-
Αλλού περίμεναν πρόβλημα και αλλού εμφανίστηκε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ούτε αυτό, τα GTI έρχονται με Bridgestone RE 050A, Continental SportContact 2 και τώρα 3, Dunlop SP 'κάτι' κλπ.
'ότι κάτσει κοινώς'
Απλώς στα πιο γρήγορα θα ναι από τα καλύτερα λάστιχα της μάρκας που θα μπει.
αυτη την εποχη ξερουμε τι βαζουν?
αν είναι η σελήνη στην Αφροδίτη, Bridge, με ανάδρομο Ερμή Conti
Ρε Ikar σε τι κωλοσεληνη ετυχα εγω και μου τυχαν τα Hankook?
Μηπως επεσα σε ολικη εκλειψη σεληνης? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ούτε αυτό, τα GTI έρχονται με Bridgestone RE 050A, Continental SportContact 2 και τώρα 3, Dunlop SP 'κάτι' κλπ.
'ότι κάτσει κοινώς'
Μηπως επεσα σε ολικη εκλειψη σεληνης?μπα... σε Γερμανούς την εποχή του mundial έπεσες
ελπίζω μόνο να μην τοποθέτησαν κι άλλα ασχετα
-
εβαλαν και λαθος τιμονι....
δε μπορουσαν να κανουν λαθος και στο κινητηρα να βαλουν τον 170???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'ότι κάτσει κοινώς'
Μηπως επεσα σε ολικη εκλειψη σεληνης?μπα... σε Γερμανούς την εποχή του mundial έπεσες
ελπίζω μόνο να μην τοποθέτησαν κι άλλα ασχετα
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Λες το κιβωτιο να το βαλανε τη μερα του ημιτελικου με τους Ιταλους?
Πως μπορω να βρω τη μερα παραγωγης του αυτοκινητου?Σοβαρα τωρα, σε ποιο εργοστασιο παραγονται τα TSi ξερει κανεις?
Κανενα VIN decoder για VW εχει κανεις υποψη του? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εβαλαν και λαθος τιμονι....δε μπορουσαν να κανουν λαθος και στο κινητηρα να βαλουν τον 170???
Τωρα που το λες σαν πολλα αρχιζουν να μαζευονται σιγα σιγα μου φαινεται...
Τι διαολο, λες να το φτιαξαν Παρασκευη απογευμα δουλευοντας υπερωριες ρε γμτ?
-
ελπιζω να πηρες τα 4 χρονια εγγυηση ε?
-
ρε μπορει αυτα τα hankook να ναι καλα...γιατι? τα μπριτζ ειναι καλα ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτό δεν ισχύει, οι αυτοκινητοβιομηχανίες παίρνουν Χ ποσότητα απο την κάθε εταιρία στην Χ διάσταση, το τι λάστιχο θα σου πέσει δεν είναι σίγουρο, μόνο ότι θα είναι και τα 4 ίδια μάρκα
Εκτός απο τα αμάξια επιδόσεων που 99% έχουν στάνταρ μάρκα και τύπο ελαστικού
'ότι κάτσει κοινώς'
Σε φίλου Golf GTI TFSI που αγόρασε πριν κανένα 5μηνο αν θυμάμαι καλά, είχε τα Bridgestone από μαμά. Πολύ καλό το Bridg. Δεν το περίμενα!
-
τον αυγουστο που πηρα το gt,ειχα ρωτησει τον πωλητη για τα λαστιχα και μου ειχε πει η bridg η conti η dunlop.καποιο απο τα 3 8α εχει,οποιο σου τυχει.τελικα ο κληρος επεσε στα bridgestone potenza re070.
-
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Πως μπορω να βρω τη μερα παραγωγης του αυτοκινητου?Σοβαρα τωρα, σε ποιο εργοστασιο παραγονται τα TSi ξερει κανεις?
Κανενα VIN decoder για VW εχει κανεις υποψη του?από κει που το πήρες μπορούν να σου πουν ακριβώς
αν στον αριθμό πλαισίου που είναι της μορφής WVWZZZ1KZ7W****** έχει W είναι Wolfsburg. Αν είναι άλλο να ΜΗΝ ανησυχείς -δεν είχαν μουντιάλ τον Ιούνιο-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν στον αριθμό πλαισίου που είναι της μορφής WVWZZZ1KZ7W****** έχει W είναι Wolfsburg. Αν είναι άλλο να ΜΗΝ ανησυχείς -δεν είχαν μουντιάλ τον Ιούνιο-
Αν έχει Ι, άρχισε ν' ανησυχείς
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Κανενα VIN decoder για VW εχει κανεις υποψη του?από κει που το πήρες μπορούν να σου πουν ακριβώς
Τελικά το επίμαχο γράμμα ειναι το B.
Πως αποκωδικοποιειται αυτο?
Τουλαχιστον γλιτωσαμε το μουντιαλ... -
Νεοτερα περι του κιβωτιου/συμπλεκτη:
Το αυτοκινητο επισκεφθηκε εξουσιοδοτημενο συνεργειο του δικτυου της εταιρειας για μια πρωτη προσεγγιση του (?) 'προβληματος'. Εκει η απαντηση που πηρα ειναι οτι 'προκειται για φυσιολογικη συμπεριφορα' και οτι το γρατζουνισμα/δυσκολια στις αλλαγες των σχεσεων που παρουσιαζεται οφειλεται στο οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο (500km) και πρεπει να κανει km. Μολις τα κανει τοτε θα μπαινουν πιο ανετα οι ταχυτητες μου ειπαν. 'Παρακολουθηστε το και αν μετα απο 5-6K km δεν υπαρχει βελτιωση φερτε το παλι να το δουμε' ηταν η απαντηση.
Σχετικα με το θεμα του συμπλεκτη (θυμιζω: θορυβος κατα την επαναφορα του συμπλεκτη στην αρχικη του θεση, περιπου στο μεσο της διαδρομης του) μου ειπαν -παρα την εντονη επιμονη μου- οτι ολα τα TSi και GT εχουν την ιδια συμπεριφορα και οτι επισης δεν ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει. Σε αυτο το σημειο θα ηθελα τις εμπειριες κατοχων GT/TSi του φορουμ για επιβεβαιωση, διοτι δυστυχως εκει τη στιγμη στο συνεργειο δεν υπηρχε αλλο Golf για να συγκρινω.Ανεφερα του μηχανικου τις λυσεις που γραφτηκαν σε προηγουμενα ποστ
-Τρομπακι συμπλεκτη και διχαλο σασμαν-, λεγοντας του οτι πολλα A3/Golf ειχαν τετοια προβληματα και μου απαντησε οτι τις γνωριζει ΑΛΛΑ αυτες εχουν εφαρμογη στην περιπτωση που ο θορυβος ακουγεται οταν ΠΑΤΑΣ τον συμπλεκτη και ΟΧΙ οταν τον αφηνεις -που συμβαινει στην περιπτωση μου. Προκειται δηλαδη για διαφορετικη συμπεριφορα κατ' αυτον.Το συμπερασμα της επισκεψης ηταν οτι δεν προκειται για κατι ανησυχητικο, αλλα να τα παρακολουθησω και αν δω οτι εξακολουθει η δυσκολια στις αλλαγες των σχεσεων μετα απο 5-6K km να το ξαναπαω.
Υπενθυμιζω οτι ο συμπλεκτης κανει θορυβο ΜΟΝΟ οταν ειναι αναμμενη η μηχανη και ΜΟΝΟ κατα την επαναφορα του (οταν τον αφηνεις δηλαδη) και να προσθεσω οτι σε εκεινο ακριβως το σημειο που κανει το θορυβο νιωθω εναν ελαφρυ κραδασμο στον επιλογεα του κιβωτιου οταν αυτος βρισκεται στη θεση της νεκρας.
Οποιαδηποτε αποψη/εμπειρια -ιδιαιτερως κατοχων- θα βοηθουσε πολυ.
-
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Τουλαχιστον γλιτωσαμε το μουντιαλ...Βέλγιο (Βρυξέλλες)
-
διπλο ποστ..
-
τριπλο ποστ..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Τουλαχιστον γλιτωσαμε το μουντιαλ...Βέλγιο
Πολη ξερουμε?
-
Λες? Χαθηκαμε τοτε...
Τουλαχιστον γλιτωσαμε το μουντιαλ...Βέλγιο
Πολη ξερουμε?
έκανα edit Πιο πάνω
-
koralli,στο δικο μου το γτ τριξιμο απο συμπλεκτη δεν εχω ακουσει..εχω παντως την απορια που βλεπει το φυσιολογικο ο τυπος σε ενα συμπλεκτη που τριζει..
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)