-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Πίστα Αιγινίου...40°29'37.34'N
22°35'58.30'EΔεξιόστροφη ή αριστερόστροφη είναι?
-
OΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ...
Mετά απο ψάξιμο έπεσα εντελώς τυχαία σε μια εξαιρετική παρουσίαση που έχει κάνει ένα παληκάρι. Εχει διαθέσιμο και ελέυθερο στον καθένα μας για κατέβασμα ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού!!!!
Περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις γνωστές πίστες παγκοσμίως και παρουσιάζονται μπροστά σας με ένα απλό κλικ!!!
Βασικές προυποθέσεις για να το απολαύσετε είναι ....
1.Γρήγορη σύνδεση στο INTERNET
2.Εννοείται καλό PC !!
3.Download στην νέα εκδοση του GOOGLE EARTH 4 BETA4.....Bήμα σε λίγο!!!
-
και συνεχίζουμε...
- Aπο το κύριο site του G.E. και αφού προηγουμένως έχουμε κατεβάσει και τρέξει την νέα έκδοση πάμε στο menu δεξιά και κλικάρουμε στο Google Eearth Community.
Mπαίνουμε δηλαδή στο κύριο και επίσημο forum του GE
5.Μετά στο menu του forum επιλέγουμε το thread Earth Browsing.
Bγαίνει μια νέα λίστα και εκεί επιλέγουμε το παληκάρι που σας έλεγα!!!
Δηλαδή κλικάρουμε πάνω στο Jeff's Notable Google Earth Placements and Topics!!!Εκεί θα βρείτε της Παναγιάς τα Μάτια που λένε !!!!!
Μεταξύ όλων αυτών και ακόμα παραπάνω ψάξτε και βρείτε ταα) The Biggest Racing Tracks Collection
ΚΑΙ αν γουστάρετε τρελά το
β) Μotor Racing PackageKΑΛΟ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ!!!!
- Aπο το κύριο site του G.E. και αφού προηγουμένως έχουμε κατεβάσει και τρέξει την νέα έκδοση πάμε στο menu δεξιά και κλικάρουμε στο Google Eearth Community.
-
....α και μην το ξεχάσω .....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ την εξαιρετική η επίσκεψη εκ των άνω στο άντρο της SCUDERIA FERRARI στο MARANELO ....είναι και σε υψηλή ανάλυση !!!!
P.s. φαίνονται παραταγμένα σε εξάδες και τετράδες παρκαρισμένα τα κόκκινα ολοκαίνουρια θηρία !!!
Αφού περάσετε μια βόλτα θέλω να μου πείτε εντυπώσεις!!!!
-
Eπιπλέον στο ίδιο thread μπορείτε να βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα με διαφορετικό περιεχόμενο όπως για παράδειγμα
1.Nuclear Facilities-Power Plants ( USA )
2.Naval Bases listing
3.WWII:All the places,battles,HQ...
4.Airports Worlwide ---over 950 of them !!!!
5.US nuclear explotions
6.Air Traffic dynamic overlayκαι άλλα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πίστα Αιγινίου...
40°29'37.34'N
22°35'58.30'EΔεξιόστροφη ή αριστερόστροφη είναι?
αριστερόστροφη
-
μου κανει τρομερη εντυπωση ....
Τηλεσκοπιο Αρεσιμπο - Πουερτο Ρικο .... 18.20'39,44 Ν - 66.45'09,80 W
Very large aray - New Mexico US ..... 34.03'52,48 N - 107.36'42,13 W ( η σειρα τηλεσκοπιων )
Μου κανει τρομερη εντυπωση η μικρη αναλυση της περιοχης στο Νεο Μεξικο , σε αντιθεση με αυτην του Αρεσιμπο που φαινεται πεντακαθαρα.
Επιλεκτικη η αναλυση του google earth ...
-
Επιλεκτικότατη! Παλαιότερα ο Έβρος φαινόταν πεντακάθαρα. Από ένα σημείο και μετά όμως κάναν ακριβώς εκεί που είναι το ποτάμι θολή την εικόνα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτα.
-
Ναι γιατι αμα θελανε οι Τουρκοι να κανανε αναγνωριση της περιοχης θα μπαινανε στο Google Earth να δουνε...
Μου την δινει που δεν εχει την Αλεξ/πολη παντως
-
και αν θελαμε εμεις?
-
οι τριτοκοσμικες χωρες ειναι φουλ θολες μηδενικη αναλυση ενω αμερικη βλεπεις μεχρι και τα αυτοκινητα κ τους ανθρωπους
-
to endiaferon παιδια, το ενδιαφέρον.
Ποιος θα μπει απο τριτοκοσμικη χώρα να δει στο google earth το σπιτι του, άσε που δνε έχουν, συνήθως κάτι το ενδιαφέρον. Αντίθετα με τις ανεπτυγμένες χώρες. -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
οι τριτοκοσμικες χωρες ειναι φουλ θολες μηδενικη αναλυση ενω αμερικη βλεπεις μεχρι και τα αυτοκινητα κ τους ανθρωπουςκΟΙΤΑ ομως στο παραδειγμα που σου δινω. ( και αυτο ειναι το παραξενο κατ' εμε ). Ενω θα περιμενε η περιοχη στο Νεο Μεξικο να ειναι ευκρινεστατη ωστοσο εχει φαει θόλωμα.
Η εντυπωση μου ειναι οτι η google εχει φαει 'καρτα' απο τις αμερικανικες υπηρεσιες στην απεικονηση ορισμενων περιοχων που θα μπορουσαν να αποτελεσουν στοχο αυτου που η Αμερικη αποκαλει 'τρομοκρατια' ( τα εισαγωγικα εχουν μπει για να συννενοουμαστε και οχι ως αμφισβητιση του όρου αυτου )
Τα γεγονοτα της 11ης Σεπ φανερωνουν οτι οι 'εχθροι' της αμερικης χρησιμοποιησαν πολυ απλες μεθοδους για αντλησουν πληροφοριες και για αποκτησουν τα εφοδια για το χτυπημα τους.
-
Εγω ενα παραπανο εχω βρε παιδια.....Δεν φαινεται αναλυτικα η Χαλκιδική
-
Εγώ παιδιά πλέον χρησιμοποιώ τους maps του yahoo. Έχουν μεγαλύτερη ανάλυση από ότι του google.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
οι τριτοκοσμικες χωρες ειναι φουλ θολες μηδενικη αναλυση ενω αμερικη βλεπεις μεχρι και τα αυτοκινητα κ τους ανθρωπους
κΟΙΤΑ ομως στο παραδειγμα που σου δινω. ( και αυτο ειναι το παραξενο κατ' εμε ). Ενω θα περιμενε η περιοχη στο Νεο Μεξικο να ειναι ευκρινεστατη ωστοσο εχει φαει θόλωμα.
Η εντυπωση μου ειναι οτι η google εχει φαει 'καρτα' απο τις αμερικανικες υπηρεσιες στην απεικονηση ορισμενων περιοχων που θα μπορουσαν να αποτελεσουν στοχο αυτου που η Αμερικη αποκαλει 'τρομοκρατια' ( τα εισαγωγικα εχουν μπει για να συννενοουμαστε και οχι ως αμφισβητιση του όρου αυτου )
Τα γεγονοτα της 11ης Σεπ φανερωνουν οτι οι 'εχθροι' της αμερικης χρησιμοποιησαν πολυ απλες μεθοδους για αντλησουν πληροφοριες και για αποκτησουν τα εφοδια για το χτυπημα τους.
Πάντως εξακολουθούν πολλά αμερκάνικα ' αξιοθέατα ' να παρέχουν πολύ καλές πληροφορίες!!!
Ετσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να γίνει κατασκοπεία μέσω Google , υπάρχουν άλλοι τρόποι καλύτεροι για αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό!!
-
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
Εγω ενα παραπανο εχω βρε παιδια.....Δεν φαινεται αναλυτικα η ΧαλκιδικήΕτοιμάζεται να μπεί σε υψηλότερη ανάλυση & θα είναι χάρμα οφθαλμών !!!
-
το παιχνίδι http://www.gewar.net/war/ το παίζει κανεις εδώ μέσα?
-
coyote
ποιο είναι το nickname σου για να βαλω ως referrer; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
coyote
ποιο είναι το nickname σου για να βαλω ως referrer;coyote_DK
εισαι σε alliance?
GOOGLE EARTH