-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Έχω την απορία, γιατί καμία από τις ελληνικές εταιρείες πετρελαιοειδών δεν παράγει σήμερα βιοκαύσιμο; Ας έχουμε υπόψη μας πως είναι μια δραστηριότητα που θα συμπαρασύρει προς θετική κατεύθυνση και τους αγρότες. Το 1999 και το 2000 η εταιρεία ΕΛΙΝ διέθεσε biodiesel, που εισήχθη από την Αυστρία. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, ποια είναι η πρόοδος στον τομέα (μας απασχολεί και η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη); Προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω. Ίσως οι 4Τ, που ξεκίνησαν συνεργασία με την ΕΛΙΝ φέτος, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται.
Η Ελιν διαθετει δυο μοναδες παραγωγης βιοκαυσιμων.
Η ΕΛΙΝ δεν μπορει (κανεις δεν μπορει για νομικους λογους) να το πουλησει απευθειας,και ετσι το μονο που εχει στα χερια της ειναι ενα προϊόν ακριβό στην παρασκευη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Ελιν διαθετει δυο μοναδες παραγωγης βιοκαυσιμων.
Η ΕΛΙΝ δεν μπορει (κανεις δεν μπορει για νομικους λογους) να το πουλησει απευθειας,και ετσι το μονο που εχει στα χερια της ειναι ενα προϊόν ακριβό στην παρασκευη.Στον χώρο των εναλλακτικών καυσίμων υπάρχει μια κινητικότητα και εδώ στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες.Όσο για την πατέντα που σκέφτηκα με τον συμφοιτητή μου, θα το δουλέψουμε μετά την εξεταστική (έτσι συμφωνήσαμε). Θα ρωτήσουμε και έναν καθηγητή που έχω υπ' όψη...
Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί κάτι να βγάλουμε.
Αλλά καλό θα ήταν να περάσω πρώτα και τα Σ.Α.Ε. (συστήματα αυτομάτου ελέγχου), ώστε να έχω μια πιο εποπτική εικόνα γι' αυτά... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Αλλά καλό θα ήταν να περάσω πρώτα και τα Σ.Α.Ε. (συστήματα αυτομάτου ελέγχου), ώστε να έχω μια πιο εποπτική εικόνα γι' αυτά...
αν χρειαστεις καποια βοηθεια στο συγκεκριμενο μαθημα μη διστασεις να ρωτησεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αλλά καλό θα ήταν να περάσω πρώτα και τα Σ.Α.Ε. (συστήματα αυτομάτου ελέγχου), ώστε να έχω μια πιο εποπτική εικόνα γι' αυτά...
αν χρειαστεις καποια βοηθεια στο συγκεκριμενο μαθημα μη διστασεις να ρωτησεις
OK! Στα υπ' όψην!
Γιατί Θεούλιη μ';