-
εχουμε καμια ιδεα για την καταναλωση?
αν χρειαζεται 100αρα? -
δεν το οδηγησα τσιτα αλλα ουτε και νορμαλ και η καταναλωση που μου εδειξε ηταν 9,2 οσο για την βενζινη ναι θελει 100αρα
-
αυτο με την 100αρα του αφαιρει πολλους ποντους απο την οποια οικονομικη λειτουργια του κινητηρα...
-
§
Aν ισχύει τότε του αφαιρεί κάποιους πόντους...
§
-
dwbh: Αυτο για την 100αρα το γραφει το manual της VW για το GT? Λεει δηλαδη υποχρεωτικη χρηση ROZ 98 ή 100?
Επισης αν το διαβασες καθολου, γραφει τιποτα για επιπλεον συντηρηση/αντικαταστασεις μερων του κινητηρα (πχ τουρμπινα, κομπρεσσορας κλπ) που απαιτουνται σε σχεση με τα ατμοφαιρικα Golf ή το GTi?
Ευχαριστω
-
βασικα οι γερμανοι λενε οτι αν του βαλεις απλη αλλα να εχει οντως 95 οκτανια,που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι,δεν υπαρχει προβλημα αλλα οι απλες οι δικες μας εχουν κατω απο 90 οκτανια.παντως παιδες λιγη υπομονη τωρα ξεκινησα να διαβαζω το βιβλιο του
-
εχουν κάτω από 90??? όχι βρε φίλε. θα μας ειχαν καει τα αμαξια
-
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
βασικα οι γερμανοι λενε οτι αν του βαλεις απλη αλλα να εχει οντως 95 οκτανια,που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι,δεν υπαρχει προβλημα αλλα οι απλες οι δικες μας εχουν κατω απο 90 οκτανια.παντως παιδες λιγη υπομονη τωρα ξεκινησα να διαβαζω το βιβλιο τουΓια τη βενζινη εχεις δικιο, οποτε μιλαμε κατευθειαν για 100αρα τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Για τα υπολοιπα (service manual) περιμενουμε με αγωνια να μας πεις.
-
Η κατεξοχην νοθευμενη βενζινη στην Ελλάδα ειναι η 100αρα.
Η 95αρα ειναι 95αρα και τιποτε αλλο. -
αμα ρε παιδια μπορεις να βαλεις 95 αρα. Βαζεις 95αρα? Τι 90αρα και υποθεσεις... Πως δηλαδη θα κατεβουν τα οκτάνια?
Δεν ειμαι χημικός...
Δηλαδη για το νερωμα λέμε...
Αυτο γινεται στην 100 με απλη και πεφουν
Στην 95αρα τι νερωμα θα κάνεις?
Εγω βαζω μόνο από τον ίδιο. Αμα πάθει κάτι το αμάξι μου θα τον βάλω φυλακη. -
στην ταπα βενζινης γραφει 98(95) οχι 100 οσο αφορα τα service γραφει για 15000-30000
-
αρα βαζεις 98 και αν ειναι νοθευμενη τοτε γινεται 95
-
15000-30000 σημανει, λαδια καθε 15 και σερβις καθε 30 ή κατι αλλο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
15000-30000 σημανει, λαδια καθε 15 και σερβις καθε 30 ή κατι αλλο?ναι sorry που δεν το διευκρυνησα αλλα αυτο σημαινει τωρα ψαχνω να βρω τι λεει για την συντηρηση του turbo
-
Φιλε dwbh ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σου!!!
Ξέρεις μήπως πότε θα βγούν τα test drive;;;
Ενα τόσο πρωτοποριακό αμάξι όλοι θα θέλουν να το δοκιμάσουν πριν το πάρουν...
Αν έχουν ήδη βγει, σε ποιες VW;;;Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Φιλε dwbh ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σου!!!
Ξέρεις μήπως πότε θα βγούν τα test drive;;;
Ενα τόσο πρωτοποριακό αμάξι όλοι θα θέλουν να το δοκιμάσουν πριν το πάρουν...
Αν έχουν ήδη βγει, σε ποιες VW;;;Ευχαριστώ πολύ!
οι μεγαλες αντιπροσωπειες τα εχουν παρει τα test drive, λογικα μεχρι παρασκευη θα βγαλουν πινακιδες οποτε απο δευτερα πρωι θα μπορεις να το οδηγησεις
-
Ο Φιλοσίδης θεωρείται μεγάλος;;;;
Είναι δίπλα αλλα λογικά με βλέπω σε καμια άλλη γιατί δεν νομίζω να το φέρει... -
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Ο Φιλοσίδης θεωρείται μεγάλος;;;;
Είναι δίπλα αλλα λογικά με βλέπω σε καμια άλλη γιατί δεν νομίζω να το φέρει...δεν ξερω για τον φιλοσιδη, αυτο που ξερω ειναι οτι τα αυτοκινητα σε αυτους που ζητησαν εχουν σταλει.το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να τους ρωτησεις
-
Όσον αφορά τη σχέση του με το GTI, εξυπακούεται πως to GT δεν προσφέρει αυτά που σου δίνει το δίλιτρο.
ΟΜΩΣ...
Σε κλειστούς δρόμους, με στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες, όπως π.χ. ο επαρχιακός δρόμος Ισθμού - Επιδαύρου ή άλλος ανάλογης μορφής,
ΑΝ βρεθεί μπροστά το GT και πίσω το GTI, τότε το δίλιτρο είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βγει μπροστά.
Κατά τη γνώμη μου, το GTI δεν έχει καμια τύχη.
Φαντάσου τώρα να έχεις το δίλιτρο, και να μην μπορείς να περάσεις το 1.4!!!
Θα το κάνουμε με τον kubiak test drive και θα ενημερώσουμε για τις εντυπώσεις μας.
Αναμένω την (σύντομη;) απάντηση του ανταγωνισμού (Lancia delta, Fiat grande punto κ.α.)
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Όσον αφορά τη σχέση του με το GTI, εξυπακούεται πως to GT δεν προσφέρει αυτά που σου δίνει το δίλιτρο.ΟΜΩΣ...
Σε κλειστούς δρόμους, με στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες, όπως π.χ. ο επαρχιακός δρόμος Ισθμού - Επιδαύρου ή άλλος ανάλογης μορφής,
ΑΝ βρεθεί μπροστά το GT και πίσω το GTI, τότε το δίλιτρο είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βγει μπροστά.
Κατά τη γνώμη μου, το GTI δεν έχει καμια τύχη.
Φαντάσου τώρα να έχεις το δίλιτρο, και να μην μπορείς να περάσεις το 1.4!!!
Θα το κάνουμε με τον kubiak test drive και θα ενημερώσουμε για τις εντυπώσεις μας.
Αναμένω την (σύντομη;) απάντηση του ανταγωνισμού (Lancia delta, Fiat grande punto κ.α.)
επειδη σε κόβω για επικίνδυνο, άμα βρεθείς από πίσω μου να σου δωσω το τηλεφωνο να με πάρεις να σε αφησω να περάσεις μη με ρίξεις στο γκρεμό
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)