-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει παραγίνει το κακό με τα after market xenon σε κάθε λογής όχημα. Από αυτοκίνητο και varadero, v-strom, scooter μέχρι φορτηγά. Τώρα τελευταία δε όλο και πιο συχνά συναντώ και σε φανούς ομίχλης. Η 2α παρουσία επί των οδών, σκηνές αποκάλυψης, η τεχνολογία των θεών επί της γης. Σε λίγο καιρό βλέπω αυτοί οι πίθηκοι να είναι η πλειοψηφία.Πραγματικά, πολύ ανησυχητικό φαινόμενο. Δεν φτάνει που κυκλοφορούν συνεχώς με αναμένους του φανούς ομίχλης σε ξαστεριά και σε βροχή (που με την αντανάκλαση γίνονται 8 τα φώτα) άρχισαν να βάζουν συστήματα ξένου και εκεί.
[ off topic : γιατί τα φορτηγά/νταλίκες κυκλοφορούν με αναμένα 6-8 ζευγάρια προβολέων σε συστοιχία; τα χρειάζονται τόσο πολύ με τις ταχύτητες που πηγαίνουν; ] -
Έχω πάθει ξενοφοβία
-
Ας μου κάνει εκχώρηση δικαιώματος για πρόστιμα η τροχαία για μια βδομάδα και θα σας πω εγώ.
-
Tι παίζει με τις H7R λάμπες που εμφανίστηκαν;
-
Τί είναι αυτές οι λάμπες Κων/ντίνε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι παίζει με τις H7R λάμπες που εμφανίστηκαν; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι παίζει με τις H7R λάμπες που εμφανίστηκαν;Μήπως αναφέρεσαι στις Philips NightGuide? Αυτές βγαίνουν σε 2 εκδόσεις για H7, ανάλογα με τον τύπο των προβολέων: H7s για projectors και H7r για reflectors. Ο λόγος που γίνεται διαφοροποίηση είναι ότι οι συγκεκριμένες λάμπες ρίχνουν (ελαφρώς) κίτρινο φως στην αριστερή πλευρά του δρόμου και (ελαφρώς) μπλε στη δεξιά. Αν π.χ. βάλει κανείς NightGuide H7r σε projector, θα δουλέψει ικανοποιητικά -- ειδάλλως δεν θα έπαιρνε έγκριση τύπου ECE R37 -- απλώς θα βγαίνει κίτρινο φως δεξιά και μπλε αριστερά, αντίθετα με το επιθυμητό.
Στον χώρο των conversion kits, όταν λένε H7R εννοούν απλώς ότι βάζουν λάμπες D2R (αντί για D2S) σε βάση Η7. Iσχυρίζονται μάλιστα ότι έτσι η δέσμη φωτός που παράγεται από προβολείς τύπου reflector είναι καλύτερη... Για να δει κανείς πόσο αστείο είναι το επιχείρημα, ας συγκρίνει σε ποια σημεία έχουν μαύρη επίστρωση οι κανονικές λάμπες Η7 και σε ποια οι D2R.
-
Εγώ αναφερόμουν στις ζήνον βασικά.
Π.χ.
http://media.photobucket.com/image/h7r/hidshopuk/GT - LISTING/h7R.jpg
http://www.xenovisionblog.com/tag/h7r/Μπούρδες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm:
Εγώ αναφερόμουν στις ζήνον βασικά.
Π.χ.
http://media.photobucket.com/image/h7r/hidshopuk/GT - LISTING/h7R.jpg
http://www.xenovisionblog.com/tag/h7r/Μπούρδες;
Εννοείται! Ανέφερα προηγουμένως πώς μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις και μόνος σου.
(Επίσης, δεν είναι καν καινούριο το 'παραμύθι' αυτό...)
-
Καλησπερα σε ολους,ειμαι καινουργιο μελος στο forum και παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας..εχω το Audi A3 μοντ.2004 και θελω να βαλω τα σωστα xenon πανω..βασικα μηπως καποιος γνωριζει που θα βρω μεταχειρισμενα φαναρια που να ειναι για τα xenon? γνησια παντα..γιατι τα καινουργια ειναι απλησιαστα!! 620 το ενα!! κ δεν θελω να τυφλωνω αλλους οδηγους και πανω απ' ολα με ενδιαφερει το καλο!! αν γνωριζει καποιος καποιο site με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα εκτος του car.gr παρακαλω ας με βοηθησει!!!!
-
ebay.de
Ψάξου και θα βρεις αρκετά, σε διάφορες τιμές (καινούργια και μεταχειρισμένα) -
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ,
σταματηστε να αγοραζετε ΗΛΙθΙΑ φωτα xenon....
ενας γκασμας σημερα με bora με καταστραβωσε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ,σταματηστε να αγοραζετε ΗΛΙθΙΑ φωτα xenon....
Σου εχω πει ενα εκατομυριο φορες να μην κοιτας πανω στα Xenon αλλα στον δρομο σου.... Αστο ρε παιδι μου, δεν κανεις για βραδυνη οδηγηση.. παρε ενα Taxi...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ,σταματηστε να αγοραζετε ΗΛΙθΙΑ φωτα xenon....
Υπάρχουν και χειρότερα!!! Το χειρότερο δεν είναι σε αυτοκίνητο...αλλά σε ΜΗΧΑΝΗ!
Είναι που είναι κακορυθμισμένα...κουνιούνται πάνω κάτω και σου κάνουν κυριολεκτικά ΖΗΜΙΑ στο μάτι από καθρέπτη!
Έλεος...ας τους κόβουν κλήσεις...
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ iliasp για την πολυτιμη βοηθεια σου!! αυτο ειναι το Γερμανικο eBay και δεν γνωριζω καν την γλωσσα....αλλαζει σε αγγλικη;
-
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το babelfish για μετάφραση.
-
Σε ευχαριστω πολυ!! πως χρησημοποιεις αυτο το προγραμμα για μεταφραση;
-
Ο χρήστης Νιονιος έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,ειμαι καινουργιο μελος στο forum και παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας..εχω το Audi A3 μοντ.2004 και θελω να βαλω τα σωστα xenon πανω..βασικα μηπως καποιος γνωριζει που θα βρω μεταχειρισμενα φαναρια που να ειναι για τα xenon? γνησια παντα..γιατι τα καινουργια ειναι απλησιαστα!! 620 το ενα!! κ δεν θελω να τυφλωνω αλλους οδηγους και πανω απ' ολα με ενδιαφερει το καλο!! αν γνωριζει καποιος καποιο site με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα εκτος του car.gr παρακαλω ας με βοηθησει!!!!μακάρι να είχαν όλοι αυτή την προσέγγιση!
-
καλησπερα σε ολους...
θα ηθελα να κανω μια ουσιαστικη ερωτηση... εχω οπελ κορσα το τελευταιο μοντελο...
αξιζει μια αλλαγη στα φωτα κ να βαλω xenon η οχι? προσφερει κατι στην ουσια?ισως αυτο το ερωτημα να εχει απαντηθει κ νωριτερα στο τοπικ αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαβασω ολες αυτες τι σελιδες..
-
Εγώ το μξ το πήρα με άφτερ ζίνον. Τα έχω χαμηλά για να μην ενοχλούν και έχω να πω ότι είναι το καλύτερο αξεσουάρ! Ξεκουράζει πολύ το μάτι.
Φώτα Xenon...