-
greo
Σωστός στο 1. Για το 2 διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως, αλλά δεν πειράζει, μακάρι να με διαψεύσει ότι έχει την όρεξη να δουλέψει, να μάθει κινήσεις κοντά στο καλάθι, να αναπτύξει κάνα σουτάκι από σταθερές έστω θέσεις, να κυνηγάει σουτ (αν και αυτό λένε ότι είναι κάτι που δεν μαθαίνεται) και να κυνηγάει με αυτοθυσία ριμπάουντ... Για το 3 και για το θέμα 'πρόβλημα και λύσεις', συμφωνώ και έχω να πω ότι οτιδήποτε κουλό και να δοκιμάσει ένας προπονητής, έχει πιθανότητες να βγει, αν ο αντίπαλος δεν το περιμένει και δεν το έχει 'διαβάσει'. Do's και Don'ts και στεγανά νομίζω ότι δεν υπάρχουν...άλλοι παίζουν νεωτεριστικά, άλλοι παλιομοδίτικά, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα...Άσχετο: Ο Τσαρτσαρής που κάποιος έγραψε πιο πίσω ότι έτρεμε, μου θύμισε τη διαφήμιση της Οπελ με το Μερίβα...
-
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο δίδυμο των ψηλών εννοούσα(όπως φαντάζομαι και ο greo) οτι θα βοηθούσε επιθετικά και όχι αμυντικά. Στην άμυνα έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε...
Δε θα παραξενευόμουν αν το έβλεπα του χρόνου στην Ισπανία. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλός ο Σόφο αλλά πρέπει να μάθει και άμυνα όπως και το να κάνει σωστά σκρίν.
Χμμμ αυτό με το Λάζο και τον Σόφο μαζί στο παρκέ μπορεί όντως να ήταν η λύση .Δεν κανει σωστο σκριν ο Σοφοκλης? Παναγια μου. Να πεσει φωτια να με καψει. Κανει το καλυτερο σκριν στον κοσμο. Απλα σου παραθετω τα λογια του Λεμπρον ''Oι Ελληνες ειχαν ενα τεραστιο τυπο (αλλα πραγματικα τεραστιο) που εκανε σκριν και ανοιγε χωρους''
Το προβλημα του Σοφοκλη ειναι οτι δεν εχει προσαρμοστει πληρως στα ευρωπαικα δεδομενα. Πρεπει να καταλαβει οτι σχεδον ολοι οι Ευρωπαιοι σεντερ θα τον παιζουν αδερφιστικα. Με το που θα τους ακουμπαει θα πεφτουν για επιθετικο φαουλ.
Που να δεις ποσο αδερφιστικα πεφτουν μερικοι μερικοι και σε αλλα σπορ
-
Στην άμυνα μια χαρά τους αντιμετωπίζαμε. Τη μπάλα στο πλεχτό δεν μπορούσαμε να βάλουμε. Και με δύο ψηλούς θα χάναμε το τόπι και στην άμυνα. Ο Γκαρμπαχόθα θα είχε 10/15 και ο Ναβάρο 13/14 τρίποντα.
Ένα παιχνίδι γυρνάει μόνο από την άμυνα. Δες τις ΗΠΑ. 30 πόντους μας βάλανε στο τελευταίο 10λεπτο αλλά δεν μπορούσαν να γυρίσουν το ματς γιατί δεν παίζανε άμυνα.
Έμεις παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο τρίτο 10λεπτο, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε ούτε το πιο εύκολο σουτ. Και όπως γράφτηκε το μόνο που δεν μπορείς να διορθώσεις με κανένα σύστημα είναι η αστοχία. Άμα δεν μπαίνει, δεν μπαίνει. Έχασες! -
σε ποια αμυνα????
γιατι τα πρωτα λεπτα ειχαμε καταιγιδα...
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Καλός ο Σόφο αλλά πρέπει να μάθει και άμυνα όπως και το να κάνει σωστά σκρίν.
Χμμμ αυτό με το Λάζο και τον Σόφο μαζί στο παρκέ μπορεί όντως να ήταν η λύση .Δεν κανει σωστο σκριν ο Σοφοκλης? Παναγια μου. Να πεσει φωτια να με καψει. Κανει το καλυτερο σκριν στον κοσμο. Απλα σου παραθετω τα λογια του Λεμπρον ''Oι Ελληνες ειχαν ενα τεραστιο τυπο (αλλα πραγματικα τεραστιο) που εκανε σκριν και ανοιγε χωρους''
Το προβλημα του Σοφοκλη ειναι οτι δεν εχει προσαρμοστει πληρως στα ευρωπαικα δεδομενα. Πρεπει να καταλαβει οτι σχεδον ολοι οι Ευρωπαιοι σεντερ θα τον παιζουν αδερφιστικα. Με το που θα τους ακουμπαει θα πεφτουν για επιθετικο φαουλ.
Που να δεις ποσο αδερφιστικα πεφτουν μερικοι μερικοι και σε αλλα σπορ
Το 'χουμε δει και στο μπασκετ κατά κόρον λίγο παλιότερα. Το γνωστό 'Σαβιτσιο' φαουλ με εμπνευστή τον Ζοραν Σαβιτς του ΠΑΟΚ. Καλύτερος μαθητής και εκτελεστής της κίνησης ο Νίκος Οικονόμου.
Κάθομαι τεντωμένος με γυρμένη την πλάτη λίγο προς τα πίσω και κολλητά στον αντίπαλο. Μόλις κάνει κίνηση λίγο προς τα πίσω, η ορμή του πετάει τα 120+ κιλά μου φαρδιά-πλατιά στο παρκε. Πάλι το τσίμπησα το επιθετικό ...
Ε ρε, πόσα έχουμε δει τώρα που τα σκέφτομαι ... -
με σαβιτς αντιπαλο ο σοφο 3 λεπτα θα αντεχε...
-
Όντως, ο Σάβιτς ήταν έξοχος ηθοποιός...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όντως, ο Σάβιτς ήταν έξοχος ηθοποιός...και ειχε καρδια απο δω ως μεθαυριο...
-
Δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξα να δω...
Ο σάβιτς μεγάλη καρδιά, και κάτι άλλο -
του τελικου εννοεις?
καλυτερα που δεν το ειδες..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το προβλημα του Σοφοκλη ειναι οτι δεν εχει προσαρμοστει πληρως στα ευρωπαικα δεδομενα. Πρεπει να καταλαβει οτι σχεδον ολοι οι** Ευρωπαιοι σεντερ** θα τον παιζουν αδερφιστικα. Με το που θα τους ακουμπαει θα πεφτουν για επιθετικο φαουλ.
Και να μη προσαρμοστεί δε θα χάσει και τίποτα. Εξάλου η θέση του είναι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με τους center να έχουν άλλο τρόπο παιχνιδιού.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το προβλημα του Σοφοκλη ειναι οτι δεν εχει προσαρμοστει πληρως στα ευρωπαικα δεδομενα. Πρεπει να καταλαβει οτι σχεδον ολοι οι** Ευρωπαιοι σεντερ** θα τον παιζουν αδερφιστικα. Με το που θα τους ακουμπαει θα πεφτουν για επιθετικο φαουλ.
Και να μη προσαρμοστεί δε θα χάσει και τίποτα. Εξάλου η θέση του είναι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με τους center να έχουν άλλο τρόπο παιχνιδιού.
Μπορει να ρωτησει και τον Φωτση και συντομα και τον Σπανουλη....pioneer's τα παιδια
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μπορει να ρωτησει και τον Φωτση και συντομα και τον Σπανουλη....pioneer's τα παιδια
τον φωτση τι να τον ρωτησει? πως επιστρεφεις στην ευρωπη?
-
Θέλω να πιστεύω πως αν πάει Ο Σχορτσιανήτης στο nba δε θα επιστρέψει ούτε για διακοπές.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θέλω να πιστεύω πως αν πάει Ο Σχορτσιανήτης στο nba δε θα επιστρέψει ούτε για διακοπές.με αδυνατισμα, καμπς κτλ κτλ...καπου θα βρει δουλεια..
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Τον Λεμπρόν, γιατί τον προσφωνούσαν Λεμπρόν Τζέιμς; Το Λεμπρόν από μόνο του δεν φτάνει;
Είναι μαγκιά του Σκουντή ή κόμπλεξ του Λεμπρόν; Γιατί είδα ότι και στη φανέλα του γράφει James, αντί για το άλλο (ούτε πώς γράφεται δεν ξέρω)...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Τον Λεμπρόν, γιατί τον προσφωνούσαν Λεμπρόν Τζέιμς; Το Λεμπρόν από μόνο του δεν φτάνει;
Είναι μαγκιά του Σκουντή ή κόμπλεξ του Λεμπρόν; Γιατί είδα ότι και στη φανέλα του γράφει James, αντί για το άλλο (ούτε πώς γράφεται δεν ξέρω)...
LeBron James γράφεται
-
Λεμπρον ειναι το βαφτιστικό του
-
Λεμπρόν είναι το μικρό του όνομα. Τώρα γιατί τον φωνάζουν με ονοματεπώνυμο δεν ξέρω... Πάντως έτσι τον φωνάζουν και στο NBA
Ίσως είναι κοινότυπο το James και σαν επίθετο
Edit: Τώρα είδα ότι έχει και 2η σελίδα
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...