-
Χωρις να ξερω (να εχω επισκευθει ενοοω για ευθυγραμιση) τους υπολοιπους, ο Πουπακης ειναι απλα ΜΑΣΤΟΡΑΣ!
Αν διαβαζει ο Hannibal, ας μας γραψει την αποψη του για τον Πουπακη
-
Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανέναν 'μάστορα' ή όλοι καλοί την έχουν κάνει για Αθήνα?
Σε 2 που έχω πάει μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ούτε απόξω
-
μαστορας ειναι και ο αγγελος που λεω παραπανω..
αλλα απο την στιγμη οπου στο αμαξι κανω οτι θελω εγω σε συγκλιση και καμπερ,απλα ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ βαζει την ραμπα και το κλειδι για να ξεσφιξει βιδες..
ε αυτο σε ενα προσθιοκινητο οπου στο πληθος των περιπτωσεων πισω δεν κανουμε και πολλα πραγματα εκτος αν εχει ρυθμιζομενα ψαλιδια δεν μπορει να κοστιζει πανω απο 30-40€...
ε οταν ακουω για κατι τρελα ποσα....δεν μοιαζω για θυμα και πελατης.....
οταν δηλ,στο αμαξι μου κανω ευθυγραμιση και ζυγοσταθμιση επανω στο αμαξι με 40€....τι να μου πει ο Πουπακης,ο ζευγωλης ο ζωτος και ο τυπος που κανει ευθυγραμιση στον βωβο...διδακτορικο εχουν κανει αυτοι στο prinston στην Νεα Υορκη στην ευθυγραμιση?
απλα καλο ειναι να λεμε και τιμες ετσι για συγκριση...το οτι ειναι μαστορας ή εχει ωραιο καφε,στο δικο μου αμαξι που το ξερω δεν νομιζω οτι λεει κατι..τωρα εγω παω για ελεγχο καθε 10-15.000km,αλλοι πανε καθε 4 χρονια...
μην μιλησω για μηχανικους και αντιπροσωπειες...εκει εχει κλαψει πολυς κοσμος... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανέναν 'μάστορα' ή όλοι καλοί την έχουν κάνει για Αθήνα?Σε 2 που έχω πάει μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ούτε απόξω
Περιοχη?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
μαστορας ειναι και ο αγγελος που λεω παραπανω..αλλα απο την στιγμη οπου στο αμαξι κανω οτι θελω εγω σε συγκλιση και καμπερ,απλα ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ βαζει την ραμπα και το κλειδι για να ξεσφιξει βιδες..
ε αυτο σε ενα προσθιοκινητο οπου στο πληθος των περιπτωσεων πισω δεν κανουμε και πολλα πραγματα εκτος αν εχει ρυθμιζομενα ψαλιδια δεν μπορει να κοστιζει πανω απο 30-40€...
ε οταν ακουω για κατι τρελα ποσα....δεν μοιαζω για θυμα και πελατης.....
οταν δηλ,στο αμαξι μου κανω ευθυγραμιση και ζυγοσταθμιση επανω στο αμαξι με 40€....τι να μου πει ο Πουπακης,ο ζευγωλης ο ζωτος και ο τυπος που κανει ευθυγραμιση στον βωβο...διδακτορικο εχουν κανει αυτοι στο prinston στην Νεα Υορκη στην ευθυγραμιση?
απλα καλο ειναι να λεμε και τιμες ετσι για συγκριση...το οτι ειναι μαστορας ή εχει ωραιο καφε,στο δικο μου αμαξι που το ξερω δεν νομιζω οτι λεει κατι..τωρα εγω παω για ελεγχο καθε 10-15.000km,αλλοι πανε καθε 4 χρονια...
μην μιλησω για μηχανικους και αντιπροσωπειες...εκει εχει κλαψει πολυς κοσμος...Εντάξει ρε συ, εσυ εισαι γνωστης. Εγω που δεν ξερω ουτε αν εχει ελατηρια πισω το 106 μου ή οχι, προτιμω να τα σκαω στον Πουπακη, να μου βαλει την αναρτηση, να μου κανει την ευθυγραμιση και να παω να ρυθμισουμε το υψος μπροστα μετα απο μερικα χλμ. Επισης ειναι απο τους λιγους που δεν 'κουρδιζει' τον πισω αξωνα χαμηλονωντας περιπου 2,5 ποντους με καθε κλικ, αλλα λυνει τις ραβδους και στο κατεβαζει οσο πρεπει...οπως και να το κανεις δλδ.....κατι χρειαζεται να ξερει.
-
εγώ προσωπικά όταν είχα πάει στον πουπάκη και του είπα να το φέρει στο μαμά ύψος ....
το κατέβασε πίσω παραπάνω από όσο έπρεπε !!! -
αναμφιβολα ο καθενας παει εκει που βολευεται...
αλλα πες μου μια τιμη που ζηταει για ευθυγραμιση..γιατι αυτα που λες μια φορα στο τοσο τα κανει καποιος..
εγω μιλαω για μια απλη ευθυγραμιση και ζυγοσταθμιση...
γιατι και ο rabbit στο περιστερι καλος ειναι αλλα εχει ενα μηχανημα της δεκαετιας του 1970 και ζηταει λεφτα που ουτε η prodrive δεν ζηταει για να κανει ευθυγραμιση σε ενα subaru...
πειτε τιμες οσοι εχετε εμπειριες απο οπου εχετε για να εχουμε μετρο συγκρισης...και στην τελικη ο Αγγελος που παω εγω ειναι ο πιο ασχετος στον κοσμο...αφηστε μονο εμενα να παω...ΤΙΜΕΣ να παω καπου αλλου εχετε να μου πειτε???
ετσι για να μην λεμε καποιοι οτι τα παιρνουμε κιολας...
δεν εχω κατι με κανεναν προσωπικα...κουβεντα κανω,γιατι αν πω ποσο και τι τιμες παιρνω για λαστιχα,αναρτησεις,ζυγοσταθμιση και ευθυγραμιση σε αλλο μαγαζι στην καισαριανη καποιοι πρεπει να κλεισουν αυριο τα καταστηματα τους...ευθυγραμιση εξω απο το αμαξι οχι στον αγγελο ...και ευθυγραμιση 30€....4 τροχοι παρακαλω....
επισης επειδη μπορει να ειναι γνωστοι μου..
εχω 30% σε γνησια ανταλακτικα opel,ford,seat.
λαδια το γραφω και παρακατω,και 30% σε ολα τα αναλωσιμα για ολα τα αυτοκινητα..απο Ferrari εως fiat...απο τακακι,δισκοπλακα...κτλ....
μαγαζι δεν εχω..απλα οταν παω στην αντιπροσωπεια οποτε ημουν εγγυση τω καιρω εκεινω..δεν γουσταρω να με περνανε για θυμα..οταν τακακι 150€ η ford το παιρνω εγω με 50€...και το βαζω αλλου...
ή λαδακια opel 45€ αυτοι πριν καιρο 25€..εγω...για καποια παιδια που εξυπηρετησα... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανέναν 'μάστορα' ή όλοι καλοί την έχουν κάνει για Αθήνα?Σε 2 που έχω πάει μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ούτε απόξω
Πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό, κοντά στη τροχαία. Σου δίνει χαρτάκι (εκτύπωση) με την ευθυγράμμιση για να ελέγξεις τις τιμές την επόμενη φορά που θα το πας. Χρεώνει για μπροστά και ξεχωριστά για πίσω.
Εγώ το πηγαίνω κάθε 2 χρόνια και αν δεν χρειάζεται ευθυγράμμιση (το χόντα δεν χαλάει ) με χρεώνει λιγότερο - κάνει μόνο έλεγχο.
-
Στο fit n go λες Λεωνίδα;
-
Δεν ξέρω, στην εκτύπωση δεν φαίνεται καθαρά - θα στο στείλω όταν το σκανάρω.
-
Αφοί Τζεμπετζή στην Μαραθώνος μετά την πρώην γέφυρα Σταυρού προς Ραφήνα. 30 ευρώ με απόδειξη πάντα, για ευθυγράμμιση. Αν είναι ΟΚ οι τιμές και δεν χρειαστεί να ρυθμίσει κάτι, αποσυνδέει το μηχάνημα και φεύγεις χωρίς χρέωση.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανέναν 'μάστορα' ή όλοι καλοί την έχουν κάνει για Αθήνα?
Περιοχη?
Δεν υπάρχει περιορισμός, οπουδήποτε αρκεί να είναι σωστός
Πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό, κοντά στη τροχαία. Σου δίνει χαρτάκι (εκτύπωση) με την ευθυγράμμιση για να ελέγξεις τις τιμές την επόμενη φορά που θα το πας. Χρεώνει για μπροστά και ξεχωριστά για πίσω.
Εγώ το πηγαίνω κάθε 2 χρόνια και αν δεν χρειάζεται ευθυγράμμιση (το χόντα δεν χαλάει ) με χρεώνει λιγότερο - κάνει μόνο έλεγχο.
Εκεί υπάρχουν αρκετά μαγαζιά (ευθυγραμμίσεις, εξατμισάδες κτλ)
Τέλος, τις τιμές τις συγκρίνει με τις εργοστασιακές?
-
Αύριο θα πάω να κάνω μια ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση. Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν θεωρείτε ότι μπορεί να φταίει η ευθυγράμμιση για το ότι στην ευθεία αν αφήσω το τιμόνι αυτό στρίβει μόνο του λίγο δεξιά και αντίστοιχα και το αυτοκίνητο κόβει προς τα δεξιά ή είναι πιο πιθανό να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, σοβαρότερο.... Αν το κρατάω σταθερά το αμάξι κινείται στην ευθεία χωρίς να χρειάζονται μικροδιορθώσεις, ενώ ούτε τρέμουλα υπάρχουν, ούτε άλλα συμπτώματα.
-
Αν γέρνει ο δρόμος (συνήθως δεξιά για να φεύγουν τα νερά) το αμάξι τραβάει λίγο δεξιά.
-
Είχα φάει μεγάλο κόλλημα μια εποχή που το αμάξι όσες ευθυγραμμίσεις και να του έκανα πάθαινε αυτό που περιγράφει ο aserf. Τελικά αμέσως μετά από αλλαγή ελαστικών ίσιωσε μόνο του! Να ήταν τόσο πολύ φαγωμένα ανισομερώς τα μπροστινά και να τράβαγε έτσι; Οπτικά πάντως δεν φαινόταν διαφορά
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Είχα φάει μεγάλο κόλλημα μια εποχή που το αμάξι όσες ευθυγραμμίσεις και να του έκανα πάθαινε αυτό που περιγράφει ο aserf. Τελικά αμέσως μετά από αλλαγή ελαστικών ίσιωσε μόνο του! Να ήταν τόσο πολύ φαγωμένα ανισομερώς τα μπροστινά και να τράβαγε έτσι; Οπτικά πάντως δεν φαινόταν διαφοράΕγώ μετά τα λάστιχα θα άλλαζα και ευθυγραμμισά
-
3 είχα επισκεφθεί παρακαλώ με διαφορετικά μηχανήματα όλοι και όντως όπως έβλεπα και στην οθόνη του μηχανήματος κάθε φορά οι γωνίες ήταν σωστές...τι να πω από κει και μετά. Μου το επισήμαναν κι εκείνοι στο τέλος πως μπορεί να είναι τα λάστιχα αλλά δεν μπορούσα να το χωνέψω πως ήταν δυνατό να συμβαίνει. Το αμάξι A4 B5 με εντελώς ταξιδιάρικα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
...μην μιλησω για μηχανικους και αντιπροσωπειες...εκει εχει κλαψει πολυς κοσμος...+1
Πες τα φιλε σωστος....... -
Θα τα κάνω και μια εμπρός πίσω μήπως διορθωθεί η κατάσταση, μήπως δηλαδή όντως κάποιο από τα εμπρός ελαστικά έχει κάποιο πρόβλημα που δε φαίνεται.
-
Για πιο γρήγορα αν και λάθος βέβαια (διότι θα αλλάξει η φορά κύλισης) κάνε τράμπα για καμιά μέρα τα μπροστινά μεταξύ τους. Αν τραβά από την άλλη μεριά βρήκες τον ένοχο!
Βέβαια αυτό προυποθέτει να είναι ευθυγραμισμένο το αμάξι και να μην έχεις κάποιο άλλο μηχανικό πρόβλημα.
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ??????