-
Μιας και πέρασα για λίγο από αυτό που ήταν το TFRC τα τελευταία δύο χρόνια, νομίζω ότι δικαιούμαι μιας τοποθέτησης:
Το TFRC ΔΕΝ είναι οι χάροι στη Βούτα και τα Λιμανάκια.
Τα παιδιά (και οι μεγάλοι) του TFRC είναι άνθρωποι που αγαπάνε την αυτοκίνηση όσο όλοι που γράφουν εδώ ή διαβάζουν ανελλιπώς ειδικό τύπο ή ονειρεύονται με soundtrack V8 στα κόκκινα.
Γνώρισα (και συνεχίζω να έχω επαφές) με αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους και οδηγούς μέσα στο TFRC. Κυρίως τους πιο μετριοπαθείς και 'πιστάδες', τόσο λόγω ιδιοσυγκρασίας, όσο και λόγω αυτογνωσίας (διάβαζε οδηγικές ικανότητες).
ΟΜΩΣ
Η αλήθεια είναι ότι υπάρξαν ασυνείδητοι που πληρώνοντας τη συνδρομή ή κολλώντας ένα αυτοκόλλητο ή ερχόμενοι σε κάποια στροφοδιαδρομή νόμισαν ότι νομιμοποιούνται. Οτι 'μπήκαν στη παρέα'.
Κακώς δεν απωθήθηκαν (γνώμη μου).
Επίσης κακώς δεν έγινε νωρίτερα ο διαχωρισμός της ΠΑΡΕΑΣ που άρχισε το club από τους μετριοπαθείς, πιστάδες, κλπ. Είναι προφανές ότι η προσέγγιση των δύο όσον αφορά στην οδική ασφάλεια έχει θεμελιώδεις διαφορές.
Ποιος έχει δίκιο μόνο ο καιρός θα δείξει.
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Αν σας αρέσει τοσο πολυ η ταχύτητα (ενω εμάς δεν μας αρέσει? ) γιατί δεν δίνετε 40ε να πάτε στα Μεγάρα και να δείτε πραγματικά ποιος είναι ο γρηγορότερος ?!
Γιατί από την δουλειά μου δυστυχώς πέρνω μόλις 600 € (όσα ο περιπου μέσος εργαζόμενος στην Ελλαδα). Δίνω 350 για νοικι και 170 για το γραμματειο του αυτοκινήτου μου. Δυστυχώς 40 € είναι το εικονικό κοστος των Μεγάρων (για εμένα). Γιατί θέλω και 60 € βενζίνα...
Όσο για αφαίρεση διπλωμάτων που ανέφερες πριν κλπ δεν θα το σχολιάσω...
edit----> Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πραγματικά γρηγορότερος... Η χαρά της οδήγησης μας νοιάζει!
.... σταματησε κατα το εφικτον τοτε να 'τρεχεις απερισκεπτα' και στους δημοσιους δρομους ....
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Γιατί από την δουλειά μου δυστυχώς πέρνω μόλις 600 € (όσα ο περιπου μέσος εργαζόμενος στην Ελλαδα). Δίνω 350 για νοικι και 170 για το γραμματειο του αυτοκινήτου μου. Δυστυχώς 40 € είναι το εικονικό κοστος των Μεγάρων (για εμένα). Γιατί θέλω και 60 € βενζίνα...
Όσο για αφαίρεση διπλωμάτων που ανέφερες πριν κλπ δεν θα το σχολιάσω...
edit----> Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πραγματικά γρηγορότερος... Η χαρά της οδήγησης μας νοιάζει!
Και ποσα ξοδευεις για να πηγαινεις στα λιμανακια (ή σε οποιοδηποτε στεκι) κα8ε σαβατοκυριακο (αν οχι καθε βραδυ). Εχεις κανει κανα υπολογισμο? Μηπως συμφερει να πηγαινεις μεγαρα μια φορα τον μηνα.
Και εφοςον σε ενδιαφερει η χαρα της οδηγησης, τι βρισκεις στις ιδιες 2-3 στροφες (αν καταλαβα καλα περι αυτου προκειτε) και στις ευθειες καθε βραδυ? γιατι δεν παιρνεις τους φιλους σου να πας μια βολτα στην ελλαδα ή ακομη καλυτερα τραβα να κανεις καρτ, απο καρτοδρομα πλεον η αθηνα εχει ενα σωρο.
Υ.Γ. να μην σου κανω και κουμαντο στην τσεπη, αλλα με 80€ το μηνα που σου μενουν, σε βλεπω συντομα να χανεις πολλα κιλα βαρος...
-
Οι Αμερικάνοι λένε speed is money, how fast do you want to go?
Αρα απο την στιγμή που τα Μέγαρα φαίνονται ακριβά (40ε+30ε βενζινη compared με στούκα σε δήμοσιο δρόμο, είναι τσαμπα) γιατι δεν παίρνετε ενα καρτάκι να δείτε εκεί ταχύτητα. Και εγώ οταν ήμουν φοιτητής, πήρα ενα παλιο Uno για να πηγαινοέρχομαι (μέσω μεταφοράς) και με ότι έξτρα δουλίτσες έκανα πήρα ενα kart 2ο χέρι και πήγαινα έτρεχα με την ομάδα του Αντωνίου..
Πολυ πιο κ@βλ@ απο οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο.. συν οτι είναι μεγάλο σχολείο για να γίνεις ολοκληρωμένος οδηγός.. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι στο καλό κάνει ο φίλος σου 3 το πρωί??????
Μάλλον ό,τι έχω κάνει κι εγώ 1 με 2 το βράδυ καθημερινής στο δρόμο Ανάβυσσο-Σούνιο: Τους λαστιχάδες πλουσιότερους.
Σε **ορεινο **δρομο που οδηγει σε ενα σχεδον **ακατοικητο **χωριο ??
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Φαίνετε παρερμηνεύτηκαν τα γραφόμενα μου ή δεν τα διατύπωσα σωστά..
Φόρουμ που γίνονται/στήνονται 'αλητείες' και κόντρες εκτος του οτι τα κλείνουν βρίσκουν και τους οργανωτές αυτών.
Ο Αλεξανδρής κάποτε φωτογραφήθηκε σε περιοδικό με καμάρι με την Ferrari του με ξένα νούμερα και λιγες μέρες μετά τον επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ αν γινόταν κάτι αντιστοιχο με 'αλητείες' της νυχτας (οπου και η όρατοτητα ειναι χειρότερη για γρήγορη οδήγηση) να δούμε τότε πόσο λιγότερα τροχαία θα είχαμε και πόσο λιγοτερο κίνδυνο σε δημόσιο δρόμοΕγω θα κανα μυνηση στο περιοδικο που δημοσιευσε τις πινακιδες μου
και θα τα παιρνα απο κει....Ποτέ δεν εννοούσα φόρουμ δημοσιας συζήτησης και κουβέντας, αλλά εδώ βλέπουμε τυπους ανθρώπων αν σκοτώσω ας πάω φυλακη κτλ.
Ας πάρουν απο τον πυρκ@βλο, δημοσιο κινδυνο το δίπλωμα και ας το πεις Τουρκία, αλλα δυστυχως αυτό γινεται σε Δυτικού πολιτισμού χώρες και στην Τουρκία πιο πολύ τα δικά μας δρώμενα ισχύουν, αρα ατυχείς ο παραλληλισμός.Να το ξεκαθαρησουμε λιγο αυτο.....
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ [......]
Προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να θελει να παει στην 'ψυρου' αντι
για σπιτι του το βραδυ και το επομενο πρωι στη δουλειαΑπο Σκανδιναβία που ξέρω, τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν (λιμανάκια κτλ με εξαίρεση καποιους Σουηδούς αλλα οτι κάνουν γίνεται σε ελεγχόμενους χώρους) και απορώ πως γίνετε τότε να έχουν τέτοια σχολή και να βγάζουν τόσους καλούς οδηγους. Εκεί αν 18χρονος πάρει μια κλίση εντός της πρώτης του χρονιάς ως οδηγος, διπλωμα θα δει ξανα σε 2 χρονιά..
Δεν μου λες...εσυ που ξερεις απο Σκανδυναβια.....
Τι ποσοστο αυτοκτωνιων εχουν εκει στους νεους 16-22 ετων;;;;
Δεν ξερω απο Σκανδιναβια, αλλα ξερω κατι Σουιδεζες που ηρθαν
μονημα στην Ελλαδα, επιδη δεν γουσταραν να γινουν 'στατιστικη'Αν σας αρέσει τοσο πολυ η ταχύτητα (ενω εμάς δεν μας αρέσει? ) γιατί δεν δίνετε 40ε να πάτε στα Μεγάρα και να δείτε πραγματικά ποιος είναι ο γρηγορότερος ?!
**
α- ΓΑΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ....β - ΕΣΤΩ 'Πεμπτη βραδυ'.....
20€ βενζινη ΑΘΗΝΑ - Μεγαρα - Αθηνα
40€ Εισοδος στη πιστα -η οποια το βραδυ δεν δουλευει
20€ Οι βενζινες μεσα στην πιστα
80 x3 φορες την ευδομαδα = 240€
240 x4 βδομαδες το μηνα = 960€
Συν
1 4αδα λαστηχα το μηνα = 1000€ για μενα μιλαω παντα
1 αλλαγη τακακια το διμηνο = 600€
1 σερβις το διμηνο =250€Σουμα διμηνου....
960+960+1.000+600+250=3.770€
Καθε 2 μηνες.....
Σορρυ κυριε Ωναση, εχετε απολυτο δικιο....Απλα μαθηματικα..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΠΑΣ
Αφου υπαρχει το Ελλινικο..... ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Σ.Ε.Φ.
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΤΠΑΝΤΟΥΠΑ ΖΑΜΠΓΟΥΦΕΡ ΤΣΙΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ;;;;;
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΟΙ ΧΑΡΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΑΛΙ**Και αν μια μέρα (χτυπα ξυλο) χάσουμε κάποιον γιό ή κόρη απο τέτοια καραγκιοζιλίκια, θα γράφατε οι υπέρμαχοι των κοντρών οτι γράφετε τώρα?!
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Οι Αμερικάνοι λένε speed is money, how fast do you want to go?Αρα απο την στιγμή που τα Μέγαρα φαίνονται ακριβά (40ε+30ε βενζινη compared με στούκα σε δήμοσιο δρόμο, είναι τσαμπα) γιατι δεν παίρνετε ενα καρτάκι να δείτε εκεί ταχύτητα. Και εγώ οταν ήμουν φοιτητής, πήρα ενα παλιο Uno για να πηγαινοέρχομαι (μέσω μεταφοράς) και με ότι έξτρα δουλίτσες έκανα πήρα ενα kart 2ο χέρι και πήγαινα έτρεχα με την ομάδα του Αντωνίου..
Πολυ πιο κ@βλ@ απο οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο.. συν οτι είναι μεγάλο σχολείο για να γίνεις ολοκληρωμένος οδηγός..Δεν μπορούσα να τα πω καλύτερα...
Δηλαδή εγώ είμαι μ@λ@κας που πάω και τα σκάω στην πίστα;
Όλα τα υπόλοιπα είναι μια ωραία βιτρίνα, για ανθρώπους που βάζουν την κ@υλα τους (... τέλως πάντων ) πάνω από τη ζωή του διπλανού...
Ωραίες οι φιλανθρωπίες και τα track days αλλά δεν αλλάζουν το γεγονός ότι βάζετε σε κίνδυνο εμένα και άλλους ανθρώπους που στο δρόμο θέλουμε να κάνουμε απλώς τη δουλειά μας.
'Κατεχάκη ring';
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
β - ΕΣΤΩ 'Πεμπτη βραδυ'.....
Συν
Καθε 2 μηνες.....
Σορρυ κυριε Ωναση, εχετε απολυτο δικιο....Απλα μαθηματικα..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΠΑΣ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!Με βαση την λογικη σου, επειδη εμενα μου αρεσει η Monica Belucci, αλλα η πουτανα δεν μου καθεται... πρεπει να την πιασω και να την βιασω, επειδη ετσι μου αρεσει!
Ε δεν ειναι ετσι! Αν δεν σου φτανουν τα λεφτα, πας μια 3-4 φορες στην πιστα καθε χρονο και τα υπολοιπα στην καφετερια! Κι εγω θα ηθελα να ημουν οδηγος αγωνων αλλα δεν μου εκατσε, τι πρεπει να κανω, να κραταω χρονο σπιτι γραφειο?
Υ.Γ. τωρα θα μου γραψουνε οτι ο παραλληλισμος δεν εχει καμια σχεση... -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Υ.Γ. τωρα θα μου γραψουνε οτι ο παραλληλισμος δεν εχει καμια σχεση...Και ότι έκαναν φιλανθρωπίες και track days...
-
Οff topic ειναι το μυαλο σου μαλλον, αφου δεν βγαζεις το νοημα. Αλλα με υπογραφη >...Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!
, δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις απο σενα.
Προσεχε λιγο τους τροπους σου.....
Δεν νομιζω οτι σου δωσα το δικαιωμα να με προσβαλεις με τετοιο τροπο....Οσον αφορα την Κατεχακη......
Οποτε εχω ορεξη, κατεβαινω Κατεχακη
Καλως η κακως, συνηθως ειναι μετα τις 2 τα χαραματα....
και στα 10 χρονια που ανεβοκατεβαινο την Κατεχακη, δεν εχω ακουμπησει πουθενα.
Παρ ολα αυτα μπορω να σου πω ποσες φορες εχουν αλλαξει τις
μπαριερες, και ποσες φορες εχω βγαλει κοσμο απο αμορφες λαμαρινες.
Απο κοπελιτσες 18-19 χρονων μεχρι 40αριδες και 50αριδες με τα παιδια τους....
Και ποσες φορες ειδα ανθρωπους να ξεψυχανε....
σ αυτον τον κ..οδρομο με φαναρια μετα απο τυφλες στροφες και αναποδη κληση...Αριστοτέλη ο Wagner έχει απόλυτο δίκηο!
Οτι θέλεις μπορείς να το πεις πιο κοσμια!![kouk] -
Συν
Καθε 2 μηνες.....
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!Με βαση την λογικη σου, επειδη εμενα μου αρεσει η Monica Belucci, αλλα η πουτανα δεν μου καθεται... πρεπει να την πιασω και να την βιασω, επειδη ετσι μου αρεσει!
Ε δεν ειναι ετσι! Αν δεν σου φτανουν τα λεφτα, πας μια 3-4 φορες στην πιστα καθε χρονο και τα υπολοιπα στην καφετερια! Κι εγω θα ηθελα να ημουν οδηγος αγωνων αλλα δεν μου εκατσε, τι πρεπει να κανω, να κραταω χρονο σπιτι γραφειο?
Υ.Γ. τωρα θα μου γραψουνε οτι ο παραλληλισμος δεν εχει καμια σχεση...Αν ειναι να σου κατσει και να σουρθει ενας νταβας και να σου πει....
την ..... χωρις συγκαταθεση μου και χωρις να με παρων, τραβα ενα ξοδικο....
ε... με γεια σου με χαρα σου....
ρηχτης κ εναν απο μενα... -
....Οσον αφορα την Κατεχακη......
και στα 10 χρονια που ανεβοκατεβαινο την Κατεχακη, δεν εχω ακουμπησει πουθενα.Να μην κυκλοφορούμε μετά τις 2?
....Και ποσες φορες ειδα ανθρωπους να ξεψυχανε....
σ αυτον τον κ..οδρομο με φαναρια μετα απο τυφλες στροφες και αναποδη κληση...Sorry, αλλά ας οδηγούσαν πιο σιγά. Ο δρόμος αυτός είναι γνωστός λιγο-πολύ σε όλους. Ας προσαρμόσουμε την οδηγησή μας στις συνθήκες μέχρι να βελτιωθούν αυτές (αν βελτιωθούν).
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά το παρών Topic ποίο λόγο ύπαρξης έχει;
Διαβάζω ξαναδιαβάζω και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... ότι είμαι χαζός είμαι αλλά τόσο;Εγώ πάλι, αν και δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του thread, το βρίσκω διασκεδαστικό!
Ιδίως αυτό το 'κατεχάκη ring' είναι απλά άπαιχτο!!
-
Οff topic ειναι το μυαλο σου μαλλον, αφου δεν βγαζεις το νοημα. Αλλα με υπογραφη >...Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!
, δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις απο σενα.
Προσεχε λιγο τους τροπους σου.....
Δεν νομιζω οτι σου δωσα το δικαιωμα να με προσβαλεις με τετοιο τροπο....Αριστοτέλη ο Wagner έχει απόλυτο δίκηο!
Οτι θέλεις μπορείς να το πεις πιο κοσμια!![kouk]Αυτο το politicaly correct μου αρεσει, γιατι το χρησιμοποιουμε μονον οποτε μας συμφερει.
[politicaly correct mode ON]
Λα8ος μου λοιπον και ζηταω επισημα και δημοσια συγγνωμη απο τον Wagner669.ΔΕΝ θα με χαλαγε να ζηταγε κι αυτος συγγνωμη που χρησιμοποιει τους δημοσιους δρομους (που ειναι ιδιοκτησια ολων) για την προσωπικη του ευχαριστηση, χλευαζοντας νομους και δικαιωματα των συνανθρωπων του.
Γιατι εδω δεν εχουμε με μια συμπεριφορα στυλ 'ναι νεος ειμαι, εκανα λαθος, δεν βρηκα διεξοδους κλπ...' αλλα εχουμε να κανουμε με τραμπουκισμο του στυλ, 'εγω δεν εχω λεφτα για ετσι, οπωτε και θα κανω οτι μου γουσταρει οπως μου γουσταρει και οπου μου γουσταρει, και οποιος χαλιεται τον γραφω εκει που ξερω'.
[politicaly correct mode OFF]ελεγε ο λαος μας, ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
....Οσον αφορα την Κατεχακη......
και στα 10 χρονια που ανεβοκατεβαινο την Κατεχακη, δεν εχω ακουμπησει πουθενα.Να μην κυκλοφορούμε μετά τις 2?
Γιατι αν ειναι 5 το μεσιμερη και ψιχαλησει, πιστευεις οτι θα φτασεις σπιτι σου;;;;
ειναι 50-50
50% να το χασεις
50% να το χασει καποιος αλλος και να πεσει πανω σου.........Και ποσες φορες ειδα ανθρωπους να ξεψυχανε....
σ αυτον τον κ..οδρομο με φαναρια μετα απο τυφλες στροφες και αναποδη κληση...Sorry, αλλά ας οδηγούσαν πιο σιγά. Ο δρόμος αυτός είναι γνωστός λιγο-πολύ σε όλους. Ας προσαρμόσουμε την οδηγησή μας στις συνθήκες μέχρι να βελτιωθούν αυτές (αν βελτιωθούν).
Δεν ειναι θεμα ταχυτητας....
Ειναι θεμα δρομου....
Οπως ολα τα στυλο δεν ειναι Bic ετσι σε ολα τα ατηχυματα
δεν φταιει η υπερβολικη ταχυτητα....Ξεχασα να αναφερω τους μπατσους που οταν ερχοντε να καταγραψουν συμβαν, πανε και καθοντε ακρηβος πισω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο....
Και οχι πριν την στροφη...
Οποτε αν δεν εισαι μαντης, συνηθος καταληγεις πανω τους... -
Εχεις κάνει το quote... χάλια...
[quote='Wagner669']
[b]
20 -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ιδίως αυτό το 'κατεχάκη ring' είναι απλά άπαιχτο!!Λυπάμαι και ντρέπομαι ταυτόχρονα που υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις σε ένα χώρο στον οποίο θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι.
Φυσικά δε μιλάω για εσένα, avel, αλλά για τον φέροντα την υπογραφή (και τους υπόλοιπους με τις παρόμοιες υπογραφές δρόμος = πίστα).
-
Με βαση την λογικη σου, επειδη εμενα μου αρεσει η Monica Belucci, αλλα η πουτανα δεν μου καθεται... πρεπει να την πιασω και να την βιασω, επειδη ετσι μου αρεσει!Μπα δεν λέει, κι άλλοι προσπάθησαν και έφαγαν πυροσβεστήρα στο κεφάλι... Και δεν τους έμεινε κεφάλι για κεφάλι (μπλιαχ)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Με βαση την λογικη σου, επειδη εμενα μου αρεσει η Monica Belucci, αλλα η πουτανα δεν μου καθεται... πρεπει να την πιασω και να την βιασω, επειδη ετσι μου αρεσει!
Μπα δεν λέει, κι άλλοι προσπάθησαν και έφαγαν πυροσβεστήρα στο κεφάλι... Και δεν τους έμινε κεφάλι για κεφάλι (μπλιαχ)
ιου....απαισεια ταινεια....
Μονο η μονικα αξιζε..... -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φυσικά δε μιλάω για εσένα, avel, αλλά για τον φέροντα την υπογραφή (και τους υπόλοιπους με τις παρόμοιες υπογραφές δρόμος = πίστα).Να κανετε τον δρόμο στο σπίτι σας πίστα και όχι τον δρόμο προς το δικό μου σπίτι!! Η λογική παίρνω λίγα λεφτα για πιστα και ο δρόμος είναι πιο φτηνός, είναι απλά απαράδεχτη... Γιατί εγώ οδηγώ αυτοκίνητο αλλά και μηχανάκι, και αν με το αυτοκίνητο την γλυτώσω, με το μηχανάκι ουτε η μάνα μου δεν θα με αναγνωρίσει, αλλά δεν πειραζει, τουλάχιστον δεν θα ξοδεβονται...
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC