-
Συγκριτικό με τι;
έχει ξανατεθεί το ερώτημα
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εχετε δει σε καποιο περιοδικο συγκριτικο μικρομεσαιων που να περιλαμβανει το TSi?Οι 4Τ δεν εχουν κανει αλλα και αλλου που εχω ριξει μια ματια δεν εχω βρει καπου...
To drive αυτου του μήνα. Με civic.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συγκριτικό με τι;έχει ξανατεθεί το ερώτημα
Για δωσε μια -εγκαθετη- εξηγηση...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Εχετε δει σε καποιο περιοδικο συγκριτικο μικρομεσαιων που να περιλαμβανει το TSi?
Οι 4Τ δεν εχουν κανει αλλα και αλλου που εχω ριξει μια ματια δεν εχω βρει καπου...
To drive αυτου του μήνα. Με civic.
Α, ναι? Ευχαριστω.
Ενδιαφερουσα συγκριση που εχει απασχολησει και το φορουμ κατα καιρους.Πιο βγαζουν καλυτερο?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Συγκριτικό με τι;
έχει ξανατεθεί το ερώτημα
Για δωσε μια -εγκαθετη- εξηγηση...
Βγήκε το GT κι απ' ότι είδα, έγιναν δύο 'συγκριτικά', ένα με MINI Cooper S -ίδια ισχύς, ίδια ευρω, αλλά καμία σχέση- κι ένα με Leon FR, που δεν βγαίνει πλέον
Με κανένα δίλιτρο ατμοσφαιρικό μικρομεσαίο δεν έγινε σύγκριση -βάσει ευρώ-
Βγαίνει το TSI, μία από τα ίδια -για το Drive δεν το ξέρα, δεν είχε πέσει στα χέρια μου ακόμα-
Ουσιαστικά πάλι με αυτοκίνητο που... δεν υπάρχει το συγκρίνουν, αφού από τον επόμενο χρόνο και αν όσοι θέλουν Civic
Χάθηκαν τ'αυτοκίνητα; Astra 1.8/140; Focus 2.0; Mazda 3 2.0;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χάθηκαν τ'αυτοκίνητα; Astra 1.8/140; Focus 2.0; Mazda 3 2.0;
ΙΕΚ:
-
αν διαβάσετε το τεστ του σιβικ τον απρίλιο στο drive έχει τις ίδιες μετρήσεις με το πρόσφατο συγκριτικό...τυχαία φυσικά...
οι κύριοι του drive δεν μπήκαν καν στον κόπο να το ξαναμετρήσουν...φοβερή δημοσιογραφία...απλό copy-paste κάνανε...ευτυχώς πάντως που δεν είναι και το ίδιο αυτοκίνητο(έλεγξα αριθμό πλαισίου) γιατί θα τους παίρνανε με τις λεμονόκουπες...
δηλαδή διατήρησαν τις ίδιες μετρήσεις με το ταλαιπωρημένο σιβικ που πέρασε από όλα τα περιοδικά. Ναι πρόκειται για το ίδιο cosmic grey που τεστάρανε και οι 4τ. Για να μην τρώτε-τρώμε κουτόχορτο από τους τσάμπα μάγκες... -
γιατί ποιο περιοδικό ξαναμετράει τα αυτοκίνητα;;;;
ελάχιστες φορές γίνεται. κι αν γίνει άλλη δοκίμη του TSI αργότερα τις ίδιες μετρήσεις θα βάλουν.
-
τι εγινε, παλι φαντασματα?
-
ναι ρε παιδιά αλλά κάνουνε συγκριτικό δύο αυτοκινήτων των οποίων οι διαφορετικές μετρήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λαθεμένα αποτελέσματα.Δεν αμφισβητώ την ανωτερώτητα στις ρεπρίζ του tsi αλλά μέτρησαν το civic σε 25 βαθμούς θερμοκρασία και το τούρμπο σε 15...ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό καθώς επίσης και την βελτιωμένη λειτουργία ενός τούρμπο σε περιβάλλον χαμηλών θερμοκρασιών. Αυτό δεν είναι το νόημα ενός συγκριτικού; Να συγκρίνουμε 2 αυτοκίνητα στις ίδιες συνθήκες; Μην ειρωνεύεστε διότι φανταστείτε να κάνουν το τεστ σε συνθήκες καύσωνα...ελάτε μετά να μου πείτε τα αποτελέσματα και πόσο χειρότερα θα είναι και για τα 2 αλλά κυρίως για το tsi.
-
Και 50 βαθμούς να είχε πάλι αντε γειά θα ήτανε το αποτέλεσμα, μη γίνεσαι γραφικός σπύρο.
-
εχει το tsi με το σιβικ to 1.8 και δεν ειδα για να πω την αληθεια κανα αντε γεια...
το drive εχει χασει πολυ...ασχετο αυτο...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και 50 βαθμούς να είχε πάλι αντε γειά θα ήτανε το αποτέλεσμα, μη γίνεσαι γραφικός σπύρο.Είναι γραφικότητα να απαιτώ ότι διαβάζω να είναι αντικειμενικό; Είναι γραφικότητα να απαιτώ όταν γράφουν συγκριτικό να κάνουν συγκριτικό; Είναι γραφικότητα να απαιτώ να συγκρίνουν τα πάντα υπό τις ίδιες συνθήκες; Είναι γραφικό να διαμαρτύρομαι που δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τον μοντέλων που υποτίθεται ότι συγκρίνουν ενώ δεν το έχουν κάνει ποτέ;Αν ναι τότε είναι ανάλογα γραφικό και από την μεριά των αναγνωστών να διαβάζουν και μάλιστα να πληρώνουν για αυτό έντυπα που εκ προοιμίου γνωρίζουν ότι δεν γράφουν την πραγματικότητα. Δηλαδή εγώ θα έπρεπε να διαβάζω το ...honda magazine ή honda tuning -αν υπάρχουν τέτοια έντυπα- για να το παίζω αντικειμενικός...ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνώ σε αυτό...
(ΙΚΕ δεν εννοείς φυσικά ότι με 50 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία δεν θα επιβαρύνονταν περισσότερο ένα τούρμπο σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό...τώρα γίνεσαι εσύ γραφικός και δεν μου έχεις δείξει κάτι τέτοιο εδω μέσα).
Αυτό που γράφω δεν έχει σχέση με 'κόντρα' μοντέλων αλλά με γενικότερη αντιμετώπιση των αναγνωστών από τα περιοδικά. Αυτό δεν είναι παραπλάνηση καταναλωτή; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εγινε, παλι φαντασματα?Είσαι άδικος συνονόματε...δεν πολεμώ κανέναν...κάνω κριτική.
-
δεν μιλησε κανενας για πολεμο!
μιλαμε για TSI vs Civic στο συγκριτικο ή GT vs Civic?
-
tsi
-
επιδοσεις εχουμε να γραψουμε?
τελικα το sportline tsi εχει την ανρτηση του GT?
-
Tί να γράψουμε; Τσόντα είναι
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Tί να γράψουμε; Τσόντα είναιειναι ακομη πρωι και δεν κανει ε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επιδοσεις εχουμε να γραψουμε?τελικά το sportline tsi έχει την ανάρτηση του GT?
δεν το έχω διαθέσιμο Σπύρο αλλά θυμάμαι την σαφή υπεροχή του tsi στον τομέα των επιδόσεων...βέβαια είχε ένα άλλο περίεργο σημείο...έδινε κατανάλωση 2λίτρα+ παραπάνω στο tsi. Οι 4τ έδιναν 9,5 και στα δύο.Τώρα ποιος έχει δίκιο άγνωστο.
Νούμερα δεν θυμάμαι ας τα παραθέσει όποιος τα έχει.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)