-
Τα μπανάκια μου δεν τα έκανα αλλά τους εμπιστεύτηκα το αυτοκίνητό μου χωρίς να τους πιέσω χρονικά γιατί επιθυμούσα να βρεθεί το πρόβλημα μία και έξω και να μην έχω άλλα τρεχάματα γιατί δουλεύω και σπουδάζω, αυτοί δεν το σεβάστηκαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Το κλειδί που βρέθηκε είναι μάλλον μηχανής.
Το άλλο που με απασχολεί είναι πως τα cd περιλαμβάνουν trendy μπιτάκια, rnb και λοιπά. Οι δύο βασικοί μηχανικοί είναι μεγάλοι άνθρωποι (40-50) και θα μου έκανε εντύπωση να ακούνε nigga rap Φυσικά θα δω ποιος ακριβώς το οδήγησε καθώς θα θέλει το κλειδί του (δεν θα το πάρει πριν λήξει ικανοποιητικά η ιστορία) αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι μηχανικός -
Σωστα τα λεει ο Αδης...Κανε τους ρομπα και πες τους να σου αλλαξουν το συμπλεκτη επι τοπου...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τα μπανάκια μου δεν τα έκανα αλλά τους εμπιστεύτηκα το αυτοκίνητό μου χωρίς να τους πιέσω χρονικά γιατί επιθυμούσα να βρεθεί το πρόβλημα μία και έξω και να μην έχω άλλα τρεχάματα γιατί δουλεύω και σπουδάζω, αυτοί δεν το σεβάστηκαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Το κλειδί που βρέθηκε είναι μάλλον μηχανής.
Το άλλο που με απασχολεί είναι πως τα cd περιλαμβάνουν trendy μπιτάκια, rnb και λοιπά. Οι δύο βασικοί μηχανικοί είναι μεγάλοι άνθρωποι (40-50) και θα μου έκανε εντύπωση να ακούνε nigga rap Φυσικά θα δω ποιος ακριβώς το οδήγησε καθώς θα θέλει το κλειδί του (δεν θα το πάρει πριν λήξει ικανοποιητικά η ιστορία) αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι μηχανικόςλοιπον αυτο πλεον ονομαζεται επισημα ' the amott effect '!
μετα το περιστατικο με το αουντι και το συνεργειο βγαλαμε νεο λαβρακι...και ζητω συγνωμη απο τον αμοττ απλα κολλαει πιο καλα το νικνειμ του...
ακομα και στην ηρωικη σεατ κατακις εδω στη θεσσαλονικη την οποια παρατησα ανετα μετα απο κρουσμα ανεξηγητης βλακειας και ελλειψης ελαστικοτητας απο μερους τους, δεν υπηρχε θεμα 4 ημερων ακομα και σε αντικατασταση κιβωτιου...
οπως καταλαβαινεις και συ το αμαξι σου προφανως δεν εχει καποιο αξεπεραστο προβλημα για να μεινει 4 μερες συνεργειο...πως εφαγες παπα και υπνωτιστηκες ειλικρινα δε ξερω...
το ' amott effect ' ειναι ο εφησυχασμος και η ψευτικη σιγουρια που εχεις οταν σου λεει ο καθε φουφουτος μηχανικος 'ναι θα το κοιταξουμε'...λες και τον ξεραμε και απο περσι...
ειμαι της γνωμης οτι καλο ειναι να προστατευομαστε και λιγο απο τους μ@λακες χρησιμοποιωντας κοινη λογικη και νου...οι ελληνικες αντιπροσωπειες προσβαλουν τα μπουρδελα ετσι οπως ειναι και συμπεριφερονται...
επειδη οι γερμανιες και οι καρεντες ειναι ψιλοπαπαριες το προβλημα θα λυθει με το κλειδι της χοντα...( α ρε χοντα παλι δινεις τη λυση)
και μετα ενημερωσε τη καρεντα για τη πολυ καλη συμπεριφορα της μπας και αποκομισεις και τπτ απο κει...
4 μερες.....ακομα δε μπορω να το πιστεψω....εγω στις 1 και κατι παθαινω αμοκ...
καλα ξεμπερδεματα αυριο....γραφτα και σε βιντεο να γελασουμε!
-
Aυριο θα πας να τους τα ψαλεις?
Περιμενω με αγωνια το αποτελεσμα.
Η αντιπροσωπια αυτη ειναι στην Αθηνα? -
Ναι και στα δύο.
Μιας και μέχρι τώρα φάνηκε να αδιαφορούν, πλέον θα με μάθουν καλά -
Αν γινεται στειλε με πμ ποια αντιπροσωποια ειναι για να πω στον αδερφο μου να μην ξαναπατησει(αν πηγαινει σε αυτη).Και αυτος εχει το tsi140 και μαλιστα με προβλημα συχρονιζε δευτερας και θα παει να το φτιαξει συντομα.
-
Κάτσε να δούμε πως θα πάει η αυριανή
Το θέμα του συγχρονιζέ πάντως είναι γνωστό σε όλους και δεν θα έχει πρόβλημα όπου και να πάει. Ακόμα και εκτός εγγύησης να είσαι σου το επισκευάζουν δωρεάν. -
Θα ειχε φαση να το ηχογραφησεις να ακουσουμε τι δικαιολογιες θα πουν
-
Θα είχε φάση να ανακοινώσω ποια αντιπροσωπεία είναι και τι ώρα θα πάω και να έρθετε μπούγιο όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε show
-
Γαμωτο εγω μενω Πατρα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θα είχε φάση να ανακοινώσω ποια αντιπροσωπεία είναι και τι ώρα θα πάω και να έρθετε μπούγιο όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε showδε παιρνεις και ενα τηλ στον αντ1...γραφειο ευαγγελατου ζητα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Θα είχε φάση να ανακοινώσω ποια αντιπροσωπεία είναι και τι ώρα θα πάω και να έρθετε μπούγιο όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε show
δε παιρνεις και ενα τηλ στον αντ1...γραφειο ευαγγελατου ζητα...
-
Σάββα μην γελάς, είναι εξαιρετική ιδέα.
Ειδικά αν κάνει και ό,τι είπε ο Δήμου.
-
Το βασικό είναι πλέον οι 'κακοί' επαγγελματίες να λογοδοτούν.
Τέρμα τα χαμόγελα και τα συγκαταβατικά χτυπήματα στην πλάτη. Επιστολές με ρητή την αναγραφή της προσφυγής σε 'ένδικα' μέσα και άλλες αρχές, προειδοποιήσεις και ενημερώσεις στον τύπο, εξώδικα κλπ για να βάλουν μυαλό.ΥΓ. Ετσι έλυσα πριν λίγο καιρό, υπέρ μου, 'θέμα' με τράπεζα που είπε να παιξει με τα λεφτά μου, έτσι λύνεται αυτή την στιγμή 'θέμα' με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Ο αντιπρόσωπος της Renault την γλύτωσε μόνο ... λόγο φυγής μου απο την εταιρία και τα αυτοκίνητα της.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Θα ειχε φαση να το ηχογραφησεις να ακουσουμε τι δικαιολογιες θα πουν+1 σε αυτό. Επίσης +1 στα όσα είπε ο Δήμου...
-
Αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσω κάποιες από τις διαδικασίες που ανέφερε ο christos.dimou Εξ'άλλου ό,τι και να μου δώσουν δεν με δελεάζει καθόλου: τον συμπλέκτη/κιβώτιο είναι υποχρέωσή τους να το επισκευάσουν αφού είμαι εντός εγγύησης, αν πάνε να το εμφανίσουν σαν 'χάρη' θα έχουν ένα ακόμα πρόβλημα.
Τα κλειδιά πρέπει να τα αφήσω στην αστυνομία γιατί πες ότι τους λέω πως τα έχω και για να τη σκαπουλάρουν βάζουν τον υπάλληλο που έχει τη μηχανή/αμάξι να πει ότι του την/το κλέψανε. Άντε βγάλε άκρη μετά.
Από την άλλη δεν έχω τρόπο να αποδείξω πως τα χιλιόμετρά τους είναι 130. Μόνο το trip computer μου έχω που δείχνει πόσα χλμ έκανα αφού έφυγα από εκεί και η διαφορά με τα χλμ που είχε όταν μπήκε το αμάξι είναι τα 130 δικά τους. Αλλά και μόνο η ύπαρξη προσωπικών αντικειμένων... αναψυχής στο αμάξι μου νομίζω πως φτάνει για να αποδειχτεί ότι κάνανε έστω και 10 μέτρα στα οποία έκαναν την πλάκα τους αντί να ασχολούνται με την επισκευή που χρειάζεται. Φυσικά μην ξεχνάμε και το χρονικό διάστημα που τους το άφησα το οποίο αποδεικνύεται και στα χαρτιά: 4 μέρες για αλλαγή λαδιών και φίλτρου; Καμία άλλη εργασία δεν έγινε, όλα τα βρήκαν οκ. Άρα γιατί το κράτησαν 4 μέρες;Το περίεργο επίσης είναι ότι παρέλαβα το αμάξι πλυμμένο μέσα-έξω χωρίς να με έχει ρωτήσει κανείς. Αρχικά χάρηκα, μετά κατάλαβα ότι μπορεί να το κάνανε ό,τι ήθελαν και για να καλυφθούν το καθαρίσανε.
Σημαντική ερώτηση: δικηγόρο θα μου δώσει η ασφαλιστική μου μιας και πληρώνω νομική προστασία; -
Neos ήταν λάθος τους να μην σε ενημερώσουν ότι το έχει κάποιος το αυτοκίνητο και το βολτάρει προφανώς ΕΚΤΟΣ ωραρίου συνεργείου. Ήξερα περίπτωση που είχε πάρει ο υπεύθυνος συνεργείου αυτοκίνητο σπίτι του, ΑΦΟΥ όμως πρώτα είχε ενημερώσει και του είχε δώσει την άδεια ο ιδιοκτήτης για να το δει για ένα τρέμουλο που εμφάνιζε όταν επιχειρούσε να το βάλει μπροστά το πρωί με κρύο καιρό. Και αυτό έγινε 1 φορά και στο ένα πρωινό που το είχε, εντόπισε όντως το πρόβλημα και το διόρθωσε.
Θεωρώ υπερβολικό το διάστημα των 4 ημερών. Οποιοσδήποτε μηχανικός μια μικρή διαδρομή να κάνει υποτίθεται ότι η εμπειρία του και οι γνώσεις του, του επιτρέπουν να μπορεί να καταλάβει αν έχει πρόβλημα ένα αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και αφορά μια παρατήρηση για γρατζούνισμα ταχύτητας.
Ίσως ήταν και δικό σου λάθος που τους εμπιστεύθηκες το αυτοκίνητό σου για τόσες πολλές ημέρες. Προσωπικά δεν αφήνω αυτοκίνητο για κανέναν λόγο στο συνεργείο και επιδιώκω να το παραλαμβάνω είτε μετά από λίγο (παραμένοντας στις εγκαταστάσεις) είτε εντός της ημέρας.
-
Γιατί ήταν δικό του λάθος? Τους άφησε το αμάξι για διάγνωση προβλήματος...Αμα στο συνεργείο δίνουν τα αυτοκίνητα για να κάνουν διακοπές οι υπάλληλοι τους τότε είναι δικό τους λάθος και όχι του πελάτη.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό που μπορώ να κάνω σίγουρα είναι να τους τρίψω στη μούρη το cd που είχαν βάλει να παίζει στο cd player και τα άλλα 2 cd που είχαν για καβάτζα πίσω από το χειρόφρενο, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα (κλειδιά, controller γκαράζ/συναγερμού/τι σκατά) αυτού που το οδήγησε.
φανταζομαι οτι σ'αυτην την περιπτωση θα ισχυριστουν οτι ειχαν απλως τα cd στο αμαξι για να ακουν μουσικη την ωρα που δουλευουν και θα αρνηθουν οτι εκαναν οποιαδηποτε διαδρομη.. φυσικα αυτο δε σημαινει οτι θα ηταν και παλι σωστο, αλλα θα ηταν σαφως πταισμα σε σχεση με το να κανουν 130 χιλιομετρα. απο την αλλη τα κλειδια περιπλεκουν λιγο την κατασταση, δεν ξερω ποσο ευκολα θα γινουν πειστικοι αν πουν οτι τους επεσαν απο την τσεπη μεσα στο αυτοκινητο ή οτι τα ακουμπησαν εκει πανω στη δουλεια και τα ξεχασαν.. επισης ειναι αρκετα πιθανο για τη μηχανη να υπαρχουν δευτερα κλειδια και λογω της καταστασης να μην στα ζητησουν ποτε(!), και ειναι πιθανο η μηχανη να ανηκει σε καποιο νεο της οικογενειας που θα ακουει και την αναλογη μουσικη με αυτη που βρηκες τα cd.. αρα ειναι αρκετα πιθανο το αμαξι σου να το ειχαν εργαλειο, να το επαιρνε ολη η οικογενεια
μαζι σου ειμαι και δεν στα λεω για να σε ξενερωσω αλλα για να ξερεις τι ειναι πιθανο να αντιμετωπισεις..
-
Είμαι προετοιμασμένος να ακούσω τα πάντα από δικαιολογίες. Το τελευταίο που περιμένω να κάνουν είναι να παραδεχτούν το λάθος τους.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)