-
Είτε διαβάσω το τρέξιμο στην Αττική Οδό ανάλαφρα είτε προσπαθήσω να το αναλύσω, αυτό που πιθανόν θα μου μείνει θα είναι η περιπέτεια, η ιστορία και όχι η όποια τελική. Από τις περιπέτειες λοιπόν του περιοδικού (αδιάφορο το ποιος ο συντάκτης), περισσότερο θα θυμάμαι την περιπέτεια της 24ωρης δοκιμής του RX-8 (μοναδική σε ιδέα-έμπνευση, εξέλιξη, συμμετοχή, εμπειρία, ...) παρά αυτήν της Αττικής Οδού (αντίστοιχες, πραγματικές ή φανταστικές και χωρίς κάποιο νόημα, ακούω πολλές).
Μια ακόμα σύγκριση; Με περισσότερο ενδιαφέρον διαβάζω την περιπέτεια του Aristotelis και άλλων φίλων της παρέας στο Nürburgring, παρά το άρθρο της ΑΟ στο BO.
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό σε ένθετο, γιατί δεν πάτε μια παρέα συντάκτες και ίσως επιλεγμένοι αναγνώστες ή φίλοι (καθένας με το αυτοκίνητό του) στο Nürburgring, με όρεξη να παλέψετε στο όριο και να μεταφέρετε την εμπειρία, όχι με το τυπικό ενός άρθρου, αλλά περισσότερο ως παρέα, εμπειρία, διάλογοι, συναισθήματα; Την επόμενη φορά σε άλλη πίστα, με άλλη παρέα και πάει λέγοντας ... Και όποτε γίνει, αρκεί να είναι καλό. Δεν είναι υποχρεωτικό κάθε μήνα. Σε διαφορετικές πίστες και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, θα υπάρχει πιστεύω αρκετή ποικιλία, οπότε και διάρκεια.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό σε ένθετο, γιατί δεν πάτε μια παρέα συντάκτες και ίσως επιλεγμένοι αναγνώστες ή φίλοι (καθένας με το αυτοκίνητό του) στο Nürburgring, με όρεξη να παλέψετε στο όριο και να μεταφέρετε την εμπειρία, όχι με το τυπικό ενός άρθρου, αλλά περισσότερο ως παρέα, εμπειρία, διάλογοι, συναισθήματα; Την επόμενη φορά σε άλλη πίστα, με άλλη παρέα και πάει λέγοντας ... Και όποτε γίνει, αρκεί να είναι καλό. Δεν είναι υποχρεωτικό κάθε μήνα. Σε διαφορετικές πίστες και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, θα υπάρχει πιστεύω αρκετή ποικιλία, οπότε και διάρκεια.
...και έναν φορουμά μαζί καθε φορά για την εμπειρία....
-
Εγώ πιστεύω οτι τους περισσοτερους εδω μέσα δεν τους πείραξε η ίδια η πράξη όσο η δημοσίευση της σε περιοδικό που το διαβάζει τόσος κόσμος, ακόμη και 16άρηδες που μπορεί να πάρουν το αυτοκίνητο του μπαμπά και να θέλουν να πιάσουν και αυτοί τελικές.
Και εγώ έχω πιάσει 260 στην εθνική,αλλά δεν το λέω σε κανέναν ούτε και σε άτομα που έχουν τρέλα με τα αυτοκίνητα γιατί φοβάμαι οτι θα με κράξουνε.Και στην τελική τί σχέση έχει μια μηχανή με τους 4τ;
-
Κατά τη γνώμη μου μια χαρά ήταν το τρακοσάρι στην αττική οδό. Με το αν γινόταν το ένα και αν γινόταν το άλλο δεν βγάζουμε άκρη, οπότε να πηγαίνουμε όλοι με τα όρια (των άλλων) να τελειώνουμε.
Επίσης, δεν διαφωνώ καθόλου με τη δημοσιοποίηση τέτοιων άρθρων. Σε ενήλικους απευθύνονται και όχι σε παιδάκια του στυλ είδα ότι πετάει ο σούπερμαν και πήδηξα από το μπαλκόνι! Δηλαδή όσοι έχουν το χόντα δεν ξέρουν ότι πιάνει τα 300 και περιμέναν τους 4 να τους το σφυρίξουν; Έλεος
υγ πάντως εμένα μου αρέσει το ενθετο Θέλει χιουμορ! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πιστεύω οτι τους περισσοτερους εδω μέσα δεν τους πείραξε η ίδια η πράξη όσο η δημοσίευση της σε περιοδικό που το διαβάζει τόσος κόσμος, ακόμη και 16άρηδες που μπορεί να πάρουν το αυτοκίνητο του μπαμπά και να θέλουν να πιάσουν και αυτοί τελικές.
Και εγώ έχω πιάσει 260 στην εθνική,αλλά δεν το λέω σε κανέναν ούτε και σε άτομα που έχουν τρέλα με τα αυτοκίνητα γιατί φοβάμαι οτι θα με κράξουνε.Και στην τελική τί σχέση έχει μια μηχανή με τους 4τ;
Ας μου πει κάποιος ποιο ήταν το νόημα του άρθρου;δοκιμή της χαγιαμπούσας;δεν είδα καμία.
το μόνο που κατάλαβα ήταν μια ειρωνεία απέναντι στους υπόλοιπους οδηγούς(ηλίθιοι )και απέναντι στην ελληνική αστυνομία(πέρασα με 220 μπροστά από μπλόκο,αλλά ευτυχώς είχαν δουλειά )και δεν το πήραν χαμπάρι φιδιές και μαλακίες μαζί evil: αλλά ξέχασα υπάρχουν αγοράκια που ονειροπολούν όταν διαβάζουν τέτοιες αηδίες..να δω με τι ειδικό βάρος θα βγει την επομενη φορά ο ΚΚ να μιλήσει για αδιαφορία του Ελληνικού κράτους και έλλειψη οδηγικής συνείδησης
θερμή παράκληση:στο επόμενο σεμινάριο κ ΚΚ να έχετε και την χαγιαμπούσα,εκτός αν αυτή την βγάζουν τα υπαλληλάκια σας μόνο τα βράδυα,όταν εσείς κοιμάστε..
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό σε ένθετο, γιατί δεν πάτε μια παρέα συντάκτες και ίσως επιλεγμένοι αναγνώστες ή φίλοι (καθένας με το αυτοκίνητό του) στο Nürburgring, με όρεξη να παλέψετε στο όριο και να μεταφέρετε την εμπειρία, όχι με το τυπικό ενός άρθρου, αλλά περισσότερο ως παρέα, εμπειρία, διάλογοι, συναισθήματα;Έχει ήδη πέσει η ιδέα στο αντίστοιχο thread. Μένει να δούμε αν τελικά θα ακουστούν οι 'φωνές' μας. Όταν έρθει ο ώρα να το κανονίσουμε, θα δούμε...
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Ας μου πει κάποιος ποιο ήταν το νόημα του άρθρου;δοκιμή της χαγιαμπούσας;δεν είδα καμία.
το μόνο που κατάλαβα ήταν μια ειρωνεία απέναντι στους υπόλοιπους οδηγούς(ηλίθιοι )και απέναντι στην ελληνική αστυνομία(πέρασα με 220 μπροστά από μπλόκο,αλλά ευτυχώς είχαν δουλειά )και δεν το πήραν χαμπάρι φιδιές και μαλακίες μαζί αλλά ξέχασα υπάρχουν αγοράκια που ονειροπολούν όταν διαβάζουν τέτοιες αηδίες..να δω με τι ειδικό βάρος θα βγει την επομενη φορά ο ΚΚ να μιλήσει για αδιαφορία του Ελληνικού κράτους και έλλειψη οδηγικής συνείδησης
θερμή παράκληση:στο επόμενο σεμινάριο κ ΚΚ να έχετε και την χαγιαμπούσα,εκτός αν αυτή την βγάζουν τα υπαλληλάκια σας μόνο τα βράδυα,όταν εσείς κοιμάστε...
Αγαπητέ xaeemee,
όλα καλά με το να κρίνετε/κατακρίνετε ένα άρθρο ή και ένα ολόκληρο περιοδικό. Θεμιτό και ευχάριστο, το έχουμε ξαναπεί. Όμως, εδώ κάπου το παρατραβάς. Χυδαιολογίες και θάψιμο με εμπάθεια δείχνουν ότι διάθεσή σου δεν είναι να συμμετέχεις σε μα κουβέντα που ίσως βελτιώσει ή τελος πάντων αποδειχθεί γόνιμη. Σκοπός σου, όπως αποδεικνύουν οι λέξεις και ο στόχος σου, είναι να ξεσπάσεις και να ανάγεις σε μείζον ζήτημα ένα άρθρο που στο κάτω κάτω της γραφής έχει την δέουσα ελαφρότητα ώστε να μην το διαβάσεις καν. Το να βρίζεις με τέτοιο μένος μειώνει την όποια άποψή σου και βάζει σε σκέψεις για τα κίνητρά σου. Η διαρκής επίθεση προς τον ΚΚ δείχνει ότι μάλλον με αυτόν έχεις πρόβλημα και βρήκες αφορμή να το δημοσιοποιήσεις.Υ.Γ. Αυτό για τα υπαλληλάκια είναι πολύ ατυχές. Κανείς από εμάς ούτε εδώ ούτε πουθενά δεν σε αποκάλεσε 'ανθρωπάκι'.
-
φιδιές και μαλακίες μαζί
Μιλάμε για φίδι 'μαλάκα' ή για για 'μαλακισμένο' φίδι;
Υ.Γ. Προσοχή γιατί το Forum το διαβάζουν σίγουρα 14χρονα και 16χρονα παιδάκια, πιο πολλά πάντως απ' όσα νομίζετε εσείς κύριε xaeemmee ότι πηγαίνουν με 300 στην ΑΟ.
ΕΛΕΟΣ!!!
Κώστας Κασιμάτης
-
Ο Λαρισαίος με την Μ3 driftαροντας έξω από το κλαμπ είναι ηλίθιος,άσχετος κι επικίνδυνος,'ετσι;δεν σε είδα Krusenstern να περάσεις μια βόλτα να μας πεις τη γνώμη σου για το εγχείρημα των 4Τ στην ΑΟ..Σου απαντώ εδώ, γιατί είμαστε οφτόπικ στο άλλο:
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μου αφήνει το άρθρο που αναφέρεστε (επαναλαμβάνω, δεν έχω πάρει ακόμη το τέυχος και ΔΕΝ το έχω διαβάσει). Είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος, θα το διαβάσω, θα κρατήσω τα όποια καλά του, θα απορρίψω τα όποια κακά του (καλά και κακά, κατά την γνώμη μου ΠΑΝΤΑ!). Όποιος επηρεαστεί αρνητικά από ένα τέτοιο άρθρο, κακό του κεφαλιού του
όταν είναι κάποιος άγνωστος,βγάζουμε όλη την σοφία κ την ευαισθησία που μας διακατέχει,όταν είναι δικός μας..γαργάρες
σόρυ για το οφ τόπικ αν και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και με την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο,όλα οφ είναι...Ούτε δικός μας, ούτε υποκρισία. ΔΕΝ δουλεύω για τις Τ.Ε. και δεν είμαι συγγενής κανενός από εκεί ('δικός μας'), και αν τους εκτιμώ για τη δουλειά τους, είναι δικός μου λογαριασμός. Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω το δικαίωμα μου να ΜΗΝ εκφέρω άποψη όταν ΕΓΩ δεν θέλω να το κάνω
-
To thread πλέον δεν έχει νόημα. Δυσκολα οι μεν θα πείσουν τους δε. Νομίζω όμως οτι στην πλειοψηφία το Β.Ο. και ιδίως το συγκεκριμένο αρθρο δεν άρεσε. Και επειδή οι 4Τ είναι επιχείρηση και όχι κοινωφελές ίδρυμα, ας ακούσουν τους αναγνώστες τους. Η ταπεινή μου γνώμη βέβαια...
-
xaeemaee, μπορείς φυσικά να έχεις την γνώμη σου που είναι απόλυτα σεβαστή!
Λίγο προσοχή όμως στις εκφράσεις σου!
Οι χαρακτηρισμοί (φιδιές, μαλακίες κλπ) ούτε σωστοί είναι αλλά ούτε νομίζω οτι αρμόζουν!
Μόνο προσπάθεια να μειώσεις κάποιον είναι. Αλλά και όλους όσους δεν συμφωνούν με την άποψή σου!και γιατι τόσο πολύ μένος?Δεν καταλαβαίνω!!!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
το μόνο που κατάλαβα ήταν μια ειρωνεία απέναντι στους υπόλοιπους οδηγούς(ηλίθιοι )και απέναντι στην ελληνική αστυνομία(πέρασα με 220 μπροστά από μπλόκο,αλλά ευτυχώς είχαν δουλειά )και δεν το πήραν χαμπάρι φιδιές και μαλακίες μαζί αλλά ξέχασα υπάρχουν αγοράκια που ονειροπολούν όταν διαβάζουν τέτοιες αηδίες..να δω με τι ειδικό βάρος θα βγει την επομενη φορά ο ΚΚ να μιλήσει για αδιαφορία του Ελληνικού κράτους και έλλειψη οδηγικής συνείδησης
θερμή παράκληση:στο επόμενο σεμινάριο κ ΚΚ να έχετε και την χαγιαμπούσα,εκτός αν αυτή την βγάζουν τα υπαλληλάκια σας μόνο τα βράδυα,όταν εσείς κοιμάστε...
φίλε μου διάβασε τα προηγούμενα μου ποστ από την αρχή που συνδέθηκα και αν δεις να πετάω σπόντες στους 4Τ κ ΚΚ,θα βγω και θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη.Τον άνθρωπο τον θαύμαζα από μικρός,γιατι τα έλεγε με το όνομά τους πάντα χωρίς να σκέφτεται το όποιο τίμημα.Αυτό γούσταρα στον Καβαθά και χαιρόμουν να τον ακούω να μιλάει.Οπότε αυτά που λες μακρυά από εμένα.
Μπορεί να έχεις δίκιο για τον υπερβ'αλλονα ζ'ηλο που δείχνω,αλλά χαλιέμαι με τους υπόλοιπους στο φόρουμ,που ενώ θάβουν τη μισή Ελλάδα για παρατυπίες και λοιπες καγκουριες,στο συγκεκριμένο(που για μενα ήταν μεγάλο ατοπημα των 4Τ)ζήτημα ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ.
Ζητάω συγγνώμη για το όποιο ύφος,δεν βγάζω εμπάθεια προς θεού,μόνο απογοήτευση γιατί περίμενα περσσότερα από αυτό το περιοδικό..και σίγουρα όχι μια κ@υλα στην ΑΟ που θα μπορούσε να έχει και θύματα(στο άρθρο αναφέρεται ότι και είχε κίνηση και προσπέραγε με 250 ανάμεσα απο αυτοκίνητα)
Και πάλι συγγνώμη αν χάλασα το ''ωραίο''κλιμα της ''παρέας'',ειλικρινά συγγνώμη χωρίς δόση ειρωνείας.
Και φυσικά σέβομαι το γεγονός ότι μου δίνετε βήμα να λεω την άποψη μου.
Απλά μετά μην εμφανίζοννται παιδάκια εδώ μεσα που το παίζουν ψαγμένα και συνειδητοποιημένα,γιατί δεν γίνονται πιστευτοί και εκτίθενται. -
Όσο για το μένος μου,δεν είδα να πείτε το ίδιο και στον κρουζεστερν όταν χαρακτήρισε έναν άνθρωπο που ούτε ήξερε ούτε στο κάτω κάτω ήταν και μπροστά ηλίθιο,άσχετο κι επικίνδυνο επειδή έφερνε σβούρες το αυτοκίνητό του;
Μάλλον ο Λαρισαίος είναι κατώτερο είδος ανθρώπου από τους άλλους κυρίους,μάλλον..
και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σημασία των τόπικ(ζώα ζωά ζώα κ άλλα,όπου μάλιστα δημοσιευονται φωτος ανθρωπων που έχουν αγνοια για το γεγονός)εκεί να βρίζουμε και να χλευαζουμε όσο γουστάρουμε έτσι;Ευτυχώς και για μένα και για σας(δεν θα σας ''χαλάω'')δεν πρόκειται να ξαναγράψω.Να στε καλά και λιγότερο ''δήθεν'',υπαρχει κόσμος εκεί έξω..με νιονιό.
και πάλι να είστε καλα
-
...αλλά χαλιέμαι με τους υπόλοιπους στο φόρουμ....Δικαίωμα σου, αλλά οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί ΔΕΝ είναι δικαίωμα σου.
Βέβαια, ο καθένας φέρεται ανάλογα με την κουλτούρα του. Και η συμπεριφορά του (σου) τον (σε) χαρακτηρίζει.
-
Ευτυχώς και για μένα και για σας(δεν θα σας ''χαλάω'')δεν πρόκειται να ξαναγράψω.Να στε καλά και λιγότερο ''δήθεν'',υπαρχει κόσμος εκεί έξω..με νιονιό.
και πάλι να είστε καλα
Καλά να περνάς φιλαράκο!
Κ.Κασ.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
...αλλά χαλιέμαι με τους υπόλοιπους στο φόρουμ....
Δικαίωμα σου, αλλά οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί ΔΕΝ είναι δικαίωμα σου.
Βέβαια, ο καθένας φέρεται ανάλογα με την κουλτούρα του. Και η συμπεριφορά του (σου) τον (σε) χαρακτηρίζει.
Krusenstern έγραψε:Όποιος παίρνει ένα καταπληκτικά στημένο όχημα όπως είναι η Μ3 για να κάνει drift και burnout, και ειδικά έξω από κλαμπάκια, είναι απλά ηλίθιος, άσχετος και επικίνδυνος.-
Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ..
-
Χαμος.......
Α,ρε Κουνιτοπουλε κατι εμπνευσεις που εχετε εκει στο γραφειο....
Ελπιζω να μην σας πιανει το ματιΚατ΄αναλογια επρεπε να πειραξει περισσοτερο η τελικη που δηλωσε η μοντελα των 190 χλμ/ωρα
-
...αλλά χαλιέμαι με τους υπόλοιπους στο φόρουμ....
Δικαίωμα σου, αλλά οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί ΔΕΝ είναι δικαίωμα σου.
Krusenstern έγραψε:Όποιος παίρνει ένα καταπληκτικά στημένο όχημα όπως είναι η Μ3 για να κάνει drift και burnout, και ειδικά έξω από κλαμπάκια, είναι απλά ηλίθιος, άσχετος και επικίνδυνος.-
Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ..
και χαμερπής.
-
Τί γίνετε εδώ ρε παιδιά;
Θά πέσει καί ξύλο στό τέλος;
Τό ότι οι 4Τ είναι μία εταιρία κερδοσκοπικής φύσης σάς λέει τίποτα;
Δικαίωμά τους να κάνουν ότι μπορούν γιά να βγάλουν περισσότερα,έτσι δέν είναι;Τό άν τούς 'κάτσει' θα τό δείξει ο χρόνος.Δικαίωμά μας (από τή δική μας πλευρά) είναι να δικαιώνουμε ή να απορίπτουμε αυτό πού κρατάμε στά χέρια μας.
Μάς αρέσει,συνεχίζουμε να τό αγοράζουμε.Δέν μας αρέσει δέν τό αγοράζουμε.Προσωπικά (γιά να γυρίσουμε στό κυρίως θέμα) τό 0-100-0 τό μελετάω σέ βάθος,ενώ τό blow-up τό στέλνω στά σκουπίδια.
Ετσι απλά. -
Όσο για το μένος μου,δεν είδα να πείτε το ίδιο και στον κρουζεστερν όταν χαρακτήρισε έναν άνθρωπο που ούτε ήξερε ούτε στο κάτω κάτω ήταν και μπροστά ηλίθιο,άσχετο κι επικίνδυνο επειδή έφερνε σβούρες το αυτοκίνητό του;Γιατί πρέπει να τον ξέρεις? Την πράξη χαρακτήρισε, θέλει πολύ να το καταλάβεις?
BLOW OUT !!!!!!!!!!!!!