-
H4 κατα 99%....μαλλον
υπαρχει και το εξης απλο: οταν κανεις σινιαλο αναβει αλλη λαμπα? -
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό .Θα το δοκιμάσω!!Thanx
Τελικά έχει καταλήξει κανείς σε μάρκα αξιόπιστη για xenon;Γιατί πολλά κιτ πουλιούνται,αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι της προκοπής και ποια όχι...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Οι λάμπες του Getz δεν γράφει στο βιβλιαράκι τι είναι
Γράφει μόνο τα Watt τους.Για τα μεσαία γράφει 55/65 W.Ξέρει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής;Κοινώς Η4... Το 55W αφορά τη μεσαία σκάλα και το 65W αφορά τη μεγάλη σκάλα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οι λάμπες του Getz δεν γράφει στο βιβλιαράκι τι είναι
Γράφει μόνο τα Watt τους.Για τα μεσαία γράφει 55/65 W.Ξέρει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής;Κοινώς Η4... Το 55W αφορά τη μεσαία σκάλα και το 65W αφορά τη μεγάλη σκάλα.
Thanx!!
Σε περίπτωση που αγοράσω ένα κιτ από το εμπόριο,ποιος μπορεί να το τοποθετήσει;Σε τι είδους κατάστημα δηλ. πρέπει να απευθυνθώ;Γνωρίζει κανείς;Το έχει κάνει έτσι κανείς;Ας πούμε αν πάω στον Καλογερόπουλο π.χ. θα μου το περάσει;Έχετε τέτοια εμπειρία; -
double post
-
-
double post
-
Σε ηλεκτρολογο αυτοκινητων, αν δεν στο βαλει αυτος που θα το παρεις.
Να προτιμησεις 6000Κ! ειναι το πιο λευκο φως. -
βασικά να προτιμήσεις να στα βάλει αυτός από όπου θα τα αγοράσεις για να μην τρέχεις όπως έχω ξαναπει για να έχεις το αμάξι (και το πορτοφόλι σου) ήσυχο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχει πρόβλημα το κιτ μετά από κάποιο διάστημα...Για να μην ακούσεις το κλασσικό μπαλάκι ευθυνών να πετάει πάνω από το κεφάλι σου και εσένα από κάνω να το κοιτάς σα μ@λ@κ@ς...
ΥΓ:Να ρωτάς και για το πόση εγγύηση έχει το κιτ που σου πουλάνε.Να ξέρεις ότι από 1/1/2006 δικαιούσαι 2 χρόνια εγγύηση για ό,τι ανταλλακτικό αγοράζεις.(τουλάχιστον για τα ηλεκτρονικά αυτό ισχύει σίγουρα.)
-
Αν έχουμε δύο κιτ xenon διαφορετικών εταιριών, στα ίδια kelvin, πως μπορούμε να δούμε ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα; Ποιος είναι δηλαδή ο παράγοντας που την καθορίζει;
Επίσης υπάρχει κιτ xenon, για λάμπα H4 στα 10000 kelvin; -
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
Αν έχουμε δύο κιτ xenon διαφορετικών εταιριών, στα ίδια kelvin, πως μπορούμε να δούμε ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα; Ποιος είναι δηλαδή ο παράγοντας που την καθορίζει;Δε ξέρω αν αναγράφεται κάποιο από αυτά τα στοιχεία πάνω στα κιτ xenon, τρία αντιπροσωπευτικά μεγέθη της πραγματικής 'φωτεινότητας' του κιτ είναι η φωτεινή ισχύς ή ροή Φ που μετριέται σε Lm (LUMEN), η φωτεινή ένταση Ι που μετριέται σε cd και ο φωτισμός Ε που μετριέται σε LUX. Όσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα μεγέθη τόσο μεγαλύτερη θα είναι η 'φωτεινότητα' του κιτ. Λογικά, ένα κιτ που σέβεται τον εαυτό του (είναι δηλαδή κάποιας σοβαρής εταιρίας), θα πρέπει να αναγράφει ένα από αυτά τα τρία μεγέθη. Αν όχι, προσωπικά δε θα το αγόραζα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
βασικά να προτιμήσεις να στα βάλει αυτός από όπου θα τα αγοράσεις για να μην τρέχεις όπως έχω ξαναπει για να έχεις το αμάξι (και το πορτοφόλι σου) ήσυχο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχει πρόβλημα το κιτ μετά από κάποιο διάστημα...Για να μην ακούσεις το κλασσικό μπαλάκι ευθυνών να πετάει πάνω από το κεφάλι σου και εσένα από κάνω να το κοιτάς σα μ@λ@κ@ς...ΥΓ:Να ρωτάς και για το πόση εγγύηση έχει το κιτ που σου πουλάνε.Να ξέρεις ότι από 1/1/2006 δικαιούσαι 2 χρόνια εγγύηση για ό,τι ανταλλακτικό αγοράζεις.(τουλάχιστον για τα ηλεκτρονικά αυτό ισχύει σίγουρα.)
Εγγύηση μου είπε ο πωλητής ότι έχει 2 χρόνια.Είναι της Philips ένα κιτ και το βρίσκω 250€.Απλά αυτός πουλάει μόνο και δεν κάνει τοποθετήσεις.Εσύ πού το είχες βάλει;Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει στις δημοσιεύσεις σου.Αν μπορείς να με βοηθήσεις για να μην ξαναψάχνω όλα τα ποστ σου
-
Παιδιά ποιος έχει βάλει xenon aftermarket και από που;
-
Κάποιον καλό ηλεκτρολόγο (τέτοιον που να μην ενώνει τα καλώδια με μονωτικές) ξέρει κανείς στη θεσσαλονίκη για να μου εγκαταστήσει κιτ με xenon λάμπες σε VW Golf Gt;
-
Ψάξε για ένα συμφορουμίτη Petran, ξέρει και έχει αν θέλεις (Αθήνα).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε ξέρω αν αναγράφεται κάποιο από αυτά τα στοιχεία πάνω στα κιτ xenon, τρία αντιπροσωπευτικά μεγέθη της πραγματικής 'φωτεινότητας' του κιτ είναι η φωτεινή ισχύς ή ροή Φ που μετριέται σε Lm (LUMEN), η φωτεινή ένταση Ι που μετριέται σε cd και ο φωτισμός Ε που μετριέται σε LUX. Όσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα μεγέθη τόσο μεγαλύτερη θα είναι η 'φωτεινότητα' του κιτ. Λογικά, ένα κιτ που σέβεται τον εαυτό του (είναι δηλαδή κάποιας σοβαρής εταιρίας), θα πρέπει να αναγράφει ένα από αυτά τα τρία μεγέθη. Αν όχι, προσωπικά δε θα το αγόραζα...
Οκ, ευχαριστώ!!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Μιας και αναφερθηκες για σοβαρές εταιρίες, υπάρχει μήπως κάποια αξιόπιστη; -
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
Οκ, ευχαριστώ!!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Μιας και αναφερθηκες για σοβαρές εταιρίες, υπάρχει μήπως κάποια αξιόπιστη;Το σχόλιό μου περί σοβαρής εταιρίας ήταν γενικότερο. Απλά λέω ότι ένα κιτ που αναφέρει απλά και μόνο τα Kelvin δε μπορώ να το θεωρήσω αξιόπιστο. Οφείλει μια εταιρία να παρέχει τουλάχιστον τις χρήσιμες πληροφορίες στον πελάτη της.
Δεν έχω τοποθετήσει κάποιο κιτ στο αυτοκίνητό μου και έτσι δε μπορώ να σου προτείνω κάποιο που να έχω δοκιμάσει. Γενικά πάντως απ' ότι έχω ακούσει η Hella και η Philips θεωρείται ότι έχουν αξιόπιστα προϊόντα.[quote='b_x']Εγγύηση μου είπε ο πωλητής ότι έχει 2 χρόνια.Είναι της Philips ένα κιτ και το βρίσκω 250
-
Ξέρει κανείς απο που θα μπορούσα να προμηθευτώ κάποιο κιτ της Philips;
Υπάρχει μήπως κάποιο site; -
Δεν πουλάνε κιτ οι μεγάλες εταιρείες. Κάνε προσεκτική αγορά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πουλάνε κιτ οι μεγάλες εταιρείες. Κάνε προσεκτική αγορά.Δηλαδή η Philips δεν βγάζει τέτοια kit όπως αναφέρθηκε παραπάνω;
Φώτα Xenon...