-
ειναι και αυτο που ειπε ο lκar, δηλαδη να μην μπουν ολα τα μοτερ σε ολες τις εκδοσεις...
πχ το 1,4 140hp να μπει μονο στο bora.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μαλακια τους. Επρεπε να το βαλουν στο 1600αρι με 150-160 αλογα για να καλυψουν το κενο των 1800ων που δεν υπαρχει και τη διαφορα των 85 αλογων που εχει 1600 με 2000.Καταρχήν το κενό που λες το καλύπτει ο απλός 2.0FSI...
Ένας 1.6 με τεχνολογία αντίστοιχη του 1.4 TSI θα έβγαζε 200άλογα το λιγότερο οπότε εμένα αυτό μου φαίνεται μεγαλύτερη μ@λ@κεί@ αφού θα ανταγωνιζόταν κατευθείαν το GTI...
Άσε που τώρα αυτος ο κινητήρας, είναι βέβαιο πια ότι θα μπει και στο Polo δημιουργόντας καινούρια δεδομένα στην αγορά των μικρών γρήγορων... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ένας 1.6 με τεχνολογία αντίστοιχη του 1.4 TSI θα έβγαζε 200άλογα το λιγότερο οπότε εμένα αυτό μου φαίνεται μεγαλύτερη μ@λ@κεί@ αφού θα ανταγωνιζόταν κατευθείαν το GTI...μα ηδη εχουν πει οτι θα βγει το μοτερ αυτο με ισχυ 197αλογα απο 1600κκ. Απλα μετα θα πανε το 2λιτρο στα 240 αλογα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ένας 1.6 με τεχνολογία αντίστοιχη του 1.4 TSI θα έβγαζε 200άλογα το λιγότερο οπότε εμένα αυτό μου φαίνεται μεγαλύτερη μ@λ@κεί@ αφού θα ανταγωνιζόταν κατευθείαν το GTI...
μα ηδη εχουν πει οτι θα βγει το μοτερ αυτο με ισχυ 197αλογα απο 1600κκ. Απλα μετα θα πανε το 2λιτρο στα 240 αλογα!
To έχουν χάσει στη VW. Μετά και την κατάργηση του 1.4 στο Golf, δε μου μένει παρά να διαμαρτυρηθώ...
'Δεν θέλουμε γρήγορα VW!!!!!!!!!' -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ηδη εχουν πει οτι θα βγει το μοτερ αυτο με ισχυ 197αλογα απο 1600κκ. Απλα μετα θα πανε το 2λιτρο στα 240 αλογα!Πω πωωω με φαγατε ρε! Και βεβαια δεν χαλαει κανεναν 1400 και 170 αλογα απλως τιμολογιακα εννοω για να μην μπερδευονται με τις αλλες εκδοσεις θα ανεβαζαν απλως τον 1600αρη και δε θα χρειαζοταν να πιεσουν και τοσο το μοτερ.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
μα ηδη εχουν πει οτι θα βγει το μοτερ αυτο με ισχυ 197αλογα απο 1600κκ. Απλα μετα θα πανε το 2λιτρο στα 240 αλογα!
Πω πωωω με φαγατε ρε! Και βεβαια δεν χαλαει κανεναν 1400 και 170 αλογα απλως τιμολογιακα εννοω για να μην μπερδευονται με τις αλλες εκδοσεις θα ανεβαζαν απλως τον 1600αρη και δε θα χρειαζοταν να πιεσουν και τοσο το μοτερ.
Mιαμ μιαμ μιαμ. Δεν τρώγεσαι με τίποτα εσύ!!!!
Μα και πάλι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ένα golf με αυτόν τον κινητήρα θα πλησίαζε ακόμα περισσότερο τη τιμή του GTI.... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kαι μετά ο Ikar θα ζητάει επιπλέον λεφτά γιατί το λευκό του, του το πούλησαν μόνο με 200 άλογα...
-
Τον βλέπω με το zulang ή κάπως έτσι στο χέρι να γαυγίζει στην Karenta.
Edit: kulanz το λένε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι μετά ο Ikar θα ζητάει επιπλέον λεφτά γιατί το λευκό του, του το πούλησαν μόνο με 200 άλογα...Τον βλέπω με το zulang ή κάπως έτσι στο χέρι να γαυγίζει στην Karenta.
μπα...θα του βαλουνε καννα προγραμματακι χωρις να του πουνε τιποτα στο γαλαταδικο, και ολα καλα.
2.0 twincharger gti 245 αλογατα -
Σορρυ ρε παιδιά και γιατί να μην περιμένεις το POLO gti με 19000 Δεκέμβριο?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι μετά ο Ikar θα ζητάει επιπλέον λεφτά γιατί το λευκό του, του το πούλησαν μόνο με 200 άλογα...
θα έχουν πρόβλημα με την ονομασία GTTI; G2TI; το πολύ να το πουλήσω και να πάρω το... GT
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Τον βλέπω με το zulang ή κάπως έτσι στο χέρι να γαυγίζει στην Karenta.
μπα...θα του βαλουνε καννα προγραμματακι χωρις να του πουνε τιποτα στο γαλαταδικο, και ολα καλα.
2.0 twincharger gti 245 αλογαταναι, δεν θα καταλάβω τίποτα μάλλον σε κάποιους άλλους λένε για 500 άλογα και τα μισά είναι γαϊδούρια
-
-
Εχετε καταχαρει, και οταν θα δειτε τις τιμες-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, θα ηθελα να δω τις φατσες σας
No Offence guys, αλλα αποκλειεται να ειναι τοσο φτηνα -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Εχετε καταχαρει, και οταν θα δειτε τις τιμες-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, θα ηθελα να δω τις φατσες σας
No Offence guys, αλλα αποκλειεται να ειναι τοσο φτηναποιός έχει χαρεί...;;
πάντως πολύ γκαντέμω η VW...τώρα που είπε να βγάλει τουρμπάτα δυνατά αλλά παράλληλα κ βενζινοβόρα μοντέλα ...1,20 η βενζίνη και $70-75 το βαρέλι!άμα δεν σε θέλει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θα έχουν πρόβλημα με την ονομασία GTTI; G2TI; το πολύ να το πουλήσω και να πάρω το... GTΑυτό το έχει κατοχυρώσει η Daihatsu με το (αείμνηστο) Charade...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
θα έχουν πρόβλημα με την ονομασία GTTI; G2TI; το πολύ να το πουλήσω και να πάρω το... GT
Αυτό το έχει κατοχυρώσει η Daihatsu με το (αείμνηστο) Charade...
Πώς τα κατάφερες...λάθος quote!
αλλος τα είπε αυτά.. -
Έκανα post και άλλαξα tab στον browser, μετά όμως γύρισα να το δω και είδα το λάθος οπότε το διόρθωσα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως πολύ γκαντέμω η VW...τώρα που είπε να βγάλει τουρμπάτα δυνατά αλλά παράλληλα κ βενζινοβόρα μοντέλα ...1,20 η βενζίνη και $70-75 το βαρέλι!άμα δεν σε θέλει...
αφου θα εχει καταναλωση 7,2/100km...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
αφου θα εχει καταναλωση 7,2/100km...
Παραβλέπω το ατυχές εικονιδιάκι...
Εάν αυτό γράψει 7,2 λίτρα εγώ θα ξαναπάω σχολείο ή θα πάρω τα βουνά
Με απλό 1600 έχω 8,5 λίτρα μέση ....με πολύ νορμάλ οδήγηση.
Αλλωστε και για το GTi άλλα λέγανε κ άλλα γράφουν τα κομπιουτέρια.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)