-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ολοι το καναουνε αυτό με έκπτωση συνηθωςΕίναι και θέμα σωστής ψυχολόγησης του αγοραστικού κοινού σου...
-
Είναι και θέμα σωστής ψυχολόγησης του αγοραστικού κοινού σου..
ή ανιδεοτητας του κοινου που απευθυνεται η καθε εταιρεια σε καθε περιπτωση
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Στην γερμανία 2 χιλιάρικα διαφορά έχουν τα αυτοκίνητα. Ναι το ξέρω οτι εδώ λόγω κυβικών ανεβαίνει η τιμή του, αλλα θα μπορούσε να είναι και λίγο καλύτερη η τιμή και να ήταν και φορτωμένο με εξοπλισμό (xenon, ηλιοροφή, κτλπ) για να δικαιολογούσε τα 30+ χιλιάρικα.
Το TSi λοιπόν είναι σίγουρα το καλύτερο hatchback απο άποψη τιμής/αξίας.
δηλαδή τώρα δεν δικαιολογεί τα 29Κ
Η Γερμανία δεν έχει φόρους, έχει μόνο ΦΠΑ κι η διακύμανση σε τιμές είναι 1.6 FSI, 1.4 TSI, 2.0 FSI, 1.4 GT, GTI.
Καμία σχέση
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Είναι και θέμα σωστής ψυχολόγησης του αγοραστικού κοινού σου..
ή ανιδεοτητας του κοινου που απευθυνεται η καθε εταιρεια σε καθε περιπτωση
ε ναι, το ελληνικό αγοραστικό κοινό αυτοκινήτου σφύζει από ενημέρωση
-
tt
-
Σας χαιρετιζω ολους τους φιλους και μπαινω στο θεμα. Στην οικογενεια υπαρχει ενα Yaris 1.3 και ενα Scenic 1.6. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα δυο αυτοκινητα αλλα τελευταια σκεφτομαι να αντικαταστησω το Yaris με ενα Golf. Παντα μου αρεσαν τα Golf αλλα οχι και να περιμενω 8 μηνες για να το παρω!!!(Ετσι μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια για το Golf 4)γιαυτο τελικα πηρα το Megane. Τελος θα ηθελα να μαζεψω γνωμες
σχετικα με τις εκδοσεις GT GTI TSI ιδιαιτερα απο κατοχους.Ειστε ευχαριστημενοι? Ειναι αξιοπιστα τα Golf γενικα?Δικαιολογουν αυτην την τιμη αυτα τα αυτοκινητα? ( Το GTI θα μου βγει +900 απο το GT για ειδικους λογους), τελικα ποιο να επιλεξω? -
Άμα το gti σου βγαίνει μόνο 900 παραπάνω, αν μπορείς να εκτιμήσεις αυτά τα παραπάνω που έχει να σου δώσει, και δεν σε νοιάζουν τα τέλη και ασφάλεια, χτύπα το ασυζητητί!
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ GTI! Για 900 ευρώ μόνο παίρνεις εκτός απο ελαφρώς μεγαλύτερη ιπποδύναμη και απείρως καλύτερο στήσιμο...
-
Βασικά αν σου βγαίνει 900 € παραπάνω το GTI απο το GT, μόνο την μεταπώληση να σκεφτείς..............ΧΤΥΠΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ GTI! Για 900 ευρώ μόνο παίρνεις εκτός απο ελαφρώς μεγαλύτερη ιπποδύναμη και** απείρως καλύτερο **στήσιμο...Ε όχι και απείρως καλλίτερο...!!!!
Δεν είναι πιά και γιά πέταμα το GT.....
-
για 900ευρώ σίγουρα αξίζει! εκτός από τη δύναμη-μεταπώληση να προσθέσω και το look του GTI που είναι πολύ πάνω από του GT.
-
Αφου μπορείς να πάρεις δίλιτρο (με μειωμένους φόρους;) πάρε καλύτερα ενα ΤΤ, όσα παραπάνω δώσεις θα τα πάρεις οταν το πουλήσεις. Ασε που δεν έχει καμία σχέση με Golf, απο κάθε άποψη.
-
Το ΤΤ που χωραει στην συζητηση?Φανταζομαι μιλαμε για καινουρια αυτοκινητα και το ΤΤ καμια σχεση στην τιμη με τα Golf.
Οσον αφορα το διλλημα σου ψηφιζω και εγω Gti.Καμια σχεση το ενα με το αλλο(ειδες διαφορα που κανει ενα 'i'?).Οχι και απειρως καλυτερο αλλα σιγουρα πολυ καλυτερο το GTi.
-
Πάρε καλύτερα μια Ferrari, όσα παραπάνω δώσεις θα τα πάρεις οταν τη πουλήσεις. Ασε που δεν έχει καμία σχέση με Golf, απο κάθε άποψη .....
(Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ)
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πάρε καλύτερα μια Ferrari, όσα παραπάνω δώσεις θα τα πάρεις οταν τη πουλήσεις. Ασε που δεν έχει καμία σχέση με Golf, απο κάθε άποψη .....(Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ)
ειπαμε δε κυκλοφορούν πολλές, μάλλον βγάζουν προβλήματα....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πάρε καλύτερα μια Ferrari, όσα παραπάνω δώσεις θα τα πάρεις οταν τη πουλήσεις. Ασε που δεν έχει καμία σχέση με Golf, απο κάθε άποψη .....(Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ)
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Αφου μπορείς να πάρεις δίλιτρο (με μειωμένους φόρους;) πάρε καλύτερα ενα ΤΤ, όσα παραπάνω δώσεις θα τα πάρεις οταν το πουλήσεις. Ασε που δεν έχει καμία σχέση με Golf, απο κάθε άποψη.Δεν έχουν και την καύτερη δυνατή μεταπώληση τα ΤΤ. Ίσα ίσα που χάνουν σημαντικό μέρος της αξίας τους σε σχέση με τα Golf και με τα Α3.
Από εκεί και μετά σίγουρα το καινούριο ΤΤ είναι καλύτερο από το Golf Gti. Μόνο το μικρότερο βάρος φτάνει. Από εκεί και μετά όμως είμαστε off-topic. -
τι? είναι πιο ελαφρύ? ωραίος ο παίκτης
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ GTI! Για 900 ευρώ μόνο παίρνεις εκτός απο ελαφρώς μεγαλύτερη ιπποδύναμη και** απείρως καλύτερο **στήσιμο...
Ε όχι και απείρως καλλίτερο...!!!!
Δεν είναι πιά και γιά πέταμα το GT.....
Κανείς δεν είπε οτι το στήσιμο του GT ειναι κακό, το αντιθετο μάλιστα... Απλά του GTi ειναι αλλού...
-
Ελπιζω να μην εχει ποσταριστει ηδη το τεστ:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52710
0-100 σε 8.5sec ??
8.8 δεν ανακοινωνει η VW?
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)