-
χαρακτήρας 'καλοπαιδού' πλουσιόπαιδου, τι να λέμε τώρα.. όταν κάτι επαναλαμβάνετε, πάυει πλέον να είναι τυχαίο..
4 γύρους cruising ήτανε και τα σκ@τώσε..αν ομως του χρόνου χρειαστεί αυτός βοηθεια και ο Κίμι του το ανταποδώσει όπως του αρμόζει και κάνει τα ίδια να δούμε τι θα βγεί να πεί..
ποδάρι απο την ΜcLaren και σπίτι του αν ήμουν ο Dennis.. -
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαραμίζετε την ενεργητικότητά σας για να μειώσετε οδηγούς/ομάδων που δεν υποστηρίζετε.
Τι κόμπλεξ κι αυτό... λες κι έχετε μετοχές τους κάνετε. -
Δηλαδή κατηγορείται o JPM οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ εγκατέλειψε? Για ποιο λόγο? Για να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τα αφεντικά του? Τον Raikkonen?
-
ΠΟΠΟ καλα υπάρχει τοση μ@L@ki@ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΗ στα ανθρώπινα μυαλά.?
-
ρε ηρεμίστε.....χαλαρά...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
χαρακτήρας 'καλοπαιδού' πλουσιόπαιδου, τι να λέμε τώρα.. όταν κάτι επαναλαμβάνετε, πάυει πλέον να είναι τυχαίο..
4 γύρους cruising ήτανε και τα σκ@τώσε..αν ομως του χρόνου χρειαστεί αυτός βοηθεια και ο Κίμι του το ανταποδώσει όπως του αρμόζει και κάνει τα ίδια να δούμε τι θα βγεί να πεί..
ποδάρι απο την ΜcLaren και σπίτι του αν ήμουν ο Dennis..Έχει κανει σε 2 αγωνες στην ακρη (εκει που τον μαυρισανε και σημερα) και ηταν διαθετιμενος να κανει ακρη και στην μοντσα. Ποση βοήθεια θέλει πια ο 'ιπταμενος' κιμι???
Να μην ξεχνάμε πως ο μοντυ έχει δωσει 2 νικες στον κιμι, έχει τρεξει 2 αγωνες λιγοτερους και παρολαυτα είναι μονο 20 πόντους πισω.
Ο χαρακτήρας του μοντυ ειναι με διαφορα ο πιο ανθρωπινος. Δεν ήρθε στην F1 για να κάνει βόλτες.
Και στην τελική αν ο pure racer κιμι το έπαιρνε το πρωτάθλημα, θα είχε κάποια διαφορα από τα 'πέτσινα' του σουμι που οι περισσότεροι ραικονενικοι τοσα χρόνια χλευάζετε??????? -
Αφού στουκάρει που στουκάρει ο Μοντόγιας, δεν τα καταφέρνει με τον Αλόνσο στα δύο επόμενα GP να παιχτεί ο τίτλος στο τελευταίο;
Αυτή θα είναι βοήθεια
-
@karalis: δηλάδη τι θες να πείς?
Ώρες ώρες απορώ καν αν βλέπουν κάποιοι τους αγώνες
Η όλη ιστορία γίνεται τώρα γιατι πολύ απλά η McLaren/Benz του έχει χάσει τουλάχιστον 3 νίκες σίγουρες οπού πολύ απλά τώρα ο Αλόνσο θα έτρεχε και δεν έφτανε@lord_rutherford: εσυ τώρα τι ζορι τραβάς?
Είμαστε φόρουμ και σύζητηση γίνεται. Δηλαδή αν κάποιος εκφράσει γνώμη αντιθετη απο την δική σου είναι μ@λ@κας.. ?! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού στουκάρει που στουκάρει ο Μοντόγιας, δεν τα καταφέρνει με τον Αλόνσο στα δύο επόμενα GP να παιχτεί ο τίτλος στο τελευταίο;Αυτή θα είναι βοήθεια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού στουκάρει που στουκάρει ο Μοντόγιας, δεν τα καταφέρνει με τον Αλόνσο στα δύο επόμενα GP να παιχτεί ο τίτλος στο τελευταίο;Αυτή θα είναι βοήθεια
Ναι ρε. Γιατί δεν πατάει κατα λάθος τον περιοριστή ταχύτητας όπως ο Monteiro
-
H λυση ειναι μια:
Να επανελθει το παλιο Σπα, το παλιο Νυρμπουργκρινγκ και η Πεσκαρα. Με 20χλμ γυρο, τα ντουμπλαρισματα θα ειναι λιγοτερα και ο Μοντόγια πιο ασφαλης -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
@karalis: δηλάδη τι θες να πείς?
Ώρες ώρες απορώ καν αν βλέπουν κάποιοι τους αγώνες
Η όλη ιστορία γίνεται τώρα γιατι πολύ απλά η McLaren/Benz του έχει χάσει τουλάχιστον 3 νίκες σίγουρες οπού πολύ απλά τώρα ο Αλόνσο θα έτρεχε και δεν έφτανε- Τι σχέση έχει αυτο με τον χαρακτηρα του μόντυ?
- Ποσες νίκες έχει κόψει η Μακλαρεν από τον μοντυ (3 κατα την γνώμη μου)
- Παρατηρήσεις απο παρωπιδικούς σχετικά με το πόσο καλά μπορώ να αξιολογήσω έναν αγώνα και έναν οδηγό είναι λιγο εκνευριστικές.
-
βγαίνουν τώρα όλοι και μιλάνε..
με τα λεφτά του μπαμπά εύκολα πάει κάποιος F1, και δυστυχώς λόγω του κολόχαρακτήρα του δεν έχει βοηθήσει καμια απο τις ομάδες που ήταν.Mε τον Ράλφ ξεχάσαμε τα καραγκιοζιλίκια του (οχι οτι και ο Ραλφ ειναι σωστός) ?
Στην Γαλλία που του πήραν το δίπλωμα λόγω υπερβολικής?
τις βρισιές και το τσαμπούκα που έριξε σε καμεραμαν που χτυπησαν μεταξυ τους?αλλα όταν τσούζει και δεν έχουμε επιχειρήματα να γράψουμε παρατηρώ το γυρνάμε επι προσωπικού...
-
[quote='karalisd
2) Ποσες νίκες έχει κόψει η Μακλαρεν από τον μοντυ (3 κατα την γνώμη μου)
[/quote]3 νίκες ???
σε τί αναφέρεσαι;
Μετράς τις μαύρες σημαίες το στουκάρισμα με τον Μοντέιρο και το 'δεν τον αφήνω να περάσει...εξάλλου μια δικαιολογία θέλω να τους την σπάσω που προσέχουν το ξανθομπούμπουρα από την Φιλανδία' παραμάζωμα του pizzonia??? -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
βγαίνουν τώρα όλοι και μιλάνε..Εσυ με τους 'όλους' τι διαφορα έχεις?
Mε τον Ράλφ ξεχάσαμε τα καραγκιοζιλίκια του (οχι οτι και ο Ραλφ ειναι σωστός) ?
Δεν βοηθάει πολυ να σε αντιμετωπίζουν ως Νο.2 ενώ είσαι ξεκάθαρα ταχύτερος του teamate σου. Αλλα το οτι πήγε να τους πάρει πρωτάθλημα το ξεχνάμε. Και στην τελική πως να πάρεις στα σοβαρά μια ομάδα που την μια χρονια εβαζε λαθος πιέσεις στα ελαστικά και την άλλη χρονια σχεδιασε μια φοβερή και τρομερή μύτη που τελικά ήταν για τα μπάζα.
Στην Γαλλία που του πήραν το δίπλωμα λόγω υπερβολικής?
Δηλαδή άν εσένα σου πάρουν το δίπλωμα επειδη πας με 160 στην ευθεία της Θήβας θεωρείσαι κωλοπαιδο και πλουσιόπαιδο?
τις βρισιές και το τσαμπούκα που έριξε σε καμεραμαν που χτυπησαν μεταξυ τους?
Εσυ δεν εχεις ξεσπάσει ποτέ σε κάποιον στην δουλεια σου? Και χωρίς να θέλω να σε θίξω είμαι σίγουρος πως η δουλεια του μόντυ είναι πιο πορωτική. Παντως το θέαμα του ντιρλιασμένου κιμι να τρώει σαβούρες είναι σίγουρα μεγαλύτερη ξεφτίλα.
αλλα όταν τσούζει και δεν έχουμε επιχειρήματα να γράψουμε παρατηρώ το γυρνάμε επι προσωπικού...
Εσυ θεωρείς πως δεν βλέπω τους αγωνες με αυτα που λέω, και εγώ θεωρώ πως τους βλέπεις με φιλανδικά γυαλιά! As personal as that!
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
- Ποσες νίκες έχει κόψει η Μακλαρεν από τον μοντυ (3 κατα την γνώμη μου)
3 νίκες ???
σε τί αναφέρεσαι;
Μετράς τις μαύρες σημαίες το στουκάρισμα με τον Μοντέιρο και το 'δεν τον αφήνω να περάσει...εξάλλου μια δικαιολογία θέλω να τους την σπάσω που προσέχουν το ξανθομπούμπουρα από την Φιλανδία' παραμάζωμα του pizzonia???Εννοω τα 2 team orders στο μαυρισμα και στο Σπα και εννοώ και μια μηχανική βλάβη 'βαριέμαι να ψάξω που' ενώ ο μοντυ ήταν ξεκάθαρα πρώτος.
-
Κάνεις λάθος πάλι,
α. Δεν νομίζω ποτέ να τον είχαν νο.2 στην Williams.
Εδώ κοτζάμ Button (Αγγλο απο αγγλική ομάδα) διώξανε για πάρτυ του και πως και πως τον περίμεναν αλλά τελικά αποδείχτηκέ κατώτερος των προσδοκιών (βλ. κακομαθημένο κολοπαίδι του μπαμπά) και στο κάτω κάτω αν πιστεύεις οτι ήταν νο.2 οντως στην Williams ποιος ξέρει καλύτερα τι status του άξιζε? Εσύ, εγώ ή ο Head και ο Williams.. ?!β. Στην δουλεία μου όσο και μη-πορωτική να είναι ή όταν έκανα αθλητισμό ποτέ δεν έβρισα διαιτητή ή κάποιον άνθρωπο που βγάζει το ψωμί του τριγύρω μου. Αλλο να πίνεις μπυρόνια και να γίνεσε ντίρλα (γουστάρω) και άλλο να πετάς τσαμπουνάδες και να σε κρατάει και καλά η γυναίκα σου για να μην πας να τον πλακώσεις τον χριστιανό.
Ψευτόμαγκας εν όλιγοιςγ.Σε καμία ομάδα που έχει πάει μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αγαπήθει όσο οι έταιροι οδηγοί. Τυχαίο?
Τώρα όσοι είστε Μοντογικοί, όπως νομίζετε (κάθε λίγο και λιγάκι θα αλλάζετε καπελάκια και t-shirts) αλλά εγω προσωπικά υποστηρίζω την αγγλική ομάδα απο το Woking και ο Κιμι να πάει στην Ferrari, εγώ την McLaren θα υποστηρίζω
Οι οδηγοί πάνε και έρχονται, οι ομάδες μένουν..
Όποιος οδηγός κάνει καλό στην ομάδα του μένει, όποιος κάνει το αντίθετο, σπίτι του ή σε καμια Sauber με τον JV παρέα -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
α. Δεν νομίζω ποτέ να τον είχαν νο.2 στην Williams.
Εδώ κοτζάμ Button (Αγγλο απο αγγλική ομάδα) διώξανε για πάρτυ του και πως και πως τον περίμεναν αλλά τελικά αποδείχτηκέ κατώτερος των προσδοκιών (βλ. κακομαθημένο κολοπαίδι του μπαμπά) και στο κάτω κάτω αν πιστεύεις οτι ήταν νο.2 οντως στην Williams ποιος ξέρει καλύτερα τι status του άξιζε? Εσύ, εγώ ή ο Head και ο Williams.. ?!Ως τώρα στο forum συμφωνούσαμε σε πολλά αλλά στο συγκεκριμένο thread νομίζω πως έχεις ξεφύγει. Νο 2 σε μια ομάδα είσαι όταν ο ρόλος σου περιορίζεται σε υποστηρικτικό του teammate σου. Αυτο συνέβη στη Williams το 2003 μέχρι και το Γαλλικό GP με 2 αποτελέσματα. 1ον ο Μοντόγια εξαγριώθηκε γιατί, πώς να το κάνουμε, δεν ειναι Rubens και 2ον εξαιτίας της υποστήριξης του Ραλφ στο 1ο μισό, χάθηκε ένα πιθανό πρωτάθλημα.
Το κακομαθημένο κωλοπαίδι του μπαμπά, ενω οδηγούσε Champ cars στην Αμερική, πηγαινοερχόταν στην πατρίδα του με ένα ψυγείο-αεροπλάνο που μετέφερε λουλούδια. Για τόσα λεφτά μιλάμε. Κι αν ο Μοντόγια έκανε ότι έκανε με 'τα λεφτά του μπαμπά', τι έχεις να πεις για τον Σεννα; Δε νομίζω αυτός να προερχόταν από φαβέλα, έτσι;β. Στην δουλεία μου όσο και μη-πορωτική να είναι ή όταν έκανα αθλητισμό ποτέ δεν έβρισα διαιτητή ή κάποιον άνθρωπο που βγάζει το ψωμί του τριγύρω μου. Αλλο να πίνεις μπυρόνια και να γίνεσε ντίρλα (γουστάρω) και άλλο να πετάς τσαμπουνάδες και να σε κρατάει και καλά η γυναίκα σου για να μην πας να τον πλακώσεις τον χριστιανό.
Ψευτόμαγκας εν όλιγοιςΜαγκιά του και τον γουστάρω γι' αυτό που είναι. Θα γουστάρω ακόμα κι αν τις φάει εξαιτίας του χαρακτήρα του. Πήξαμε στους pollitically correct τυπάκους... Ο Μαφιόζος ξεχωρίζει
γ.Σε καμία ομάδα που έχει πάει μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αγαπήθει όσο οι έταιροι οδηγοί. Τυχαίο?
Δηλαδή στην Williams είχε περισσότερους φίλους ο Ραλφ, αυτό λες;;; Έλεος. Όσο για τη Mclaren, δώστου λίγο χρόνο. Ακόμα γενέθλια δεν έκανε στην ομάδα...
Τώρα όσοι είστε Μοντογικοί, όπως νομίζετε (κάθε λίγο και λιγάκι θα αλλάζετε καπελάκια και t-shirts) αλλά εγω προσωπικά υποστηρίζω την αγγλική ομάδα απο το Woking και ο Κιμι να πάει στην Ferrari, εγώ την McLaren θα υποστηρίζω
Εσύ δηλαδή υποστηρίζεις τη Mclaren ως ομάδα αλλά όχι τον ένα από τους δύο οδηγούς της. Όχι ακριβώς λογικό, έτσι; Μάλλον υποστήριζες και Mika έναντι David. Γενικά ναι μεν Mclaren αλλά επιμένοντας Φιλανδικά.
-
Τελικα ο μοντυ στην αρχη που δεν επαιρνε βαθμους ήταν άρχηστος και αργος.
Μετα που προσαρμόστηκε και ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλεον κοιτάει τον κίμι στα ίσα είναι κωλόπαιδο.
Στο τέλος που θα πάρει το πρωτάθλημα θα τον πείτε και schumacher.Επισης ενω μεσουρανούσε η ferrari του schumacher ποιος ήταν ο μοναδικός που προσέφερε θέαμα με κάτι προσπεράσματα από το πουθενα? Αντε να βάλω και τον button μαζι του...
Πρωταθλητής Indy και τον βάλανε πίσω από τον κλαψιάρη που καλα καλα δεν ξέρει να προσπερνάει. Καλά έκανε και τσαντίστηκε!παιδί του μπαμπα ο μοντυ που μονο κώλο δεν έχει στήσει για να πάρει το πρωτάθλημα ο κιμι.
Εγω ειμαι περίεργος να δω τι θα λέγατε οι ραικονενικοι αν όλοι αυτοί οι κινητήρες είχαν σπάσει πισω από την πλάτη του μόντυ. Πάλι άχρηστο θα τον βγάζατε και θα κατηγορούσατε το οδηγικό του στυλ.
Λες και του κιμι ειναι καλύτερο. Κατέστεψε μια ανάρτηση με ανούσια φρεναρίσματα (7 sec διαφορά είχε και πήγαινε να την ανοίξει κιάλλο ο φιγουρατζης) και στην μοντζα το οδηγικό του 'στυλ' ήταν να πάταει 2 φορές το γύρο χώματα!!! και μετά φταίει το λάστιχο........
18-20 βαθμους κόστισε στην ομάδα σου το οδηγικό στυλ του κιμι.Τελευταία σχόλια: 1) ελπίζω στους εναπομείναντες αγώνες η μακλαρεν να τους αφήσει ελέυθερους για να δουμε ωραίο ανταγωνισμό και απο του χρόνου να καταλάβει πως έχει 2 ισάξιους οδηγούς και να φερθεί ανάλογα.
2) δεν είναι λίγο ανορθόδοξο να υποστηρίζεις ομάδα σε ένα άθλημα τόσο προσωπικό? Αν ο μικα και ο κιμι ήταν στην ferrari δεν θα είσουν φερραρικός? Το μονοθέσιο συμπάθησες και αποφάσισες να υποστηρίζεις την ομάδα ή τον οδηγό του? θυμίσου τι έιχες γράψει για το moto του enzo..... -
κι ομως οι κανονισμοι αυτοι που ειναι ιδιοι για ολους επιβαλουν να ειναι ενας ο οδηγος διεκδικητης του πρωταθληματος.αυτο θελουν οι κανονισμοι της σταθεροτητας της αξιοπιστιας και του μηδενικου ρισκου με οφελος μια πιθανη νικη.
και εγω τους θελω του χρονου να πολεμανε οι 2 τους στα ισα(κατι σαν σενα-προστ)αλλα θα πρεπει να εχουν εξασφαλισει οτι θα ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο τους αλλους γιατι θα'ρθει παλι καποιος Καντο
που θα εχει την υπομονη και την εκπληκτικη επιδοση να ειναι πισω τους και θα περιμενει τις εγκαταλειψεις για να τερματιζει σε καθε αγωνα στο βαθρο
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια