-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
http://www.r40.gr/index.php?option=content&task=view&id=182
!
Πού την βρήκες τόσο καλή ανάλυση?
στο google earth ! Μπήκαν κομμάτια από Μακεδονία..
-
hrdoukas το πρόβλημα πρέπει να είναι με την κάρτα γραφικών σου (ATi?), μου έχει παρουσιαστεί και εμένα. Ενώ έχεί κατέβει καννικά ο χάρτης εμφανίζει κατα τόπους τα προσωρινά θολά αρχεία εικόνας.
Δοκίμασε να πειράξεις τα settings
-
η εκδοση pro που ειναι με πληρωμη ειναι πολυ καλυτερη?
κυκλοφορει 'δωρεαν'? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η εκδοση pro που ειναι με πληρωμη ειναι πολυ καλυτερη?
κυκλοφορει 'δωρεαν'?Εσύ τι λες;
Αλλα δεν την έχω δοκιμάσει...
-
Όπως λέει ξεκάθαρα στο επίσημο site τόσο η διαθεσιμότητα όσο και η ανάλυση των εικόνων δεν αλλάζει στις επί πληρωμή εκδόσεις...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
37° 54' 42,30' N
21° 17' 29,17' EΑνδραβίδα, F4.
38° 08' 11,17' N
21° 25' 22,73' EΆραξος, ένα από τα πολλά Α7 εκτός shelter.
Φίλτατε Τάκη, εθνικώς χρησιμότερο θα ήταν να επισημάνουμε κανένα της ΤΗΚ. Για ψάξε Bandirma, Balikesir, Eskisehir, Cumaovasi και Cigli (πλησίον Σμύρνης τα δύο τελευταία), Μurted & Etimesgut (πλησίον Αγκύρας), Dalaman, Incirlik κλπ.
Εγώ πάντως που έχω ψάξει, βλέπω ότι δεν βοηθάει η ανάλυση.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
http://www.r40.gr/index.php?option=content&task=view&id=182
!
Πού την βρήκες τόσο καλή ανάλυση?
στο google earth ! Μπήκαν κομμάτια από Μακεδονία..
Ποια Μακεδονία ;;;; Την δικιά μας η το κράτος απο πάνω μας ;;;; ....
-
Samandira Airport, ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, τουρκικά μεταγωγικά ελικόπτερα και εκπαιδευτικά αεροσκάφη:
40° 59' 28,71' N
29° 12' 48,93' E -
Εύγε!
-
Ξαφνικά το Google Earth στο pc του σπιτιού σταμάτησε να επικοινωνεί με τη βάση του και δείχνει μόνο ότι έχει στη cache... Νομίζω πως μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου θα στρώσει τα πράγματα... Τι λέτε;
-
TakisB
Μια δοκιμή θα σε πείσει...
Σώσε πρώτα ότι placemarks έχεις.
Ελπίζω να μην έχεις σβήσει το instalation file -
Ο.Κ. Όλα καλά!
-
Ataturk Airport, νοτιοδυτικά της Κωνσταντινούπολης, υπαίθριο μουσείο Τουρκικής Π.Α.:
40° 57' 50,31' N
28° 49' 29,57' EΚαι Ναύσταθμος στο Βόσπορο:
41° 08' 58,42' N
29° 04' 28,41' EΣτην Τουρκία έχει ελάχιστες περιοχές με υψηλή ανάλυση.
Αλήθεια, γίνεται update αυτόματα, αν υπάρξουν νέες φωτογραφίες με καλύτερη ανάλυση;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αλήθεια, γίνεται update αυτόματα, αν υπάρξουν νέες φωτογραφίες με καλύτερη ανάλυση;
εννοείται, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και σε ένα χρόνο (το πιο πιθανό δηλαδή..)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
hrdoukas το πρόβλημα πρέπει να είναι με την κάρτα γραφικών σου (ATi?), μου έχει παρουσιαστεί και εμένα. Ενώ έχεί κατέβει καννικά ο χάρτης εμφανίζει κατα τόπους τα προσωρινά θολά αρχεία εικόνας.Δοκίμασε να πειράξεις τα settings
Από τις ρυθμίσεις του GE αλλαξα το anisotropic filtering (που ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι) από OFF σε HIGH και καθάρισε μια χαρα!
ty
-
Τι είναι τούτο ωρέ παιδιά ?
lan 26°55'13.49'N
long 21°58'10.95'E -
η διαμετρος τους ειναι 1000μ!!!!!
-
pentraks
Πραγματικά περίεργο... Κάτι σχετικό με άντληση πετρελαίου ίσως; Κάθε κύκλος πάντως έχει διάμετρο περίπου 1χλμ!!!
-
Και η ηλίθια ερώτηση της ημέρας...
Πως δίνετε συντεταγμένες στο google earth; Εγώ για να βρω το πιο πάνω σημείο ενεργοποίησα από το View το lat/long grid και έψαξα στον χάρτη μέχρι να φτάσω στο σωστό σημείο. Σίγουρα θα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος!
-
Περιοχή προσγείωσης ιπταμένων δίσκων είναι!
GOOGLE EARTH