-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λαθος κανεις...ο φιλος σου δεν εχει fsi...Α!!
και τί έχει; πες μου να του πω άμα είναι:lol: -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
λαθος κανεις...ο φιλος σου δεν εχει fsi...
Α!!
και τί έχει; πες μου να του πω άμα είναι:lol:κατι αλλο... δε θυμαμαι ακριβως στα ποσα ειναι το γερο σερβις αλλα καλα θα κανει να μη το κανει στην αντιπροσωπεια...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ένα από τα δισκόφρενα πιάνει σκουριά συνέχεια. Με το φρενάρισμα φεύγει και μέσα σε 2-3 μέρες ακινησίας γεμίζει πάλι. Αυτό συμβαίνει μόνο στο ένα δισκόφρενο του αυτοκινήτου (μπροστινό) και σε κανένα άλλο. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα;θα σου δώσω την απάντηση που έδωσαν σε μένα οι άγγλοι στο κλαμπ του σιβικ όταν παρατήρησα ότι μόλις το έπλενα οι δίσκοι έμοιαζαν σαν σκουριασμένοι ενώ καθάριζαν αμέσως με το πρώτο πάτημα...
Concerning the brake disk, the problem is due to the fact that these disk are not longer made in Steel but in Spheroïdal Graphite Cast Iron (FGS 500-12 according to french standard) witch is prone to rust but witch give better results than steel...
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει μόνο στο ένα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει μόνο στο ένα...Έχει σκεφτεί κανείς το γεγονός να έχει πολύ υγρασία εκεί που παρκάρεις στη ρόδα που σκουριάζει κάθε μέρα η δισκόπλακα?
Παρκάρεις σε θέση parking φίλε Neos?
Αν ναι, παρατήρησε μήπως υπάρχει πολύ υγρασία (πχ στον τοίχο) δίπλα στη ρόδα...
Τώρα αν παρκάρεις έξω...τι να πω... -
Ναι σε πιλωτή παρκάρω.
Έκανα την εξής τραγική δοκιμή. Ενώ συνήθως βάζω το αμάξι με τον ποπό στο πάρκινγκ ώστε να μπορώ να βγω με τη μία, αυτή τη φορά το έβαλα με τη μούρη. Ε, σκούριασε το άλλο δισκόφρενο τώρα Οπότε κάτι παίζει με τη θέση... αν και δεν έχει υγρασία κοντά εκεί γμτ. Τέσπα τι να πεις... -
Λοιπόν πάρκαρε ρε το όπως θέλεις την επόμενη φορά, απλά την εκτεθιμένη ρόδα κάλυψέ την με ένα πανί (αλα F1 να ουμ)...
Εάν δεις λεκέδες στο πανί πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο δώστο και εάν βρουν ούρα ο καλύτερος φίλος κάποιου γείτονα θάχει προβλήματα!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Λοιπόν πάρκαρε ρε το όπως θέλεις την επόμενη φορά, απλά την εκτεθιμένη ρόδα κάλυψέ την με ένα πανί (αλα F1 να ουμ)...Εάν δεις λεκέδες στο πανί πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο δώστο και εάν βρουν ούρα ο καλύτερος φίλος κάποιου γείτονα θάχει προβλήματα!
ε λ ι ω σ α
Απίστευτη ερμηνεία στο απίστευτο πρόβλημα!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Λοιπόν πάρκαρε ρε το όπως θέλεις την επόμενη φορά, απλά την εκτεθιμένη ρόδα κάλυψέ την με ένα πανί (αλα F1 να ουμ)...Εάν δεις λεκέδες στο πανί πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο δώστο και εάν βρουν ούρα ο καλύτερος φίλος κάποιου γείτονα θάχει προβλήματα!
Έπος
-
Ειμαι κατοχος του gt 170hp εδω και 7 μηνες εχω 16900κμ και ο μηχανικος μου ειπε να μην κανω αλλαγη λαδιων στα 15000κμ και μου ειπε θα σου βγακει ενδειξη gia serbis .Πως μπορω να δω αυτην την ενδειξη που γραφει σε ποσα κμ πρεπει να κανω σερβις και αν καποιος απο εσας κανει το ιδιο εμενα ποτε του εβγαλε ενδειξη περιπου?Εξαρταται βεβαια και απο την χρηση του αυτοκινητου.Ο μηχανικος μου ειπε να μην ανησυχω διοτι τα λαδια ειναι long life servise.
-
Ξεχασα να σας πω αν χρειαστει να κανω στα 25000κμ τοτε των 30000κμ ποτε θα γινει?
-
ρε μπας και δε κατουραει ο σκυλος του γειτονα αλλα ο γειτονας
-
Γύρνα τον διακόπτη χωρίς να βάλεις εμπρός τον κινητήρα, αλλά να είναι αναμένα τα λαμπάκια ελένχου, μετά πάτα σταθερά το κουμπί δεξιά που μηδενιζει τα χλμ. για 3 δευτερόλεπτα, όταν το αφήσεις θα σου γράφει σε πόσα χλμ χρειάζετε αλλαγή.
-
Ο χρήστης nakata72 έγραψε:
Ειμαι κατοχος του gt 170hp εδω και 7 μηνες εχω 16900κμ και ο μηχανικος μου ειπε να μην κανω αλλαγη λαδιων στα 15000κμ και μου ειπε θα σου βγακει ενδειξη gia serbis .Πως μπορω να δω αυτην την ενδειξη που γραφει σε ποσα κμ πρεπει να κανω σερβις και αν καποιος απο εσας κανει το ιδιο εμενα ποτε του εβγαλε ενδειξη περιπου?Εξαρταται βεβαια και απο την χρηση του αυτοκινητου.Ο μηχανικος μου ειπε να μην ανησυχω διοτι τα λαδια ειναι long life servise.Άσχετα με το τι λέει ο μηχανικός σου, αφού δεν άλλαξες λάδια στα 15.000χλμ όπως ορίζει η VW φοβάμαι πως έχασες την εγγύηση. Πέραν αυτού είναι συνηθισμένο σε καινούρια αμάξια να γίνεται νωρίς μια αλλαγή λαδιών, δηλαδή σε λιγότερο από 10.000 χλμ (γύρω στις 5 με 7.000) για να φύγουν τα πρώτα λάδια που περιέχουν ίχνη από ρινίσματα του κινητήρα. Τώρα σε διπλότουρμπο αμάξι να κρατάς τα ίδια λάδια για τόσα χιλιόμετρα παραβλέποντας και τις οδηγίες του κατασκευαστή επειδή το λέει ο ελληναράς μηχανικός...
-
Η vw ορίζει στις 30Kkm αλλαγές ή στα 2 χρόνια ή όποτε ανάψει η λυχνία για το service. Καμία εγγύηση δεν έχασε.
-
Η αντιπροσωπεία εμένα μου είπε 1 χρόνο ή 15.000χλμ αλλαγή λαδιών, 30.000 χλμ ή 2 χρόνια το service.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η αντιπροσωπεία εμένα μου είπε 1 χρόνο ή 15.000χλμ αλλαγή λαδιών, 30.000 χλμ ή 2 χρόνια το service.ασε τι λεει η αντιπ/πια, τη 2ετη εγγυηση τη δινει η VW και οχι ο μαστρομητσος. Αρα μαντεψε ποιου τα γραπτα εχουν αξια.
-
Πάσο τότε, δεν το γνώριζα
Δηλαδή πρακτικά τη 2ετή εγγύηση την έχεις ακόμα κι αν δεν κάνεις κανένα service στο αμάξι σε αυτό το διάστημα. Ενδιαφέρον... αν και σκοπεύω να αλλάξω λαδάκια στις 6.000χλμ -
Από αντιπροσωπεία VW στη Θεσ/νίκη η αλλαγή στα 15.000 km χαρακτηρίζεται 'συμβουλευτική'. Και οι ίδιοι λοιπόν το ξέρουν...
Αλλά όπως σωστά ειπώθηκε, σημασία έχει μόνο τι λέει η μαμά VW
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Γύρνα τον διακόπτη χωρίς να βάλεις εμπρός τον κινητήρα, αλλά να είναι αναμένα τα λαμπάκια ελένχου, μετά πάτα σταθερά το κουμπί δεξιά που μηδενιζει τα χλμ. για 3 δευτερόλεπτα, όταν το αφήσεις θα σου γράφει σε πόσα χλμ χρειάζετε αλλαγή.Αυτό γίνεται χωρίς να μηδενιστούν τα χλμ;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάσο τότε, δεν το γνώριζα
Δηλαδή πρακτικά τη 2ετή εγγύηση την έχεις ακόμα κι αν δεν κάνεις κανένα service στο αμάξι σε αυτό το διάστημα. Ενδιαφέρον... αν και σκοπεύω να αλλάξω λαδάκια στις 6.000χλμε σπουδαια δουλεια,θα εχανες την διετη( )εγγυηση και κατι τρεχει στα γυφτικα,που εχουμε καταντησει(γενικα μιλαω)...
ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
Καφετιερα παιρνω ΡΕ?Αντε τα πηρα με το ποσο μυγιαγγιχτα ειναι τα σημερινα αυτοκινητα
στο καρινα που εχω σα δευτερο και 17χρονη εγγυηση να μου διναν αχρηστη θα ταν,φτου φτου -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η vw ορίζει στις 30Kkm αλλαγές ή στα 2 χρόνια ή όποτε ανάψει η λυχνία για το service. ΝΕΟΣ ,ΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.πΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΑΔΙΑ?ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΨΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.λοΙΠΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΜΑΚΙΕς...ΕΙΠΑΜΕΚαμία εγγύηση δεν έχασε.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)