-
ωραία ! δεν είναι loser είναι απλά χαμένος.
Είναι γρήγορος - ο γρηγορότερος , όταν τρέχει μόνος του..
Αν έδιναν σε όλους το ίδιο αυτοκίνητο.[Υπόθεση] το MCLaren..
Για όλους τους αγώνες φέτος
Νικητής θα ήταν ο Σούμι κι ο Κιμι θα ήταν εκτος 4άδας ....
Άνετα του έπαιρνε τον τίτλο κι ο Μπαρικέλο..Τί να λέμε τώρα..
Δεν μπορεί να 'πάει' το αυτοκίνητο.
΄δεν είναι σοβαρός δεν είναι ορθολογιστής δεν είναι πρωταθλητής και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ..
Ειδικά αν σοβαρευτεί λίγο ο Μοντόγια του χρόνου
Αν μάλιστα έχει συμφωνήσει με την Ferrari για το 2007 είναι και ανόητος..
εκτός και έχει εξασφαλίσει την ανάκαμψη της ferrari.Στον Κιμι ταιριάζει γάντι το ρητό με την αγελάδα το γάλα και την καρδάρα.
Είχε φέτος το καλύτερο αυτοκίνητο για τα 3/4 του πρωταθλήματος - δεν τραυματίστηκε στο τενις αλλά 'έσκασε' τον κινητήρα του 4 φορές.
Πάντα τον ετοιμοθάνατο κινητήρα τον έπαιρνε αυτός, ποτέ ο Μοντογια ο ΝΛΡόσα ούτε ο Βουρτζ....Ρε μηπως έχει καμια σχέση με τον Μητσοτάκη;
-
Δείτε και αυτό
- heard on the TV hear that a guy who talked to Kiesa that he has known Kimi though all of his career and he has always been known to somehow damage his car or get into trouble. Kimi hasn't got the right attitude in that regard.*
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
ωραία ! δεν είναι loser είναι απλά χαμένος.Είναι γρήγορος - ο γρηγορότερος , όταν τρέχει μόνος του..
Αν έδιναν σε όλους το ίδιο αυτοκίνητο.[Υπόθεση] το MCLaren..
Για όλους τους αγώνες φέτος
Νικητής θα ήταν ο Σούμι κι ο Κιμι θα ήταν εκτος 4άδας ....
Άνετα του έπαιρνε τον τίτλο κι ο Μπαρικέλο..Τί να λέμε τώρα..
Δεν μπορεί να 'πάει' το αυτοκίνητο.
΄δεν είναι σοβαρός δεν είναι ορθολογιστής δεν είναι πρωταθλητής και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ..
Ειδικά αν σοβαρευτεί λίγο ο Μοντόγια του χρόνου
Αν μάλιστα έχει συμφωνήσει με την Ferrari για το 2007 είναι και ανόητος..
εκτός και έχει εξασφαλίσει την ανάκαμψη της ferrari.Στον Κιμι ταιριάζει γάντι το ρητό με την αγελάδα το γάλα και την καρδάρα.
Είχε φέτος το καλύτερο αυτοκίνητο για τα 3/4 του πρωταθλήματος - δεν τραυματίστηκε στο τενις αλλά 'έσκασε' τον κινητήρα του 4 φορές.
Πάντα τον ετοιμοθάνατο κινητήρα τον έπαιρνε αυτός, ποτέ ο Μοντογια ο ΝΛΡόσα ούτε ο Βουρτζ....Ρε μηπως έχει καμια σχέση με τον Μητσοτάκη;
Τα εννοείς αυτά που γράφεις;
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Δείτε και αυτό- heard on the TV hear that a guy who talked to Kiesa that he has known Kimi though all of his career and he has always been known to somehow damage his car or get into trouble. Kimi hasn't got the right attitude in that regard.*
Εμένα μου είπε η εβγατζού που έχει γνωστή την αδελφή της καμαριέρας του Φινλανδού πρέσβη, η οποία ξέρει την κολλητή της κομμώτριας της Μις Σκανδιναβίας, η οποία γνώρισε (μέσα από την πρόσκαιρη σχέση τους) τον παιδικό φίλο του Κίμι, ότι ο Κίμι από μικρός τα είχε τεράστια, περπατούσε και τα ΄σερνε. Κι εξακολουθεί να το κάνει... in that regard, Kimi still has the right attitude
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα μου είπε η εβγατζού που έχει γνωστή την αδελφή της καμαριέρας του Φινλανδού πρέσβη, η οποία ξέρει την κολλητή της κομμώτριας της Μις Σκανδιναβίας, η οποία γνώρισε (μέσα από την πρόσκαιρη σχέση τους) τον παιδικό φίλο του Κίμι, ότι ο Κίμι από μικρός τα είχε τεράστια, περπατούσε και τα ΄σερνε. Κι εξακολουθεί να το κάνει... in that regard, Kimi still has the right attitude
Ενα μόνο σχόλιο μπορώ να γράψω!! Εξαιρετικό!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Ρε παιδια τι συγκρινουμε τωρα...Εναν τυπο ο οποιος το μονο που κανει πολυ καλα ειναι να περιμενει ποτε θα παρουσιαστει προβλημα στον επομενο για να τον περασει και εναν ο οποιος παιζει μονο για τη νικη και για τπτ αλλο;Ολα αυτα με την εξής διαφορά ομως: ο πρωτος τυπος αρκει να κανει 5 βολτες ακομα για να παρει το πρωτάθλημα, ενώ ο άλλος πρεπει να κάνει 5 νικες για να εχει ελπίδες.
Εξ άλλου απώτερος σκοπος είναι το πρωτάθλημα. Οχι μια νικη ή τιποτα.ΥΣ: ενα συμπερασμα που βγαζω εγω φετος είναι οτι αμα δεν μαλωνουμε για τον Schumacher (οπως τα προηγούμενα χρόνια) ότι και να πουμε δεν εχει την ίδια αίγλη. Ακου εκει που καταντήσαμε φετος να μαλώνουμε για τη Renault και τον kimmi..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε παιδια τι συγκρινουμε τωρα...Εναν τυπο ο οποιος το μονο που κανει πολυ καλα ειναι να περιμενει ποτε θα παρουσιαστει προβλημα στον επομενο για να τον περασει και εναν ο οποιος παιζει μονο για τη νικη και για τπτ αλλο;
Ολα αυτα με την εξής διαφορά ομως: ο πρωτος τυπος αρκει να κανει 5 βολτες ακομα για να παρει το πρωτάθλημα, ενώ ο άλλος πρεπει να κάνει 5 νικες για να εχει ελπίδες.
Εξ άλλου απώτερος σκοπος είναι το πρωτάθλημα. Οχι μια νικη ή τιποτα.ΥΣ: ενα συμπερασμα που βγαζω εγω φετος είναι οτι αμα δεν μαλωνουμε για τον Schumacher (οπως τα προηγούμενα χρόνια) ότι και να πουμε δεν εχει την ίδια αίγλη. Ακου εκει που καταντήσαμε φετος να μαλώνουμε για τη Renault και τον kimmi..
Αυτή η διαφορά μπορεί να μην κάνει τον Kimi φέτος παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά τον κάνει pure racer, όπως έχει γραφτεί παραπάνω, ενώ ο Alonso, ΙΜΗΟ πάντα, είναι ένας ικανός αλλά ΠΟΛΥ τυχερός πιλότος με φοβερή υποστήριξη. Άνετα στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο Rubens ή ο Trulli ή ο Weber αν βρισκόταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Κανείς απ' αυτούς όμως δεν θα κάνει ποτέ τα πράγματα που κάνει ο Kimi, γιατί απλούστατα κανείς δεν έχει τη στόφα του πραγματικού οδηγού αγώνων, την ίδια που έχει ο Schumacher και τόσοι άλλοι πριν απ' αυτόν.
Τώρα, αν είναι γκαντέμης δεν το συζητάμε. Επίσης δεν νομίζω ότι εμείς είμαστε σε θέση να συζητάμε πόσο και αν καταπονεί το μοτέρ του, με αποτέλεσμα να το σπάει. Αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο Denis πιστεύετε ότι δεν θα τον είχε 25 ώρες το 24-ωρο μέσα σε μονοθέσια για να αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αυτή η διαφορά μπορεί να μην κάνει τον Kimi φέτος παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά τον κάνει pure racer, όπως έχει γραφτεί παραπάνω, ενώ ο Alonso, ΙΜΗΟ πάντα, είναι ένας ικανός αλλά ΠΟΛΥ τυχερός πιλότος με φοβερή υποστήριξη. Άνετα στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο Rubens ή ο Trulli ή ο Weber αν βρισκόταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Κανείς απ' αυτούς όμως δεν θα κάνει ποτέ τα πράγματα που κάνει ο Kimi, γιατί απλούστατα κανείς δεν έχει τη στόφα του πραγματικού οδηγού αγώνων, την ίδια που έχει ο Schumacher και τόσοι άλλοι πριν απ' αυτόν.Oχι αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο μεν παει ετσι και ο αλλος αλλιως γιατι ο ενας εχει στα χερια του το 'ολα' και ο αλλος το 'τιποτα'. Αυτη τη στιγμή η τακτική και η βαθμολογία καθοριζει το πως κατεβαινουν σε ενα αγώνα, και δεν νομιζω να ειναι αυτή η πραγματικη τους ταχυτητα. Ο Alonso δινει το 75% και ο Raik το 120%.
Εναν τυπο ο οποιος το μονο που κανει πολυ καλα ειναι να περιμενει ποτε θα παρουσιαστει προβλημα στον επομενο για να τον περασει
Αν προσεξεις, ο Alonso μονο σε 2/15 αγώνες τερματισε πισω απο 'πιο αδυνατη' ομαδα.(στον 1ο αγωνα 3ος πισω απο RB, και Monaco 4ος πισω απο τις ΒΜW). Στους υπολοιπους αγώνες εχει χάσει μονο απο τις κατα γενικη ομολογία ταχύτερες McLaren. Οποτε ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ αφού τους εχει περασει ήδη ολους και εχει μπροστά του καλύτερα μονοθέσια; Αυτή ειναι η μαγκιά, να ξεκινας απο εκεί που μπορεις και νατερματιζεις εκει. Δεν χρειαζεται να ξεκινας δεκα 8εσεις πιο πισω και να νικησεις για να αποδειξεις οτι δεν εισαι 'φλωρος οδηγός'
-
Κι εγω συμφωνω με τον og2002gr. Ο Αλονζο κανει αυτο που πρεπει για να κερδισει τον τιτλο των οδηγων. Ας θυμηθουμε τις επιφυλαξεις που ειχαμε καποιοι απο εμας στην αρχη της χρονιας, οταν φανηκε οτι παει για τον τιτλο, αν θα εχει την ωριμοτητα να κανει παιχνιδι αναμονης, θυσιαζοντας δεντρα (νικες) για το δασος (τιτλο). Απ' οτι φαινεται θα τα καταφερει και παναξια. Θα ειναι βεβαια αρκετα ειρωνικο η τακτικη 'βαθμοθηριας' του Αλονζο να στοιχισει τελικα το πρωταθλημα κατασκευαστων στη Ρενο: Αν χασουν απο τη ΜακΛαρεν μπορει εκ των υστερων να διαπιστωσουν οτι θα μπορουσαν να πιεσουν περισσοτερο σε πολλους αγωνες, αντι να περιμενουν την εγκαταλειψη των ΜακΛαρεν. Ετσι θα αρκεστουν στο πρωταθλημα οδηγων, ενω μπορουσαν ενδεχομενως να κανουν το νταμπλ.
Οσο για τον Ραικονεν: Εχω γραψει και παλαιοτερα οτι εγω τον προτιμω απο τον Αλονζο. Σε απολυτη ταχυτητα δεν εχουμε ακομα επαρκες δειγμα για συγκριση. Ο χαρακτηρισμος loser παντως απεχει ετη φωτος απο την πραγματικοτητα. Ο Κιμι προσπερνα πολυ καλα, και μαλιστα σαν σταματημενους τους υπολοιπους (αφου βρισκονται στα πιτς για καυσιμα ). Αυτη ειναι η F1 τα τελευταια χρονια. Τι να κανει ο Ραικονεν; Να απλωσει τα χερια σε εκταση για να βρει αεροδυναμικη προσφυση και να προσπερασει; Ηταν δηλαδη λουζερ και το 2003, οταν σε νεαροτατη ηλικια διεκδικησε τον τιτλο μεχρι τον τελευταιο αγωνα με ενα υποδεεστερο μονοθεσιο;
-
Kαι τότε, το 2003, η τωρινή F1 τον βοήθησε.
-
Συμφωνω με og2002 και kantoniou.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Κιμι προσπερνα πολυ καλα, και μαλιστα σαν σταματημενους τους υπολοιπους (αφου βρισκονται στα πιτς για καυσιμα ). Αυτη ειναι η F1 τα τελευταια χρονια. Τι να κανει ο Ραικονεν;Συμφωνώ σε όσα λες, πάντως απλά θυμίζω σε μερικούς ότι για το ίδιο ακριβώς κατηγορούσαν τον MS πέρυσι...
Υγ. Δεν ξέρω αν είναι loser ο Κιμι και με ποιά έννοια το γράφει ο συνφορουμίστας πάντως ή είναι πολύ γκαντέμης ή κάτι δεν πάει καλά με το οδηγικό του στυλ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αν προσεξεις, ο Alonso μονο σε 2/15 αγώνες τερματισε πισω απο 'πιο αδυνατη' ομαδα.(στον 1ο αγωνα 3ος πισω απο RB, και Monaco 4ος πισω απο τις ΒΜW). Στους υπολοιπους αγώνες εχει χάσει μονο απο τις κατα γενικη ομολογία ταχύτερες McLaren. Οποτε ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ αφού τους εχει περασει ήδη ολους και εχει μπροστά του καλύτερα μονοθέσια; Αυτή ειναι η μαγκιά, να ξεκινας απο εκεί που μπορεις και νατερματιζεις εκει. Δεν χρειαζεται να ξεκινας δεκα 8εσεις πιο πισω και να νικησεις για να αποδειξεις οτι δεν εισαι 'φλωρος οδηγός'Κι εγώ συμφωνώ (πάει, γρκεμίστηκε ο φούρνος ) πως ο Αλόνσο δεν έχει αναγκαστεί να οδηγήσει φέτος τόσο οριακά όσο έχει αναγκαστεί ο Κίμι. Πλην όμως, ο Κίμι έχει δώσει αρκετά (έως πολλά) & εντυπωσιακά δείγματα γραφής οριακής οδήγησης όσα χρόνια είναι στη Φ1. Κάτι που για τον Αλόνσο μέχρι στιγμής δεν ισχύει.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και τον Νάντο σε ανάλογες καταστάσεις, για να αποκτήσουμε σφαιρικότερη άποψη. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ενα μόνο σχόλιο μπορώ να γράψω!! Εξαιρετικό!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κι εγώ συμφωνώ (πάει, γρκεμίστηκε ο φούρνος ) πως ο Αλόνσο δεν έχει αναγκαστεί να οδηγήσει φέτος τόσο οριακά όσο έχει αναγκαστεί ο Κίμι.τι εννοείς?
-
Κι εγώ συμφωνώ (πάει, γρκεμίστηκε ο φούρνος ) πως ο Αλόνσο δεν έχει αναγκαστεί να οδηγήσει φέτος τόσο οριακά όσο έχει αναγκαστεί ο Κίμι.
τι εννοείς?
Ότι φέτος δεν είναι 'κυνηγός'... κυνηγιέται, και μάλιστα εξ' αποστάσεως!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ότι φέτος δεν είναι 'κυνηγός'... κυνηγιέται, και μάλιστα εξ' αποστάσεως!ναι έτσι είναι ωστόσο, πιστεύω ότι κινείται οριακά όταν έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον προπορευόμενό του.
-
Ότι φέτος δεν είναι 'κυνηγός'... κυνηγιέται, και μάλιστα εξ' αποστάσεως!
ναι έτσι είναι ωστόσο, πιστεύω ότι κινείται οριακά όταν έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον προπορευόμενό του.
Αυτό ανήκει στα προτερήματά του (την κυνηγάει δηλαδή την τύχη του)!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό ανήκει στα προτερήματά του (την κυνηγάει δηλαδή την τύχη του)!
Και είναι πολυ μεγαλο συν αυτό!! Να είσαι εκεί να εκμεταλευτεις καθε στραβοτιμονια του αντιπάλου, μεταφορικα και κυριολεκτικα!!
Σ'αυτο του βγαζω το καπελο (αν και μου ειναι αχωνευτος ως φατσα, αλλα η αλήθεια να λεγεται, πιστευω τον αξιζει τον φετινό τίτλο, τωρα το οτι ειναι ψωναρα, θα το βρει μπροστα του κατα την γνωμη μου)
Κιμι!! ο μεγαλύτερος looser της f1?