-
Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς ότι η λειτουργία τις λίμνης επικρατεί και σε αυτό το Forum.
Για να μην παρεξηγηθώ:
Όταν πετάμε μια πέτρα στην λίμνη αυτή αναταράσσεται για λίγο και μετά επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση.
Με μια διαφορά έχει μια πέτρα παραπάνω………
-
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
avel.... Είσαι πολύ καλός... Ξέρεις κι άλλα site να μας προτείνεις...OK. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή μου, θα το αναφέρω.
Χαίρομαι που βοηθάω.
Ciao,
Avel -
-
**ΩΡΑΙΑααα .... ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ....
.... ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ (οσο μπορεί να είναι εφικτό) ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ , ΚΟΨΙΔΙΑ , ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ κτλ κτλ !!!!!
ΑΝΤΕ...**
...τώρα που είμαστε καλά γιατι σε λίγο όλο και κάποιος απο όλους μας θα πετάξει την μ@λ@κί@ του και θα κάθομαι σαν τον χαζό πάλι να διαβάσω τις επόμενες 25+ σελίδες που θα δημιουργηθούν !!!
Ελπίζω να το πάρουμε στα σοβαρά αυτο που λεώ... εχω και συνδεση PSTN και να δώ πώς θα την πληρώσω στο τέλος... ευτυχώς επεσε λίγο η τιμή της βενζίνης... πο πο λαλησα μετα απο συνεχή ανάγνωση 25 σελίδων..........
-
Σουλις....εισαι Θ Ε Ο Σ
-
Και -τωρα που επεσαν οι τονοι- να ξαναπαρακαλεσω τον MAD-MAX-13 να αλλαξει τον τιτλο του thread σε κατι πιο ... ατονο.
Ευχαριστω
-
Κατι τελευταιο, που το ξεχασα.
Αρκετοι εγραψαν (με εκδικητικο υφακι) οτι 'θα επρεπε να σας ξεσκισουν στις κλησεις και στην φυλακη, οπως κανουν στις 'πολιτισμενες' (σσ: αστυνομοκρατουμενες δηλαδη...) χωρες, να δειτε αν θα ξανακανατε κοντρες στους δρομος'...και εσπευσαν μαλιστα να υποστηριξουν και την εφαρμογη εξοντωτικων ποινων χωρις να εξεταζουν εκαστοτε συνθηκες κλπ. Κοψτε τους τα κεφαλια δηλαδη...
εγω ενα εχω να πω: στις 'πολιτισμενες' αυτες χωρες, που ΚΑΙ εχουν πιστα σε καθε γειτονια αλλα ΚΑΙ εφαρμοζουν εξοντωτικες ποινες, το street racing ειναι τεραστιο. Αμερικη και Αγγλια ειναι οι χωρες με τους μεγαλυτερους τζιρους σε βελτιωτικα προιοντα, ειδικα στην αμερικη εχει dragstrip σε καθε δημοτικο διαμερισμα, και ΟΟΟΟΟΛΟΙ οσοι πανε στις πιστες και τρεχουν ολη μερα, τρεχουν στον δρομο ολο το βραδυ. Αμα θελετε το καταλαβαινετε, για να μην λετε και οτι σας κατεβαινει...
-
Εδώ τα καλά liiiiiiiinks!!! Εδώ τα καλά liiiiiiiiinks!!!
Εγώ λέω ότι έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εγω ενα εχω να πω: στις 'πολιτισμενες' αυτες χωρες, που ΚΑΙ εχουν πιστα σε καθε γειτονια αλλα ΚΑΙ εφαρμοζουν εξοντωτικες ποινες, το street racing ειναι τεραστιο. Αμερικη και Αγγλια ειναι οι χωρες με τους μεγαλυτερους τζιρους σε βελτιωτικα προιοντα, ειδικα στην αμερικη εχει dragstrip σε καθε δημοτικο διαμερισμα, και ΟΟΟΟΟΛΟΙ οσοι πανε στις πιστες και τρεχουν ολη μερα, τρεχουν στον δρομο ολο το βραδυ. Αμα θελετε το καταλαβαινετε, για να μην λετε και οτι σας κατεβαινει...Αυτό (που είναι και αλήθεια) καταρρίπτει το επιχείρημα 'φτιάξτε μας μια πίστα για να μην τρέχουμε στους δρόμους'
Ξέρω-ξέρω: πλέον τη διαφορά θα την κάνει το 'δωρεάν' (διότι τις πίστες στις 'πολιτισμένες χώρες' τις έχει φτιάξει συνήθως κάποιος ιδιώτης ο οποίος ζητάει -ο άθλιος- κάποιο αντίτιμο για να τις χρησιμοποιήσεις) και το '7x24' (διότι ίσως να μην είναι ανοιχτές στις 03:00).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
εγω ενα εχω να πω: στις 'πολιτισμενες' αυτες χωρες, που ΚΑΙ εχουν πιστα σε καθε γειτονια αλλα ΚΑΙ εφαρμοζουν εξοντωτικες ποινες, το street racing ειναι τεραστιο. Αμερικη και Αγγλια ειναι οι χωρες με τους μεγαλυτερους τζιρους σε βελτιωτικα προιοντα, ειδικα στην αμερικη εχει dragstrip σε καθε δημοτικο διαμερισμα, και ΟΟΟΟΟΛΟΙ οσοι πανε στις πιστες και τρεχουν ολη μερα, τρεχουν στον δρομο ολο το βραδυ. Αμα θελετε το καταλαβαινετε, για να μην λετε και οτι σας κατεβαινει...
Αυτό (που είναι και αλήθεια) καταρρίπτει το επιχείρημα 'φτιάξτε μας μια πίστα για να μην τρέχουμε στους δρόμους'
Δηλαδή πιστεύεις πως με την υπαρξη της πίστας θα αυξηθεί ο αριθμός των 'κοντράκηδων'??? Πιστεύεις πως θα σκοτώνονται περισσότεροι???
Ξέρω-ξέρω: πλέον τη διαφορά θα την κάνει το 'δωρεάν' (διότι τις πίστες στις 'πολιτισμένες χώρες' τις έχει φτιάξει συνήθως κάποιος ιδιώτης ο οποίος ζητάει -ο άθλιος- κάποιο αντίτιμο για να τις χρησιμοποιήσεις) και το '7x24' (διότι ίσως να μην είναι ανοιχτές στις 03:00).
**Όσο το δωρεάν και το 7x24 ΝΑΙ! Έτσι πρέπει να είναι! Tο γιατί κάτσε λίγο να το σκεφτείς και θα καταλάβεις...
Μ.Φ.Χ. ΠΑΝΟΣ**
[/b]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό (που είναι και αλήθεια) καταρρίπτει το επιχείρημα 'φτιάξτε μας μια πίστα για να μην τρέχουμε στους δρόμους'
Κανεις λαθος. Αμα δεν υπηρχαν πιστες και προστιμα σε εκεινες τις χωρες, θα ηταν πολυυυυυυυυυυυ χειροτερα. Και αυτο που ελεγα ειναι οτι το επιχειρημα 'αμα ειστε μαγκες ελατε στην πιστα' ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΙ στην πιστα θα ερθω, αλλα ΚΑΙ στον δρομο θα παιξω αμα εχω ορεξη (και το επιτρεπουν οι συνθηκες...).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΚΑΙ στην πιστα θα ερθω, αλλα ΚΑΙ στον δρομο θα παιξω αμα εχω ορεξη (και το επιτρεπουν οι συνθηκες...).Νομίζω αυτή είναι η φράση κλειδί. Όλοι έχουμε 'παίξει' στο δρόμο. Το θέμα είναι, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αντιλαμβάνεται ο καθένας ως 'κατάλληλες συνθήκες'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚΑΙ στην πιστα θα ερθω, αλλα ΚΑΙ στον δρομο θα παιξω αμα εχω ορεξη (και το επιτρεπουν οι συνθηκες...).
Νομίζω αυτή είναι η φράση κλειδί. Όλοι έχουμε 'παίξει' στο δρόμο. Το θέμα είναι, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αντιλαμβάνεται ο καθένας ως 'κατάλληλες συνθήκες'
Δύο απλά πράγματα, που το ένα μας οδηγεί στο άλλο:
Ορατότητα και απουσία κίνησης.
Οι κατάλληλες συνθήκες είναι αυτές, κατά τις οποίες δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τρίτου, που ενδεχομένως χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο.
Ως προς το θέμα της δικής μας ζωής, υπάρχει αυτοδιάθεση.
Ως τρίτο, εννοώ και συνεπιβαίνοντα, επομένως οι κατάλληλες συνθήκες είναι αυτές, που κάνουμε ότι θέλουμε όντες 100% βέβαιοι ότι οι μόνοι που μπορούν να κινδυνεύσουν είμαστε εμείς. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ΚΑΙ στην πιστα θα ερθω, αλλα ΚΑΙ στον δρομο θα παιξω αμα εχω ορεξη (και το επιτρεπουν οι συνθηκες...).
Νομίζω αυτή είναι η φράση κλειδί. Όλοι έχουμε 'παίξει' στο δρόμο. Το θέμα είναι, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αντιλαμβάνεται ο καθένας ως 'κατάλληλες συνθήκες'
Δύο απλά πράγματα, που το ένα μας οδηγεί στο άλλο:
Ορατότητα και απουσία κίνησης.
Οι κατάλληλες συνθήκες είναι αυτές, κατά τις οποίες δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τρίτου, που ενδεχομένως χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο.
Ως προς το θέμα της δικής μας ζωής, υπάρχει αυτοδιάθεση.
Ως τρίτο, εννοώ και συνεπιβαίνοντα, επομένως οι κατάλληλες συνθήκες είναι αυτές, που κάνουμε ότι θέλουμε όντες 100% βέβαιοι ότι οι μόνοι που μπορούν να κινδυνεύσουν είμαστε εμείς.σωστη η διατυπωση του φιλου και απλα να προσθεσω οτι σε ολα αυτα υπαρχει και ο παραγοντας απροοπτο.για μενα προσωπικα το καλυτερο ειναι μια νυχτερινη οργανωμενη εξορμηση σε καποιο κοντινο βουνο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ρε σεις με δουλευετε? 2.5 χρονια τωρα αυτο ακριβως δεν γραφω?
ποτε θα καταλαβετε το εξης πολυ απλο: Οτι κανω, το κανω για το γουστο μου και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ μου. ΔΕΝ θα σκοτωθω για μια κοντρα, ΔΕΝ θα σκοτωσω καποιον αλλον για μια κοντρα. Θα οδηγησω σβελτα, με ρυθμο με τον οποιο ειμαι ανετος (και θελω να πιστευω οτι εχω μια Α οδηγικη ικανοτητα), και αμα δω οτι 'χανω', ΔΕΝ θα ανεβασω ρυθμο σε σημειο που να θεωρω οτι ρισκαρω, απλα θα τον αφησω να φυγει. Και αυτο γιατι ΔΕΝ με νοιαζει αν θα 'κερδισω' η αν θα 'χασω', αλλα με νοιαζει να κανω ενα ωραιο παιχνιδι. Αν αρχισω να νιωθω αβολα, θα το αφησω...Ακομα, αμα πχ δω τον 'αντιπαλο' οτι κανει χοντρες μλκιες προκειμενου να με φτασει, παλι θα την κοψω την κοντρα για να μην εχω και την εγνοια του οτι θα κανει εκεινος καμμια χοντραδα.
τα παραπανω αντικατοπτριζουν την νοοτροπια της πλειοψηφιας των μελων του TFRC. Αμα θελετε το πιστευετε, αμα θελετε ερχεστε βολτα να το δειτε με τα ματια σας...
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Δηλαδή πιστεύεις πως με την υπαρξη της πίστας θα αυξηθεί ο αριθμός των 'κοντράκηδων'??? Πιστεύεις πως θα σκοτώνονται περισσότεροι???
Τι στη δημοσίευσή μου δεν κατάλαβες, να στο εξηγήσω καλύτερα ? Διότι προφανώς είσαι εκτός θέματος.
Να το ξαναπώ: το στάνταρ επιχείρημα ήταν (και στα θέματα αυτού του Forum): 'τρέχουμε στους δρόμους επειδή δεν υπάρχει πίστα'. Το οποίο, όπως σωστά έγραψε ο kacey (και είχα ξαναγράψει πολλάκις), είναι μαλακία επιχείρημα, διότι πολλοί από αυτούς που τρέχουν στους δρόμους θα το έκαναν έτσι και αλλιώς αν υπάρχει ή δεν υπάρχει πίστα. Πολύ απλά, το 'επιχείρημα' είναι σκέτη και φτηνή δικαιολογία από ανθρώπους που δεν έχουν τα @@ (όπως τα έχει πχ. ο kacey) να πουν 'ναι, τρέχω στους δρόμους γιατί γουστάρω και να υπήρχε πίστα πάλι θα έτρεχα (και) στους δρόμους'.
Για το ερώτημά σου, σου απαντάω ως εξής: μετά από κάθε αγώνα ράλι (και λιγότερο αναβάσεων ή ταχύτητας) οι δρόμοι γύρω από τον αγώνα είναι γεμάτοι με επίδοξους 'Vatanen' που προσπαθούν (πολλές φορές ανεπιτυχώς, με οδυνηρές συνέπειες ) να μιμηθούν τους 'ραλίστες'. Κατ΄ αυτή την έννοια, ενδεχομένως να συμβεί αυτό που λες. Ιδίως αν, εξαιτίας της πίστας, αυξηθούν όσοι ασχολούνται με το άθλημα.
Βέβαια φαντάζομαι πως ένα άλλο ποσοστό θα πάψουν να είναι στους δρόμους και άρα θα μειωθούν τα ατυχήματα από αυτούς (που όμως, υποπτεύομαι, είναι οι πιο συνειδητοποιημένοι, και άρα οι κατά τεκμήριο ασφαλέστεροι).
Συνεπώς μάλλον η πίστα δεν θα επηρεάσει τον αριθμό των ατυχημάτων.
**Όσο το δωρεάν και το 7x24 ΝΑΙ! Έτσι πρέπει να είναι! Tο γιατί κάτσε λίγο να το σκεφτείς και θα καταλάβεις...
Μ.Φ.Χ. ΠΑΝΟΣ**
Μάλλον η αντιληπτική μου ικανότητα δε με βοηθάει.
Να φτιαχτεί πίστα.
Αλλά γιατί 'δωρεάν' ?
Σε ποιά χώρα είναι δωρεάν (μπορεί να είναι πχ. δημοτικές επιχειρήσεις, καμία αντίρηση, αλλά δωρεάν ?)
Στην Ελλάδα, πέρα από το γηπεδάκι της γειτονιάς με το τσιμεντένιο δάπεδο και τις μπασκέτες χωρίς διχτάκι, που μπορείς να παίξεις δωρεάν πχ. μπάσκετ ? Για δοκίμασε να πας σε ένα κλειστό γυμναστήριο...
Το αναφέρω αυτό επειδή κάποιος (kacey ?) είπε 'όπως φτιάχνουν γήπεδα μπάσκετ-βόλει-τένις έτσι να φτιάξουν και πίστα'. Ομως, αυτά τα γήπεδα που αναφέρθηκαν, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
(α) αφορούν μαζικό αθλητισμό και μάλιστα παιδικής-εφηβικής ηλικίας
(β) αφορούν σε ένα άθλημα χωρίς οικονομικές απαιτήσεις (δηλ. και ο φτωχός μπορεί να πάρει μια μπάλα και να παίζει μπάσκετ, ενώ δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί το ίδιο για τον τυπικό φτωχό και το αυτοκίνητο. Και μη μου πει κανείς πως πολλοί ρίχνουν από το υστέρημά τους στο αυτοκίνητο, διότι μιλάμε για τυπική περίπτωση και όχι για εξαίρεση και στο κάτω-κάτω μια μπάλα του μπάσκετ κάνει 50 ευρώ και κρατάει πρακτικά για πάντα και ένα σετ λάστιχα 400 και κρατάει 6 μήνες)
(γ) αφορούν πολύ μεγαλύτερο κοινό. Πόσοι θεατές πάνε σε ένα τυπικό GP/side show/RWYB ? 10 χιλιάδες ? 20 χιλιάδες ? Ε, δεν είναι 'μεγάλο κοινό' αυτό. Και μη μου φέρεις το παράδειγμα του Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, αυτό ήταν θέαμα παγκόσμιου επιπέδου που γίνεται μια φορά το χρόνο. Δηλαδή συγκρίνουμε το μπάσκετ, με το οποίο ασχολούνται εκατοντάδες χιλιάδες (κάπου είχα ακούσει πως σε όλα τα σωματεία είναι γραμμένοι 200 χιλιάδες ΑΘΛΗΤΕΣ, από 3-4 φίλους και οικογένεια ο καθένας, μιλάμε για δυνητικό ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων) με το αυτοκίνητο, το οποίο, για 1002 λόγους άσχετους με το παρόν, είναι ακόμα 'περιθωριακό' άθλημα. Κακά τα ψέμματα και ας φαντάζεστε διάφοροι πως αποτελείτε υπολογίσιμη δύναμη...
(δ) είναι εξαιρετικά φτηνά (ένα γήπεδο 1 στρέμμα, τσιμέντο, 2 μπασκέτες) σε αντίθεση με το απλούστερο drag strip (ευθεία 1000 μέτρα μέσα στην πόλη ? Ελα τώρα... Χώρια τον εξοπλισμό -Χριστουγεννιάτικα δένδρα, φωτοκύταρα)
Εν ολίγοις πιστεύω πως το 'δωρεάν' είναι εξωπραγματική απαίτηση, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις διάφορες πιεστικές απαιτήσεις, δηλ. δεν έχουμε λεφτά να προσλάβουμε γιατρούς και τα μισά κέντρα υγείας δεν έχουν γιατρούς, και θα πληρώνουμε προσωπικό της πίστας για να καλύψουμε κάτι το οποίο, κακά τα ψέμματα, δεν είναι ανάγκη αλλά χόμπι και 'κάβλα' ?
Και η απαίτηση αυτή μπαίνει μόνο σαν άλλοθι για το ό,τι, και να γίνει πίστα, το street racing δεν θα πάψει κατά το μεγαλύτερό του ποσοστό.
Για το 7x24 θα απαντήσω πως είναι μια λογική απαίτηση αλλά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το 'δωρεάν'. Για να καλύψεις μια 7x24 βάρδια θέλεις 4 ανθρώπους το λιγότερο, δηλ. μια πίστα 7x24 θα πρέπει να απασχολεί καμιά 20αριά ανθρώπους το λιγότερο σε μόνιμη βάση, και εσύ τους θέλεις 'δωρεάν'. Μάλιστα, τι ώρα ? Χώρια έξοδα για φωτισμό και απαραίτητες ηχομονώσεις (ακόμα και τα δέντρα για να μεγαλώσουν θέλουν χρήμα, χρόνο, κηπουρό...).
Στο κάτω-κάτω, το έχω αναφέρει: αν είναι τόσο καλή ιδέα, γιατί δεν την κάνεις εσύ ? Πάρε 2-3 φίλους σου και ένα δανειάκι από την Τράπεζα και ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος.
-
Εγώ αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, ο πιτσιρικάς που κοντράρετε με τους φίλους του στις 03.00 τα ξημερώματα Πέμπτης στο άδειο πάρκινγκ του CAREFOUR στην Θεσσαλονίκη ή ο μ@λ@κ@ς μου πάει για φαγητό στην Περαία την Κυριακή το μεσημέρι , πίνει 5 ούζα και βγαίνει στον περιφερειακό σε ημιυπνωτισμένη κατάσταση με τα παιδάκια να χορεύουν στο πίσω κάθισμα, με λάστιχα 5ετιάς , αμορτισερ τελειωμένα κλπ???
Γιατί οι κύριοι ΜΠ@ΤΣΟΙ αφού θέλουν το καλό μου δεν βγαίνουν την Κυριακή το μεσημέρι να μαζέψουν όλους αυτούς τους επικύνδυνους, αλλά κάνουν επιχειρήσεις θεάτρο για τα κανάλια στο CAREFOUR???
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, ο πιτσιρικάς που κοντράρετε με τους φίλους του στις 03.00 τα ξημερώματα Πέμπτης στο άδειο πάρκινγκ του CAREFOUR στην Θεσσαλονίκη ή ο μ@λ@κ@ς μου πάει για φαγητό στην Περαία την Κυριακή το μεσημέρι , πίνει 5 ούζα και βγαίνει στον περιφερειακό σε ημιυπνωτισμένη κατάσταση με τα παιδάκια να χορεύουν στο πίσω κάθισμα, με λάστιχα 5ετιάς , αμορτισερ τελειωμένα κλπ???Γιατί οι κύριοι ΜΠ@ΤΣΟΙ αφού θέλουν το καλό μου δεν βγαίνουν την Κυριακή το μεσημέρι να μαζέψουν όλους αυτούς τους επικύνδυνους, αλλά κάνουν επιχειρήσεις θεάτρο για τα κανάλια στο CAREFOUR???
Γεια στο keyboard σου φιλε....
α-οτι εχει σχεση με το μιχανοκινητο νυχτερινο συνηθος 'αθλητισμο' το χουν βγαλει κοντρα....
Δεν θυμαμαι να κανα κοντρα με κανεναν στην διαδρομη Φαληρο-Σουνιο....
β-Εισαι ψιλο off topic -
error
-
(γ) αφορούν πολύ μεγαλύτερο κοινό. Πόσοι θεατές πάνε σε ένα τυπικό GP/side show/RWYB ? 10 χιλιάδες ? 20 χιλιάδες ? Ε, δεν είναι 'μεγάλο κοινό' αυτό. Και μη μου φέρεις το παράδειγμα του Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, αυτό ήταν θέαμα παγκόσμιου επιπέδου που γίνεται μια φορά το χρόνο. Δηλαδή συγκρίνουμε το μπάσκετ, με το οποίο ασχολούνται εκατοντάδες χιλιάδες (κάπου είχα ακούσει πως σε όλα τα σωματεία είναι γραμμένοι 200 χιλιάδες ΑΘΛΗΤΕΣ, από 3-4 φίλους και οικογένεια ο καθένας, μιλάμε για δυνητικό ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων) με το αυτοκίνητο, το οποίο, για 1002 λόγους άσχετους με το παρόν, είναι ακόμα 'περιθωριακό' άθλημα. Κακά τα ψέμματα και ας φαντάζεστε διάφοροι πως αποτελείτε υπολογίσιμη δύναμη...
Kai gia auto to logo o 8esmos kai oi arxes ypiretete 8eloun na kanoun ton mixanokinito a8litismo akoma pio aprosito se olous,anevazontas ta paravola,pros8etontas kai alla kai kinigontas osous prospa8oun na valoun ton kosmo stin pista me tin diorganosi TRACK DAYS klp.
Ksero oti einai asxeto reply alla den krati8ika..
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC