-
Απο eBay βρίσκετε τέτοια κεραία, universal μεν, πολύ φθηνότερη και με πολλά λάστιχα ώστε να ταιριάξει στο αυτοκίνητο δε. Με λίγη καλη θεληση μπαίνει. Άλλαξα πριν χρόνια στο accent του παππού που του είχε χαλάσει και η τιμή της original ηταν 3-3.5 φορες απάνω.
Αν πάντως το μοτεράκι δουλεύει, υπάρχει και η λύση να βγει η υπάρχουσα, να κοντυνει λιγο και να δουλεύει κανονικά παλι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει μεινει μονο ενα κοτσανακι 10 -15 εκατοστα, δεν παιζει...
αμα το βαλω σκοπο θα το φτιαξω, δεν υπαρχει περιπτωση, απλα βαριεμαι να λυνω πλαστικα απο μεσα. -
Γειτονα μπορείς επίσης να κανεις πατέντα και να βάλεις σταθερή κεραία, βιδωτη, που θα τη βγαζεις αν θες. Το δικο μου το κουπέ βιδωτη παίρνει και έχω πάρει μια μικρούλα βολική να μπαινοβγαζω, ενω του αδερφου μου έχει ανοιγομενη που ευτυχώς δεν έχει χαλάσει.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα! μολις τωρα γυρισα αποτο αυτοκινητο δεν μπαιρνει μπροστα. γυριζω το κλειδι και δεν αναβουν ουτε καν τα λαμπακια. μπαταρια 2 χρονων..... και δεν ειχα κανενα συμπτωμα... μπαταρια να ειναι?
βασικα την πρωτη φορα που το γυρισα το κλειδι ανοιξαν τα λαμπακια και το ραδιο αλλα οι επομενες προσπαθειες ηταν αποτυχημενες δεν αναβε τιποτα και μου εμεινε και η κεραια ορθια.... -
Ο χρήστης akis8607 έγραψε:
καλησπερα! μολις τωρα γυρισα αποτο αυτοκινητο δεν μπαιρνει μπροστα. γυριζω το κλειδι και δεν αναβουν ουτε καν τα λαμπακια. μπαταρια 2 χρονων..... και δεν ειχα κανενα συμπτωμα... μπαταρια να ειναι?
βασικα την πρωτη φορα που το γυρισα το κλειδι ανοιξαν τα λαμπακια και το ραδιο αλλα οι επομενες προσπαθειες ηταν αποτυχημενες δεν αναβε τιποτα και μου εμεινε και η κεραια ορθια....Μπας κι ξεχασες τιποτα αναμμενο?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
βασικα την πρωτη φορα που το γυρισα το κλειδι ανοιξαν τα λαμπακια και το ραδιο αλλα οι επομενες προσπαθειες ηταν αποτυχημενες δεν αναβε τιποτα και μου εμεινε και η κεραια ορθια....Μπας κι ξεχασες τιποτα αναμμενο?
οχι τιποτα. ειμαι σιγουρος. εκτος αν το φωτακι του πορτμπαγκαζ δεν κλεινει μονο γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος. μπαταρια ειναι? γιατι τρομαξα που ειναι τελειως νεκρο....
-
μετρα με πολυμετρο αν εχεις τη μπαταρια αν ειναι 11-12 κατι αλλο ειναι αχι μπαταρια
αν ειναι χαμηλα, Βρες εναν να σε βαλει μπροστα με καλωδια, κανε μια μεγαλη βολτα καμποσα χλμ, και μετρα με πολυμετρο τους πολους τη ωρα που δουλευει αν ειναι 14 και πανω μεχρι 14.5
κανε το μετρημα παλι με λιγο γκαζι, δεν πρεπει να περναει το 14,6 η κατι τετοιο. αν το περναει η εν λειτουργια ειναι κατω απο 14 κατι παιζει με το δυναμοας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος
ηταν πολυ καιρο παρκαρισμενο??
-
μπαταρια ειναι? γιατι τρομαξα που ειναι τελειως νεκρο.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μπαταρια ειναι? γιατι τρομαξα που ειναι τελειως νεκρο....
το παραδεχομαι ακουστηκε αστεια.....
το θεμα ειναι οτι σε καμια ωρα θα εχω απο ενα γνωστο μια φορητη μπαταρια για να το εκινησω αλλα δεν εχω πολυμετρο. η αληθεια ειναι οτι ηθελα να αγορασω ενα εχεις να μου προτεινεις καποιο? -
λοιπον εχω νεοτερα πηρε μπροστα με τον εκινητη κανονικα, αλλα οταν το σβηνω μετα παλι τα ιδια νεκρο τελειως. οποτε παω για μπαταρια ετσι? και αν ναι τι μαρκα μου προτεινετε? ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρατησε μολις 1.5 χρονο αν και ηταν μαρκας nova ελληνικη νομιζω και ηξερα οτι δεν ειναι καμια της προκοπης.
-
λοιπον εχω νεοτερα πηρε μπροστα με τον εκινητη κανονικα, αλλα οταν το σβηνω μετα παλι τα ιδια νεκρο τελειως. οποτε παω για μπαταρια ετσι? και αν ναι τι μαρκα μου προτεινετε? ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρατησε μολις 1.5 χρονο αν και ηταν μαρκας nova ελληνικη νομιζω και ηξερα οτι δεν ειναι καμια της προκοπης.το πηγες βολτα μερικα χιλιομετρα μπας και φορτισει?
αν οχι, πως περιμενεις να ξαναπαρει? -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
λοιπον εχω νεοτερα πηρε μπροστα με τον εκινητη κανονικα, αλλα οταν το σβηνω μετα παλι τα ιδια νεκρο τελειως. οποτε παω για μπαταρια ετσι? και αν ναι τι μαρκα μου προτεινετε? ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρατησε μολις 1.5 χρονο αν και ηταν μαρκας nova ελληνικη νομιζω και ηξερα οτι δεν ειναι καμια της προκοπης.
το πηγες βολτα μερικα χιλιομετρα μπας και φορτισει?
αν οχι, πως περιμενεις να ξαναπαρει?Το πηγα στην εθνικη μιση ωρα βολτα αλλα μετα παλι νεκρο.... Να τα παιξε τελειως η μπαταρια ?
-
Προφανές δεν είναι; Με την δική σου μπαταρία δεν κάνει τίποτα, με τζάμπερ πήρε κανονικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανές δεν είναι; Με την δική σου μπαταρία δεν κάνει τίποτα, με τζάμπερ πήρε κανονικά.μπας και τα επαιξε το δυναμο και δε φορτιζει
ή τα εχω παιξει
-
Για άδεια μπαταρία μοιάζει.. akis8607 ο γνωστός μήπως έχει και κανά φορτιστή να την φορτίσεις μερικές ώρες να γεμίσει καλά;
-
Ο χρήστης plokami έγραψε:
Για άδεια μπαταρία μοιάζει.. akis8607 ο γνωστός μήπως έχει και κανά φορτιστή να την φορτίσεις μερικές ώρες να γεμίσει καλά;δυστηχως οχι .... αλλα τι να φορτισω ειναι τελειως τελειωμενη. τωρα που το θυμηθηκα μπορει να την εχω 2 χρονια αλλα περυσι ημουν στρατο οποτε καθοταν για μηνες ακινητο οποτε τωρα εξηγουνται ολα....
-
μετρήστε με ενα βολτόμετρο την τάση της.
-
Αν ξέρεις ότι είναι τελειωμένη απλά την αλλάζεις. Εγώ αν δεν ήμουν σίγουρος θα της έκανα έναν έλεγχο πρώτα, μόνος μου ή σε έναν ηλεκτρολόγο. Μπορεί να άδειασε και άμα την φορτίσεις να επανέλθει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Μπορεί οι ακροδέκτες στους πόλους να θέλουν σφίξιμο και η μπαταρία να είναι καλή ακόμα.
-
Ο χρήστης plokami έγραψε:
Αν ξέρεις ότι είναι τελειωμένη απλά την αλλάζεις. Εγώ αν δεν ήμουν σίγουρος θα της έκανα έναν έλεγχο πρώτα, μόνος μου ή σε έναν ηλεκτρολόγο. Μπορεί να άδειασε και άμα την φορτίσεις να επανέλθει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Μπορεί οι ακροδέκτες στους πόλους να θέλουν σφίξιμο και η μπαταρία να είναι καλή ακόμα.σε προλαβα!!! χαχαχα κατα τη 1 μου ηρθε φλασια και λεω δεν παω να την κοιταξω? τελικα οι πολοι δεν ηταν σφιγμενοι.... ολα καλα λοιπον!!!!
-
Μπαταρία αυτοκινήτου...