-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Με τον κινητήρα αυτό το νέο Golf GT, επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα, ενώ η κατανάλωσή του ?σύμφωνα με τον κατασκευαστή- βρίσκεται στα 7,2λίτρα/100χλμ.
Αυτή η τιμή είναι το ίδιο ακριβής, όσο και αυτή της κατανάλωσης του GTI?
κι όλων των τυποποιημένων των αυτοκινήτων
-
Δεν έχεις άδικο...
-
loipon exoume kai leme:
timi sti germania 22500 euros me 6taxyto kivwtio kai 23500 me dsg
episis o tsi 8a mpei kai sta A3 kai A3 sportback. Simera odigisa ena A3 me 1.4l TSI kai 7taxyto dsg kai mporw na pw oti exei ginei arketi veltiwsi se sxesi me tin proigoumeni fora. To turbo lag omws ipraxei akomi.
Skepseis na katargi8ei o 2.0l fsi (poly mikri i zwi tou an auto ontws ginei)
Auta gia tin wra
ta leme argotera -
.
Jannis,
Στο VW Golf GTI είχες γράψει για τον ΤSI: Mporw fysika na ma8w gia poio logo vgainei stin agora.
Ισχύει ακόμα αυτό; Αν ναι είμαι πολύ περίεργος να μάθω το λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν την VW (και το group γενικότερα) να βγάλει στην αγορά τέτοιους κινητήρες.
-
Στα 1,4 η τιμή του Golf Ελλάδα είναι λίγο μικρότερη από τις τιμές Γερμανία. Αν δεν κάνουν βλακεία και κρατήσουν τις τιμές στα 22,5Κ και εδώ θα γίνει ΠΑΡΤΥ!!!
-
22,5 στη Γερμανία? τότε υπολογίζω 25κ Ελλάδα
Πάμε στοίχημα? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
22,5 στη Γερμανία? τότε υπολογίζω 25κ Ελλάδα
Πάμε στοίχημα?...τότε θα πάει «αλειτούργητο»...
-
μιας και γυρισε ο jannis, ας γραψω για να με επιβεβαιωσει ή οχι..
απο οτι εμαθα, η τεχνολογια tsi ειναι εξ'ολοκληρου της EATON, και αυτη την εφτιαξε και την εβγαλε στο σφυρι.
η vw εσπευσε να την αγορασει για να τονωσει τις πωλησεις της, αλλα και παραλληλα για λογους γοητρου μιας και αλλες εταιρειες εχουνε βγαλει αλλες καινοτομιες στην αγορα, οπως τα ηλεκτρο-βενζινοκινητα κλπ κλπ. -
Να με ακούτε σε θέματα τιμών
από τη στιγμή που είναι ακριβά τα 90άρια και τα 115άρια FSI, φτάνουν ακόμα και τα 23Κ, μοιραία το GT θα μπει ανάμεσα στα 115 και στο GTI. (το δίλιτρο FSI είπαμε τέλος)
Αν το δούμε σαν 1.400άρι είναι ακριβό (μήπως δεν ήταν το Punto GT ΤΟΤΕ; )
αν το δούμε σαν 170 άλογα τότε φθηναίνει, αφού τα δίλιτρα Mazda 3, Focus, 147 με 150 ίππους κυμαίνονται στα 23-24Κ, αλλά ως δίλιτρα σε δύο χρόνια κατοχής θα χουν ξεπεράσει σε συνολικό κόστος το GT
Για μένα το 'κρίσιμο' ερώτημα είναι το κόστος κατασκευής ΣΥΝΟΛΙΚΑ (μαζί με τον επιπλέον εξοπλισμό) του GT έναντι του 1.6 FSI
-
Ο χρήστης Jannis έγραψε:
To turbo lag omws ipraxei akomi.Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το turbo lag? Τί είναι, ποιά η αίσθηση στην οδήγηση όταν συμβαίνει, πόσο ενοχλητικό είναι;
Επίσης αν γνωρίζει ο Jannis για κάποια εκτίμηση για την αξιοπιστία αυτών των κινητήρων. Τι ενδείξεις έχουν μέχρι στιγμής;
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το turbo lag? Τί είναι, ποιά η αίσθηση στην οδήγηση όταν συμβαίνει, πόσο ενοχλητικό είναι;Επίσης αν γνωρίζει ο Jannis για κάποια εκτίμηση για την αξιοπιστία αυτών των κινητήρων. Τι ενδείξεις έχουν μέχρι στιγμής;
Για ρίξε μια ματιά: Ποιά είναι τα αρνητικά των Turbo?
-
Ο χρήστης Jannis έγραψε:
episis o tsi 8a mpei kai sta A3 kai A3 sportback. Simera odigisa ena A3 me 1.4l TSI kai 7taxyto dsg kai mporw na pw oti exei ginei arketi veltiwsi se sxesi me tin proigoumeni fora. To turbo lag omws ipraxei akomi.
Skepseis na katargi8ei o 2.0l fsi (poly mikri i zwi tou an auto ontws ginei)
Και στα Α3??Πολύ ενδιαφέρον..
-
Η τιμή του** A3 TSI ** έχει ενδιαφέρον πού θα κυμανθεί.
Στα επίπεδα του GTI;
-
Ρε παιδια αλλος λεει οτι θα κανει 25.000 ευρο αλλος 30.000 ευρο. Αυτο το συμπερασμα πως το βγαζετε? Εχετε καποιες αποδειξεις η εστω ενδειξεις? Εγω απλα θα πω οτι οντως τα 1400αρια στην γερμανια ειναι λιγο ακριβοτερα απ'οτι στην Ελλαδα.Επισης στην Γερμανια τα αμαξια φορολογουνται με τους ιππους και εδω με τα κυβικα. Οποτε αν στην Γερμανια εχει 22.500 εδω θα εχει γυρω στα 21.000 ευρο. Αυτη ειναι η αποψη μου.
wannabe αν θες παμε στοιχημα. -
Πότε πιστεύετε θα έρθουν οι tsi στην Ελλάδα?Μιλάμε για 2005 ή από νέο έτος και βλέπουμε??
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια αλλος λεει οτι θα κανει 25.000 ευρο αλλος 30.000 ευρο. Αυτο το συμπερασμα πως το βγαζετε? Εχετε καποιες αποδειξεις η εστω ενδειξεις? Εγω απλα θα πω οτι οντως τα 1400αρια στην γερμανια ειναι λιγο ακριβοτερα απ'οτι στην Ελλαδα.Επισης στην Γερμανια τα αμαξια φορολογουνται με τους ιππους και εδω με τα κυβικα. Οποτε αν στην Γερμανια εχει 22.500 εδω θα εχει γυρω στα 21.000 ευρο. Αυτη ειναι η αποψη μου.
wannabe αν θες παμε στοιχημα.1ον - δεν μιλάμε για απλό 1400 90 αλόγων
2ον - όταν στην Γερμανία θα κοστίζει 22,5Κ εσύ πόσο λες να κοστίζει στην Ελλάδα όταν το 1.6-liter FSi τιμολογήται 22Κ ...; ...υπάρχει μία λέξη «εσωτερικός ανταγωνισμός»... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2ον - όταν στην Γερμανία θα κοστίζει 22,5Κ εσύ πόσο λες να κοστίζει στην Ελλάδα όταν το 1.6-liter FSi τιμολογήται 22Κ ...; ...υπάρχει μία λέξη «εσωτερικός ανταγωνισμός»...στην γερμανία δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
2ον - όταν στην Γερμανία θα κοστίζει 22,5Κ εσύ πόσο λες να κοστίζει στην Ελλάδα όταν το 1.6-liter FSi τιμολογήται 22Κ ...; ...υπάρχει μία λέξη «εσωτερικός ανταγωνισμός»...στην γερμανία δεν υπάρχει;
άλλο Γερμανία και άλλο Ελλάδα!
εδώ αγοράζεις Golf και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά από τα φρύδια...
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Πότε πιστεύετε θα έρθουν οι tsi στην Ελλάδα?Μιλάμε για 2005 ή από νέο έτος και βλέπουμε??Γράφτηκε για τέλος του χρόνου στην Γερμανία. Για Ελλάδα δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά δεν νομίζω να αργήσει πολύ. Το πολύ αρχές του χρόνου...
-
Έτσι για να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου
Ρε παιδιά θα πάτε να πάρετε αυτοκίνητο με τόσα παρελκόμενα στον τομέα του κινητήρα;
Εγώ και μόνο που διάβασα για το σύστημα φοβήθηκα.
Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα καλό ατμοσφαιρικό μοτέρ και το λέω εγώ που είχα στην ζωή μου turbo.Επίσης αν και λίγο άσχετο.
Το ξέρετε ότι πολλά Colf και μιλάω για απλά αυτοκίνητα μένουν από σασμαν.Τουλάχιστον ένα του φίλου μου που δεν προλαβαίνει να το χορτάσει και λάδι ( έχω ξαναγράψει για αυτό) άλλαξε προχτές και το σασμαν και στην αντιπροσωπεία του είπαν ότι δεν ήταν και το πρώτο.
Είναι 1600 Fsi με το εξάρι.Όταν θα λύσουν το σασμαν θα σας γράψω και που είχε πρόβλημα.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)