-
Ειδα κανεις ΕΤ2 χθες; Η πρωτη μηχανη με αεροσακκο εχει βγει απο το εργοστασιο. Το ρεπορταζ εδειξε και τη μηχανη, μεγαλου κυβισμου, αλλα και τον εκπροσωπο της εταιρειας. Προσπαθουσα να δω τί μαρκα ηταν η μηχανη, ειχα κολησει το κεφαλι μου στην οθονη της τηλεορασης μπας και δω τί ηταν αλλα δεν τα καταφερα. Ο δημοσιογραφος απεφυγε να αναφερει το ονομα.
Παντως εννοειται οτι ο εκπροσωπος την φιρμας ηταν ...Γιαπωνεζος. -
Ειδα κανεις ΕΤ2 χθες; Η πρωτη μηχανη με αεροσακκο εχει βγει απο το εργοστασιο. Το ρεπορταζ εδειξε και τη μηχανη, μεγαλου κυβισμου, αλλα και τον εκπροσωπο της εταιρειας. Προσπαθουσα να δω τί μαρκα ηταν η μηχανη, ειχα κολησει το κεφαλι μου στην οθονη της τηλεορασης μπας και δω τί ηταν αλλα δεν τα καταφερα. Ο δημοσιογραφος απεφυγε να αναφερει το ονομα.
Τί είδους αερόσακος μπορεί να προστατέψει τόν αναβάτη τής μοτοσυκλέτας;
Αυτός μετά τό ατύχημα πέφτει. -
Ηοnda Goldwing 1.8 ήτανε η μηχανή.
Για τη συγκεκριμένη μηχανή και για πολύ ειδικές περιπτώσεις σύγκρουσης έχει νόημα αλλα μη περιμένετε να δείτε παπιά με αερόσακο.
-
Γιά να υπάρχει αερόσακος πάνω της,μήπως είναι καί ο οδηγός δεμένος μέ ζώνες ασφαλείας;
Ρωτάω γιατί δέν μπορώ να τό φανταστώ τό πώς θα προστατεύετε διαφορετικά ο αναβάτης. -
Oπως φαίνεται και στη φωτογραφία πρόκειται για ειδική περίπτωση.
Ο αερόσακος προτατεύει στην περίπτωση αυτή με το να εμποδίσει τον αναβάτη να φύγει μπροστά και ίσως πάνω απο τη μοτοσυκλέτα.
Πρόκειται όμως για μία απο τις πιο βαριές μοτοσυκλέτες της αγοράς και ο αερόσακος προστατεύει σε μετωπική σύγκρουση, όχι σε πτώση.
http://www.lerepairedesmotards.com/actu ... airbag.htm
http://money.cnn.com/2005/09/08/Autos/h ... rbag.reut/
edit:τωρα που ξανακοιτάω τη φωτογραφία αμα την δεί κάποιος αφηρημένα θυμίζει ****
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
edit:τωρα που ξανακοιτάω τη φωτογραφία αμα την δεί κάποιος αφηρημένα θυμίζει ****Πρός στιγμήν νόμιζα ότι είναι ένας καινούριος τρόπος γιά να αναγκάσεις τόν αναβάτη νά γίνει ''ένα σώμα' μέ τή μηχανή του!!!!
Να τόν κάνεις.....πραγματικό εραστή τής μοτοσυκλέτας!!!! -
Ενα τετοιο προστατευτικο μέσο νομιζω κι εγω οτι ισως να ειναι χρησιμο μονο σε μετωπικη συγκρουση.
Ιδωμεν!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ενα τετοιο προστατευτικο μέσο νομιζω κι εγω οτι ισως να ειναι χρησιμο μονο σε μετωπικη συγκρουση.
Ιδωμεν!!!Nα συμπηρώσω ότι ΜΟΝΟ για ορισμένου τύπου μηχανες (όπως αυτή της φώτο που ζυγίζει μαζί με αναβάτη περίπου μισό τόνο) μπορεί ο αερόσακος να έχει κάποιο αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
edit:τωρα που ξανακοιτάω τη φωτογραφία αμα την δεί κάποιος αφηρημένα θυμίζει ****
Αφορμή για χύμα...
-
Δεν είναι μόνο το οτι θυμίζει κώλο, τα δυο μαύρα λουριά συγκράτησης δε θυμίζουνε ζαρτιέρες??
Η μήπως τελικά αρχίζω και βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι μόνο το οτι θυμίζει κώλο, τα δυο μαύρα λουριά συγκράτησης δε θυμίζουνε ζαρτιέρες??Η μήπως τελικά αρχίζω και βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν
Απο ποτε εχεις να .......
Το βραδυ στο Filmnet εχει κατι ωραια ντοκιμαντερ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν είναι μόνο το οτι θυμίζει κώλο, τα δυο μαύρα λουριά συγκράτησης δε θυμίζουνε ζαρτιέρες??
Η μήπως τελικά αρχίζω και βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν
Απο ποτε εχεις να .......
Το βραδυ στο Filmnet εχει κατι ωραια ντοκιμαντερ'Γουέστερν' τα λενε...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
'Γουέστερν' τα λενε...
Kαι νόμιζα πως εγω ημουνα ο ανώμαλος εδω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πρός στιγμήν νόμιζα ότι είναι ένας καινούριος τρόπος γιά να αναγκάσεις τόν αναβάτη νά γίνει ''ένα σώμα' μέ τή μηχανή του!!!!
Να τόν κάνεις.....πραγματικό εραστή τής μοτοσυκλέτας!!!!Μια από τα ίδια!!!
Χάθηκε ο κόσμος να έβαζαν άλλο χρώμα στον αερόσακο;;; -
Αλλη μία λ@λ@κια της Honda. Τι αλλο θα δούμε, μηχανή με clima
Τωρα αεροσακκοι και σε μηχανες!!!