-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραιο αυτό...Καταργεί κα ιτο δίλιτρο 150, άλογα.... ποιος θα το έπαιρνε ΈΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Κάποιοι τον προτιμούν...
-
Τελικά τι λέτε; Είναι καλύτερα να το παραγγείλω χωρίς συναγερμό από την αντιπροσωπεία και να περάσω κάποιον από το εμπόριο αφού στα ιδια χρήματα βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο; Ο συναγερμός να έχει turbo timer ή να πάρω ξεχωριστό μηχάνημα για turbo timer;
Οργανάκια χρειάζονται στο αμάξι; -
Οχι οργανάκια, τι είναι υποβρύχιο;
Δεν έχει πρόβλημα με την θερμοκρασία, αυτό θα το καταλάβεις όταν το πάρεις. Τις μέρες με την πολύ ζέστη κολλημένος στην κίνηση της αθήνας με air-condition κτλπ έγραφε 86-87 βαθμούς, δηλαδή απόλυτα φυσιολογική θερμοκρασία (το GTi του φίλου μου έγραφε ακριβώς το ίδιο) - Αυτό το λέω γιατι όταν βγήκε λέγανε πολλοί: να το δω με 40 βαθμούς και πρωτη δευτέρα στην εθνική οδό.Αν ανεβάσει θερμοκρασία θα σου ανάψει λαμπάκι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωραιο αυτό...
Καταργεί κα ιτο δίλιτρο 150, άλογα.... ποιος θα το έπαιρνε ΈΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Κάποιοι τον προτιμούν...
εσυ εχεις τα 200?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραιο αυτό...
Καταργεί κα ιτο δίλιτρο 150, άλογα.... ποιος θα το έπαιρνε ΈΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Κάποιοι τον προτιμούν...
εσυ εχεις τα 200?
1 χρόνο τώρα
-
Ikar, πόσους μήνες αναμονής είχες για το GTi;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ikar, πόσους μήνες αναμονής είχες για το GTi;τους γνωστούς... 3 Τέλος Μαρτίου παραγγελία-τέλος Ιουνίου άφιξη, απλώς το παρέλαβα Ιούλιο επειδή ήμουν εκτός Αθηνών όταν ήρθε.
Η 'πλάκα' είναι ότι όλες οι εκδόσεις ανεξαρτήτως εξοπλισμού, ίδιο χρόνο κάνουν
-
Ρώτησα, γιατί πέρσι γύρω στις 10-20 Ιουνίου ήμουν να αλλάξω αμάξι και μοιραία, μετά και τους διθυράμβους (σε συνέχεια του αρχικού σκεπτικισμού ...) 4Τ κλπ, πήγα και το είδα σε Φιλιππαίο κ Καρέντα Αργυρούπολης. Το αμάξι σίγουρα έδειχνε όμορφο κ καλό (όχι όμως εξαιρετικά καλοφτιαγμένο σε σχέση εμ το σημερινό εκ Γερμανίας ανταγωνισμό και σίγουρα όχι καλύτερο απ τις προηγούμενες γενιές του)..Δυστυχώς δεν το οδήγησα, απλά γιατί μόλις άκουσα 6-8 μήνες αναμονή -δηλαδή ρωτώ σε έναν τζιτζιφρίγκο -lifestyle- πωλητή της Καρέντα, μπορεί να το πάρω 20 Δεκέμβρη (οπότε πληρώνω τα γαμησ...κα ,εεε τα τέλη εννοώ του 2005 ) μπορεί και το Φλεβάρη του 2006; Ναι μου λέει κοφτά με τον πιο φυσικό τρόπο-... Κάγκελο εγώ... Συν τοις άλλοις, επειδή επρόκειτο να κάνω ανταλλαγή, μου ζήταγαν το τότε αμάξι μου από τη μέρα υπογραφής της παραγγελίας Εννοείται πως μετά απ αυτό δεν ξαναενδιαφέρθηκα (ως υποψήφιος αγοραστής) για GTi
-
Βρειτε μου κατι καλυτερο
Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που τοποθετείται, σε αυτοκίνητο παραγωγής, κινητήρας με αυτή τη διάταξη. O νέος TSI αποδεικνύεται 'διαμάντι'. Πιο δυνατός και με περισσότερη ροπή από τον δίλιτρο FSI, αλλά ταυτόχρονα πιο οικονομικός και πιο 'καθαρός', ο super trubo των 1.400κ.εκ. είναι ένας θαυμάσιος κινητήρας, και κάνει το Golf GT ένα, συνολικά, πολύ καλό αυτοκίνητο. Ανυπομονούμε να τον δοκιμάσουμε και στα μελλοντικά μοντέλα της VW.
-
ΜΑΛΙΣΤΑ !!!
το τρίπτυχο της επιτυχίας του TSI!!
ΔΥΝΑΤΟΣ-ΚΑΘΑΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ
θέλω να ελπιζω και αξιόπιστος
-
οι χρόνοι παράδοσης στην VW εδώ και πολλά χρόνια είναι μεγάλοι...
Το 1999 όταν είχαμε παραγγείλει ένα Polo 1,4 16v 5d (με extra το AC) μας είχαν πει 9μήνες παράδοση...
Ευτυχώς στους 4 μήνες είχαν μια ακύρωση από ένα ίδιου χρώματος αλλά 3πορτο και πήραμε εκείνο...
Πάντως το μοτέρ του golf gt αν αποδειχθεί και στην πράξη (και στην ελληνική πραγματικότητα βενζινών) αξιόπιστο είναι πραγματικά διαμάντι.
-
Ψιλοάσχετο, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι το μαύρο μεταλλικό (περλε) χρώμα του GT, παρά το ότι είναι απλυτο και αξεσκόνιστο από τότε που το πήρα (δώδεκα μέρες) δεν φαίνεται η σκόνη (μόνο από πολυ κοντά και αν κάνεις δακτυλιά βλέπεις κάποια διαφορά)!!!!
Συμβαίνει το ίδιο και με άλλα μεταλλικά μαύρα?
Γιάτι το άλλο αμαξι μου πάλι μαύρο (όχι μεταλλικο όμως) σε 3-4 μέρες είναι σχεδον γκρι απο την σκόνη που μαζεύει. -
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Ψιλοάσχετο, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι το μαύρο μεταλλικό (περλε) χρώμα του GT, παρά το ότι είναι απλυτο και αξεσκόνιστο από τότε που το πήρα (δώδεκα μέρες) δεν φαίνεται η σκόνη (μόνο από πολυ κοντά και αν κάνεις δακτυλιά βλέπεις κάποια διαφορά)!!!!Συμβαίνει το ίδιο και με άλλα μεταλλικά μαύρα?
Γιάτι το άλλο αμαξι μου πάλι μαύρο (όχι μεταλλικο όμως) σε 3-4 μέρες είναι σχεδον γκρι απο την σκόνη που μαζεύει.Αλλη μία ικανότητα του Golf? Θα πουλήσουνε τρελά στο Dubai αν ισχύει αυτό
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
[Αλλη μία ικανότητα του Golf? Θα πουλήσουνε τρελά στο Dubai αν ισχύει αυτό
Μήπως κάνουν και καμμιά διαμαρτυρία οι πωλητές φτερών...ξεσκονίσματος???
-
Τελικά πόσα άλογα βγάζει το GT?? Διάβασα στο evo ότι το δυναμομέτρησαν στα 10Κχλμ και παρόλη τη ζέστη έδειξε σχεδόν 190 άλογα στο δυναμόμετρο...
-
193,4 ΗΡ για την ακρίβεια.
Τελικά πόσα άλογα βγάζει, κανείς δεν ξέρει πάντως τα 170 που λέει η μαμά μάλλον τα λέει λίγα για να μην ματιάσουν το... παιδί οι άλλες... μαμάδες
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
193,6 ÇÑ ãéá ôçí áêñßâåéá.ÔåëéêÜ ðüóá Üëïãá âãÜæåé, êáíåßò äåí îÝñåé ðÜíôùò ôá 170 ðïõ ëÝåé ç ìáìÜ ìÜëëïí ôá ëÝåé ëßãá ãéá íá ìçí ìáôéÜóïõí ôï... ðáéäß ïé Üëëåò... ìáìÜäåò
Mðáááááá ãéá íá ìçí ðÜñåé áìðÜñéæá ï ìðëáê åíô ìðéãê óáâïõñïãáìüóáõñïò ôçò ãåñìáíïý÷ôåí öïñïìðç÷ôéêÞò ðïõ ôïõ áñÝóïõí éäáßôåñá ôá ðïëëÜ áëïãïêÜðïõëá
ìå ëßãá ëüãéá êÜðïõ áëëïý öïñïëïãïýí ôçí éððïäýíáìç êáé ü÷é êõâéêÜ êáé åßíáé êáé ìåãáëýôåñåò áãïñÝòòò
-
Δεν φορολογείται η ιπποδύναμη, αφού δεν υπάρχει κάποιο τέλος ταξινόμησης όπως εδώ. Τα ασφάλιστρα εξαρτώνται από την ισχύ και αυξάνουν αντίστοιχα και το κόστος χρήσης.
Στη Γερμανία μόνο ΦΠΑ υπάρχει, γι' αυτό και η διαφορά GT-GTI είναι μόλις 2000
-
Παιδιά θα ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες. Παρακαλώ όποιος ξέρει (κυρίως οι κάτοχοι) ας απαντήσουν στην 1η.
-
Επειδή θέλω ν'αγοράσω το GT και θέλω να βάλω μετά την αγορά, αισθητήρες παρκαρίσματος από το εμποριο και όχι από την αντιπροσωπεία, που είναι καλύτερο να τοποθετήσω τους αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα; Στο μαύρο που βρίσκεται στο κάτω μισό ή στο πάνω μισό του προφυλακτήρα που είναι στο χρώμα του αμαξώματος; (Επειδή θα το πάρω σε άσπρο θέλω να δω τι χρώμα αισθητήρες να παραγγείλω από πριν, άσπρους ή μαύρους)
-
Με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου υπάρχει περίπτωση η αντιπροσωπεία ν'αυξήσει τις τιμές κι αν ναι πότε πιστεύετε να το κάνει;
Ευχαριστώ
-
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)