Να διαβαζω και να μιλαω ξερω κι εγω, και πιστεψε με, απαντησα στο 'στυλακι' του ποστ σου!!

Ελα ντε οταν λες ειμαστε ενα τρελοκομειο, πως βγαινει ενα τετοιο συμπερασμα?

Το υφος σου δεν με αγγιζει (αν και θα προτιμουσα να μιλαγες χωρις τοσο τσαμπουκα), δεν σε προκαλεσα (εν αντιθεση με εσενα τωρα), και αν αυτο καταλαβες, δεν ηταν ο σκοπος μου!!

καλα να περασεις, και να προσεχεις στο δρομο!!

• nasos
                              nasos last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                              Δηλαδή σε δρόμους με όρια ταχύτητας 50 και 80 χλμ εγώ θα πρέπει να λαμβάνω υπόψη μου πριν αλλάξω λωρίδα ότι μπορεί κάποιος από πίσω να έρχεται με 160 κάνοντας slalom ανάμεσα στους άλλους οδηγούς;

1. Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κανείς ότι είναι δύσκολο (για να μην πω αδύνατο) για τους προπορευμένους οδηγούς να προβλέψουν τις κινήσεις ενός οδηγού που κινείται με πάνω από δύο φορές την ταχύτητα των υπολοίπων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα αν ο εν λόγω οδηγός δεν τηρεί λωρίδες κυκλοφορίας και κάνει σφήνες;

Καθόλου δύσκολο δεν είναι να το κατανοήσει κανείς αυτό. Γι'αυτό όσοι οδηγούν συστηματικά με τον τρόπο που αναφέρεις παραπάνω ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντίστοιχο, σε δημόσιο δρόμο, θα λάβουν υπ'όψην τους πως οι άλλοι, σχεδόν σίγουρα, δεν θα τους λάβουν υπ'όψην τους. Αυτοί (που παραβιάζουν τον ΚΟΚ κατά κόρον) θα πρέπει να προβλέπουν τις αντιδράσεις των γύρων τους, όχι όλοι οι υπόλοιποι που πάνε 'προβλεπόμενα'.

Υπάρχουν βέβαια κι οι άλλοι που το παίζουνε στα ζάρια, αλλά δεν νομίζω πως μιλάμε για τέτοιους οδηγούς...

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! ™

• K
                                kacey last edited by

τρεις λαλουν και δυο χορευουν...

• W
                                  wagner669 last edited by

Ο χρήστης Fil έγραψε:

Hannibal.....μην έχοντας που να τεστάρουμε αύριο....λέμε καμιά 60αριά φιλαράκια που έχουμε μαζευτεί από τα παλιά και καμιά 30αριά φίλοι που έχουν κατέβει από Λάρισσα.....ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΡΙΑ....εκεί προς το Golf της Γλυφάδας.

Έχει κάτι ωραίες καφετέριες...ΜΟΥΡΛΙΑ

Δες τα ΡΜ σου και ενημερωσε με ΡΜ η τηλεφωνικος

• F
                                    fil last edited by

Από το πρωί γίνονται επισόδεια στο Ελληνικό στην είσοδο από τη μεριά του Golf.

Προσωπικά δεν έχω πάει ακόμα να δω τι γίνεται, γιατί αν πάω δεν ξέρω αν θα κρατήσω τα νεύρα μου.

Πάνω από 60 αγωνιστικά από όλη την Ελλάδα περιμένουν στην είσοδο να μπουν και μαζί και πάρα πολύ φίλαθλοι, αλλά η είσοδος είναι κλειστή από περιπολικό της τροχαίας Γλυφάδας και από καμιά 20αρια ανθρώπους του εξωραιστικού συλλόγου κάτω Ελληνικού, οι οποίοι κρατούν πανό αφορισμού κατά των μηχανοκίνητων εκδηλώσεων στο ελληνικό......γιατί τους ενοχλεί η μυρωδιά από τα καμμένα λάστιχα.....και γιατί τα αγωνιστικά δεν βγάζουν κάρτα καυσαερίων.....και γιατί όταν γίνονται αγώνες στο Ελληνικό......μειώνεται η αξία των σπιτιών τους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ και εχει καποια πρόσβαση σε ανθρώπους που κινούν τα νήματα, είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε στελέχοι εκδοτικών επιχειρήσεων, είτε πολιτικοί....

Σοβαροτης κύριοι δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα?
                                    Υπάρχει Πολιτικός που να σέβεται τους χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο και το μηχανοκίνητο αθλητισμό... ή δυστυχώς είναι είδος υπό εξαφάνιση?
                                    Ελλάδισταν Μπανανισταν εν έτος 2005 και να μην υπάρχει όχι ένας διαμορφωμένος χώρο για αγώνες...αλλά πολλοί...στο Βορρά και στο Νότο.

Στο Ελληνικό γίνεται της Πόπης και το απόγευμα θα γίνει περισσότερο της Πόπης.

10 καραγκιόζηδες καταπατητές της έκτασης του Ελληνικού, αφού έχουν λεηλατήσει και έχουν προεκτείνει τα οικόπεδα τους ήδη μέσα στα εδάφη του πρωην Διεθνούς αεροδρομίου, έχουν και το θράσσος να φτάσουν μέχρι και το Διοικητή της Γλυφάδας (αφού η δικαιοσύνη απέρριψε τα ασφαλιστικά τους μέτρα και αφού φάγανε πόρτα και από το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού, το οποίο επικροτεί αυτού του είδους μηχανοκίνητων εκδηλώσεων και μάλιστα ως απόδειξη περιπολικά πάντα από το ΑΤ Ελληνικού ήταν παρώντα στις εκδηλώσεις) και να ξεθάψουν ένα νόμο, ο οποίος αν ισχύσει τινάζει στον αέρα αγωνιστικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει σε αεροδρόμια της χώρας εδώ και 40 χρόνια (Τρίπολη, Τυμπάκι, Λαμία, Τατόι κτλ). Άρα τόσα χρόνια όσοι έδιναν τις άδειες τέλεσης αγώνα σε αεροδρόμιο ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ!!

Ο Άλφα είναι εκεί, Το Σταρ και το Αλτερ πηγαίνουν.

Το άλλο ΣΚ έχει κανονικό πρωταθληματικό αγώνα, 150 με 170 συμμετοχές από Νοτιο Ελλάδα και καμιά 50-70 από Βόρειο Ελλάδα.

Έγω κύριοι γέρασα περιμένοντας και ακούγοντας υποσχέσεις......Πριν από 10-15 χρόνια έχω κάνει και εγώ πολλές μαλακίες στους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Τη γλύτωσα πολλές φορές, γελώντας τότε ανεκέφαλα πιστεύοντας ότι ειμαι ο καινούργιος τότε ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ, τώρα καταλαβαίνοντας ότι απλά ημουν τυχερός ή ο μεγαλοδύναμος με λυπήθηκε.

Θυμάμαι εποχές 92-95 που βγάζαμε το Καρέα και τα λιμανάκια όλον με το πλάι με αυτοκίνητα που η μικρότερη ιπποδύναμη ήταν στα 300+. (911 Turbo, Esprit SE Chargecooler, TVR Griffith, Espirit GT3, S4S, V8, BMW E30, E36 M3 κτλ κτλ....) και που κάναμε τη Κηφισιάς στο Υγείας και την Εθνική στο ύψος της Αυρας, να φαντάζουν στενά σοκάκια......
                                    Ολόκληρες παρέες ανθρώπων δεν μπορούσαν να βρουν ένα χώρο να εκτονωθούν, δεν μπορουσαν να κάνουν αυτό που είναι αυτονόητο σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, αυτό που είναι τόσο απλό στην Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία.....να πάρουν μέρος το ΣΚ σε ένα Track Day ή σε ένα Run What You Bring και να ξεδώσουν....να ηρεμήσουν. Έπρεπε να το κάνουμε στους δρόμους και να κινδυνεύουμε και να θέτουμε και άλλους ανυποψίαστους ανθρώπους σε κίνδυνο...και κάποιοι μάλιστα να τη πληρώσουν και άσχημα, χάνοντας ακόμα και τις ζωές τους.

Οι καταστάσεις άλλαξαν, οι δρόμοι γέμισαν με EVO, Impreza, ατμοσφαιρικά πολύστροφα τερατάκια και τουρμπισμένα διαόλια και τριβόλια....και οι παλιοί μαζευτήκαμε και κάναμε το πυρήνα του dragster και τραβήξαμε κοντά μας, μέσα σε ασφαλής και οργανωμένους χώρους και όσους από τους μικρότερους σε ηλικία μπορέσαμε, και αυτό εξακολουθούμε να κάνουμε και σήμερα....γιατί αυτό είναι το σωστό και το ασφαλές ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ......

Και εκεί που πάμε να δούμε φως στον ορίζοντα, και εκεί που οι συμμετοχές στα RWYB κατα τη διάρκεια του ΣΚ εφτασαν τις 200 και εκεί που άρχισαν και τα καλά σχόλια από FIA, για τη καλή δουλειά που γίνεται στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.....

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ Γ@Μ@ΕΙ ΟΛΑ.....έχοντας άγνοια του γιατί το κάνει!!!!

Εδώ και πολλά χρόνια οδηγάω πολύ ήρεμα, είτε είμαι πίσω από το τιμόνι του Seicento μου, είτε πίσω από το τιμόνι ενός 'γρήγορου' αυτοκινήτου.

Πιάνω τον εαυτό μου πολύ συντηριτικό, αφού πολλές φορές στο Καρέα και στη Βουλιαγμένης προλαβαίνω τους διαόλους και τους Τριβόλους στα φανάρια και τους κάνω κύρηγμα, βλέποντας τις μαλακίες και σφήνες που κάνουν.....1ον γιατί το πιστεύω και 2ον γιατί έχω το επιχείρημα ΟΤΙ Η ΣΚΕΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ....ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ....ΚΟΙΝΩΣ ΠΙΣΤΕΣ....

Ανώμαλη προσγείωση σήμερα το πρωί από το όνειρο έγινε για μια ακόμα φορά ΕΦΙΑΛΤΗΣ....Ακόμα και ο προσωρινός χώρος του Ελληνικού κλειστός από ένα μάτσο αλήτες...

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΙΣΤΑ Φ1......ε ρε γέλια!!! Σφαλιάρες θέλουμε όλοι μας να ξυπνήσουμε από το λείθαργο.

Μιλώντας από το πρωί με πολύ κόσμο που είναι έξω από το Ελληνικό και ταλαιπωρείται,...... αποφάσισα τις τελευταίες ρυθμίσεις και μετρήσεις του Opel Calibra μου πριν τον αγώνα που θα πάρουμε μέρος στο εξωτερικό στη Μάλτα τον Οκτώβριο, να τις κάνω στη Βουλιαγμένης ή στην Αττική Οδό....(Μπορεί να συναντήσω και το Hayabusa των 4-Τροχών και να κάνουμε άνοιγμα ρεπρίζ από τα 300 στα 400) ή μήπως στη παραλιακή και μετά τέρμα φρένα (μην τα υποτιμάται τα dragster αυτοκίνητα στα φρένα, έχουν τετραπίστονες δαγκάνες πίσω και δισκόπλακες από ανθρακόνημα) και μετά 2 αλεξίπτωτα ....για να κάνει κανείς το μπάσιμο στις στροφές για τα λμανάκια.

Ελλάδα του 2005, η χώρα που όποιος αγαπάει το αυτοκίνητο σε οποιδήποτε μορφή....ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

• P
                                      petran last edited by

Σωθηκαμε απο θαυμα!!!! , Σαβ Σεπ 17, 2005

χθες το βραδυ μαζι με τον πολυ καλο φιλο ####### ειχαμε βγει στη Βαρκιζα για καφεδακι(παγωτο) και να τα πουμε.
                                      στο γυρισμο η μοιρα μας επαιξε ασχημο παιχνιδι!!

γυρνουσαμε απο Βαρκιζα-βλαχικα και στριψαμε δεξια απο τον δρομο που βγαινει στη βουλιαγμενης(οπως γυριζουμε απο τις συναντησεις του ΙΚΕΑ)

μας επιασε το φαναρι στη βουλιαγμενης ο ###### στη μεσαια εγω στη δεξια λωριδα του δρομου μπρος και πισω αλλα οχηματα Exclamation

ξεκινησαμε απο το φαναρι και με ταχυτητα που δεν ξεπερνουσε τα 40-50 χιλιομετρα ειδα απο τον αριστερο καθρεφτη να ρχεται πατημενο αυτοκινητο με τρελλες σφηνες απο δεξια,αριστερη λωριδα και καταλαβαινετε...........

δεν προλαβαμε να αντιδρασουμε...... ο ###### δεν τον ειχε δει καν!!

το μπορντω πεζο ραλλυ σφινωσε αναμεσα μας με ταχυτητα περι τα 150-160 χιλιομετρα(δεν προαλαβαινε να στατησει και πηγε να περασει αναμεσα μας!!)
                                      εμβολιζοντας στην αριστερη μερια τον καπτεν και στη δεξια εμενα!!!
                                      ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ! (σ.σ. λαθος, τελικα ο ενας ειναι με κακωσεις αυχενα και μεσης τυλιγμενος ταβλα)

τα αυτοκινητα μαυρο χαλι,του καπετανιου χειροτερα!
                                      (προφυλαχτηρες,φαναρια,ζαντες,σασι,πορτες,φτερα,πορτπαγκαζ,πισω αξονες,αναρτηση,φτερα........)

τροχαια και ασφαλιστικες ηρθαν,αλλα μπλεξαμε ασχημα για αλλη μια φορα....

το παληκαρι κωλοπαιδι με το πεζω 17-18 χρονων(.......)

ειμαστε πολυ χαλια με τον #######
                                      τρομαξαμε παρα πολυ δεν εχουμε κλεισει ματι

δεν παει αλλο αυτη η κατασταση(..........)

• K
                                        kouk last edited by

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:

Σωθηκαμε απο θαυμα!!!! , Σαβ Σεπ 17, 2005

χθες το βραδυ μαζι με τον πολυ καλο φιλο ####### ειχαμε βγει στη Βαρκιζα για καφεδακι(παγωτο) και να τα πουμε.
                                        στο γυρισμο η μοιρα μας επαιξε ασχημο παιχνιδι!!

γυρνουσαμε απο Βαρκιζα-βλαχικα και στριψαμε δεξια απο τον δρομο που βγαινει στη βουλιαγμενης(οπως γυριζουμε απο τις συναντησεις του ΙΚΕΑ)

μας επιασε το φαναρι στη βουλιαγμενης ο ###### στη μεσαια εγω στη δεξια λωριδα του δρομου μπρος και πισω αλλα οχηματα Exclamation

ξεκινησαμε απο το φαναρι και με ταχυτητα που δεν ξεπερνουσε τα 40-50 χιλιομετρα ειδα απο τον αριστερο καθρεφτη να ρχεται πατημενο αυτοκινητο με τρελλες σφηνες απο δεξια,αριστερη λωριδα και καταλαβαινετε...........

δεν προλαβαμε να αντιδρασουμε...... ο ###### δεν τον ειχε δει καν!!

το μπορντω πεζο ραλλυ σφινωσε αναμεσα μας με ταχυτητα περι τα 150-160 χιλιομετρα(δεν προαλαβαινε να στατησει και πηγε να περασει αναμεσα μας!!)
                                        εμβολιζοντας στην αριστερη μερια τον καπτεν και στη δεξια εμενα!!!
                                        ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ! (σ.σ. λαθος, τελικα ο ενας ειναι με κακωσεις αυχενα και μεσης τυλιγμενος ταβλα)

τα αυτοκινητα μαυρο χαλι,του καπετανιου χειροτερα!
                                        (προφυλαχτηρες,φαναρια,ζαντες,σασι,πορτες,φτερα,πορτπαγκαζ,πισω αξονες,αναρτηση,φτερα........)

τροχαια και ασφαλιστικες ηρθαν,αλλα μπλεξαμε ασχημα για αλλη μια φορα....

το παληκαρι κωλοπαιδι με το πεζω 17-18 χρονων(.......)

ειμαστε πολυ χαλια με τον #######
                                        τρομαξαμε παρα πολυ δεν εχουμε κλεισει ματι

δεν παει αλλο αυτη η κατασταση(..........)

Πάλι καλά που ηταν μόνο λαμαρίνες!Για να κάνει το κέφι του το μ@@@@@ρι!!!Με 150 σε δρόμο με κίνηση!!!

Αϊ σιχτίρ!!!!

• W
                                          wagner669 last edited by

Ο Άλφα είναι εκεί, Το Σταρ και το Αλτερ πηγαίνουν.

Και πιστευεις οτι δεν θα το βγαλουν το βραδυ
                                          Με τιτλο
                                          'ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ'
                                          ΟΧΙ...ΠΕΣ ΜΟΥ....
                                          **
                                          Θα τα πουμε κατα τις 4 στην εισοδο του Γκολφ....**[/u]

• F
                                            fil last edited by

PetRan, τι μπορώ να πω? Δεν μπορώ να πω τίποτα!

Το παράδειγμα/ατύχημα σου είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά.

Στατιστικά όμως έχουν μειωθεί πολύ τέτοιου είδους μαλακίες στους δρόμους το τελευταίο εξάμηνο, γιατί πολύ απλά με 20 Ευρώ πολλά παιδιά μπόρεσαν να ξεδώσουν μέσα σε ενα οργανωμένο χώρο.

Σίγουρα το πρόβλημα δεν θα εξαλειφθεί από τη μια μέρα στην άλλη, αφου πρωτεύον και βασικό ρόλο παίζει η παιδεία του Έλληνα οδηγού και το μεσογειακό του ταπεραμέντο του 'Εγω είμαι και άλλος δεν υπάρχει'.....αλλά αν το κράτος είχε κινηθεί όπως κινήθηκαν οι Αμερικάνοι μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο και όπως οι Ευρωπαίοι εδώ και 30 χρόνια.....οι καταστάσεις θα ήταν πολύ καλύτερες.

Παρόμοιο ατύχημα με το δικό σου μου έχει συμβεί και εμένα.....δεν θα έλεγα από κωλόπαιδο......αφού το παιδάκι δεν είχε ούτε καν δίπλωμα!!

Κρίμας πάντως.

Και όταν μιλάμε για παιδεία.....Να ένα σκηνικό που δεν θα το δούμε στη χώρα μας ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ!!!

Η Υπουργός αθλητισμού της Σουηδίας, η κυρία Μona Sahlin, έκανε μία 'βόλτα' με ένα διθέσιο dragster, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ DRAG RACING το 2003! Και της άρεσε τόσο πολύ η όλη εμπειρία που επέστρεψε την επόμενη ημέρα με την οικογένειά της και έγινε φίλαθλος, εγκρίνωντας και τα σχέδια για τη δημιουργία της 8ης πίστας Dragster στη χώρα της!

Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας 'άρχοντες', οι 'υπεύθυνοι' για την ανάπτυξη των μηχανοκίνητων σπορ στην Ελλάδα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ