-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
lkar μία από τα ίδια. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το Leon φορά τον ίδιο κινητήρα με το GTi. Συγκρίνεις όχι κυβικά αλλά ανόμοια μοτέρ.Α και στα 22.000 ? το 140άρι κατα την άποψη μου θα πατώσει....πολύ κοντά στα 170 η τιμή του. Θα βάλει ο άλλος κάτι παραπάνω στην δόση [30-40 ευρώ] και θα πάρει το 170άρι.
Από κοντά που το είδα εμένα μου άρεσε...δείχνει να ανοίγει πολύ καλά. Μακάρι να πάει καλά στην αξιοπιστία. Στην κατανάλωση όμως τα 7,2l/100 ούτε στο όνειρό του δεν τα έχει. Περιοδικά αναφέρουν για 13l μικτή, αλλά οι περισσότεροι αναφέρουν για μέσο όρο τα 11l. Πολύ καλή για τόσο πιεσμένο κινητήρα αλλά δεν είναι η αυτή που ανακοινώνουν.
γιατί ανόμοια; συγκρίνω δύο hatchback, ένα 170 κι ένα 185 ίππων σε κοντινές τιμές και με αρκετά κοινά μηχανικά μέρη. Το ότι το Leon είναι δίλιτρο μάλλον αρνητικό είναι για την εγχώρια αγορά, αλλά η τιμή του είναι σίγουρα δελεαστική.
Για το 140άρι δεν ξέρουμε ακόμα, αφού υπάρχει κι η άλλη ελληνική νοοτροπία: 'πάρε ένα με λίγα άλογα και φτιάξτο'
Για την κατανάλωση θα δούμε, τα 7,2 είναι σίγουρα γελοία τιμή, αλλά ποια εργοστασιακή δεν είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό οφείλετε στην ΕΛΛΑΔΑ που λές (1400 ή διλιτρο)
Εγω σου λέω ενα DIESEL?
τι θα μου πεις εσύ?τι σχέση έχουν τα diesel αυτή τη στιγμή; Και τα diesel πιο ακριβά είναι -γενικά- όταν συγκρίνεις ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ. Το diesel GT με τα 170 είναι γύρω στα 1.500-2000 ευρώ ακριβότερο στη Γερμανία. Οι 'χαζοί' βέβαια Γερμανοί θα το προτιμήσουν από ένα 170άρι βενζίνης
Στην Ελλάδα είναι όπως πάντα ακριβότερα, αφού τα περισσότερα diesel είναι 1.900+ κυβικά.
σου απαντώ στην ερώτηση σου... πιο θα πουλησει παραπάνω
Η απάντηση ειναι το diesel -
Αυτό που προσπαθώ να πω και πρεπει να το συζητήσουμε σε άλλο τοπικ είναι ότι δεν αλλαξε το εισόδημα μας τα τελευταία χρόνια.
Αλλα τα αυτοκινητα που μας παρέχονται είναι ακριβότερα (σίγουρα και καλύτερα απο το παρελθόν)Και μας προτείνονται προς αγορά από 1000 μεριές
Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο κόσμος δανείζεται πιο εύκολαΓια να βγάλουν λεφτά οι εταιριες βελτιώνουν το προιόν και σε καλούν να το αγοράσεις ακριβότερα (επειδή είναι και καλύτερο)
Εγω δεν εχω δει καποια εταιρία να λέει... Το νέο μοντέλο από 100 τώρα 110 άλογα και 5 ευρώ φτηνότερα
Αυτό που βλέπω είναι. Ενα πολύ καλύτερο golf 1400 με 170 ατια και κάποια ευρώπουλα ακριβότερο.
Λεω λοιπόν ότι σε ακριβότερο προιόν τα κέρδη είναι μεγαλύτερα.
Δηλαδη στο 1400 75 άλογα βγάζουν λιγότερο από ότι σε αυτό των 170 αλόγων,
Εμείς βγάζουμε τα ίδια λεφτά
Καυλ...με και πάμε και τα σκάμε για 170-200 άλογα. Ουσιαστικά μέσα στο μάρκετιγκ χορεύουμε και δανειζόμαστε. (εγω προσωπικά παίρνω μετρητοίς αλλα αυτό ειναι δικό μου θέμα)και αν είναι καλό να πάρουμε το 1400 με 170, πιστέυω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα 1600 με 200 που να έστελνε το GTI στο σπίτι του και όλους τους αγοραστές του στα άζητητα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό οφείλετε στην ΕΛΛΑΔΑ που λές (1400 ή διλιτρο)
Εγω σου λέω ενα DIESEL?
τι θα μου πεις εσύ?τι σχέση έχουν τα diesel αυτή τη στιγμή; Και τα diesel πιο ακριβά είναι -γενικά- όταν συγκρίνεις ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ. Το diesel GT με τα 170 είναι γύρω στα 1.500-2000 ευρώ ακριβότερο στη Γερμανία. Οι 'χαζοί' βέβαια Γερμανοί θα το προτιμήσουν από ένα 170άρι βενζίνης
Στην Ελλάδα είναι όπως πάντα ακριβότερα, αφού τα περισσότερα diesel είναι 1.900+ κυβικά.
σου απαντώ στην ερώτηση σου... πιο θα πουλησει παραπάνω
Η απάντηση ειναι το dieselέγραψα κάτι διαφορετικό;
Δυστυχώς όμως βρισκόμαστε στο ελλάντα κι εδώ δεν θα πουλήσει τίποτα, οπότε ας 'βολευτούμε' με 170 βενζινοκίνητους ίππους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό που προσπαθώ να πω και πρεπει να το συζητήσουμε σε άλλο τοπικ είναι ότι δεν αλλαξε το εισόδημα μας τα τελευταία χρόνια.
Αλλα τα αυτοκινητα που μας παρέχονται είναι ακριβότερα (σίγουρα και καλύτερα απο το παρελθόν)Και μας προτείνονται προς αγορά από 1000 μεριές
Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο κόσμος δανείζεται πιο εύκολαΓια να βγάλουν λεφτά οι εταιριες βελτιώνουν το προιόν και σε καλούν να το αγοράσεις ακριβότερα (επειδή είναι και καλύτερο)
Εγω δεν εχω δει καποια εταιρία να λέει... Το νέο μοντέλο από 100 τώρα 110 άλογα και 5 ευρώ φτηνότερα
Αυτό που βλέπω είναι. Ενα πολύ καλύτερο golf 1400 με 170 ατια και κάποια ευρώπουλα ακριβότερο.
Λεω λοιπόν ότι σε ακριβότερο προιόν τα κέρδη είναι μεγαλύτερα.
Δηλαδη στο 1400 75 άλογα βγάζουν λιγότερο από ότι σε αυτό των 170 αλόγων,
Εμείς βγάζουμε τα ίδια λεφτά
Καυλ...με και πάμε και τα σκάμε για 170-200 άλογα. Ουσιαστικά μέσα στο μάρκετιγκ χορεύουμε και δανειζόμαστε. (εγω προσωπικά παίρνω μετρητοίς αλλα αυτό ειναι δικό μου θέμα)και αν είναι καλό να πάρουμε το 1400 με 170, πιστέυω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα 1600 με 200 που να έστελνε το GTI στο σπίτι του και όλους τους αγοραστές του στα άζητητα
καλα ολα αυτα που λες, αλλα ειμαστε εκτος θεματος. Αν θες ανοιξε ενα νεο να το συζητησουμε εκει.
-
ρε παιδια η τιμη δεν ειναι ασχημη αλλα θα μπορουσε να ειναι και λιγο χαμηλοτερη ωστε να μην ακουμπαει το λεον τουρμπο...απο κει και περα σιγουρα υπαρχει μια ελληνικη νοοτροπια που δε γουσταρει τα χαμηλα κυβικα...αλλα και τα αλογα δεν ειναι στραγαλια ποσο μαλλον οταν προερχονται απο τεχνολογια που δεν την εχουμε δει στο δρομο...
εγω θα περιμενα να κυκλοφορησει το μοντελο για κανα χρονο σιγουρα και μετα θα εκανα τετοια κινηση....απορω κιολας με αυτους που τη ψαχνουν να το παραγγειλουν απο τωρα, εχουν δηλαδη ολες τις απαραιτητες πληροφοριες?εδω μεσα το φορουμ που υπαρχουν και μερικοι που κατι ξερουν και παλι παιζει ραδιο αρβυλα...φαντασου ο ασχετος τι παει και παιρνει....ειδα φως και μπηκα!μη βιαζεστε ουτε να επευφημησετε, ουτε να δυσφημισετε!
-
Δε βιαζόμαστε εμείς.... όσο οι απανταχού δημοσιογράφοι που υπάρχουν πλέον
-
-
Επίσης δεν εχει νόημα να συγκρίνουμε αν τα τιμολόγια της SEAT, VW, AUDI και SKODA ειναι ανταγωνιστικά ή όχι
Πιστεύω ότι βγαίνουν από ένα μαγαζί υπηρετώντας το μαρκετιγκ του Ομίλου
Αυτά που αλλάζουν με βάση τον ανταγωνισμό είναι των άλλων εταιριών.Τι θέλω να πω. Δε πρόκειται να δουμε η τιμή του VW να πέφτει επειδή έπεσε η SEAT. Μαζί αλλάζουν και η μία ξέρει την τιμή της άλλης από πριν
Δηλαδη το λεον κάνει τοσο για να υπαρχει χώρος και για GTI (πανω) και για GT (κάτω)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Youtube Videoλες να παιξουν τα golf στο 2fast2furious απο δω και πέρα?
Γαματη διαφήμιση -
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....
για να δουμε είστε εδω.....
ΤΟ GT KAEI 15 λιτρα στα 100 km
ακούει...
-
εμενα καιει περιπου 20 με 5η και το κοντερ στα 210, αρα μαλλον οικονομικο ειναι...
-
Σε τί συνθήκες; Με τί οδήγηση;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Youtube VideoΚαι οι τρεις διαφημίσεις είναι κορυφαίες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα καιει περιπου 20 με 5η και το κοντερ στα 210, αρα μαλλον οικονομικο ειναι...εννοεις και τα 3 μαζί που βλέπω στο αβαταρ σου?
-
Άντε ρε, εγώ δεν έχω δει ποτέ κατανάλωση άνω των 180 km/h...Μάλλον είμαι πολύ τρομαγμένος για να κοιτάξω...
-
Εγω έχω την εξής απορία.
Αφού η VW είναι η κυριλέ εταιρία του γκρούπο γιατί δεν έβαλαν αυτό τον κινητήρα σε Seat η AUDI, που υποτίθεται πως είναι το σπόρ κομμάτι;;;
Δεν θα ήταν ποιο λογικό αυτό;
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Και οι τρεις διαφημίσεις είναι κορυφαίες
Τελικά οι Γερμανοί έχουν χιούμορ! (ενίοτε...)
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Εγω έχω την εξής απορία.Αφού η VW είναι η κυριλέ εταιρία του γκρούπο γιατί δεν έβαλαν αυτό τον κινητήρα σε Seat η AUDI, που υποτίθεται πως είναι το σπόρ κομμάτι;;;
Δεν θα ήταν ποιο λογικό αυτό;
Είναι αλλα τότε θα το πουλούσανε φτηνά (σεατ), και audi 1400 δε παει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Είναι αλλα τότε θα το πουλούσανε φτηνά (σεατ), και audi 1400 δε παει
Παντως ακουγεται οτι ο TSI θα μπει αργοτερα και στο Α3
Και νομιζω πιο καλα παει ο TSI εστω και 1.4 παρα ο 1.6 8V με τα 225/45 17'' που φοραει τωρα
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)