-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ποτε ειχαμε κλασικους σουτερ?
μη μου πεις οτι εννοεις τον αλβερτη?
Διαμαντόπουλος? (Αν εχει παιξει ποτε σε επισημο παιχνιδι).
...κουνήσου από τη θεση σου με δαύτο
-
Trav, από την Εφήβων δεν υπάρχουν μέλη που μπορούν να γίνουν μέλη της Ανδρών άμεσα (μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια δηλαδή)?
-
Καλό σουτ έχει και ο Ζήσης παίδες. Σήμερα θα μπορούσε να είχε φανεί πολύ χρήσιμος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ποτε ειχαμε κλασικους σουτερ?
μη μου πεις οτι εννοεις τον αλβερτη?
σημερα παντως ακομα και οταν οι ισπανοι τα σπαγαν, η μπαλα πηγε στο καλαθι ε?
Ελπίζω να μην βγάζεις συμπεράσματα από μια ημέρα!!!
οταν πας σε τελικο και βαζεις 47 ποντους με το ζορι με κορυφαιο σκορερ τον κακιουζη (!), παπαλουκα στους 10 και ολους τους αλλους να περιφερονται στο γηπεδο σαν τις αδικες καταρες κοντρα στην ισπανια χωρις γκαζολ...κατι δε παει καλα...
το στοιχειο του αγωνα που θα επρεπε να κανει εντυπωση ειναι το 3ο, αν δε κανω λαθος, 10λεπτο οπου οι λατινοι ψοφησαν και εμεις συνεχισαμε να βιαζουμε τον ανωνυμο θεατη με τις επιθετικες μας ενεργειες...
αν δεις το παιχνιδι μας κοντρα στις ΗΠΑ, βαλε με το μυαλο σου στη θεση των ΗΠΑ την ελλαδα...απλα εμεις δεν ειμαστε τοσο καλοι τεχνικα σαν τους αμερικανους που μας φτασαν στο τελος...
η 2η θεση ειναι επιτυχια και ειχαμε μια χρυση ευκαιρια για την 1η κοντρα στην ισπανια...αμφιβαλλω αν θα βρουμε παλι προσφορο εδαφος σαν σημερα...απλως, δε μπορω τις σκουντιστικες αναλυσεις στις οποιες η ελλαδα ειναι κατι απο σικαγο μπουλς και λεικερς μαζι....
εχουμε προβληματα και θελει δουλεια η ομαδα!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό σουτ έχει και ο Ζήσης παίδες. Σήμερα θα μπορούσε να είχε φανεί πολύ χρήσιμοςΣημερα φανηκε η ελλειψη του.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Trav, από την Εφήβων δεν υπάρχουν μέλη που μπορούν να γίνουν μέλη της Ανδρών άμεσα (μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια δηλαδή)?Στα επόμενα 1-2 νομίζω πώς όχι. Εχουν 'κατέβει' οι ηλικίες στους εφήβους.
Δε νομίζω πώς θα ρισκάρει ο Πάνος να 'βάλει χέρι' στη χημεία της ομάδας. Οι υποψήφιοι να μπουν , πιστεύω ότι θα είναι οι κομμένοι από την προετοιμασία της σημερινής 12άδας.
Επειτα κι εκείνη η 6η θέση στο Εφήβων φέτος, δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια για 'γρηγορες' προσθήκες.Υ.Γ Ανάλυση από Προεστό τώρα στη ΝΕΤ. Θα πέσει πολύ γέλιο
-
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες' επιθετικό πρόβλημα δεν υπάρχει... απλά η άμυνα των Ισπανών σήμερα έσπαγε σίδερα. Δεν έμπαιναν και τα μακρινά σούτ απο την αρχή
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε τρέξαμε στο παιχνίδι και ας μέναμε (κι' άλλο) εκτεθειμένοι πίσω. Τα ριμπάουντ ήταν εκατόμβη αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε και προτιμούσαμε οργανωμένες επιθέσεις
Για αυτό περισσότερο έλειψε ο Ζήσης (και όχι για τα τρίποντα του)
-
TRAVELLER τι ζώνη έπαιξαν οι ισπανοί στα πρώτα 2 10λεπτα?
-
trav ειναι αποψη σου... οπως και το οτι δεν εχουμε παικτες που να μπορουν να χωσουν τη μπαλα στο καλαθι, οχι εκ περιτροπης, αλλα μονιμα ειναι δικια μου...
δε προκειται να συμφωνησουμε..
μας συνετριψαν εχοντας διαβασει αριστα τις αδυναμιες μας...η περιφερεια τους ηταν 2 σκαλοπατια καλυτερη ενω ας μη πολυ ξεχναμε οτι παιζαν με σεντερ τον μικρο ασχετο αδελφο του γκαζολ...προσωπικα ειδικα στη φροντλαιν νομιζω οτι ειμαστε ανωτεροι απο αυτους αλλα αμα ζαλιζεις τη μπαλα δε πρεπει να περιμενεις και πολλα..
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες' επιθετικό πρόβλημα δεν υπάρχει... απλά η άμυνα των Ισπανών σήμερα έσπαγε σίδερα. Δεν έμπαιναν και τα μακρινά σούτ απο την αρχήΑλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε τρέξαμε στο παιχνίδι και ας μέναμε (κι' άλλο) εκτεθειμένοι πίσω. Τα ριμπάουντ ήταν εκατόμβη αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε και προτιμούσαμε οργανωμένες επιθέσεις
Για αυτό περισσότερο έλειψε ο Ζήσης (και όχι για τα τρίποντα του)
αν ετρεχες με αντιπαλο αυτη την ισπανια, θα χαμε φυγει με 100αρα απο κει μεσα...
-
Κατοστάρα (σχεδόν) φάγαμε και απο τους Αμερικάνους αλλά...
Έχεις δίκιο για τη ρέντα τους αλλά άξιζε να δοκιμάσουμε. Και τα τέσσαρα δεκάλεπτα ήταν καρμπόν.
-
μπραβο και στον coach των λατινων...
δε θυμαμαι αν ηταν αυτος και περσι, αλλα κανει εξοχη δουλεια...
-
Διάβασε νωρίτερα για αυτόν (τον θάνατο του πατέρα του κλπ) και θα τον εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο
-
το ειδα..οι ισπανοι παντα ηταν 'χεστηδες' αλλα αυτος τους εχει κανει πραγματικα επικινδυνους...
-
Κρίμα που δεν παίζουν και με την πορτοκαλί μπάλα και οι άλλοι Ίβηρες...
Σταθερή πελατεία, όχι σαν τους Ισπανούς
-
Ειμαι στην αρχη του 4ου 10λεπτου. 34 ποντοι σε 3 δεκαλεπτα!!! Αν και δεν ξερω το τελικο σκορ, υποθετω οτι η Ελλαδα εχασε τον αγωνα και αυτο που εγινε σε αυτους ειναι σχεδον αυτο που πανω-κατω εγινε στην ομαδα των ΗΠΑ, μονο σε μεγαλυτερο βαθμο. Με δυο λεξεις:
Υπεροπτικη ψυχολογια!
'Εμεις νικησαμε τους ΗΠΑμερικανους, τους Ισπανους δεν θα νικησουμε χωρις Γκασολ?!' Οι Ισπανοι 'αυτοι κερδισαν τον Ευρωπαικο ΚΑΙ τις ΗΠΑ! που δεν ειχε και ασχημη ομαδα φετος, αρα πρεπει να παιξουμε καλυτερα απο οτι με την Αργεντινη'
Στην περιπτωση των ΗΠΑ 'κανεις δεν ξερει τους Ελληνες παιχτες, σκισαμε τους παντες με διαφορα, η νικη θα ερθει απο μονη της' Ενω η Ελλαδα ηξερε οτι παιζει με τις ΗΠΑ και επρεπε να τα δωσει ολα συν κιαλλο μπας και τους δωσει κατι να θυμουντε.
Με αλλα λογια, σημερα ειδαμε τι αθλητικες ικανοτητες εχει η Ελληνικη ομαδα χωρις την ψυχολογια της.
I am extremely disappointed and sad about this. MOstly because they did not even fight for it. It was a wash! What the fuck!!!
-
Και by the way, σε αυτη την Υπεροπτικη ψυχολογια σιγουρα επεξε ρολο και ο τροπος που πανυγιρισαν μετα την νικη με τις ΗΠΑ! Εδειξε οτι ενιωσαν οτι τελειωσε το τουρνουα για αυτους εκεινη την στιγμη. Και μερικοι απο εσας το γραψατε χτες.
-
Βασικα εγω ειμαι αυτος που απογοητευτηκε απο αυτο το παγκοσμιο περισσοτερο απο τον καθενα. Διοτι και οι δυο ομαδες που υποστηριζα με απογοητευσαν τρομακτικα! Απο την αλλη πλευρα θα μου πεις, υποστηριζες δυο ομαδες και στο τελος και οι δυο πηραν μεταλλια! Αλλα ξερετε τι εννοω!
-
-
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...