-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βρε δεν παίρνω καλύτερα τον multijet σε Ducato; Καλύτερα θα πηγαίνει!
ναι, το νέο Corsa θα 'χει τρομερές διαφορές με το GP
το σκίσαμε ΚΑΙ αυτό
[εκνευριστικός-εγκάθετος] πέρασε και αυτό τις 100 σελίδες [/εκνευριστικός-εγκάθετος]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γι' αυτό δεν πήρα Type R, δεν βγαίνει σε άσπρο
Μόνο κίτρινα έχω δει μέχρι τώρα
Άντε lkar, με το καλό και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[το σκίσαμε ΚΑΙ αυτό
[εκνευριστικός-εγκάθετος] πέρασε και αυτό τις 100 σελίδες [/εκνευριστικός-εγκάθετος]
Ε, 120 σελίδες για ένα Golf είναι πολλές!
Τα άλλα κάνω ότι δεν τα είδα...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για βγαλε συμπερασμα να ακουσουμε...
αμα σου πω τώρα να πάρεις civic σπορ θα μου φωνάξεις? 22500
και δεν είναι golf.
πάρε το 14αρι Civic base με 17.990 (+έξοδα)
χωρίς clima
χωρίς ηχοσύστημα
με 83-space άλογα
και ημιάκαμπτο -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Πω ρε π***τη μου! Δεν είμαι καλά...
Μου αρέσει -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πω ρε π***τη μου! Δεν είμαι καλά...
Μου αρέσει...μα καθόλου!
-
ωραιο ειναι, 1η μουρη στο Μπουρναζι....
θα εχει και αλλες χαρες βεβαια, αλλα να το δουμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ωραιο ειναι, 1η μουρη στο Μπουρναζι....θα εχει και αλλες χαρες βεβαια, αλλα να το δουμε...
Εννοώ... μου αρέσει και εμφανισιακά
Μόνο την πίσω αεροτομή θα ξήλωνα -
Μόνο την πίσω αεροτομή θα ξήλωναεχεις αλλα project εσυ, ασε τα type-r
-
Μόνο την πίσω αεροτομή θα ξήλωναδώστη σε μένα, θέλω να κατεβάζω την τέντα
-
Krusenstern αν βγάζει καμια 220 αλογάκια το προτιμάς από το Gti;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Krusenstern αν βγάζει καμια 220 αλογάκια το προτιμάς από το Gti;Αν είναι στημένο όπως ο προκάτοχος... ΕΥΚΟΛΑ
Καταπληκτικό από κάθε άποψη το GTi, αλλά αντέχω μερικά χρόνια χαρντκορίλα ακόμα -
Οκ, ας αλλάξουμε συζήτηση γιατί θα μας την πέσουν lkar και λοιποί εγκάθετοι του 'γκρούπ'
YΓ: Αυτό το ασπρουλιάρικο... σκέφτομαι να βάψω το δικό μου!
-
Καταπληκτικό από κάθε άποψη το GTi, αλλά αντέχω μερικά χρόνια χαρντκορίλα ακόμα
Έτσι, έτσι... όταν σε πάρουν τα χρόνια θα πάρεις ένα Gti με DSG για να μή χάνεις και καμιά γρήγορη αλλαγή...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για το καινούριο λεει βρε
ειδικά για τον ικαρ το βγάλανε στο λονδίνο...
Ανοίξαμε και σε περιμένουμε......
Καλύτερα Civic 1.4 base με 83 ατίθασα άλογα να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο με... 17.990 (με το κλειδί κι αυτό; ) και χωρίς μαρκετίστικα κόλπα ΧΧ.999,99
αυτό όντως είναι μαλακία, αλλά με 500 ευρώ παραπάνω και εξοδα πινακίδων (100 ευρω) το παίρνεις .
Γενικά το αμάξι αυτό ειναι λύση ανάγκης. Δηλαδή αν σου αρέσει και έχεις τα λεφτά το παίρνεις. Ειναι λύση αργή.... αλλά όχι πιο αργή απ ότι κατάλαβα στο συγκριτικό των 4 τροχών.... λόγω του εξάρι κιβωτίου. Σε μερικές ρεπρίζ ήταν και καλύτερο!!!. Παρόλα αυτό το 1800 ειναι σχεδόν μονόδρομος.
Παρόλα αυτά πρέπει να προβληματίσει το γεγονός ότι με τα χρόνια γεμίσαμε στεναχωρημένους κατόχους vw και ελάχιστους honda.
Και δε το λέω εγώ αυτό..... στα forum το λένε.
Και αναφέρομαι στην ποιότητα του vw γενικότερα και όχι τόσο στο δίκτυο που είναι πολύ δύσκολο να το ελέγχεις ή να το αλλάξεις μέσα σε λίγα χρόνια. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό όντως είναι μαλακία, αλλά με 500 ευρώ παραπάνω και εξοδα πινακίδων (100 ευρω) το παίρνεις .
Γενικά το αμάξι αυτό ειναι λύση ανάγκης. Δηλαδή αν σου αρέσει και έχεις τα λεφτά το παίρνεις. Ειναι λύση αργή.... αλλά όχι πιο αργή απ ότι κατάλαβα στο συγκριτικό των 4 τροχών.... λόγω του εξάρι κιβωτίου. Σε μερικές ρεπρίζ ήταν και καλύτερο!!!. Παρόλα αυτό το 1800 ειναι σχεδόν μονόδρομος.
Παρόλα αυτά πρέπει να προβληματίσει το γεγονός ότι με τα χρόνια γεμίσαμε στεναχωρημένους κατόχους vw και ελάχιστους honda.
Και αναφέρομαι στην ποιότητα του vw γενικότερα και όχι τόσο στο δίκτυο που είναι πολύ δύσκολο να το ελέγχεις ή να το αλλάξεις μέσα σε λίγα χρόνια.Αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό. Όταν η μία εταιρεία πουλάει στην Ελλάδα 19-20.000 ετησίως κι η άλλη... 5-6.000 είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα υπάρχουν περισσότεροι δυσαρεστήμενοι πελάτες και περισσότερα χαλασμένα αυτοκίνητα σε απόλυτους αριθμούς.
Το 1% των 19-20Κ είναι 190-200, στη Honda 50-60
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και αναφέρομαι στην ποιότητα του vw γενικότερα και όχι τόσο στο δίκτυο που είναι πολύ δύσκολο να το ελέγχεις ή να το αλλάξεις μέσα σε λίγα χρόνια.Αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό. Όταν η μία εταιρεία πουλάει στην Ελλάδα 19-20.000 ετησίως κι η άλλη... 5-6.000 είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα υπάρχουν περισσότεροι δυσαρεστήμενοι πελάτες και περισσότερα χαλασμένα αυτοκίνητα σε απόλυτους αριθμούς.
Το 1% των 19-20Κ είναι 190-200, στη Honda 50-60
είσαι μεγάλη κουφ....τσα στις διαπραγματεύσεις και μακάρι να έχεις δίκιο διότι και η honda για να πουλήσει το civic πρέπει να πάρει πολλά gofl για ανταλαγή.... οπότε καλύτερα να μη χαλάνε.
Αλλά σε λίγο θα ειναι πάντως η πιο ακριβή εταιρία σε σερβις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είσαι μεγάλη κουφ....τσα στις διαπραγματεύσεις και μακάρι να έχεις δίκιο διότι και η honda για να πουλήσει το civic πρέπει να πάρει πολλά gofl για ανταλαγή.... οπότε καλύτερα να μη χαλάνε.
να κάνει τι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να κάνει τι;
να παιρνει golfakia για ανταλαγή....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό. Όταν η μία εταιρεία πουλάει στην Ελλάδα 19-20.000 ετησίως κι η άλλη... 5-6.000 είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα υπάρχουν περισσότεροι δυσαρεστήμενοι πελάτες και περισσότερα χαλασμένα αυτοκίνητα σε απόλυτους αριθμούς.Το 1% των 19-20Κ είναι 190-200, στη Honda 50-60
Συνυπολόγισε σε αυτό το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αγοραστών Honda είναι υψηλότερος σε σχέση με αυτούς που αγοράζουν VW, το οποίο σημαίνει ότι τα προβλήματα γίνονται περισσότερο γνωστά (πρόσβαση στο internet, μεγαλύτερος κοινωνικός κύκλος κ.λ.π.) και έτσι δένει το γλυκό. Όχι ότι τα VW είναι περισσότερο αξιόπιστα από τα Honda. Προς Θεού, απλά το φαινόμενο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)