-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Δεν είναι απαραίτητα κάποια όργανα για το αυτοκίνητο; π.χ. θερμοκρασία λαδιού, νερού κ.α.
Τί ακριβώς είναι απαραίτητο για το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ!γυναίκα, δεξιά σου
ΩΡΑΙΑ γυναίκα δεξιά σου!!!
-
Γιατί Γυναίκα είναι και η ... πεθερά !!!
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
:rant: Γιατί Γυναίκα είναι και η ... πεθερά !!!πορτπαγκαζ δεν έχεις?
-
Υπάρχουν βέβαια και ωραίες πεθερές....
Τότε τι γίνεται??? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τότε τι γίνεται???Δε καταλαβαίνω τη διαφορά
Πορτπαγκάζ πάλι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τότε τι γίνεται???Δε καταλαβαίνω τη διαφορά
Πορτπαγκάζ πάλι
No Mercy!!!
-
Μετατροπή για το Golf GT V 1.4
http://www.bb-automobiltechnik.de/bb200 ... _14tsi.php -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πάντως μέχρι τώρα το βεντιλατέρ το άκουσα μια φορά να δουλέυει μετά απο οδήγηση στη ζέστη και με 1ή - 2α. Οταν το έσβησα συνέχισε να δουλεύει για καμιά 10αρια δευτερόλεπτα.
Οπως και να έχει απο την στιγμή που ανάβει λαμπάκι υπερθέρμανσης κινητήρα δεν τίθεται θέμα να 'ανάψει' και να μήν το πάρεις χαμπάρι, βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχε και ένας κλασσικός μετρητής.Κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες (?) Golf GT λένε ότι ο χώρος της μηχανής έιναι τόσο ζεστός μετά από μια μέτρια διαδρομή, που για να μπορέσεις να πιάσεις τον δείκτη λαδιού πρέπει να περάσει μία ώρα τουλαχιστον.
Είναι έτσι η μήπως υπερβάλλουν? -
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Κάποιοι άλλοι διοκτήτες (?) Golf GT λένε ότι ο χώρος της μηχανής έιναι τόσο ζεστός μετά από μια μέτρια διαδρομή, που για να μπορέσεις να πιάσεις τον δείκτη λαδιού πρέπει να περάσει μία ώρα τουλαχιστον.
Είναι έτσι η μήπως υπερβάλλουν?Υπερβάλλουν, αλλα μισή ώρα την θέλεις χωρίς πυρίμαχη στολή.
Πάντως το οτι κάνει ώρα να κρυώσει δεν θα πεί οτι ανάβει το μοτέρ, απλώς έχει πολλά εξαρτήματα-μεγάλες επιφάνειες που πιάνουν πολύ ψηλές θερμοκρασίες (K03, Eaton) και μέχρι να κρυώσουν όλα αυτά θέλει τον χρόνο του.
-
Κακό αυτό, η μπαταρία που είναι, ζεσταίνεται εκεί που είναι;
-
Πίσω δεξιά είναι η μπαταρία σε πλαστικό δοχείο, δεν την έχω πιάσει με ζεστό κινητήρα, αλλά θα το κοιτάξω.
-
Τον χειμώνα που κάνει κρύο, παω και βαζω τα απαυτα μου αναμεσα στην τουρμπίνα και το φίλτρο,δεν θα ηθελα να το χασω αυτο αρα δεν προκειται να παρω ποτε το GT
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τον χειμώνα που κάνει κρύο, παω και βαζω τα απαυτα μου αναμεσα στην τουρμπίνα και το φίλτρο,δεν θα ηθελα να το χασω αυτο αρα δεν προκειται να παρω ποτε το GTΑν ΑΥΤΟ είναι το μόνο πρόβλημά σου για την επιλογή του GT,....τότε ...χειρουργείο!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τον χειμώνα που κάνει κρύο, παω και βαζω τα απαυτα μου αναμεσα στην τουρμπίνα και το φίλτρο,δεν θα ηθελα να το χασω αυτο αρα δεν προκειται να παρω ποτε το GT -
Εχει οδηγησει κανεις καποιο DSG της VW?
Θα αξιζει λετε τα λεφτα του στην περιπτωση του GT σε σχεση με το χειροκινητο?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τον χειμώνα που κάνει κρύο, παω και βαζω τα απαυτα μου αναμεσα στην τουρμπίνα και το φίλτρο,δεν θα ηθελα να το χασω αυτο αρα δεν προκειται να παρω ποτε το GTμη τα ξεχάσεις εκει....
-
Ρε παιδιά μερικές ερωτησούλες...
- Η ρεζέρβα είναι κανονική;
- Τα service ξέρει κανείς πόσο πάνε περίπου;
- Το ραδιοκασετόφωνο μπροστά στην κονσόλα μπορεί ν'αλλάξει ή πρέπει να πάρεις από την αντιπροσωπεια υποχρεωτικά;
- Μπορούμε να παραγγείλουμε από γερμανία είδη από Golf V ή πρέπει να είναι μόνο απο GT (πχ υποβραχιόνιο)
- Τέλος επειδή δεν ξέρω η VW είναι εταιρία όπως η Mazda π.χ. που θα ρίξει τις τιμές σε κανα χρόνο και θα το μετανιώσουν όσοι το αγόρασαν τώρα;
Ευχαριστώ
-
εδω, στο επισημο site: http://www.volkswagen.co.uk/assets/pdf/ ... ochure.pdf
κοιταξτε τι λεει για τα καυσιμα που πρεπει να χρησιμοποιει το GT.
- Thanks to the knock control, unleaded four star (at least
95 RON) can be used instead of unleaded Super plus. In order to
achieve maximum fuel consumption benefits on the FSI engine,
Ultra Low Sulphur Petrol (ULSP) must be used.
πρακτικα δεν λεει οτι πρεπει να χρησιμοποιειται βενζινη διαφορετικη απο 95 οκτανια, απλα για να εκμεταλλευτει κανεις τα πλεονεκτηματα του FSI δηλαδη χαμηλη καταναλωση θα πρεπει να χρησιμοποιειται βενζινη με χαμηλη περιεκτηκοτητα σε θειο...
καταλαβα κατι λαθος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω, στο επισημο site: http://www.volkswagen.co.uk/assets/pdf/ ... ochure.pdfκοιταξτε τι λεει για τα καυσιμα που πρεπει να χρησιμοποιει το GT.
95 RON) can be used instead of unleaded Super plus. In order to
achieve maximum fuel consumption benefits on the FSI engine,
Ultra Low Sulphur Petrol (ULSP) must be used.
πρακτικα δεν λεει οτι πρεπει να χρησιμοποιειται βενζινη διαφορετικη απο 95 οκτανια, απλα για να εκμεταλλευτει κανεις τα πλεονεκτηματα του FSI δηλαδη χαμηλη καταναλωση θα πρεπει να χρησιμοποιειται βενζινη με χαμηλη περιεκτηκοτητα σε θειο...
καταλαβα κατι λαθος?
Όχι. Προφανώς απαντούν στο αν οι FSI έχουν πρόβλημα με την 95άρα (δεν έχουν) πλην όμως για να εκμεταλευτεί κανείς τα πλεονεκτήματα του άμεσου ψεκασμού χρειάζεται ουσιαστικά 98άρα (χαμηλότερη περιεκτικότητα σε θείο).
Άρα μάλλον καλύτερα 98άρα. Έτσι κι αλλιώς η διαφορά σε βάθος χρόνου δεν πιστεύω ότι θα είναι τραγική ιδιαίτερα αν η χαμηλότερη κατανάλωση με super plus είναι δεδομένη.Άλλωστε έχω την εντύπωση γενικότερα πως οι κινητήρες με υψηλή συμπίεση δουλεύουν 'καλύτερα' με super, λάθος?
-
Οι 98αρες εχουν λιγοτερο Θειο?
Για τη συμπιεση συμφωνω.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)