-
Στον υπολογιστή ταξιδιου η κατανάλωση 1 μηδενίζει αν το αφήσουμε σβηστό για πάνω από 2 ώρες. Η κατανάλωση 2 δεν μηδενίζει νομίζω ποτέ από μόνη της αν δεν την μηδενίσουμε εμείς χειροκίνητα.
-
ισως να ειχε βγαλει για καποιο διαστημα τον πολο της μπαταριας. στο fabia οταν ειχαν βγαλει την μπαταρια, μετα το trip μηδενιζε συνεχεια...
σε μια αντιπροσωπεια θα στο φτιαξουν με το tester! -
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Στον υπολογιστή ταξιδιου η κατανάλωση 1 μηδενίζει αν το αφήσουμε σβηστό για πάνω από 2 ώρες. Η κατανάλωση 2 δεν μηδενίζει νομίζω ποτέ από μόνη της αν δεν την μηδενίσουμε εμείς χειροκίνητα.Στο ibiza που ειχα ο '2'μηδενιζε μετα απο 99 ωρες λειτουργιας (καπου τοσες δεν ειμαι και σιγουρος) ή μετα απο καποιες χιλιαδες χιλιομετρα.
Στο Α5 ο υπολογιστης 2 δεν μηδενιζει ποτε.
Τωρα στο golf κατι απο αυτα τα δυο πρεπει να συμβαινει. -
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Golf V 1.4 TSi
Μπορεί μήπως κάποιος να καταλάβει από αυτή την εικόνα ποια έκδοση και ποιας χρονιάς είναι;Πω γιατί μας καις έτσι σήμερα ρε φίλε
Εικάζω ότι είναι Highline κάπου από 2006 ως 2008 γιατί βλέπω:-δερμάτινο τιμόνι (φαίνονται οι ραφές)
-χειριστήρια στο τιμόνι
-κλιματισμό
-οθόνη Plus στο καντράν
-bucketοειδή καθίσματα
-μαύρες φάσες στο ντουλαπάκι συνοδηγού και στις πόρτες, άρα δεν είναι sportline που είχε ασημί -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Golf V 1.4 TSi
Μπορεί μήπως κάποιος να καταλάβει από αυτή την εικόνα ποια έκδοση και ποιας χρονιάς είναι;Είναι έκδοση εξωτερικού πάντως... Κάτι ανάμεσα σε Highline και Sportline και μάλλον 2005-2006, επειδή αν θυμάμαι καλά από τότε που βγήκαν τα TSI 122/140 (τέλη του ''06) το ράδιο είχε ασημί κουμπιά
-
Νομίζω ότι έχει έξτρα εξοπλισμό πάντως.
Πχ θερμαινόμενα καθίσματα, plus υπολογιστή ταξιδίων κλπ...
-
Νταξ, δεν περιμενα τετοια λεπτομερεια στις απαντησεις , γι' αυτο μαλλον σας παραπλανησα...
Ψαχνω να βρω τι μοντελο μου εδωσε εκτακτως η εταιρια ενοικιασεων στις διακοπες, για αντικατασταση αυτου που ειχα.
Ηταν ενας συνδυασμος των παρακατω φωτο (τη μια την εβαλα ηδη):
Είχε το τιμονι και το ηχοσυστημα τιμόνι της κατω φωτογραφιας (με τα ασημι φινιρισματα. χωρις κουμπια στο τιμονι), αλλα τον απλο κλιματισμο και την ανοιχτη θηκη πανω απο τους κεντρικους αεραγωγους της πανω φωτογραφιας.
Ειχε trip computer, cruise control, ηλεκτρικους καθρεφτες, 4 ηλεκτρικα παραθυρα και καθισματα απλα. Πισω εγραφε μονο TSi. Αδεια κυκλοφοριας δεν ειχε στο ντουλαπακι.
Οδομετρο 63.000 χλμ...Απλα προσπαθω να καταλαβω ποιας χρονιας (περιπου) ειναι και ποια εκδοση του 1.4 TSi κινητηρα ειχε, γιατι ηταν πολυ ζωηρο στο δρομο. Δεν ειναι κατι σοβαρο, τυπου να το αγορασω κτλ, απλη περιεργεια.
Φωτογραφια το εσωτερικο δεν μου 'κοψε να βγαλω, το εξωτερικο θα το ανεβασω αργοτερα...
-
Ήταν από τα τελευταία highline, ήμουν έτοιμος να το πάρω. Ο κινητήρας ήταν η ο 122 η ο 140.
-
Για να καταλάβεις αν ήταν 122 ή 140 θα έπρεπε να ανοίξεις το καπό γιατί η διαφορά φαίνεται οπτικά στον κινητήρα.*
Από το εσωτερικό είναι μάλλον αδύνατο να συμπεράνεις ποιος κινητήρας ήταν.
Λόγω του ασημί φιλέτου στο τιμόνι, ήταν μάλλον highline.- κάποιος βέβαια που έχει τέτοιο αμάξι μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στους κινητήρες από τον ήχο και μόνο
είναι χαρακτηριστικό το σφύριγμα του κομπρέσορα
- κάποιος βέβαια που έχει τέτοιο αμάξι μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στους κινητήρες από τον ήχο και μόνο
-
Επίσης ο 140 έχει πιο ιδιαίτερο ήχο λόγο κομπρέσορα ενώ στον 122 πρέπει να στήσεις αφτί για να καταλάβεις πως είναι υπερτροφοδοτούμενο.
-
Μάλλον πρέπει να μιλάτε για την μεσαία έκδοση Comfortline, γιατί Highline υπήρξε μόνο από το Golf VI και μετά.
-
Όταν βγήκε το V, το ''04, υπήρχαν Trendline, Comfortline, Sportline. Αρχές του ''06 η Comfortline αντικαταστάθηκε από την Highline, και τέλη του ''07 η Sportline αντικαταστάθηκε από την GT Sport.
Στο VI υπήρχαν Trendline, Comfortline και Highline, ενώ το ''10 η Comfortline αντικαταστάθηκε από την Generation και προστέθηκε η R-Line (όπως σε κάθε μοντέλο της VW πριν κλείσει την καριέρα του ή πριν από F/L)
-
Κοίτα τα μοτέρ:
Tsi 140, 150, 160, 170, 180, 185 twincharged
Tsi 122, 125... απλό τουρμπο
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Κοίτα τα μοτέρΕιναι πλεον λιγο δυσκολο, γιατι το αμαξι ειναι Κρητη κι εγω Θεσσαλονικη.
Ουτε εξωτερικα ξεχωριζαν καπως;Δεν ειχα οδηγησει turbo VW, παρα ενα Golf IV Gti 150 PS και ενα πολυ νεοτερο (2011;) Polo 1.2 DSG
Αρα δεν μπορω να ξεχωρισω τον κομπρεσορα απο τον ηχο. Το αυτοκινητο ειχε ομως ενα 'σκαλοπατι' ισχυος σε χαμηλες στροφες (2000-3000) σαν μια ηπια κλωτσια προς τα μπρος.
Βεβαια λιγο απιθανο να ειχαν νοικιαρικο 140ps, αλλα απο την αλλη ηταν πολυ ζωηρο, με εξαιρετικες επιταχυνσεις, παρα τα χρονια του. -
Eαν θυμαμαι καλα υπηρχε εταιρεια με vw golf tsi. Όταν εψαχνα το 2008 να βρω να νοικιασω gt.... η European στη συγγρου κοντα στο φιξ μου ειπαν ότι ειχαν tsi 140ps. Απλα εγω δεν ξαναπηγα για να το επιβεβαιωσω.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)